sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    "nem ti vagytok a hardcore TES fanok"

Hat nem tudom, en azert TES fannak tartom magam, akit 2007-es Zeniamx Online megalapitasanak hire ota varrja azt, ami iden megerkezik.

Ami az mmokat illeti, rotalom oket. A wowot folyamatosan fizeten lassan 9 eve, ugy, hogy kb haromnegyed eve be sem leptem :) Az SWtoR-hoz midnig visszaterek par havonta, imadom azt a jatekot, akarki akarmit mond, a sztoriert megeri a 8 karaktert felszintezni (meg van hatra olyan, amivel 16-os szinten a hajon ulok, es varom, hogy majd egyszer ot is folytatom). A koztes idoben pedig gw2 es Skyrim, vagy jelenleg Tomb Raider, bar hihetetlen, hogy lassan ket hete midnig csak 10% korul jarok, mert nincs ido jatszani.

Az nem baj, ha vandorolnak az emberek az mmok kozott. A gond az, hogy amikor a keritest razva pocskondiazza a jatekot, mert rajott 15-20000 forinttal kesobb, hogy nem neki keszult. Akarhogy is szepitjuk, a jelenlegi netes tarsadalom, benne az mmo kozossegekkel 80%-ban szid, 10%-ban leszarja, es csak 10%-ban dicser. Feltoltesz egy kepet a faszbukra, csak a kritika es rosszmajuk megjegyezeseket kapod. Irsz egy cikket egy tevemusorrol, 80%-ban az emberek szidjak a musort, a szereploket, a csatornat, a cikkirot, hulyeznek mindenkit mert nezik - es bevallasuk szerint nekik meg tevejuk sincs. Latsz egy filmet, nem az erdekel, hogy mirol szolt, mit akart mondani, milyen volt a kepi vilaga stb, hanem milyen dagat volt a szineszno, milyen klisekkel volt tele film, vagy milyen kiszamithato volt egy-egy fordulat.

Itt tartunk. Ha fele annyi energiat fektetne a sok ember a folyamatos mocskolodasba, a ragalmazasokba, a szandekos szidalmakba, az ok nelkuli, mar-mar koros elmebaj hatarait surolo kirohanasokra, sokkal jobb lenne az egesz netes kozossegi elet hangulata. De sajnos, ennel csak rosszabb lesz, ezert is irtam, hoyg az mostani mmoknak, kozte az ESOknak tobb frontot kell megvivniuk.