sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Running
    Én nem sajnálom rá a pénzt, mivel sokkal többet eltankolok egy hónapban, de....
    1. Eljátszottam már párszor, hogy 3 hónap után már szinte egyedül maradtam a játékban, vagy ketten játszottunk. Magyar guildeket nem kedvelem, nemzetközi kizárva, nem tudok idiótaságokat csacsogni.
    2. Egy b2p, f2p játékot is otthagynak az emberek 2-3 hónap után, a fizetősöket még inkább. A mostani generációt nehéz megtartani, főleg úgy, hogy lesz más ingyenes játéka.
    3. Nem vagyok már diák, havi 4 ropit miért dobjak ki heti 8-15 óra játékért? Nem szeretem ezt a játszani kell, mert fizetem témát. Nem mindenki munkanélküli, meg diák. Dolgozom, edzem, van hobbim, vannak barátaim, napi pár óráért sokallom.
    4. A ismerőseim fele nem fizetne a játékért havonta, sokan nem is ismerik, a bétákból sem fogják megismerni, csak a teljesből, ha meg is vennék, félek sokáig nem tartana ki...

Röviden ennyi.