sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Nikosi
    Nem értem a dühöd, de elfogadom. Nem érzem károgásnak a mondandómat, de ha annak látszik rendbe van abbahagyom. A meglévőket meg kérem akkor a moderátor, hogy törölje ki. Én ugyan egy szót nem fogok vesztegetni semmire mert ha valamire reagálok, netalán kifejtem a mondandómat akkor már károgok. Oké ezután majd szorítkozok a "tök szuper, XD XD XD" okos beírásokra.

Amúgy mért a wow-hoz hasonlítják az új mmo-kat már ha a modell p2p? Mert a piac legnagyobb szereplője (p2p mmorpg piac), és mert rpg nem egy űrhajós sci-fi mint például EVE. Amúgy én 2 hónapig játszottam a wow-al ergo nekem aztán mondhatod, hogy a kedvenc wow-om mert pl nekem aztán annyira kedvencem mint a kelkáposzta. Nem szeretem és nem is szeretem.

Rendben felületes voltam, a WOW-s megjegyzésemmel kapcsolatban, de azért azt jegyezzük meg, hogy pl. Everquest például már f2p, az ultima még fizetős, de ahhoz meg szerintem egy PI-es is elég szerver oldalon, meg egy 100 MB/ 1 Gigás adatvonal és jó napot. Tehát a működtetési határköltsége a 0. Azaz ha már van 100 elmeháborodott, aki előfizet rá az kényelmesen eltartja a dolgot sőt ott még profit is van.

Mellékesen én például a p2p, vagy b2p modellel kapcsolatban, tettem megjegyzéseket, fejtettem ki a gondolataimat. De semmi gond tiszteletbe tartom a véleményed, mivel én csak itt károgok ezért ezután tartózkodok majd a többséget zavaró bejegyzéseimtől.

Tehát, hogy károgásomtól mentesítve legyen a topik lehet törölni a 04.01 és a 04.02-es napi hozzászólásaimat köszönöm.