sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Although
    A WOW gyönyörű példája a siker mai receptjének és talán az egyik első. Nem kell hibáztatni mert kell ilyen is. Én csak hallomásból hallom mindig ahol játszok, valamikor nem ilyen volt mint most. Vagy amikor személy szerint vetettem rá egy pillantást, két hét volt és menekültem. Mindazt láttam benne ami a sikerhez kell, a recept amit a Bethesda is ismer, ugyanezt láttam a Skyrimnál is. Legyen egyszerű, a kihívások legyenek minél könnyebbek és lehetőleg minél kevesebbet keljen gondolkodni. Ez persze az egyik oldal. Egy mmo-nál nem ennyire egyszerű kell a közösségi élmény és az az érzés hogy kiszolgálják őket random eventek meg minden.Ebbe sokan tanulhatnának tőlük. A wowba mindez megvan. Ami még közel jár ehhez az a GW2 de már az is az új harcrendszert használja tudatommal.

Személy szerinti kedvenc játékomat anno még úgy várták mint a wow nagy ellenfelét, nem tudom így lett e hirdetve mert nem emlékszem. Akkoriban 2008-ban mindenki a wow-t akarta legyőzni. Miért bukott a conan? Egyszerű mert mindenben az ellentéte volt a wownak amit én láttam belőle. Túl azon persze bugos volt. De ha nem lett volna az akkor se győzhette volna le. Az EVE sikeres, de sose lesz olyan népszerű mint a wow mert az sem arra készült hogy minél szélesebb réteg élvezze.
    TESO? Ez se az, lesz egyszerűen bármennyire is népszerű ez a fajta harcrendszer amit a TES használ sokan utálják. És ezzel a Zenimax is tisztában van. Vannak olyanok mint én akik alapvetően az swtor harcrendszerét szeretikpl, vagy a story alapú játékokat,stb, stb. Egy részük sose fogja szeretni a TES harcrendszert. Mintahogy a TES-t se mindenki szereti.

Nem hiszem érdemes a wow-al pedálozni. Az egy játék ami a siker receptjét legjobban alkalmazta olyan időben amikor még ennyire se volt fejlett a mmo piac és ügyesen megtartotta a mai napig.
    Manapság van már választék bőven a piacon. Megint azt mondom nagyon okos csapat ez a társulat, indulnak egy mega szerverrel aztán meglátják mi lesz. Mivel ez nem egy pontba lezáródó dolog változhat. Ha változnak az igények vagy kijön valami ami még jobban tömegeket mozgat meg mint a wow. Tényleg felesleges ezen töprengeni ma már egyetlen okos cég sem akarja a wow-t legyőzni mert túl sok a kínálat ahhoz szerintem.