24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#1208 Meg nem neztem meg a videot, dolgozni is kell :) Csak gyors belinkeltem mielott torlik esetleg. -
#1207 jól látom, hogy a heavy attack nem eszik staminát? -
Johika #1206 Ja az a piros aura az erdekes. -
#1205 Köszi a videót, jónak tűnik, de a combatban ez a sárga kijelölés hát az valami botrányos, remélem kikapcsolható. -
#1204 Tutorial video, szinten oroszoktol.. :)
-
#1203 ha ez megnyugtat, a videókkal egyelőre nem is vesztesz az égvilágon semmit :)
az ilyeneket viszont gázkamrába zárnám:
Abedullah Al-Faisal
I heard that the graphics are as low as world of warcraft is that ture? -
VanDaal #1202 Szépen felpörögtek az események az utolsó -január környéki- látogatásom óta :)
Bétára jelentkeztem én is, bár sok reményt nem fűzök hozzá. Viszont veszteni valóm nincs!
A játékot már nagyon várom, teljesen be vagyok zsongva... Videókat direkt nem nézek (legalábbis igyekszem megállni, de nem mindig sikerül), mert nem akarok spoilerezni saját magamnak, hogy majd a megjelenés után újra átélhessem azt a tátott szájjal mindenre rácsodálkozás élményét, mint annak idején a Skyrimban :)
A topic gyönyörű lett, a banner és a háttér is nagyon tetszik.
Frednek pedig külön köszönet a sok infóért :) -
Ragnar360 #1201 nekem jo lesz... reg olvastam ilyen híreket meg infokat a jatekral, kb lassan mar egy napig ES.hu-t olvashatok annyi írás lesz:) -
Nihilex #1200 Nem kevés munkád van benne:D -
#1199 [URL=http://elderscrolls.hu/the-elder-scrolls-online/118-ask-us-anything-combat-2]Kérdezz-felelek a harcról #2 - összefoglaló[/URL]
Sok ujdonsag nem volt benne, de "egy ujszolottnek minden vicc uj" alapon csak lett egy osszefoglalo a fontosabb kerdesekrol. -
#1198 fuck the garden, úgyis visszanő a fű. -
#1197 Persze, keves az esely. DE, az elmult 10 evben figyelve az mmos berkek hireit, pletykait es torteneseit, MINDIG volt legalabb 1-2 magyar, aki bekerult a jatekok zart betaiba. Mi mar csak ilyenek vagyunk, nelkulunk semmi sem tortenik a vilagban... :)
Egyebkent tenyleg keves az esely az elso par tesztre (minden alkalomra uj es uj meghivok es emberek kerulnek be, aki egy "eventre" bejutott, nem biztos, hogy a kovetkezore is, sot...), de hat bizzunk benne.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!En szemely szerint nem is bannam, mert amiota megvettem a csaladnak a Tomb Raidert (ertsd: magamnak persze, csak ugyesen talaltam a dolgot :)), azota nem tudok tovabbmenni az elso 8-9% progressbol, mert a csapbol is ESO folyik (csalad mar lassan veigjatsza). Imadom a TES vilagat, de kivancsi vagyok Larara is. Ha pedig megjon a jo ido - elvileg hetvegen - akkor az unnepek utan a kert sem fogja rendbe tenni magat, es meg lehetne sorolni a hat koruli teendoket - rengeteg dolgot tudnek felretolni az eso beta miatt :) -
Nikosi #1196 Amúgy nem akarok ünnep rontó lenni, meg letörni a reményeket, de szerintem annak, hogy kis hazánkból valakit is kiválasztanak a beta tesztre a nullához konvergál.
Eleve sok millióan tölthetek ki a beta tesztre az adatlapot, és szerintem jó ha néhány ezeret, maximum talán ha 10 ezeret fognak kiválasztani. De szerintem még a 10k is elrugaszkodott szám. Bevonva a képletbe azt, hogy kis hazánk nem igazán cél ország túl kicsi piac. Nem tartanám kizártnak, hogy az első körökben egyetlen magyar jelentkező sem fog bekerülni.
Mondjuk magamat meghazudtolva elmondhatom, hogy több mint 1500 magyar volt elviekben aki a beta 3-as hétvégén a Neverwintert tesztelte. Ezt a hun channel tagságából szűrtem le ez persze nem reprezentatív adat, ráadásul az már majdnem publik beta volt.
De én úgy állok a kérdéshez, hogy úgysem fognak kiválasztani, ha meg mégis akkor marha mázlim van. De így legalább nem ringatom magam kétes reményekbe :) -
#1195 For example, there are different levels of Orcish armor in light, medium, and heavy. Our goal is certainly to have you be able to tell what armor someone is wearing at a glance, but that’ll come more easily the longer you play because there are so many possible combinations.
Na ez is meger egy miset. Egyik szemem sir, mert a lore-t picit ez pofancsapja, masik szemem viszont nevet, mert igy tenyleg ugy fog kinezni a karakter es azt fog hordani, amit akarok. Sorcikent, Templarkent vagy Nightbladekent is hordhatom "ugyanazt" a dizajnt. -
#1194 Kerdezz-felelek a harcrol 2. resz. (sok ujdonsag nincs benne)
http://elderscrollsonline.com/en/news/post/2013/03/25/ask-us-anything-combat-2
If we use a weapon which needs projectiles, we will need to get more projectiles or are they unlimited? – By David BR
As of now, there is no ammo. You have unlimited projectiles. -
#1193 -
#1192 Srac addig dumalt, mig valamelyik dev/mod/staffmember beloggolt es tisztaba tette a dolgokat.
The Elder Scrolls Online
We have not sent beta invites out for The Elder Scrolls Online; when we do, we'll post an announcement here so people know to check their e-mail. It's also worth noting that the beta NDA prohibits people from publicly discussing that they got into the beta. -
#1191 @TESOnline 23 perc
We'll announce when the first wave of #ESO beta invites go out this week. Keep an eye out so you know when to check your inbox! -
#1190 Kamuzik, minden posztban :) (dont feed the troll - tipikus esete) -
#1189 ofkorsz lehet fake, de:
Cory Fisher
I just got my invite guys! Start checking e-mail! -
#1188 nem én kérdeztem, de érdekelt, köszi -
#1187 @TESOnline 14 mp
We will send out the first batch of #ESO beta event invitations this week. Keep an eye out here and on our website for more! -
#1186 Azt hiszem te kerdezted a hetvegen a racialokat:
"I asked Zenimax Online’s Paul Sage about racials and was told that not only are they in, but that each race will even have its own racial skill line to go down." - mmorpg reviewbol.
A zene kapcsan pedig:
Joe Wilson: “We have a question that our fans have been plaguing us with for a long time, and that is: Will Jeremy Soule be involved with the soundtrack?”
Paul Sage: “Uh…yes.” -
#1185 na jó nem is tűnik vészesnek az inventory -
#1184 szvsz gecijóféle, és sejthetően valamiféle beállítással variálható -
yusukee #1183 Az a fehér/piros aura az enemy körül elég idegesítőnek tűnik. -
#1182 Az orkos cucc vagott anyagnak tunik, vszinu azt megkapjuk majd teljes egeszeben amolyan feature lista bemutatokent. Legalabbis ez nem station elott jatszo ember hata mogul vettek fel, hanem valami prezentacio lehetett. -
Ez pedig egy kis harc, kozelebbi kamerallassal mint a dungeon-os videoban. Szinten torles elott tessek csak tessek :) -
Aki kapja marja alapon, ork kezdorol egy video (amig nem torlik...) -
Ragnar360 #1179 hát igen az oroszok azok már csak oroszok maradnak:)
állaaatooooOokk:)) elég sok mindenben megfigywelhető ez, de igy is van ez jól azt hiszem:) -
#1178 Az oroszoknal mindket video fennvan. -
#1177 Varhato volt :) -
#1176 hopp zenimax dógozik rendesen mert már ez sem elérhető. -
Ragnar360 #1175 illetve én speciel minimapot, objektíveket bal oldalra tenném...gondolom ilyenek úgyis szabályozhatók lesznek...ha nem irgum burgum. -
Ragnar360 #1174 na ez fasza. animacio egész jó, viszont ha lehet egérgörgőzni, mert remélem, akkor miért van ennyire távol a kamera a karakter mögött, a third person viewba ugye.
NPC vel való párbeszéd nézet az fasza, de igy azért szokni kell...mégtöbb videót :DDD -
#1173 Nem kellett volna minden nagyobb fucsomo melle lerakni egy crafting stationt, hanem csak a fovarosokban kellett volna engedelyezni. Mindjart lett volna tomeg :) -
#1172 A GW2-ben is sok értelme volt ennyi nagy várost építeni, ennyi mozgó, beszélő emberrel, mikor a kutya nem foglalkozott vele, sőt a kezdő szinteken kívül értelme se nagyon volt visszanézni. Ez mondjuk inkább a fejlesztők hibája... nem ezen dől el egy játék sorsa. -
#1171 Majd a játékosok megtöltik :D -
#1170 azért már itt is lehet látni hogy pár npc sétálgat szóval nem lesz ez annyira statikus . -
#1169 köszi elég üres a város még, van munka rendesen