24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Johika #1128 Jatszol 50-60 orat Skyrimmal es megszokod az inventoryt, engem nem zavart ott se szerintem ESOban sem fog.
A WoW-ot meg mar elfelejthetne mindenki mint MMO, sose volt az, csak egy jol osszeszedett/atvett valami,kb mint a magyar SW konyvek, nem rosszak de nem is jok:).
-
#1127 Szerencsere leszedtem a videot (720ban) meg este a "dzsatuberol" - (c) Dombi), es megneztem az inventory/skilles/stb reszt. Annyira nem tunik veszesnek, viszont nincs is tulbonylitva, az is teny.
A hetvegen nyilatkoztak a fejlesztok a PAX-on, hogy lehetoseg lesz kontrollerrel is iranyitani a jatekot (nem beepitett opcio lesz, hanem valami keybindes modszerre - passzolom, nem ertek hozza), lehet emiatt lett ilyen "konzolos", hiszen a 12 milliobol 9 milliot ps3/xboxon adtak el a Skyrimbol. De az is lehet, hogy ez csak egy WiP menu es inventory. Kiderul majd. -
#1126 távol álljon tőlem hogy messiásként várjam, főleg hogy wow-killerként (tekintve a világhoz való anti-wow hozzáállásomat)
pontosan úgy várom, ahogy leírod, és pontosan emiatt (ez egy mmo) nem értem a konzolos inventory-t :)
de ez nyilván apróság, tisztában vagyok vele - ha ez lesz a legnagyobb bajom a játékkal (már ha így marad), akkor kaptunk valami nagyszerűt
az, hogy lesz-e rage: az emberi faj rá a garancia, hogy lesz :)
jöhetne itt ki az úristen f*sza is, úgyis megtalálják benne az emberek a hibát - ez igazából nem is érdekel, amíg én élvezem (meg várhatóan te is, meg az itteniek 90%-a is) -
#1125 Csak ismetelni tudom magam :) Nem szabad messiaskent varni valamit, se nem "wowkiller"-nek es egyebnek kikialtani, es akkor nincs gond. Az ESO egy jo mmo lesz, sok ujitassal, de ugyanugy sok regi mmo-bol visszakoszono megoldassal. NEM TES jatek lesz, hanem egy mmo, a leheto legtobb TES elemmel, amit maga az mmo mufaja elbir. (pl biztos furcsa lesz latni, hogy a mobok 2 percenkent respawnolnak, amikor a Skyrimban ket het mulva is ott a hulla az ut szelen... stb)
Aki (a butabb emberek) nem tudjak megerteni, hogy NEM TES jatekot fognak kapni, es keressek a Skyrimmal 100%-ban megegyezo gameplay, ok eloszor majd csalodni fognak, aztan nerdrage lesz faszbukon es forumokon, majd uninstall es folyamatos szidasa a jateknak a kov. evekben. Aki viszont van annyira intelligens, hogy tudja, mit jelent az mmo es mit jelent a sandbox singleplayer, es hogy ezt csak korlatokkal es megakulvasokkal lehet osszehozni, ok kapni fognak egy kivalo mmo-t (a jelek szerint, aztan majd kiderul), amellyel jo par honapig el fognak szorakozni.
Elmondhatom, hogy nalam jobban talan kevesen varjak a jatekot, de tudom nagyon jol, hogy az ESO mellett fenn kell hagynom majd a Skyrimet is, mert az elozo nem fogja felvaltani/helyettesiteni az utobbit, viszont kiegeszitheti es megfuszerezheti a TES jatekvilagot es a TES elmenyeket. -
#1124 ipon cikk -
#1123 Szerintem még sok sok évig nemigen fogunk olyat tapasztalni, hogy nem szakadnak össze a szerverek :D itt sem lesz másként.
Szerintem jelenleg nincs az a hardver&sávszél ami elviseli, hogy több millióan esnek neki és bőszen terhelik. Illetve ha van is az az üzemeltető cég számára nem gazdaságos így nem használják. -
Nikosi #1122 Amúgy az inventoryval kapcsolatos aggodalmad, nem alaptalan. Mert az ilyen apró kis bakik nagyon, idegesítő és fáj dolgok tudnak lenni. Ilyen például az, hogy gw2-ben máig nincs egy rendes dungeon group finder amit már a Terában is tudtak applikálni. Kicsi de annál idegesítőbb probléma, ilyen lehet ez az inventory is az ESO-ban.
De reméljük a userek hangja meghallgatásra talál majd és lecserélik az inventoryt. -
Nikosi #1121 Megkockáztatom, hogy majdnem 1 vagy 2/3 évvel a megjelenés előtt. :)
Amit a szerverekről írsz az tényleg kérdéses, mert láttam én már csúnyán befürödni játékokat nem megfelelő szerveroldali sávszél és hardver miatt. Nem csak mmo-t de singlet is. Például Diablo 3 vagy SimCity, de ha már mmo gw2 lost shore event lánc. :)
-
#1120 aha aha igy osszeallt, es akkor amit nikosi irt is logikus, hogy egyelore atemeltek a skyrim-bol, aztan legfeljebb meg a maradek ~fel ev fejlesztes soran egyszercsak atdolgozzak (remelem)
most azon agyalok (lehet nem kene), hogy ugye koztudottan mekkora atom izom fanja voltam igy elore az swtornak - es amikor az jart a fejesztesnek abban a fazisaban, mint ahol most a teso jar, akkor ott fut-fat igertek (ami itt is megvan), es allt... valahogy a fejesztes - itt vajon ahhoz kepest hogy allunk? pl. performance-rol nem tudni semmit, egyaltalan hany ember teszteli perpill, mennyi fogja elso-masodik-stb korben tesztelni, szerverek hogy birjak, mennyi tenyleges kontent van mar kesz, pvp, stb. ?!
lehet tulaggodom igy hosszu honapokkal megjelenes elott.. -
#1119 Hogyne. Mindketto fonoke a Zenimax Media. Ennek a ket leanyvallalata a Bethesda es a frissen alapitott Zenimax Online Studios. Egyutt fejlesztettek az alapokat (lore, design elemek, stb) a Bethesdaval, de az mmo reszeert a regi DAoC es Mythic veteranok felelnek, Sage es Firor. Bethesdatol Howard es Hines felugyeli a loret es magat a TES vilagot.
Szorosan egyutt mukodnek, es az inventorybol latszik, szorosabban, mitn kellene egyes teruleteken... -
TomStorm #1118 Nagyon király tetszik:) -
#1117 :o
Így offscreenből a karakterek is jól néznek ki -
Nikosi #1116 Hát szerintem még nagyon pre béta, nem hiszem, hogy ez marad a véglegesben. Lehetséges, hogy jó pár dolgot átemeltek skyrim-ből és nem volt még idő átdolgozni, az inventory is ilyen lehetett esetleg. Remélem. :) -
#1115 öh, még 1 rettentően alap kérdés felmerült bennem, most hogy így a skyrimes inventoryn agyaltam
a bethesdának a tesohoz van bármilyen köze? -
#1114 Na ennyi volt a hetvege, igy akit erdekel: Hetvegi PAX East 2013 (remelhetoleg) osszes friss ujdonsaga/fejlemenyei egy listaban
Ha valami kimaradt, szoljatok es potoljuk. -
#1113 na, tessék, ez a faszaság
jó, tudom én hogy még korai-elő-alpha-beta, úgyhogy butaság temetni egy ilyen apró rendszert, mint az inventory, csak szeretném megérteni, hogy első körben miért erre a skyrim-szerű konzolos használhatatlan lóf*szra tervezték egy gyorsabb, dinamikusabb, használhatóbb valami helyett...
annyi jó (lopott vagy nem lopott) ötlettel rukkolnak elő, érthetetlen hogy az inventory-fronton miért nem néztek szét máshol (akár hogy egy újabbat említsek, a gw2 háza táján, ott ezzel nem volt baj) -
#1112 igen, de voltak meg fulek is, amolyan "sort" vagy "type" jellegu szurokent. Illetve a targyak ikonja jelezte, hogy magikus vagy nem, bakkancs-e vagy egy ing, stb. Arrol nem is beszelve, hogy mint egy windows ablak, olyanra meretezted es oda, ahova akartad. -
#1111 én magamhoz is nyúlok emiatt, nekem mmo-t ne csináljanak konzolra, a mac-kel viszont megvesznek kilóra
csak akkor kérdés, hogy tényleg miért nem variálják már át normálisra az inventory-t (igen, pl. morrowindesre)
jól emlékszem, hogy ott ömlesztve volt egy "táblázatszerű" inventory-ban minden, és ami rajta volt a karakteren, az be volt keretezve? -
Nikosi #1110 Hát ha mondjuk úgy oldják meg, hogy a craft alapanyagok külön kerülnek és nem terhelik a rendeset akkor még ez is használható lesz, de egy slotos tényleg sokkal kellemesebb lett volna. Ezt talán pont nem kéne megreformálni, van ami tradicionális és jó, az slotos inventory :) -
Nikosi #1109 Huh de jól néz ki, a grafikával tényleg nem lesz probléma. Itt már a karakter sem volt, nyomi. -
#1108 PC es MAC only. Fogalmam sincs miert ragaszkodnak ehhez, megmondom oszinten, titkon remenykedtem egy korabbi Morrowindes inventoryban, amelynel szinte minden elerheto volt, es slotokban jelenitette meg a cuccokat.
Bar az inventory legyen a legnagyobb gondunk, a tobbi reszt ne csesszek el :) -
#1107 végülis elvileg hallgatnak a fanok visszajelzéseire, úgyhogy meglehet
most nemtom, ez készül konzolra is, vagy mi a helyezet azon a fronton?! mert az lehet magyarázat erre az idióta inventory rendszerre -
#1106 Masodik videon latszik a parbeszed es az elobb emlitett "sargas aura" is, amikor leugrik a varfalrol es odamegy a vendorokhoz.
Inventory meg olyan, mint a Skyrim fele skyui, tenyleg jo lett volna egy gw2/wow/barmilyen mmo fele slotos, kockas inventory... Na mindegy, hatha valtozik ez is. -
#1105 ah i see, okey -
#1104 Ez az elso dungeon, irtak, hogy nem egy bonyolult alaprajzzal rendelkezik. -
#1103 Jó lesz ez. Grafikailag mindenképp -
#1102 viszont a látvány odabasz. -
#1101 azt az inventory-t azér tudnám feledni
meg nekem egy elder scrollzhoz képest az a térkép, meg úgy az ehhez kapcsolódó "pályarész" kurvára cső-jellegű volt -
Ez meg varosi gameplay -
Nikosi #1099 Ami tény a környezet grafikája az valami elképesztően nézz ki, ilyen szépet eddig mmo-ban nem igazán láttam. De mondjuk nem is a grafikán fog ez a játék elhasalni ha elhasal :) -
Nikosi #1098 ESO ez szerintem is miután többször ránéztem én is, de a karakter akkor is gány szerintem, bár az nagyon tetszett, hogy pl. a ruhán mozognak a logó incifincik, meg az egész olyan mintha tényleg egy ruha lenne aminek van fizikája is, nem csak valami rábiggyesztett vacak. De a karakter maga amorf és ronda :) -
#1097 Eltűnő HUD részletek is erre utalnak. Bár sokat nem látni, de ez is több, mint a semmi :p -
Ragnar360 #1096 remélem kapunk még ilyen felvételeket... -
Ragnar360 #1095 nagyon jo lesz:) (jah, azota parszor megnéztem én is, és akadnak jelek amik mindenképp igazolják, hogy eso) -
Nikosi #1094 Tudtommal lesz célkereszt, mivel soft targeted a rendszer, ha jól tudom. -
#1093 Ez tuti ESO, egyszer mar megszivattam magam a hetvegen egy nwn videoval, ezt most megneztem (es lementettem gyorsan) mielott belinkeltem :) -
Nikosi #1092 Hát grafikával nem lesz probléma az ebből látszik, már csak az a kérdés milyen hardver kell majd ehhez, :) már ha ez már tényleg ESO. De viszont a karakter az valami nagyon gány az enviromenthez képest, ha azt mondom, hogy csúnya akkor még enyhén fogalmaztam. :)
-
Ragnar360 #1091 megnéztem fullscreen 720p...többször majdnem azt mondtam rá, h kizárt hogy az legyen, máskor meg mégis.
a PAXon ESOval együtt 3mmot mutattak be asszem
viszont ha ezt tényleg ESO hát akkor egész kurvajó...és érdekes az is hogy itt a mozgás sokkalta jobb mint az eddigiekben
mondjuk célkereszt lesz ?:D mert ebbe határozottan látni lehet:D -
Na ez viszont mar ESO-nak tunik. -
Nihilex #1089 2007 óta sok minden változott.Azóta nem egy cím váltott modellt,AoC,SWTOR,Tera,LoTR,Lineage 2 F2Pre,The Secret World B2P-re.
Szerintem azt hitték WoW után, hogy könnyű kiemelni az ember zsebéből a pénzt havonta, márpedig senki sem fizet feleslegesen.Egy B2P modell és GW2 féle mikrotranzakcióval mellé ki lennék békülve.