Wasteland 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
most tartok ott,h lassan indulnom kell oda.a kihívás biztos nem marad el.😊)
nagyon örültem,h újra kellett csinálni.😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A sok junk és egyéb cucc ami nem quest item és nem tudom használni, azt el szabad adni vagy mindent meg kell tartani mert lehet valami mellékküldetéshez cucc? Gondolok itt a már említett serif csillagra, macikra, dohány, ékszerek stb.
Üdv
Jóval olcsóbban is megkapod mint 10k..
A körítés és atmoszféra nagyjából megegyezik a Fallout-éval, de ez nem is csoda, hisz előbbi a Wasteland alapjaira épül. Itt kicsit másabb a technikai színvonal, a bombák is később hullottak és a terepen még mindig érezteti hatását a sugárzás sokkal intenzívebb formában, mint a Fallout játékokban (a vetkőztetős nuke gránátok, amik ha túl közel állt a robbanás középpontjához egy karakter arról letépik a ruháit, különösen aranyosak). Nem rohangásznak óriás patkányok, radscorpion csordák és csótány hegyek, helyette más az élővilág, ami legalább olyan változatos. Robotok is vannak, de nem annyira veszedelmesek, illetve másképpen veszedelmesek mitn a Fallout robotjai. Power armor-ral még nem találkoztam, de szerintem nincs is, energia fegyverek viszont akadnak szép számmal.
Szerintem megéri a pénzét, kellemes játék, még épp kellően hosszú (ámbátor nem amiatt, hogy olyan csodásan bővelkedő a tartalom, hanem inkább mert sok helyre kell sokat menni és van töltelék helyszín ahol órákig ellehet az ember és semmi más szerepe nincs mint a szintlépések pörgetése), a döntéseknek van következményük amik sokszor előre nem is láthatóak de mégis logikusan következnek egymásból. Van benne újrajátszási lehetőség is pont a különböző döntések és azok következményei miatt, így egyszeri játékkal teljesen kipörgetni nem lehetséges, legalább 2-3 végigjátszással fedi majd fel minden apró titkát.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A kérdésem elsősorban azokhoz szól akik játszottak a Fallout 1-2vel! Mi a véleményetek a játélról? Van annyira mély sztorija,és megannyi lehetőség mint az elődökben? Milyen a játék atmoszférája? Mark Morgan megint odatette magát?
Előre is köszönöm a válaszokat! (Erősen gondolkodom a játék megvásárlásán,csak nem tudom megérné a 10k Ft-ot!)
A csillagot meg vidd vissza a citeadel-be és ott keresd meg a megfelelő embert. Ez vonatkozik minden régiségre és más hasonló, ranger-ekhez köthető dologra.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.09.24. 09:07:03
Vagyis ha csak a fonokkel targyalsz akkor siman maszkalhatsz ki es be.Az epulet tobbi resze tiltott terulet a rangereknek.A generator kikapcsolasa mindig tamadast indukal szal az felejtos ha nekik segitesz.Allitolag ez a quest chain nagyon hosszu,szoval sok osszetevos lesz.En sem fejeztem be.
A talalt ranger csillag-ot vissza kell vinned ranger varosba es leadni.Majd onnan folytatodik a dolog.
Egyebkent itt a jatek most alig tobb mint 16 euro.
Ennyit boven meger,a fallout ota nem volt ehhez hasonloan jo taktikai,poszt apo rpg.
Most már 9 en megyünk 7 ember meg egy patkány meg egy kecske, kicsit vásári felvonulás jellege van a dolognak 😊
Egyáltalán nem gondoltam hogy fel lehet menni északnak a sugárzás mezőn át, elég szuicid dolognak tűnt.
Miközben meg egyből két embert is fel lehet venni...
Mi a megoldása ennek az indián telepes konfliktusnak ? A kapukat áram védi 15 % tudom betörni de a generátort alarm hatástalantás után is ha kikapcsolom jönnek a belső indiánok... szóval mindenképpen megtámadnak vagy kint vagy bent.
Meg találtam mégegy ranger csillagot a hoboknál csak épp a küldi nem találom hozzá.
Ez egy hatalmas város rengeteg küldivel nehogy kihagyjátok !
De utána néztem:Easter Egg
Ott nekem nem krokik voltak, hanem sima honey badger-ek. Kroki szerű hüllőkkel először egy rab rejtekhelyén találkoztam, de kihívásban sehol nem voltak a badger-ekhez képest.
lammaer:
Vannak bizony. Ha nem elég magas az outdoorsman skill-ed akkor nem is tudsz majd elfutni előlük. Ha magas akkor harc nélkül is elmenekülhetsz, az is ér Xp-t.
raja:
Hol találtad? Ha kenyérpirítóból szedted ki, akkor tuti kelleni fog valakinek csak meg kell keresned kinek. Ha quest item akkor szintén belebotlasz majd abba az emberbe akinek kell. Játékokkal kapcsolatban a rail nomads camp-ben az egyik vasúti kocsiban dekkol egy srác aki érdeklődik a játékok iránt, bár elsősorban neki egy bizonyos disc fog kelleni, de hátha ezt is átveszi. Vagy vidd el a citadel-be és ott a múzeumban hátha átveszik tőled. Ha ez sem megy, tárold el a ládádban a citadel-ben vagy add el.
Viszont kapsz érte cserébe egy csapattagot csákánnyal a kezében.
Kövesd a küldetéseket akkor megfelelő szinten mozogsz.
chris0000 #386:Az jó kérdés,hova keveredtem el.Azzal a Water valamivel mentem és ugye utonálllók vannak közben,hát így történt😄
De most elölről kezdem a játékot,jobban odafigyelve.
Ja és quickload-ot sose használom
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.09.23. 10:41:12
A korábbi kérdésedre, fegyver szerelés kapcsán. Szerelés az nincs. A fegyver lebontásából mod-okat lehet nyerni vagy alkatrészeket. Előbbiek beépíthetőek fegyverekbe, utóbbiak leadhatóak a ranger citadel-ben a fegyvermesternek aki fizet értük jó pénzt. Ugyanitt a dokinak fájdalomcsillapítókat lehet eladni, a robbantós manusnak sz*rt (bármely állati vagy emberi ürüléket jó pénzért átvesz a megfelelő opciónál). A múzeumban dolgozó fickónak régiségeket leeht elpasszolni amiért cserébe más régiséget illetve skill könyvet is ad.
A robot lábat is a citadel-ben kell leadni. Ahol a fegyvermester van, ott van még egy ajtó a teremben ami egy nőhöz vezet és ő lesz az aki a lábbal foglalkozik. De ezt a főnök el is mondta miután neki beszámolt az ember a megtalált lábról.
A rail nomads táborba simán át kell sétálni de nem alulról, hanem oldalról. Ott kisebb lesz az összesített sugárzás. Oda amúgy Ace miatt kell menni nem a robi láb miatt.
Shiwo:
A HP-sek könnyen nagy haverrá válhatnak ha akarod. Nem is kell érte sokat tenni, csak Angela feladatait meg a helyiek nyűgjeit kell rendezni. Gyorsan letudható a dolog probléma nélkül.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.09.23. 10:14:20
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Miféle RPGs hozzáállás ez? 😊
kicsi a %esély,de 1-két quickloadot megér.😊az attributom pontok elosztásánál én is jobban oda figyeltem volna,h milyen szinteket állítok be,de ki gondolta,h szintlépésnél nem ad csak skill pontot és majd 10-es szintnél 1-attrib.(sirdond írta #373)
amúgy hova keveredtél el,h 1ből szétszedték a csapatot?én leghamarabb highpoolba találkoztam ilyen lényekkel,de az nem 5 perc játék után volt.😊
Mint a küldetésnaplóban a zászlócska.Azt hittem legalább mutatja a térképen a célt de semmi.
A gránátokat,bombákat rakétavetőket mindenki becsülje meg mert később a börtönnél nagy segítség lesz!
Gyakorlatilag mozdulni se tudtam😄Szerintem a Ranger és az feletti fokozat inkább az előregenerált harcosokhoz jó.Én kevés vagyok ide a saját készítésü csapatommal.Lehet visszaveszek egyet..
Amúgy Assault Rifle miért félautomatán van?Sorozatos lövés kellene erre csak egy tölténnyel szarakodik.
Na remélem jó kis game lesz,eddig jól indul az egész
Sőt a vegyvédelmi ruha is egy küldetéshez kell az van ráírva.
Az a baj mindennel hogy dög nehéz 10 kiló a vegyvédelmi cucc pl az erőm meg nem növekszik
A robot lábas küldihez hogy mész át mezőn ?mert oké van egy vegyvédelmi ruha vagy akkor csak egy emberrel mentetek át ?