24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nikosi #1088 Annyit még kiegészítésként hozzá tennék, hogy a gw2-ben is meg volt a lehetőség, hogy átvigye a lécet, de nem tette. Kiválóan rajtolt, de sajnos nem olyan lett mint aminek mondták, és sok helyen komoly problémák voltak a megvalósítással is. Plusz komoly hiányosságai voltak, és vannak, így nem tudta bevenni a kanyart. Nem ütközőt a falnak, (mint a Tera például) de kevesebb lett, mint ami lehetett volna sokkal kevesebb. Az ESO-ban is érzem a lehetőséget és a potenciát, de sok múlik a megvalósításon. Ezért várnék én is valami prezentációt (valódit, nem renderelt cgi-t) és ezért várom nagyon a bétát. Meg persze reménykedem, hogy hátha kihúzzák a nevem a kalapból. :) De ennek szinte 0% esélye van sajna :( -
Nikosi #1087 Hát megmondom ősszinten, hogy szerintem az ESO-ban a leírtak és tervek alapján benne van egy nagyon nagy durranás. Azért nem zárom ki a b2p lehetőséget sem konzekvensen.
Mert ugyan sokat merít más mmo-ból, mint a Tera, gw2, stb.. De összeségében hoz annyi újítást, amennyit maga korában a wow. A lore pedig ami a játék mögött van messze több mint ami a wow mögött volt. Hiszen az egy sima történet és világ nélküli RTS játékra épített. Ráadásul amiket át kíván venni azok pont olyan dolgok amiket az elődök nem tökéletesen vagy csak sután netán rosszul tudtak megoldani (gw2, tera, stb...), az Ő hibáikból tanulhatnak és megalkothatják jól az átvett dolgokat. Lehet egy új minta a jövő mmo fejlesztői előtt.
Ráadásul itt lehet számolni a single játék fan táborára, az meg már induló alapnak sem rossz. Ha pedig sikerül megvalósítani a tervek nagyobbik részét, akkor ez gyorsan óriásira duzzadhat. De ezek puszta fikciók, mint eddig sajnos sok minden amit a fejlesztők is mondat. Márpedig én gw2 óta nem hiszek csak a szememnek, de leginkább a gépemen futó bétának, vagy még annak sem :) -
#1086 CG trailer a leghaszontalanabb dolog a világon. Kidobott pénz, semmi más. -
Ragnar360 #1085 igazabol már egy CG trailernek is örülnék, na mind1. -
Ragnar360 #1084 Igen...most is pár napja megakarok nézni már egy filmet, ma is már pár órája tervezem, hogy elkezdem, de most perpillanat tényleg úgyérzem, hogy mindjárt bele is kezdek:)
Hát nagyon nagyon akarom már hogy menjen a béta, bár abba nem reménykedeem, hogy innen bejut valaki:D viszont olyan érzésem van, hogy: akarom akarom lesni lesni lesni, egyszóval freeze that time plz. -
#1083 Ami verzio kinn van a PAX-on most, az egy kiragadott, ket faj kezdo zonajat bemutato demo. Nehez mmo-ban demot prezentalni, de valahogy megoldottak (rengeteg korlatozassal). Pl mindenki 6-os szinten kezdett, az addig elvezeto tobb oranyi jatek (ahogy kiszabadulsz Molag Bal fogsagabol, es Coldharbourbol kijutsz Tamrielre, lvl1-5 content) teljesen kimaradt.
A beta tartalma mar fejlettebb lesz. -
#1082 Az ember megtanulja egy ido utan, hogy amit masnapra halasztasz, annak 90%-at sose fejezed be :) -
Ragnar360 #1081 Na jah...és azokat megcsinálni, feltölteni contentel stb nem kis idő, mégha az erőforrások meg is vannak. Lehet nem zsőrtölődnénk nagyon ha idén jelenne meg. Nehéz dolguk lehet, éjjel nappal dolgoznka biztos :) -
Ragnar360 #1080 ja értem, akkor az úgy rendben:) hát lehet vmit félreolvastam akkor:) bár imho hétköznap is 7-8 is elférne bőven. Amúgy végülis igazad van, de magamat is ismerve ilyen téren az csak lehet azért van, mert te is szeretsz tervezni és akkor mindig van valami ami kitolja azt, így marad a későn fekvés, ha csak nem halasztaj azt a valamit másnapra az ember stb stb stb :) -
#1079 Felkesz jatek, ne felejtsd el. Most olvastam valahol, hogy az npc-k hangja sok helyen csak placeholder (google szeru robothang), amelyet par tesztelo meg is jegyzet, hogy milyen sz*r hangja van par npcnek, es hogy ez gaz. Eszukbe se jutott, hogy "hello, talan meg nincs kesz teljesen minden" :)
Nezd meg a karakter harci animacioit is pl, azon is van meg mit csiszolni, ahogy jo par lada, chest, hordo stb is ures volt a betaban, es nem tartalmazott semmi lootot, es meg sorolhatnank. -
Ragnar360 #1078 annyira végülis nem volt meggyőző a beszéde, mármint nem számomra, hanem neki, csak nekem így jött le... több videóanyag kéne, + vmi azt súgja, h nagyon nagyon sok tennivaló vna még a játékon, de azért bizakodok
hamár itt tartunk az csak nekem tűnt fel, hogy főleg a városok, hogy is mondjam túl szellősek!!?? bár nem sokat lehetett látni még tény, de lehet nem kellene ilyennek lennie, csak azért, hogy sok játékos elférjen mondjuk :D + npc is alig volt kb -
#1077 Attol hogy idopocsekolasnak tartom, attol meg alszok, nem tudom honnan vetted, hogy nem :) Hetvegen megvan a 7-8 (vagy akar tobb is), hetkozben az 5-6 ora alvas, hulye azert nem vagyok. Csak az ember neha rajon, hogy annyi mindent szeretne csinalni, es mennyire nem eleg a napi 24 ora erre.
Az a 3-4 perces video megy a hatterben loopolva, ami mar korabban kijott a masodik zart sajtos esemeny utan, nincs benne uj sajnos.
Viszont elhamarkodottan orultem. Felkialtojel vagy kerdojel nem lesz, de a kvesztet ado npc valami sargas auraval jelzik elvileg, hogy lehet veluk kezdeni valamit. A Force Play videorevjuban legalabbis igy meseltek. -
Ragnar360 #1076 van itt olvasni való bőven megint:))
Fred: a véleményed az alvásról való poszot szerintem megjegyeztem örökre, valahogy olyan maradandó poszt :) sokat lehetne róla beszélni mert szerintem durva... na de azt itt nem éppen kéne. Mindenesetre szerintem aludj 1-2 órával többet azért :) -
#1075 Gamespot impressions 2 óra játék után néhány új jelenettel -
#1074 En is b2p-re tippelek. Ha csak a kb 12 millionyi Skyrim vasarlo tizede megveszi (hc tes fanok), illetve jon hozza par mmo nomad vandorlo ember, aki ki akarja probalni, akkor mar boven meglesz a kezdeti bazis. Bar 2007 ota fejlesztik, es akkor meg a sub volt a divat, kizart, hogy 2013-ban mar barki is gondolkodna elofizeteses rendszerben. Ahhoz meg kell valtani az mmo jatekipart, es egyelore az ESO nem talalja fel a spanyol viaszt.
Ahogy a GW2 mar megtette, ugy az ESO is valoszinu megteszi, hogy egy-egy ujabb megoldassal mutat elore a jovo korszakalkoto mmo-ja fele, de nem o lesz az. -
Nikosi #1073 Ha lehetne kívánni akkor b2p szeretnék. De ez nem kívánság műsor sajna. De p2p esetén nagyot kell villantani nagyon, mert ugye nem egy nagy név, hypeolt cím bukott meg mint p2p. A hibákra meg még gondolni sem érdemes nem hogy, elkövetni. Most kicsit gondolkodva, az utóbbi időben egy mmo sem tudott p2p-el sikeres lenni.
Remélem a b2p-re esik a választás, de sajnos a p2p-nek is esélye van.
Másrészt a forradalmi dolgokat érdemes azért fenntartással kezelni, mert ugye gw2 se azt ígérte amit lett a végén. Nem lett az se rossz játék, de nem ez volt "lekommunikálva". Egy béta vagy alapos ingame videó és tesz nélkül nem ugranék bele az ESO-ba, a gw2 után.
A never-t kipróbáltam én is, nem olyan rossz az amúgy főleg azt figyelembe véve hogy f2p. Ugyan van pár dolog amin nem tetszik benne, de pl nekem pont a grafikával nem volt igazán problémám, az instancoltsága már annál inkább zavar. De én adok neki egy esélyt pénzembe úgy sem kerül, amíg nem lesz lehetőség az ESO kipróbálásra élesben vagy bétában. -
Valahol tenyleg beszaras, hogy a video elso 10 masodperce talan az, ami videot vagy kepi anyagot ossze lehetett guberalni a hetvegen. -
TomStorm #1071 B2P legyen a népesség miatt.Fizetem majd persze ha kell de biztos nem lesz 24/7 pop.a P2p rendszerrel -
Nihilex #1070 Nekem csak az nem szimpi, hogy már mindjárt béta, és még mindig nem lehet tudni ,hogy b2p vagy p2p..ami nekem nem mindegy:)
Neverwintert én is kipróbáltam, nem volt rossz, de nem töltött el olyan érzés, h ezzel nekem játszanom kell,így sztem már nem is játszok:D
Visszatérve a TESO-ra , én örülnék egy B2P-nek.Ti hogy vagytok vele? -
#1069 Hat azt rebesgetik, hogy aprilisra csuszik a beta. Bar nagyon remelem, hogy nem, mert oke, hogy beta es meg felkesz egyes resz (vagy meg annyira sincs kesz), de most mar latni akarom en is sk :) (hianyzik a crafting, a bounty rendszer, classok es fajok kozul is van meg mit potolni, stb, animaciokrol nem is beszelve) -
#1068 Szép és jó amiket írnak, de továbbra is látni szeretném. Kipróbáltam ezt a neverwintert is, de a questrendszer halál unalom, az ótvar animációkról meg ne is beszéljünk, amitől a kedvem is teljesen elment tőle. Ha tényleg mindjárt beta akkor nem ártana már kijönni valamivel :( -
#1067 He and Lou spent their entire time grouped up together in a party, doing the same quests, but intentionally making different choices and taking different paths, just to see how it worked.
Even though they made completely different choices, they were always together, never being forced to make a decision in order to stay with the group. It is clear that you can truly play your own game and not worry about what story your friends are playing out. It’s all about you. -
#1066 magyar tudással meg: lesz*
amúgy nekem nagyon bejön a dolog, nyilván 2 hét után komplett guide-ok lesznek, hogy hogyan szintezz gyorsan, de addig kifejezetten fun lesz -
#1065 akkor a sok szellemifogyatékos óvodás bajban lessz.Angol tudás nélkül nehéz lessz játszaniuk. A wow is igy indult, de a sok gyökér miatt lebutitották. -
#1064 Hja. Viszont aminek nem orulok, hogy az NPC-k jelen allas szerint nem igazan "elnek", vagyis mint a legtobb mmo-ban, itt is vagy allnak egy helyben, vagy csak minimalis teruleten "mozognak". Nem elnek, mint mondjuk a Skyrimban. Legalabbis eddig amit olvastam, az egyik felenel a varoson kivul szinte mindegyik npc statikusnak mutatkozott, a masik felenel pedig a varosokban mozgott egy picit, de nem ment haza aludni este, vagy jarkalt fel s ala az utcakon, stb. Kar... -
#1063 juhééé anno EQ2ben is ez volt , gyk minden npc-el beszélgetni kellett hogy ez most csak dísz vagy ad is questet , nem volt rossz. aztán ugye jött a wow ás ez is változott ( meg sok minden más is :( ). -
#1062 We began the demo with Dragonknight, in the capital city of Daggerfall. There were fairly lots of citizens in the town and just like Skyrim, you can talk to everyone of them to learn about their life, to get information, and sometimes, a quest.
Irtak mar jo par helyen a devek, hogy NPC-k feje felett lebego felkialtojelek vagy egyeb szimbolumok nem lesznek a jatekban, de most meg is lett akkor erositve. A jatekos egy-eyg varosba vagy faluba beerve nem tudhatja elore (kesobb persze sokadik "vegigjatszasra" igen), hogy mi var ra, muszaj lesz beszelgetni. Aztan vagy kap 10 kuldetest, vagy nem kap egyet sem a vegen. -
#1061 na az viszont nagy kár
más: itt van összeszedve pár infó 1. napról, nem nagyon van most időm átfutni, valakinek kedve/ideje esetleg? -
#1060 A full voice actingot mar egy eve hangsulyozzak. Az viszont most derult ki, hogy a jatekosoknak/karakternek nem lesz hangja es a korabban emlegetett SWtOR fele cutscenek sem lesznek, illetve ha lesz is, rovid es nem swtor fele filmszeru jelenetekkel. -
#1059 ami nekem új / érdekes volt:
The quest system is voiced (the voices sounded a bit campy for my taste) and the system presents the quest like Oblivion but a little better. You aren't right up in their face and it feels more natural.
az npck tehát beszélnek, nem csak kiírják a questet, és egyébként az oblivionból ismert quest rendszer van, picit felturbózva
Additionally, the sounds in the game are done very well. I really felt like I was runing in heavy armor and the weapon sounds are amazing.
a hangok nagyon királyak
Fighting is exactly like Skyrim.
a harcrendszer totál skyrim-os
The guy I went in with came out saying that he thought it felt like a generic mmo. As for my take? Well, somtimes it felt like "Elder Scrolls" because of the small details and the fighting system but somtimes it did feel like a "generic mmo".
tipikus mmo hangulata van a játéknak, de bőven lehet rajta érezni az igazi Elder Scrolls feelinget is -
#1058 némi info bár nem tudom menyi -
#1057 -
#1056 Itt vagyok, ha kell még valamit törölni szóljatok... -
#1055 :) En is beszoptam a feltolto korabbi videojaval kapcsolatban, es ahogy latom, minden szart amit felvett telefonnal ESO Gameplay neven rak fel a youtubera. Nem reklam, csak bedoltunk egy idiota marhasaganak, majd Running torli ezeket hetfon, es akkor nem lesz gond.
(a srac a videoknak a kommenteket le is tiltotta, pedig szivesen irtam volna neki egy "magyarost") -
#1050 Hja, irtak is tobben, hogy Daedricnak nez ki, es mivel a PAX fele jateklehetoseg alatt elvileg csak 6 szinttol max 7-ig jut el egy-egy jatekos, kizart, hogy deadric armort szerezzen. (lvl6 is ugy, hogy a kliens cheatel, es a krealas utan egybol hatos szniten kezd mindenki, hogy ne szopassal menjen el az ido lvl1-kent) -
#1049 Ez a kép meg a skyrimból van szerintem -
#1048 A kepet lattam en is, de eleg ketseges az eredete. Valahol tuti van valami video vagy kepi anyag, csak meg nem talaltuk meg :) -
#1047 /dance, /lute (your dude has infinite lutes) and /drunk all work.
!! a lényeg -
#1046 nem hiszem hogy sokáig pörögne ez az egyszál videó, szerintem már holnapra eltűnik a süllyesztőben
.. csak lenne helyette egy valid :)
találtam egy -elvileg ingame- shotot, mondjuk ez speciel kurvaszarul néz ki:
-
#1045 Az vigasztal egyedul, hogy nem csak en voltam olyan idiota, hogy beneztem a dolgot, es hamarabb posztoltam mint neztem meg alaposan a videot, hanem legalabb tucatnyi portal is lehozta "ESO Gameplay Footage-kent" cimezve, majd kaptak a hideget-meleget a kommentekben. A feszbuk posztokrol nem is beszelve. :) A blama attol meg blama marad, de legalabb nyugtat a tudat, nem egyedul voltam ma hulye...
(Irtam is Runningnak, hogy torolje majd a postot, nehogy valaki bedoljon a dolognak, es ESO gameplaynek higgye es keringjen a kesobbiekben is)