Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Rannah #1423 Igen, de ott van a mondatodban a "ha". Mostanában azt lehet észrevenni, hogy szinte nem lehet olyan gyorsan új tartalmat pakolni egy játékba, hogy egy nagyobb (1-3 millió) játékosállományt hosszabb időre megfogjon a játék (és jön a jól ismert sírás, hogy "nem lehet semmit csinálni, sz*r az egész játék").
Én reménykedem ha P2P is lesz, akkor legalább azt a szerencsétlen x időt kelljen már csak kifizetnem, amit lejátszottam, ne 1 hónapot húzzanak le...csak sajnos ez nyugaton nem egy bevett opció :(.
@Darth Devil:
én pl. nagyon elgondolkodnék, hogy megvegyem-e, ha hagyományos P2P lesz. Olyan hektikusan van szabadidőm, hogy család mellett szinte bűnnek érzek kiadni ennyi pénzt előre!, ha azt sem tudom, hogy a hónapban összesen 2 vagy 200 óra szabadidőm lesz. (persze úgysem a józan ész fog dönteni)