sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Although
    Na figyelj, amit most írtál az igaz az alattam levő beírásokra is! Elsősorban Torzonborz is erre reagált ő is sokszor leírta már, gondoltam írok egy kis összefoglalót. Figyelj tudom nem vagyok népszerű sose érdekelt, veled együtt se. Most mellélőttél ,mert nem egyedül én ismételtem de csak nekem írtad be. Ez elég dedós dolog szerintem. Te se vagy alkalmas topic gazdának ez persze az én véleményem. Kicsit személyesnek érzem most az elsőnél nyomtam egy okot a szövegedre most nem mert ezt nem egyes számban kellett volna írnod. De neked se megy ez. Hidd el tényleg nem érdekel népszerű vagyok vagy sem. Ha két embert érdekel amit beírok akkor annyit. Te meg légyszíves próbálj következetes lenni. Mert ez egy olyan téma ahol mindenki ismétel. Ha meg a konkrét wowal kapcsolatos 52 beírást érted akkor kérlek linkeld be a legutóbbit csak. Eh,.