24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#1291 Ez igaz. -
Nikosi #1290 Illúzió romboló ez tény, de mivel a játékosok jó része kb annyira éli bele magát a játékba mint a Super Marioba (kb ezek a játékosok már Önmagukban illúzió rombolók :) ), nekik viszont kel a gyorsan ugráljunk oda-vissza pikk-pakk. A lore-val meg kb 90% nincs tisztába meg nem is érdekli, csak a loot, a farm, meg gyá gyakjunk.... -
#1289 Ezért írtam, hogy a vegyes megoldás lenne a legmegfelelőbb, pl zónánként 1 waypoint, onnan meg mount. A frakciók területe gondolom lvl 50-ig, le van zónázva kb 5 részre, na mindnél lehetne 1-1. Vagy valami hasonló. GW2-ben szerintem nem jó, hogy 15 méterenként waypoint van. -
Csokis #1288 Szvsz meg pont az a jó, és kurva idegesítő/zavaró a rengeteg gyalogolás, vagy állaton való közlekedés. -
Nikosi #1287 Nem lesz real 24 órás nap. Egy valódi időben letelt 24 óra az a játékban 3*24 óra lesz. Azaz 8 óránként telik el egy nap. Skyrim-ben nem tudom, hogy volt megoldva.
Másrészt szerintem annyi lesz a fast travel, hogy bum és kész. Nem lesz magyarázat, nem lesz semmi, csak úgy lesz. Ha csak mount lesz akkor valószínűleg a területek mérte nem lesz túl nagy, mert azért senki nem akar órákat lovagolni szerintem.
Amúgy én nem problémáznék rajta, ha olyan lenne a fast travel, hogy két óra múlva lépj be és akkorra ott leszel, de szerintem sok embert a frász kerülgetne ettől. Tehát fast travelnek lennie kell, de mivel megmagyarázni mással nem lehet mint mágikus portál, ami ugye nem fér bele a lore-ba akkor a legegyszerűbb magyarázat, hogy nem lesz rá magyarázat, csak úgy lesz mint a gw2 a wp, minden magyarázat nélkül axioma ként. :) -
#1286 Remélem lesz mount, és csak korlátozottan lesz waypoint. GW2-ben elég illúzióromboló, hogy össze-vissza tudsz ugrálni a pályákon, habár az tény, hogy szörnyen gyors és praktikus. Egy vegyes megoldás lenne az optimális. -
Johika #1285 Azt mondtad hogy ESO ban real 24 oras nap lesz, Skyrimban nem az volt, igy szerintem nem erdekes, hogy ESOban fast travelben telik vagy sem az ido. -
#1284 morrowind-ban volt a "karaván", meg a mage guild ugye?
egyébként szerintem itt nem nagyon van lehetőségük követni a lore-t sajnos, úgyhogy függetlenül az utazás rendszertől, az idő nem fog közben telni
nyilván nem fogja közölni a játék, hogy persze utazz csak, majd 4 óra múlva relogolj, addig nem tudsz semmit kezdeni a karkaterrel :)
esetleg az lehetséges, hogy nem is lesz semmiféle fast travel, csak mount? -
#1283 Mar azt hittem kiszivargott valami a betabol :) Errol a kiserletezgetos, Skyrimban latott alkimiahoz hasonlo, illetve a transmog ESO megfelelojerol mar irtak korabban a reviewkban. Remelem a beta soran lesz valaki, aki komolyabban leteszteli sk, es nem a devek altal mutatott jelenetekre kell hagyatkozni...
Azon gondkoztunk egyebkent, hogy a TES jatekokban a fast travelt hasznalva telt az ido. ESO-ban - leven mmo - ez igy nem megoldhato, akkor vajon hogy lesz megoldva - lore szempontjabol - a fast travell rendszer? Mert a Magus Ceh kozpontok kozotti teleportalasok csak ceh tagoknak volt elerheto a "jovoben", es azok is csak fix Magus Ceh "telephelyek" kozott tortentek. Skyrimban pedig telt az ido kozben, igy lenyegeben a "hosszu setalast" helyettesitette, nem magikus alapon tortent a dolog.
Otlet? -
#1282 légyszi ebbe a topicba ne hozzuk át hogy divatból beszólunk a házigazdának, inkább ha nem megy a linkelés, kérdezz, biztos vagyok benne, hogy kapsz segítséget :) -
#1281 what you meant is:
Elder Scrolls Online Previews: Crafting in Tamriel Revealed -
Nikosi #1277 Hát az érdekes, GW az talán egy full instancolt mmo nem? Akkor viszont az nem open world, mert pont ez volt az egyik újdonság a sok közül, hogy a GW2 az már open world. De akkor is nekem kérdésesnek tűnik egy akkora terület létezne benne, bár nem játszottam vele sem Lotro-val, de nekem gyanús. -
#1276 nem tudom, en csak a postas vagyok (1-2 szam nekem is fura volt)
de a teso terulete az egeszen realis, azt meg el is hittem -
#1275 ah te egy isten vagy - oszinten szolva en nem bujtam at, csak az elso par hszt, ez igy nagyon kiralysag :)
a beta invite-okhoz meg facebookon az egyik keszito reagalt, hogy regionkent is van nemi bontas, illetve hogy figyelembe veszik az egyes hullamoknal a regiokat - erre jott a spekulacio, hogy most az elso adag az mind NA, esetleg kanada
na persze ezt nem lehet megerositeni, de nem lepodnek meg -
#1274 Azért arra kíváncsi vagyok, h a GW NF területe hogyan 15000 mi2 (ami négyzetmérföld talán?). Vagy a lotro 30000... -
Ragnar360 #1273 kakukktojás :))) nájsz:P -
#1272 Hja, hangsulyos volt a "small wave of invitations" szerintem is. De mindig van egy kakukktojas, aki szivarogtat :) -
#1271 Nem tudom hány embernek küldtek invet, de párszáz ember lehet max. Mindenesetre talán lesz leak is már nemsokára -
#1270 Atneztem, volt kozte par erdekesseg. Es vegre valaki rakerdezett a dualwield hogy blokkol dolgora is. Koszi a linket megegyszer, ha barmire akadsz meg, johet, majd en kivalogatom :) Bar lassan mar tenyleg csak a leakelt beta dolgok fognak ujakat mondani.
TES Online - Apróságok és érdekességek -
Ragnar360 #1269 :DDD szerintem ez a Leslie megakar környékezni...biztos rossz oldalra keveredtél :D -
Ragnar360 #1268 whááá ez derossz...két ilyen ratyi játék fölöslegesen ekkora térképpel beszarok :)))
nekem akkoris a wow marad eddig a legnagyobb (alap, kieg nélkül is), mármint most területileg:))
na meg ezekben vezetsz, repülsz stb. a terület nagyrésze puszta landscape. -
#1267 Meg nem, de megnezem, koszonom. Atfutottam jo par melyebb elemzest ma es tegnap, ami a PAX-n keszult, de ugyanazt irjak le mindenhol. Megnezem ezt is, hatha...
Betaval kapcsolatban felmerult, hogy csak amcsik kaptak meghivot - egy oras topik a hivatalos feszbukon -, de ezt se nem cafolta, se nem erositette meg senki. Csak az egyik admin irt be, hogy minden eventre ugy hivnak be embert, ahogy a devek kerik, ha kell, akkor hely szerint szurve a jatekosokat... Vagyis lehet, hogy odebb lesz meg az, hogy kapunk invet. Jo lenne latni legalabb egy magyar vagy kornyekbeli embert eubol, hogy lassuk, mi a helyzet :) -
#1266 Fred: ezt a topicot tf-en (Ask Me Anything – ESO @ PAX) nézted, van benne értelmes infó? -
#1265 előzetes infók alapján a tesot valahova a vanilla wow után teszik
-
Chris #1264 Ez nagyon jó, az első felét kb. szinte szóról-szóra én is átéltem anno daocban és valóban ezek a dolgok tették emlékezetessé. :)
-
Johika #1263 Epp azon gondolkodtam melyik frakciot valasztanam, de rajottem azt fogom ahol talalok egy nekem megfelelo guildet. :)
Valahogy TES vilagaban soha nem erzemtem, hogy ez a faj a kedvencem, mindig a faj specifikacio alapjan volt a valasztasom. -
#1262 Na eddig senki sem kapott? -
#1261 bah, új e-mail, na mondom 0,1% esély, de lássuk
és így valami random spam egy ilyen szöveggel
Hello,
Please contact me as we need to talk about Niclas.
Leslie.
wtf?! -
#1260 Szerintem sem lesz sub rendszer (bar a fene tudja, a mai vilagban barmi megtortenhet), viszont az igeretek szerint 3 x 120/140 oras tartalmat ingyen sem fogjak adni, az hetszentseg. 60 dolcsira araztak a jatekot mindenhol (bar ez csak tipp, hiszen nincs official info errol), viszont ha igaz is es b2p-kent indul, akkor jon a tranzakcios megoldas. Pl tippem szerint ez esetben a frakciovaltas (new game+ es new game++) penzbe fog kerulni.
Ha pedig direkt csinaljak ugy, hogy elso evben sub, majd utana b2p/f2p model, az a kivulallo szamara bukasnak fog szamitani - meg ha tervezett is a dolog -, es az osszes bertollnok gamer magazin szerkeszto, az osszes hater, stb ezt fogja szajkozni, ami a franchise szempontjabol (meg a singleplayerre vonatkozoan is) oriasi veszteseg lenne. Subot pedig tobb evig biztos, hogy megfelelo szamban nem lehet mar fenntartani, csak nagyon keves jatek eseteben, ujonckent kizart.
Nem hiaba nem dontottek meg el, hiszen itt most vasat tartanak a tuzben. -
#1259 Teljesen jogos, korán van félre olvastam a p2p-t f2p-nek .
Elnézést :] -
Nikosi #1258 Szerintem egyről beszélünk. :) Mert én sem hiszem, hogy 2014-ben, de akár 2013-ban is sikeres legyen egy p2p fizetési modellű mmo. -
#1257 Szerintem meg a havidíjas rendszer felett járt el az idő .. Az Anet által kitalált rendszer ami a GW2-ben működik talán a legjobb megoldás, sok kis apróságra a türelmetlen játékos több pénzt költ el mint egy havidíj ára és észre sem veszi az egész mikrotranzakciós rendszernek ez a lényeg. Az már más kérdés, hogy általában maga a mikro shop rendszer van alapjaiban szarul kitalálva. Akármennyire is népszerű a TES univerzum ahhoz valami eszméletlen zseniálisan összerakott hibátlan játék kellene, hogy havidíjasan hosszútávon megtartsa a játékosokat. Eléggé telített az mmo piac csak a név nem lesz elég, bár az eddig látottak alapján azért látszik, hogy van munka benne rendesen de szerintem jelenleg is azon agyalnak a fejlesztők milyen fizetési modellel érkezzen a játék. -
Ragnar360 #1256 azdeszar mondom olvasok már jókis mmo-s híreket föoldalt, erre minden csak wowról szól, az uj peccs meg ilyen fas*ságok. -
Ragnar360 #1255 Nikosi szerintem ezt a temat ne eröltessük:) -
#1254 A tutorial videoban bal also sarokban ott van. -
Nikosi #1253 Hát igen a chat ablak az kérdéses mert ugye egy konzolon nem alapértelmezett a billentyűzet. De momentán egy videóban sem láttam chat ablakot :) Ha rosszul emlékeznék javítsatok ki?
Viszont eljátszva a gondolattal, hogy konzolra is kijön, hát nem tudom a konzolos játékosokkal egy mmo-t játszani, a fene tudja, nem feltétlenül vonzó.
De ezek egyelőre csak fikciók.
-
#1252 én egyébként (vagy a ruszkiktól, vagy) mmo-championtól várom az első leakeket -
#1251 Ez megiteles kerdese, en szeretem - bar fakezu vagyok inferno vegi agyremhez -, es szerzett boven annyi kellemes orat (es szerez meg most is ha ramjon nagy ritkan a jatszhatnek), hogy nekem boven megerte az arat akar tobbszorosen is. -
#1250 számomra annyi sebből vérezne a dolog, kezdve ott hogy hogyan csetel, folytatva azzal, hogy ha konzolosítanak egy mmo-t, úgy elüldözik a pcseket hogy öröm lesz nézni (irányítás, UI, stb.) -
Nikosi #1249 Mondjuk a diablo III el is lett cseszve szerintem. :)