1085
Divinity: Original Sin
  • j0nNyKa
    megnyilt nekem is mar regen, villogott is jobb oldalt a piramis ikon, csak akkortajt leszartam (pont lent volt az immaculate trialsban)
    aztan amikor meg foglalkozni akartam vele, akkor mar elorebb jart a script, es mar a bombazas tortent, nem a HoH
    de mind1, bizom benne, hogy megjavul minden
  • Laza
    Nem vagyok egy lopós fajta az életben ... lehet pont azért, mert titkon a hasonló játékokban élem ezt ki ... lehet az extra izgalom, hogy vajon elkapnak e :)
  • Laza
    Bizony :) Már a karakter generálásnál első dolgom volt, hogy a magem egyik talentjét cseréltem le erre :)
    Szerintem a játékmenet szerves része, rengeteg szituációban és küldetésnél használtam.
  • Laza
    Hall of Heroes? Az elvileg ha jól rémlik a második kő megtalálása után nyílik meg ... nekem az első ugye az orvosi beavatkozáskor lett meg, a második meg Jake halálának tetthelyén.

Most fent már legutóbb megnyitottam a második elementál portált is, és van még ...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ... még 2db elhasználatlan bloodstone a zsákomban a trials utánról, a templom alatti kis szobában a polcról.
  • Sir Quno Jedi
    Állatok rengeteg hasznos tanácsot adnak, néha questhez is plusz átjutási lehetőséget, ami még a quest listában is megjelenik. Fontos velük beszélni. Segítenek.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy sem kell lopni tenebriumot, mert simán meg is lehet venni a goblintól a boltban ugyanott. Én vettem 3 rúddal mindjárt.
  • Sir Quno Jedi
    A buborékosnál a tónál beszívattak akkor téged, mert a scroll (avagy könyv má nem emléxem) az azon a szinten van közvetlenül valamék immaculate táborban (levered őket mind, meglesz). Csak oda kell vinni a tóhoz a bubikhoz, felolvasni asszem és voilá. Mehetsz is át a túloldalra.
  • Laza
    Én előbb mentem le a kunyhó alá, mint megcsináltam a trialst, mert elindultam a goblinok felé, ott meg ugye megtaláltam a tekercset ... de eleve a varázslatról is a gombák beszéltek (a gombás kérdezősdi elsőre meglett, szerintem egyszerű volt), mert kitekertem kicsit, előbb voltam a kunyhónál, utána mentem vissza leverni Rex-et, és mikor kivettem a ládájából a követ, felmentem EoT-be, és rá lehetett kérdezni Zix-nél a barrierre, ő mondta, h fejbe kell verni a gombákat, majd a gombák meg meséltek a varázslatról ... így mikor megtaláltam a tekercset már tudtam mire való :)

Mondjuk a kunyhó alatt elmentem egészen a tóig, ott a 'buborékig', de a hang azt mondta, a lejutáshoz az Immaculate-nál van valami varázslat, így elmentem megcsinálni a trials és most meg a titkos faluban vagyok (innen loptam a tenebriumot, ezt adtam le Brandonnál, még nem jártam sem a pókoknál, sem a goblinoknál sem a troll kingnél).

Egyébként van itt két dolog az állatokkal beszélőkhöz (még hogy nem jó semmire) :)

Egyszer van ugye a trials felé vezető úton egy goblin utazó árus, akinek a málhás állata könyörög nekünk, hogy öljük meg a gazdit, mert szemét ... itt valaki betámadta és megölte a goblint? Jó az nekünk? :) Még hagytam szaladgálni.

A másik, hogy a White W kunyhója alatti barlangban ugye egy papír szerint el van rejtve valami, amit az egyetlen túlélő vaddisznó segít is kiszagolni, ha megkérjük ... de a kiszagolt helyen nekem nem jelenik meg semmi ... mekkora perception érték kéne ide? 10-ig felnyomtam itt cuccokkal, de akkor sem jelent meg semmi.
  • j0nNyKa
    amen, koszonom
    blood stone-t ha jol emlekszem, mar hasznaltam az immaculate trials vegen, de majd meglatom delutan, mi merre hany kilo
  • SaGa Jr
    Nem kell aggódni ki fog. Csak ki kell üssed a támadást fenntartó blood stone-t azon a területen ahol a sebezhetetlen démonok mászkálnak. Csupán nem kell egyenest bemenni hanem kerülni kell és szétcsapni a követ. Aztán megint nyugodtan tevékenykedhetsz odaát. Egyébként én akkor is átmentem és csencseltem mikor ment a támadás. Csupán el kell viselni a tűzcsapásokat de amúgy ennyi. Új helyek nem nyíltak meg de ez minden. A korábban elérhetővé vált helyeket simán meg tudtam közelíteni és be tudtam oda menni hiába dobáltak a támadók mindenféle tüzes borzalommal.
    Ha lezárod a probléma forrását akkor minden helyreáll, megnyílnak az új helyek (már ha használtál blood stone-t vagy használva volt rajtad). Egyszerre egy, nem egyszerre mindegyik.
  • j0nNyKa
    siman haladtam a 3. teruleten is, de persze feltunt, hogy meg nincs ott keresnivalom
    viszont kivancsi vagyok, hogy mennyire van igazad, mondom nalam a Hall of Heroes sem nyilt ki, es ugye most a tamadas miatt nem is vagyok benne teljesen biztos, hogy ki fog
    a karaktereimnek megvan a tenebrium skillje, tokkal vonoval, de meg ugye a witchnel nem is jartam, ugyhogy azert vannak itt erdekessegek
    a 2. teruleten tulajdonkeppen minden kesz, ahol nem jott szembe velem halhatatlan ellenfel, vagy nem a witch kunyho
  • SaGa Jr
    Igazándiból eltolni nem lehet a játékot, mert ha valami kimarad mert más merre mész és inkább átmész új területekre ahelyett, hogy mondjuk kivégeznéd teljesen a meglévőt, akkor majd nem tudsz egy idő után tovább haladni és úgyis kénytelen leszel visszatérni a korábbi bejáratlan területekre.
    Meg mindenhez van többnyire legalább 2 megoldási metódus is. Szóval elakadni, teljesen lehetetlen helyzetbe kerülni nem tudsz, ahhoz túl bolondbiztos a program.

Például a már emlegetett tenebrium kezeléshez szükséges skill is két módon elérhető, nem csak a lopásos feladat által ami a troll királyhoz vezetne.

A harmadik területre meg tényleg felelőtlenség azelőtt átmenni, hogy a második teljesen kivégzésre nem került. Elég komoly szintbeli ugrás van ugyanis az ellenfelek terén odaát, ami 4-5 szint is lesz ha a teljes sztorivonal addigi részei nincsenek kipipálva (magyarán ha a boszorkány ki lett hagyva).
  • Sir Quno Jedi
    Há egen a boszi után még sokórás barangolás van ám, sokmindennel. 2-3-4 szintet is lehet közben lépni.
  • j0nNyKa
    koszi az infokat, most akkor ugy erzem, mentheto a jatek :)

igy osszefoglalva akkor annyira nem kuszaltam ossze a jatek menetet, egyszeruen a boszihoz kell bemennem most a megfelelo modszerrel, aztan szep sorban minden helyreall

lehetne azert rugalmasabb a jatek, mert miota atertem a 2. (sot mar a 3.) teruletre, erezhetoen nagy az osszevisszasag akozott, ahogy haladok, meg ahogy szerinte haladnom kene
  • SaGa Jr
    A lávás templomszerű akármiben nem is lehet de nem is kell harcolni a sebezhetetlen démonokkal. Ha ide belépsz az is elindítja a támadást aminek amúgy csak akkor kéne indulnia ha átmentél a következő területre. Az egész terület megkerülhető csak nem kell bemenni az első kapun hanem mellette tovább haladni. Ekkor direktben eljutsz az egész démon járta terület mögé anélkül hogy velük harcolnod kéne.

A tenebrium meg nem csodafegyver ami bármit és mindent sebez, csak egy új elemi sebzésforma a föld/tűz/víz/levegő mellé amivel tápolni lehet a meglévő fegyvereket és van ellene is resistance.
  • SaGa Jr
    A bombázás akkor indul be, ha véletlenül átmész phantom forest területére. A megoldást ekkor elmondja az imp (a második pályán kell szétverni egy blood stone-t).

A boszorkány kunyhójáról két módszerrel is el lehet venni az erőteret.
    leölöd mindkét beszélő gombát az épület mellett vagy fenn a terület felső részén ahol kopár minden és fúj a szél, ott megmented a sérült ipsét és futsz utána mint akinek a nyomában démonok járnak, le abba az általa megnyitásra kerülő helyre ahová megy. Ő ott lesz a részleg végén és ha nem sietsz kipurcan és beragadhat a feladat. Na az ő problémájának megoldása segít majd ahhoz, hogy bejuss a mágikusan lezárt részbe idelenn ahol lesz egy scroll/könyv amit a barrier előtt kell felolvasni és leesik a barrier.

A halhatatlan genyók legyőzhetőek, sima fegyverrel is könnyedén, de ahhoz két dolog is kell majd.
    Egyrészt végig kell csinálni az egész hacacárét az immaculate vonalon, tehát legyél beavatott és menj el a fent lévő szentélyükbe ami a falujuktól induló, totál elaknásított romokon keresztül vezet. Itt megleled majd lenn a templomban a szükséges alkatrészek egyikét (vérminta). Ha ez megvan és a boszi is kiszabadult már, akkor lehet menni a bányába. Leölni nem tudod ekkor még a lovagokat de nem is kell. El kell sunnyogni mellettük. Mikor megtámadnak akkor tipli onnan. Ha megvan a jelszó a kapuhoz ami környékén cirkálnak a leölhetetlenek, akkor azon bemész és találkozol majd a főgenyó nőcivel. Itt lenne egy harc ami helyett futás előre, némi bútor rombolás után pedig csak le kell tapizni az ott lévő tükröt. Az elteleportál téged a kriptákhoz vagy a könyvtárba, amelyiket választod., Igazából mindegy melyikbe mész, a lényeg hogy az egyikből lehet majd eljutni a papi lakosztályba ahol a szükséges alkatrész második fele lesz meg egy varázslat formájában. A vért és ezt kombinálod és kapsz egy könyvet amit elolvasva megtanulsz egy varázslatot amit rámondva a lovagokra leesik azok elpusztíthatatlansága.
  • Sir Quno Jedi
    Minek? Aki elakad, az rákérdez itt, de amúgy neten megtalálható általában a válasz, csak kicsit utána kell nyomozni. :D
  • Shiwo
    lehet kellene készíteni egy FAQ-t, amibe az ilyen szívatósabb / elakadósabb dolgokat összeírjuk... meg tán a craftingról is pár szót
  • Sir Quno Jedi
    Tudom, de vagy nem leltem ott a tekercset, vagy elkevertem valahova.
  • j0nNyKa
    eh köszi
    nem akartam már mégtovább rontani a story scriptjét, de akkor legyen :)
    viszont ilyen halhatatlan genyókat már 2 helyen is találtam (a mine-ban, meg fent aaa.. hát ilyen lávás templomszerű akármiben)
    az a vicc, hogy már konkrétan tenebrium-os fegyvereim is vannak, de gondolom mivel a story nem volt hajlandó menni előre, még nem érek velük semmit (?!)
  • Shiwo
    lesz egy úgy = lesz egy út..

korán van még -.-
  • Shiwo
    még szét se kell csapni őket

a részeg goblinoktól (méhkaptárak vagy mik vannak még ott) balra haladva lesz egy úgy, tele csapdával, a végén láda, abban tekercs, amit a ww kunyhójánál használva eltűnik az erőtér
  • Sir Quno Jedi
    Ja és van a feather fall varázslat, azt felétlenül szerezzétek be, meg a tornado-t. Ezzel a kettővel olyan helyekre is be lehet jutni, ahova amúyg lehetetlenség. Tornado még a lávát is kitakarítja, a másik meg átemeli bárhova az emberünket, akár egy másik sziklára, vagy egy magas kerítés/rács túloldalára stb. Ha hallgatunk az állatokra is, ez is hasznos lesz a sztoriban is.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy meg azt írják, hogy még a deathknight-ekhez sem kell feltétlen tenebrium fegyó, mer ki lehet őket sunnyogni az egyik karival és utána a végén meglógni az uccsó kettő után. Ott már lesz teleport kapu és hallelujja.
  • Sir Quno Jedi
    Ke keserdj el. Emlépxel a találós kérdéses gombákra a White Witch kunyhója körüli pajzs körül?!? Na ők tartják fent a pajzsot. TEHÁT mit kell velük csinálni... Köhhh...
  • j0nNyKa
    nálam úgy oldódott meg, hogy odaadtam a tenebriumos zsákot egy másik karinak, és kivettem belőle shift klikkel egy darabot, odaadva a főkarimnak
    így amikor a főkarim beszélt vele, ment tovább a story rendesen
    más kérdés, hogy "odahaza" teljesen megkergült a story, nem nyílt meg a HoH, de már bombázzák a területet, az a kis fasz goblin meg nem hajlandó beszélni velem a white witch kunyhójáról...
    trialokon meg minden szaron túl vagyok én is

.. szerintem nekem itt lett vége a játéknak :(
  • Sir Quno Jedi
    Persze tenebrium problémám ettől még nem oldódott meg, de legalább jó úton járok a sztoriban. :D Sajna Brandon csak emlegeti a nyugdíjas tervét, de hiába kéri számon rajtam a tenebriumot, odaadni nem tudom neki. Pedig 100 körülre feltornáztam az attitűdjét is irányomban. :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Na megvan hol kúrtam el a szintezést.

A White Whitch kunyhójába kell menni először, nem szabad otthagyni az erőteret (én buktam a gombás találóst, aztán leszartam). Onnan meg el lehet kerülni sok érdekes helyre és így tovább. Így lev9-10-11-12-13-14-ig jók vagyunk és máris jöhet az immaculate-es ökörködés. Addig rá sem kell szagolni arra a rohadt erdőre, az egész csak buzi elterelés. Szal. sem pókozás, sem goblinozás, sem death knight-ok, sem tenebrium fegyók, sem immaculate trial-ok, sem trollok, sem semmi, az kééésőőőbre van. :D

Amúgy a játék buta. Ha előbb csinálod meg a full trialokat az immaculate-eknek (és így BÁRHOL tudod bizonyítani, hogy közéjük tartozol), akkor a lev14 és afeletti helyeken az erdőben stb. nem balhéznak veled, hiszen velük vagy. Viszont a White Whitch kunyhója utáni részekben mindig ellenségesek velem alapból és soha nem lehet eljátszani, hogy velük vagy, csak alakoskodni lehet max. Ez bezony óriási hiba. Arra gondoltak, hogy olyan alacsony szinten ÚGYSEM fogod végigcsinálni a végső bevatást (tényleg durva) és így minek. Csakhogy aki más sorrendben csinálta, mint én, az meg húzza a száját, merthát a sztori hitelességét és koherenciáját (nomeg a logikáját) "kissé" üti. Nagyon. :D

Jah és Boreas az Elemntal King azé nagyon geci kis genyó, de szépen meg lehet fektetni némi trükközéssel. :DDD
  • hagyimiklos
    Kraft receptek: http://www.larian.com/forums/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=511613#Post511613

A lista folyamatosan bővül,de már igy is elég terjedelmes.
  • SaGa Jr
    Fene, elírtam. Nem backstabber hanem a guerilla adja a lopakodásból duplán sebzést.
  • SaGa Jr
    Legendary staff-okat én is csak boss gyilkolásból szereztem, illetve egyes boltosoknál (end of time utazó kereskedője meg a két kovács a második településen, illetve valamelyik általánosabb kereskedő szintén a második településen) előfordult ismeretlen cuccként amit nekem kellett azonosítanom. Mondjuk amilyen gyenge a felhozatal belőlük, még crafting-al is jobbat készítettem náluk azonos szinten.

A nyitogatással elmegy az idő de lehet azt gyorsan is csinálni. Például egy kupacba rakni a cuccokat és ráküldeni egy fireball-t az egészre. :) Amikor meg rámolás közben bejön a lucky find akkor lehet tudni hogy abban a tárolóban valami extra van.

A secret map-ok meg rávezető dolgok. Egyik láda sincs eldugva, egyik kiásásra kijelölt helyszín sem rejtett, csak ha tudod hol van akkor például alacsony perception mellett is észreveszed a megkapott térkép miatt (amit elolvasás után lehet is elpasszolni azonnal). Csupán egy kis segítség arra, hogy ne menj el az érdekesebb ládák, potya skill könyvek mellett. Teljesen játszható nélkülük is a játék és minden ugyanúgy, ugyanott megtalálható a secret cuccok közül. Annak a nőnek az igazi előnye inkább a két spéci könyv (lehet majd máshonnan is szerezni egy-kettőt de ő a biztos forrás).

Az íjászkodás egyébként nagyon jó, csak kezdetben gyengélkedik. Megfelelő nyílvesszővel piszok hasznosak a lövészek (főleg mikor sikerül a legerősebb ellenfeleket kivonni az ellenünk fenekedők közül egy charming arrow-al, vagy kombináljuk a hatásokat a leendő mágikus támadásokkal).
    A combosabb lövéssel és egy riochet strike-kal egész szép tömegsebzést tudnak prezentálni vagy majd a volley attack-kal (egy bizonyos szögben baromi gyors sortűzzel elárasztja a területet az íjász és aki ott van és nincs takarásban kapni fog az áldásból rendesen, bár maga a sebzés nem függ az íjtól). Ha meg még lopakodni is tud legalább egy picit és megvan a backstabber tudása, akkor aztán frenetikus mikor egy lövésből szed ki ellenfeleket (és a legszebb hogy például elrejtőzéssel, a power shot és a riochet strike alkalmazása mellett akár egy lövéssel többeknek félelmetes sebzést lehet bevinni harc közben is). Szóval a ranger az valami nagyon kellemes karakter lett, príma kiegészítője bármely csapatnak.
  • UUUU
    Lucky Charm, a megoldás.
    Main karakteremnek 6-os értéke van és potyognak rendesen a legendary itemek.
    Arról nem is beszélve, hogy az offense-t is növeli.
  • Laza
    Huhh, én 64 óránál tartok, és van még bőven hátra. Úgy látszik sokat tökölök az egyébként 80%-ban üres vázák, hordók, meg minden egyéb lootolható dologgal ... amit egyébként kezdek unni :)

És még a craftingba bele sem kezdtem. Én a lootokból öltözködöm, meg 1-2 cuccot vettem már árustól.

Az End of Time-ba a térképet áruló csaj már egy ideje ott van, vettem is tőle 1-2 térképet, de azok pont nem olyat mutattak, ami el lenne rejtve (mint a kincses térképek voltak a városban), mert pl Balck Cove ládáját jelölte meg a kalózhajón, amit már réges-régen kifosztottam és még el sincs dugva.

Lehet belekezdek majd a craftolásba, úgyis elpakoltam jó pár cuccot ami ad skillt.

Azt az íjat én is megtaláltam a szirten, de mivel nincs íjjászom, így pihen a zsákomban. Eddig legendary-t vagy unique-t staffból nem találtam. Abból valahogy nem adja.
  • SaGa Jr
    Riddick21:
    52 óra meg egy kicsi.

Laza:
    Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nekem ez rémlik. Az biztos hogy 10 fölött voltam a két saját karakterrel, de valamiért 12 rémlik.

A crafting recepteket találtam könyvekben (ha elolvasta az ember utána bekerül ugye a recipes részlegbe és vissza lehet olvasni), jegyzeteken olvastam és azokat használtam fel. Meg pár beszélgetésben, állatok által említve is voltak ötletek amiket kipróbáltam és működött. A planet sword-osat találtam egy jegyzeten. A kedvencem a were sheep receptura alapján készülő komplett könnyű szőrmepáncél (egy gyapjúból készül egy alkarvédő, egy sisak, egy öv és egy páncél, mind egész kellemes képességekkel, 16-os szintű tárgyként.

Viszont vannak kivitelezhetetlen receptek is (például a házilag készíthető pajzs amihez hordótető kéne csak épp ilyen nincs a játékban, meg az elven stew aminél a paradicsomszósz nem fogy el egy hiba miatt és még akad nem egy problémás receptúra).

Persze nem teljes a könyvekből szerzett tudás, több könyv kimaradt, nem találtam meg azokat. Például a kajareceptes könyvek közül hiányzott az 1-es és 5-ös, a kalandozók könyvei közül 1-7-ig megvolt mind, majd 9, 13, 14, 20. A scroll könyvekből van az 1-es meg a 4-es a listámban, az íjászoknak szólóból is csak hármat tudtam megtalálni/venni és olvasni.

A kereskedőknél kapható cuccok részben igazodnak a szintedhez. Nem pontosan követik, de +1/-2 között variálódnak majd. De lesznek olyanok akiknél a cuccok fixek a szintjüket illetően, ahogy egyes található eszközök is korlátozva vannak szintedtől függetlenül.

A pénzt én inkább "gyártottam" mint szereztem (ámbátor a végére elég szépen felgyűlt a zseton, a két fő karakteremnél volt 150K arany amit egyben vertem el skill könyvekre a játék legvégén a nagy utolsó csata előtt) egyszerű eszközök gyártása által (rongyokból és bőrcafatokból vérteket készítettem és adtam el, kibányászott vasból vasat meg acélt gyártottam amiket aztán fegyverré kovácsoltam és eladtam vagy épp használtam). A pénzt meg tartalékold mert mikor megnyílik majd az end of time-ban a titkok terme akkor az ott dekkoló nőcitől minden szintlépés után vehetsz két könyvet. Az egyik tulajdonság pontot ad a másik ability pontot. Darabja 5K arany volt ha emlékezetem nem csal. Ezekből jó sokat vettem, amint szintet léptem tipliztem is a nőhöz mert ekkor frissült az árukészlete. Lehet még venni tőle kincses térképeket is, amik így felkerülnek a térképre ahol megtalálhatóak kis láda ikon formájába (nem mindig könnyű észrevenni a térképen).

Konkrétan felszerelést csak nagyon ritkán vettem. Egy gyűrű, 2 nyaklánc, két csizma, egy pajzs, meg 2 íj volt amit vásároltam, egyébként inkább költöttem a pénzt alapanyagokra, tuningoláshoz szükséges cuccokra, nyílvesszőkre (az egyik karakterem ranger volt és nagyon hasznosnak bizonyult). Skill könyvekből is csak párat ami nagyon kellett vagy nagyon hasznosnak találtam, inkább a blank könyveket és scroll-okat kombináltam és így szereztem skill könyveket vásárlás helyett. Jahan például egy korán megtalált legendás botot forgatott a játék végéig (10-es szintűt), csak meg lett fejelve a bot egy moonstone-al a tuningolt sebzés érdekében (botot csak ezzel lehet erősíteni sajna meg persze esszenciával). Az íjászom a második területen talált neves íjat (ez mindig ott van, ugyanazon a helyen, csak kicsit gondolkodni kell a megszerzéséhez és nem azt az utat bejárni amit csóri manus csinált aki kereste ezt a hearthseeker íjat és a hullája ott porosodik alatta) használta nagyon sokáig, míg egy rövid időre le nem cseréltem egy házibarkács íjra (überelt minden mást amit csak venni lehetett volna) végül majdnem a játék legvégén találtam egy jobbat neki amivel gyilkolhatott kedvére.

Sir Quno jedi:
    Én kihagytam azt a feladatot szándékosan mert valahogy nem akaródzott lopnom bár később már elvállaltam volna de nem lehetett (ettől még kirámoltam a troll király otthonát meg bányásztam is tenebrium-ot, aztán elloptam a manustól a jegyzetét amivel egy másik feladatot lehetett megcsinálni), mégsem volt belőle gond.

A tenebrium kezelése megtanulható beszélgetések során is (legalábbis mikor bányásztam mindenféle spéci cucc nélkül ezt az anyagot a karakterem megjegyezte hogy milyen jó hogy már tudja hogyan kell kezelni ezt a fémet és így nem betegszenek meg tőle, viszont arra nem emlékszem hogy kivel beszéltem erről a cuccról és hol vagy talán valami könyvet olvastam róla talán?), meg maga a skill egy karakternek meg megtanítható, mert van hozzá könyv az immaculate táborban ahol tenebrium fegyvereket is lehet venni. Ott benn a varázsló nőci házában a polcos szekrény tetején lapul egy egyszer használható könyv (ami egyébként hiba, mert többször használhatónak kéne lennie mint a spéci varázslatnak amit majd a Conduit nőci véréből és spéci tekercséből kreált könyvnek), amit ha elolvas valaki akkor megkapja a tenebrium skill-t a harciak közé. A kimondottan tenebrium fegyverek kezeléséhez ez kell. De ha csak meg van turbózva egy kis tenebrium bar-ral valamelyik másik fegyver akkor ez nem szükséges. Mellesleg a tenebrium fegyverek nem jobbak mint a simák, cak eleve beépítve van nekik a tenebrium sebzés.
    Ámbátor a tenebrium pajzsok speciel tényleg jók, a játék vége felé egy kereskedőtől az end of time-ban tudtam venni egy olyat ami 50%-os blokkot adott alapból meg egy szép magas tenebrium ellenállást.
  • Laza
    Én ebben a pillanatban adtam le a Tenebriumot Brandonnak, rá kellett kérdezni a tervére, vagy mire, és akkor jött az a lehetőség, hogy odaadjam neki ... de nekem nem onnan volt, ahonnan a quest szerint kéne megszerezni, arra még nem is jártam, hanem ...

... az Immaculate titkos falujában, a Sacred Stone, vagy mifenében, ahová az amulett felmutatással lehet bemenni, na ott rögtön balra van egy kovács műhely, ahol a polcokon rengeteg Tenebrium van ... fogtam, be a sarokba, kinyitottam az inventoriból a ládát, amiben vinni kell, sneak, és elloptam 3db-ot bele a ládába, a karik meg is jegyezték, hogy remélhetőleg biztonságos a láda ... aztán kimentem, visszaportoltam Brandonhoz, és leadtam neki ... minden kari megkapta a Tenebrium skillt.
  • Laza
    Ha beszélek egy árussal, akkor a nála lévő cuccok a szintemhez igazodnak?
    Lehet elbattam, hogy ezzel az árussal már most beszéltem?
  • Laza
    Valaki írta, már nem emlékszem ki, hogy full tele van lóvéval ... nem mondom, mindig akad 20-30k goldom ... de most vmi lvl16-os monszták körül szaladgálok 11-esen, beleszaladtam egy 'árusba', aki egy rakat legendary-t adna ... ha lenne ennyi pénzem ... kb 10+k egy cucc :)
  • Laza
    Amúgy most vertem le a trial dungeon végén az emberkéket, most léptem meg a lvl 11-et ... viszont egy jó ideje már lvl13-14-es itemeket találok, magamnak alig ... most is itt a ládában volt legendary, meg egy másik jóféle, és nem tudom használni ... a leg 14-es, a sima meg 13-as.
  • j0nNyKa
    dettó ez van :)
  • Laza
    Visszatöltesz egy korábbi mentést, akkor sem?