24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nikosi #1248 Már csak azért is gondolok erre, mert mondjuk pc és mac-en el lehet adni tegyük fel 5-10 millió példányt maximum (ugye gw2 4-6 hónap alatt 3 millió eladott darabot produkált). Na de ha a konzolos játékos bázis is bevesszük a kalapba, akkor onnan akár 20 millió plusz eladott darab szám is összejöhet. Ez pedig túl vonzó lehet szerintem. Bár a számok puszta fikciók. De a konzolos és pc/mac játékok eladási darabszámait alapul véve az arány stimmel.
A p2p model meg szerintem nem fog játszani ahhoz nagyon bátornak kellene lenni, hogy 2014-ban ilyen modellel adjanak ki egy mmo-t. De a fenne se tudja...
Abban sem vagyok biztos, hogy mi lenne a hatása ha a konzolos játékosokat ráeresztenénk egy mmo-ra...
-
#1247 Amiota a Blizzard megcsinalta konzolra a Diablo 3-at, azota en nem lepodok mar meg semmin sem... -
#1246 adja isten hogy távolról se legyen igazad :)
de ja, it's a possibility -
Nikosi #1245 Áh nem ps hanem pc és mac only és nem ps3 hanem ps4 na látszik késő van már :) -
Nikosi #1244 Látva ezt a legutóbbi videót egy eretnek gondolat fogalmazódott meg bennem. Az ui láthatóan nagyon hasonlít a skyrim-hez. Ugyan a Zenimax azt írta, hogy ps és mac only, de mi van ha több vasat tartana a tűzben.
Mert ugyebár az új konzolok ps3 és az új xbos is a láthatáron van már. Abban a gépeben lesz elég hardver erő, hogy elkezelje gond nélkül a játékot. Ráadásul a ps4 is pc hardverre épül tehát nem lesz gond a portolással xbox meg hát nincs gond ma sem a portolással.
Ergo mi van akkor ha az ui azért lett ilyen mert nem mondják ki, de mondjuk a pc/mac megjelenés után szépen kitolják konzolra is. Ugyebár ha b2p modellel jön ki akkor a konzolos játékos tábor, igen vonzó lehet. Ráadásul igazi mmo nem is nagyon van még konzolon, azaz egy nyitott piac jobbára konkurencia nélkül amit le lehet aratni.
Tehát elképzelhetőnek tartom, hogy az ui nem fog megváltozni mert ugyan ki nem mondják, mert ez elriasztaná esetleg a pc és mac játékosokat, de valójában egy sokkal nagyobb piacra szánják a játékot, úgymond minden platformra. Ez jó lesz -e vagy sem az egy másik történt már. -
Ragnar360 #1243 érdekes kommentek...a pórnép mindig is tudott jókat viccelődni, ezt szeretem:)
" first bug report: you didn't send me one"
"I didn't get one.. Thanks Obama."
" My email seems to be missing please resend ASAP"
"please for the love of Talos accept me"
stb stb stb.
én csak azt nem értem, hogy gyakorlatilag mi mozgatja az embereket, mi értelme van hozzászólni bármi ilyen tömeg poszthoz facebookon. Legyen az egy előadónak vmi hülye posztja stb. szerintem értitek...sokszor több ezer, tízezer komment...semmi értelme beírni. Egyszer volt amihez írtam, nem is ESO hanem Hobbitos asszem...úgy darálják a hszeket ott, meg sokan még ilyen hosszúkat írnak be...mindenki leszarja, a poszt "tulajdonosa" soha nem reagál ecetra. senki észre nem veszi hogy beirsz kábé :D
Na nemtudom, de ez szerintem már egy távoli filozófikus téma egyébként. -
#1242 nagyobb bajom hogy a készítőket sem találta el -
Ragnar360 #1241 :DDD hát ezt nagyon nem értem, de most mi, saját magán viccelődik és azt osztotta meg fb-n a posztban? mert azt leszarnám:) -
Ragnar360 #1240 igen, itt nyugodtan meglehet osztani az ilyesmit:) eso.hura nem kérdés hogy miért nem raknád ki ;) -
#1239 egyébként az ilyeneket elásnám élve
Eliseo Viola
"1 email not readed"
YES YES YES YES
->"The university want you...."
FUCK YOU LIFE ... FUCK YOU BETHESDA! -
#1238 Csakhogy nem a usere a feleloseg ilyenkor, hanem a szolgaltatoe :) Vagyis mindig van egy ceg, aki biztositja a tarhelyet, portalmotort, blogot, stb-t, akit meg lehet keresni hivatalosan, es leszedetni vele a jogserto tartalmat. Persze, vannak orszagok, ahol pont lesz*rjak, hogy a Zenimax mit ker, de a legtobb NDA-t szego user nem ennyire elorelato, csak felrakja es leszedetik vele, ennyi.
Millionyi kep lesz majd, kisebb-nagyobb videok, lehetetlen manapsag mar ezeket kivedeni. Eleinte harcol ellene az ember, aztan mar nem. Mindenesetre nem fogom kirani az eshu-ra ezeket, de ha talalok linket (vagy ti talaltok) osszuk meg tovabbra is, ha mas nem itt. -
Ragnar360 #1237 ja es tenyleg, ha igy innen bekerülne vki lehetséges lenne az acc megosztás? bár valami azt súgja, hogy nem. ja meg a kliens se publikus.
nem szóltam:) -
#1236 hát, anno alterswtornál voltam, ott egy görög szerveren voltak tárolva a videók saját videólejátszóval - egyszer úgy ahogy van elvitték a gépet amin a cuccok voltak, de aztán lett új, és az már pörgött igazából megállás nélkül
simán utánamennek bármilyen országba -
Ragnar360 #1235 amúgy érdekelne, hogy (jó de akkor lehet olyan orszagokba nem küldhetk invet még) hogy teszem azt nem is tudom melyik országba kap valaki invet
az fogja felvesz videóra, képeket csinál meg minden, beszél róla ilyenek és felteszi nem utubera mondjuk hanem egy nagyon kicsi videomegosztora mondjuk
például ha itthonrol valaki bekerülne, felveszi, felrakja az indavideora mondjuk akármilyen kamu névvel (utubera is néha direkt igy szokták) és akkor nem hinném hogy észrevennék
mondjuk az is lehet, hogy ilyenkor konkrétan rávannak állva országonként is a dologra...bár szerintem akkor se lehetne megakadályozni a videoanyag megosztását.
ügyes lennék szerintem :) -
#1234 20gb a kliens, hetvege kornyeken lesz kesz a login, kivancsi vagyok az elso kepek mikortol kerulnek ki, es mennyi ido alatt lesznek toroltetve :) Megint lesz mire vadaszni.
Kozben elkezdtem osszeszamolni a jatekban talalhato skill tree-ket. 30-ig jutottam a jelenlegi infok alapjan... hat tenyleg nem sok ket egyforma karakter lesz. -
#1233 aha köszi -
#1232 Mindenkinek most kuldtek, mind a ket platformra. Vszinu megoldottak a korabbi gondokat, vagy nem vertek nagy dobra, fogalmam sincs. Ez mar most a hivatalos closed beta elso hullama. -
#1231 na de akkor most így hirtelen a macesek jönnek nemde? és... mittomén, pár nap, akár 1 hét eltéréssel a windows?! -
Ragnar360 #1230 kezdőődik.:) -
#1229 Na kikuldtek az elso csapat invet. -
#1228 lelotte a troll kolykot* -
#1227 Azota sem talalom azt a kommentet (ugyanugy a tesonline user irta kommentre valaszolva, mint ahogy tegnap lelotet a troll kolykoe), vagy toroltek, vagy nem tudom. Par nap van mar csak hatra, hamarosan jon a hir es lehet tolteni a klienst.
Kivancsi vagyok a webes kiszolgalo es account manager rendszerukre is. Csak lesz valami. -
#1226 i5, de a lényeg hogy a maceseket hamarabb hívják be (ugye fred?), lehet úgy kellett volna próbálkozni -
Ragnar360 #1225 azon is elrohan...i5 asszem nem?:)
mondjuk lehet nem nagyon kéne off kérdéseket itt feltennem:) -
#1224 az a baj hogy a wines gépről jelentkeztem, mondvám hogy úgyis azon tervezek játszani -
Ragnar360 #1223 kicsit megnyugodtam akkor:)
ja ja hívjanak csak de aztán macbookprőn toljad:) -
#1222 az a véleményem hogy kb. _minden_ változni fog ezekhez képest :)
majd' 1 év, ha nem annyi vagy több, most csak hogy szar példát hozzak, az swtor megjenelés előtt fél évvel olyan állapotban volt, hogy.. semmilyenben, pre-pre-pre-alpha
nyilván haladnak egy irányba a videók alapján, ami jó, de maaaaaaajd meglátjuk
majd amikor holnap-holnapután behívnak bétára, kifejtem részletesebben a véleményem :d -
Ragnar360 #1221 köszi:) nemrossz bár érdekes, hogy az Orc mozgása megint ugyanugy az a ratyibb változat és túl gyorsnak is tűnik...
plussz megfigyeltem, hogy a mobok animaciója kb sokkal jobb :D jól láthato ott annál a kis harcnál is.
skill lista, abilities ecetra, lehetne bal oldalon még mindig.
összességében ha a kevés videoanyagra támaszkodunk csak, akkor kinek mi a véleménye? mert mintha az írott anyag (jó nyilván érthető, hogy miert) de jobb és sokkal jobban hangzik mint amit mutat vagy nem is tudom...
Necces lesz, perpill most így vélem.:) -
#1220 it -
Siess vele :) -
#1218 fent van a orosz oldalon -
Ragnar360 #1217 na fasza...7 perces videorol kell lecsuszni nekem is:) -
#1216 pici off, nagyon faszás olvasmány az MMO-król redditen - engem nagyon megfogott az írás, nosztalgia + hiszti, hogy ilyen már nem lesz -
#1215 GW2be jól néz ki, aocba anno a shiftes sprintelés szintén nevetségesen nézett ki pedig ott motion capture anim volt és pl a kivégzések, amikor nem voltak éppen bugosak nagyon jól néztek ki. Itt van még mit csiszolni az animációkon, de mivel nem egy betat láttam már tudom, hogy ezek a végére maradnak és itt ugye még a beta se nagyon megy. -
#1214 Ezt a futas dolgot nem ertem egyebkent, Nem ertek hozza, az oke, de a legtobb jatek keptelen visszaadni a futast, es valami nagyon bena billeges lesz belole. Nemely jatekban pedig annyira termeszetesnek hat, hogy fel sem tunik "csodalni", hiszen olyan, amilyennek lennie kell. De itt is ilyen karikatura jellegu a futas, a ME3 futasat ne is emlitsuk. Ennyire nincs egy egyseges rendszer, amit lehetne licenszelni, mint a fizikai motort, vagy egyeb kornyezetei "motorokat", megjelenito eszkozoket, lasd Speedtree vagy Facegen, stb... Koltoi kerdes persze, de tenyleg furcsa. -
#1213 Nagyon tetszik, hogy az UI elemek, kurzor, betűtípus stb olyanok, mint skyrimbe. A világról is elsőre látszik, hogy elder scroll. A futás anim viszont béna :D -
#1212 sas lelkem* (/facepalm) -
#1211 Ez a szokasos "bortonbol szabadult vad lelkem" lepesrol-lepesre tutorial, amely jellemzo a TES jatekokra :) Megneztem idokozben, es meg kell vallani, a korabbi aggodalom a menuvel kapcsolatban atcsapott masik iranyba, miszerint tul "puritan"... Tuti kap valami skint a veglegesben, bar ez is tokeletesen funkcional, es gyorsan el lehet erni barmit.
Ami pedig kulon orom, hogy tenyleg barmilyen szkillt hozzarendelhetek a actionbarhoz, ez a gw2-ben nem tetszett sajnos, hogy fixek voltak, es amit megszoktam 8 ev alatt, azt ott el kellett felejtenem, es emiatt neha baromsagokat hasznaltam. (midnig fix gombra teszem a stunt, aoet, selfhealt, absorb/shield, stb spelleket, igy barmivel is jatszok, ugyanazokat hasznalom, csak masok a nevei) -
#1210 Na végre valami, nézem is -
Johika #1209 eszik csak a tutorialban nem mutatta a stamina csikot