24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    http://www.tesonline.ru/video/m-221

Innen.
  • PiszkosFred
    Megvan, de otthon es flv-ben.

Addig is, mindig az oroszoknal kell keresni az ilyen dolgokat, naluk minden megvan, ami "illegalis"...

• j0nNyKa
    ráadásul pont runningtól
    (bocs mester, magaslabda)
  • Ragnar360
    hehe, micsoda intellektualis gondolatok
  • Running
    Azt nem értettem azon a videón, miért nem távolította a kamerát a mélyűrig, hogy még ennyit se lehessen látni, és pár kisbolygó is akadályozhatta volna még a láthatóságot.
  • drop
    az engem is érdekelne
  • Ragnar360
    na jó picsába lemaradtam a 2. vidiről:) Fred nem azt mentetted le?
    ha megvan felrakhatnád vagy ilyesmi:)
  • drop
    itt elég jónnak tűnik a karakter mozgás
  • Troyan
    Így már kerek. Tehát egy nap a játékban 8 óra lesz. Ergo ha leülsz játszani mondjuk 3 órát akkor a játékban 9 óra fog eltelni, ami lehet este meg nappal is.
  • Omlás
    Ennyi
  • j0nNyKa
    felvételi követelmény hogy napsütésben nem ülhetsz te látszani
  • PiszkosFred
    Egyebkent elnezest, lehet en ertettem felre/rosszul (javitom is a cikket).

"Day/Night cycles will move at a rate of about three cycles per real life 24 hour period."
  • Omlás
    Hát ha nem lesz más marad a vámpír vagy vérfarkas guild
  • Johika
    hmm, most megfogtal nagyon reg jatszottam vele, de nem remlik hogy este mindig este volt a jatekban is. De lehet igazad van csak nem tunt fel ano.
  • PiszkosFred
    Hanem? Reggel felkel a nap, majd este 9 korul lenyugszik. Nem minden zonaban tapasztalhato, de a legtobb outdoor helyszinen igen, besotetedik, majd reggel kivilagosodik.
  • Johika
    WoWban sem real 24h, volt egy ingame nap :)
  • Troyan
    Csak nem. Ha ilyen 4-5 órás, egy nap ciklusa az még okésos lenne.
  • Running
    Pffff, hát akkor én sem fogok sok napsütést látni.
  • j0nNyKa
    ez komoly? van erről esetleg valami hivatalosabb infó?
  • PiszkosFred
    Pedig de, azt jelenti. Marmint, olyan mint a WoW-ban, ha valaki csak este 9 korul tud leulni jatszani, akkor hetvege kivetelevel mar csak az esti fenyben fog tudni jatszani. Itt sincs maskent, ez mmo, nem singleplayer.
  • Omlás
    Mekkora trollkodás lenne ha tényleg valós időben telne :D :D
  • j0nNyKa
    hja ilyenkor általában ~4 óra egy teljes ciklus, és akkor lepörög belőle 6 egy nap, vagy mondjuk fordítva, ~6 óra egy teljes ciklus, és lepörög 4
  • Omlás
    Elvileg lehetsz vámpír meg vérfarkas is :D válaszd amelyik tetszik ;]
  • Running
    Nem hiszem, a játékokban 4-5 óra szokott lenni egy nap, ha jól emlékszem.
  • Troyan
    "24 órás nap/ciklus lesz a játékban, a való világhoz hasonlóan három fázisban: este, délelőtt és délután, és ehhez kapcsolódó fény és egyéb környezeti viszonyok változásával (belső, külső világítás, napfelkelte, naplemente stb)"

ezt azt jelenti, ha nekem csak este van időm játszani a kölykök miatt, akkor jobb ha vámpírrá válok amint lehet? Mert a napot sose fogom látni max hétvégén? :)
  • PiszkosFred
    Igen, ezert irtam, hogy most ezekre kell vadaszni, a tobbi "hirtelen jott" beszamolokat mar ismeri mindenki. Most jonnek a melyebb ismertetok, amelyre van ido elkesziteni, es nem hajnalban a taxiban ir a szerzoje a szallas fele haladva, hogy aludjon es reggel folytassa a PAX-t.
  • j0nNyKa
    hétfő van ember, ilyenkor teso infokat kell kutatni, nem dolgozni

egyébként a tf-es cikk jóféle, nekem legalábbis volt benne egy halom új infó
  • Omlás
    Dógozzá :D megint csak a fórumon lógsz :D
  • j0nNyKa
    talent leírás*
  • j0nNyKa
    legkirályabb infó a cikkből:

As a side note, I have played many fantasy RPGs and I don’t think I’ve ever had the ability to actually make an Orc female pretty. Don’t get me wrong, I made my Orc female in the image of a long-lost cousin of Jabba the Hutt, but you can make your Orc female look very feminine which is great because it simply means more customization choices.

na jó, meg ez:

I had a long encounter with a group of enemies that ended up leaving me extremely excited for the future of finesse. The finesse system is a method to determine extra loot, experience, and other bonuses for executing a fight perfectly by blocking, avoiding, and dealing damage in an effective way. On my final target of that group, I was presented with a kill cam for executing a perfect finesse. I won’t lie if I didn’t have a smile on my face as my sword ripped my target apart in a cinematic fashion.

illetve a trait leírás faszás nagyon
  • PiszkosFred

A jobb minosegu varosi felvetelt toroltettek, ez az egy maradt meg egyelore (vszinnu ez is kukazva lesz). Ebben az elso instanceok egyikeben megy a ficko es azt vette valaki kameraval. Ami vicces, hogy a srac az egyik nagyobb TES portal egyik szerkesztoje, es ugy erzem, ez nem "gyonyoru baratsag kezdete" a Zenimax es o kozte :)
  • PiszkosFred
    TF cikke
  • PiszkosFred
    Ha marc 25-ei datummal keletkezett cikkeket ha talalsz, johet. Ezekbol mar osszeszedtem este mindent. Jon most egy rakas hosszabb ismerteto, TESOF es Foundrynal mar van is uj ha jol lattam reggel, mar csak at kell oket olvasni. Nagy gamer portalok is most irjak meg az osszesito cikkeiket. Abban bizok, hogy valami hivatalos kepi es video anyag is lesz majd, ahogy a multkori sajtos buli utani 8 uj screenshot.
  • j0nNyKa
    itt van némi infómorzsa, paxos benyomások
  • Johika
    ok :DDD
  • j0nNyKa
    ez off, és utálok negatív lenni :)
  • radical
    leszedett videók megvannak valahol máshol?
  • Johika
    Mindig csak a negativ hullamok:D

Tenyleg meg van meg baratnod vagy SWTOR elzavarta?:D
  • j0nNyKa
    játszottam 500-600at is simán skyrimmel, és ott, oda megszoktam, de nekem mmo-ba ne rakjanak olyat :)
    meg nem csak az inventory a baj, hanem a teljes ui, amit nem egérre, hanem controllerre terveztek (és egyelőre úgy tűnik, tesonál is ez a helyzet)

de mondom, egyébként ha ez lesz az egyetlen, és legnagyobb baj a játékkal, akkor összeteszem a két kezem, és mereven kussolok az inventory-ról
  • j0nNyKa
    vagy akár mindkettő is lehet, WiP is, meg konzolos is lesz az UI (aminek speciel nem örülnék, de megérteném)