1378
Wasteland 2
-
#578 Bétában próbálgattam kevés sikerrel, azóta nem néztem. -
RamsayBolton #577 Lehet, hogy találtam egy bugot. Párbeszédablakban a manuális kulcsszavak nem működnek. A játék elején próbáltam, akkor még kaptam plusz infot, vagy nemleges választ. Most a kurzorral is hiba van, nehéz begépelni már magát a szót is, választ meg egyáltalán nem ad semmit. Még nemlegest sem. Kb. az AG center óta ilyen. Eddig figyelmen kívül hagytam, de az az érzésem, hogy elég sok plusz infotól vay küldetéstől eleshetek így. Eredeti a szoftver, a patch sem oldotta meg a problémát. Az InXile support fórumban ijelezte már is a problémát, de egyelőre az adminok nem tudták mire vélni.
Valakinek közületek van hasonló hiba? -
SaGa Jr #576 TomStorm:
Mielőtt ládát nyitnál vagy széfet, mindig, minden esetben nyomj rá egy jobb klikket. Akkor leírja a program mit is lát a karaktered. Nem árt ha a perception-os karakterednek be van kapcsolva ez a képessége (nagyító ikon), mert így hamarabb észreveszi a dolgot. Ha egy ajtó/láda/széf környékén szirénákat vagy villogókat látsz, akkor az be van riasztózva. Ha kis dinamit csomag látszik rajta már messziről akkor jól láthatóan csapda van rajta. De sosem árt egy jobb klikk, hogy megtudd, pontosan milyen zárral is lesz dolgod.
Az elektronikus zárakat nem csak computer skill-el, de security-vel (alarm disarming, a csípőfogó) is lehet nyitni.
rogan99:
Fura, én nem ezt vettem észre. Mind patch előtt mind pedig utána a teljes érték megjelent a karaktereknél, amit a leadership a szövege szerint ad. Emellett minden apró kis plusz sokat számít és így egyetlen karakternél növelve egy skill-t a csapat egészének találati pontossága javul, tehát náluk nem kell elsőként feltolni a harci ismereteket, hanem lehet koncentrálni az egyebekre, így hamar elég használható szintre ér el az ismereteik kicsiny tára és majd ráér az ember növelni a harci ismereteket később is. -
#575 3. Rádió torony titkos élete:
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.09.30. 08:40:24 -
Elgrecco #574 Az indiánoknál hol van a 2 cucc amit a rádió toronyba lehet tenni?
Tudom hogy nincs köze a fő szálhoz, de csak leesik pár XP érte -
RamsayBolton #573 Van amihez safecracking, van amihez computer science kell. Amelyik széfen digitális zár van, ahhoz az utóbbi skill kell. -
TomStorm #572 Most a széfeket a Computer Science-el kell feltörni vagy csak nálam cserélődött fel Safecracking?Nem fordítva kellene legyen?:) -
rogan99 #571 Tudom, de nem nagyon tervezek felvenni extra karaktert, max 1-et az meg nem izgat ha néha elmászkál :) -
#570 Csak az a baj a ledership nem csak a találat bonuszokhoz ad hanem néha elkezdenek önállóan kontroll nélkül mozogni a felvett karakterek. -
rogan99 #569 A leadership skill elvileg csak a felét adja az írt extra találatnak, ergó sokat nem ér. Nerfelték megjelenés előtt ha minden igaz csak nem javították a szöveget. Végül emiatt ki is hagytam:( -
#568 Ma még faragtak le az árból.
Csak nekem nem sikerül megvennem :( -
SaGa Jr #567 A Gorky az tényleg jó volt, de ezt nem ahhoz kéne hasonlítani. Ha már valamihez, akkor a Fallout Tactics-hoz lehet mérni, ami meg a Fallout-okkal egyetemben, a Wasteland ihlette játékok.
Bizony az az ujj volt az (mérete és tömege alapján inkább kar). De anélkül is nyitható volt a zár 5-6-os skill-el.
A lánctalpazásra pedig annyira készültél, mégis hogy tudtad kihagyni? :)
Mikor mész hazafelé kapod az üzenetet, hogy sipirc a prison-ba megoldani a kialakult problémát. Ott használnád fel a lánctalpat is, amit a levert synth közelében lévő ládából szedtél ki még az ominózus helyen ahol menteni akartad a két delikvenst (ámbátor egyáltalán nincs rá szükség, anélkül is lazán be lehet sétálni a deaktivált tornyok között).
Nekem még alapfokú angolom sincs, még sem okoznak problémát ezek a kétbites feladatok annyira egyértelműen elmondják, mi a fenét kell csinálni. Minden szükséges infót megadnak ahhoz, hogy tudd, mit merre keress, a másodlagos feladatok pedig szinte kivétel nélkül helyben megoldhatóak, egyedül a harmadlagos, hozz el valamit valahonnan típusú vackok azok ahol ha a megbízó sem tudja hol találod a cuccot akkor nem adja csak meg merre keressed.
A főszál is pofon egyszerű.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Első lépés irány rádiótorony megjavítani és repeater egységeket beszerezni. Utána irány az egyik telep a kettő közül amit támadnak. Ott helyben mindent megcsinálni és aztán aktiválni a rádiót. Eztán hacukát kell keríteni a keletre menetelhez amihez elmondják világosan hogy a prison környékén érdeklődj (ott meg az első ember akivel találkozol, a kereskedő akinek beragadt a kocsija, elmondja kitől érdeklődj és hol van. Odamész, megkérded, elmondja hogy a ranger citadel-ben a manus aki neked kell. Visszaslattyogsz, beszélsz vele, elvezet a megadott helyre, cucc fel azt irány a valley. Ott átmész a területen, elmész a templomhoz és annak kerítéséhez, kinyitják neked és mehetsz Damonta felé. Ott helyreteszed a robotokat és bekapcsolod a rádiót. Irány haza és kopterbe beszállás és irány Kalifornia.
Odaérve ellenség leverése, beszélés a megadott emberekkel, védelem megoldása (falszakasz befoltozás), aztán 56 fontnyi megadott cucc (ez 7 csomagot jelent) begyűjtése és leszállítása hogy legyen jobb sugárvédő hacuka, közben rádió aktiválás mint Arizonában, majd irány Hollywood, rádió bekapcs, 50 fontnyi (5 zsák) kristály begyűjtése és leszállítása a legjobb sugárvédelmi hacukáért és lehet menni Seal Beach-re ahol majd a koptert használva lehet eljutni végül a befejezéshez. Minden más csak mellékfeladat és mindhez elég jól útbaigazítanak.
Ezen túl minden csak töltelék és egy célja van, a gyorsabb fejlődés és loot biztosítása. Gyakorta felesleges oda-vissza futkosásokkal tarkítva (ebben majd Kalifornia lesz nagy). Mindenesetre LA-ben sokkal sűrűbb lesz az élet. Folytonos rádiós segítségkérések (ilyenkor mint akinek a fenekébe rakétát dugtak úgy kell odahúzni a helyszínre mert egyes helyzetek nagyon csúnyán zárulhatnak a játékos közbelépésének hiányában ami meg nagyon rossz megítéléshez vezet ezzel meg magát szivatja majd meg az egyszeri player), temérdek helyszín, több "város" jellegű helyi kollektíva a maga problémáival. -
#566 Hú a Gorky 17 de jó volt ... Nekem is benne van Top 10-be.Nem is értem miét nem tudnak olyat csinálni mint UFO csak fantasyba.
Szóval az UJJ volt a kulcs ? Hát fantörpikus.. jó hogy most mondod amikor elrepültem a helikopterrel... :)
Szólok mindenkinek előre ha elrepülsz a Helikopterrel akkor törlődnek a küldetéseid MIND, ezek szerint a lánctalpas küldit is beszívtam... Epic Fail
Nagyon jó játék ez csak naponta egyszer úgy felhúz hogy azt mondom letörlöm de be kell látni a hibái mellett a legjobb a piacon...
aki meg faloutos annak kötelező darab Vannak benne NUKE kutyák is:)
Nekem az az egy nem tetszik hogy nem egyértelműek a küldik, még a főszál is olyan vékonyka hogy sokszor majd elmész mellette.
Középfokú angol meg kőkeményen kötelező hozzá mert anélkül sokszor benézed a küldit. (Mint én :) )
Mindig utáltam ha egy RPG be X van a térképen a küldi teljesítésénél de itt a legtöbbnél azt se mondják meg melyik térképen van és hirtelen nagyon örülnék a kis x-ecskémnek mert a sok a megoldatlan küldi így...
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.09.29. 19:56:51 -
Nissifer #565 Ilyen összefüggés nincs. Mindenki elsajátíthat bármilyen skill-t alaptulajdonságától függetlenül.
A játékot sokan fikázzák, mert fallout-ot várnak, de nem azt kapnak és ezért érthető is a fanyalgásuk.
Amúgy a game leginkább a Gorky 17 játékhoz hasonlít, ám dramaturgiailag nincs olyan jó.
Van benne egy-két bosszantó dolog, ám ha elfogadja ezeket az ember, és lemond a szerintem tökre jogos elvárasairól, akkor szuperül el lehet vele szórakozni.
3 napja játszom a játékkal a legnehezebb fokozaton úgy, hogy NPC-ket nem veszek fel, mert azokat a csíra kis gyógyegerek kedvéért rakták a játékba, hogy életben maradhassanak. ;)
Minden karakterem ugyanazokkal a tulajdonságokkal indítottam, nem akartam pöcsörészni sokat a generálással, hiszen úgy is skill-eken van a hangsúly. Kár, hogy nem érhetőek el a játékhoz "nehezítő" mod-ok, így be kell érni a legnehezebb fokozattal.
Amúgy a legnehezebb fokozat is furán viselkedik. A tenyészpályákon pl. ilyen 15HP-s emberkék erőlködnek továbbra is, de rájuk lőszert sem kell pocsékolni.. 2-3 ütés a kerékkulccsal, oszt' fekszenek. :D A random encounters-eket viszont szépen hozza 120HP-vel, brutál fegyverekkel.. kár, hogy a fegyverüket az esetek 70%-ban nem lehet felvenni a hulláktól.. de ettől függetlenül velük jól el lehet szórakozni.
A legjobb dolog a game-ben, hogy a kereskedőknek végre van elég pénzük! Az összes talált szarságunkat el lehet adni nekik! :)
A legótvarabb dolog pedig az, hogy nincs a játékban lopás/zsebmetszés!!!
A legidegesítőbb számomra pedig, hogy nem lehet a menüben billentyűzettel mozogni, valamint, hogy a magasan lévő tereptárgyak kitakarják a karaktereket/a pályát és emiatt folyton pörgetni kell a nézetet... ezeket olyan egyszerű lett volna megoldani..
Nah de nem sírok tovább, ismét van 1.5 órám.. megyek összeverek megint valami dagadt mutáns gecit! :D -
shadar619 #564 A skillek és a tulajdonságok között van valami összefüggés?
pl.:magasabb int kell a hekker skilhez (hatékonyabb) -
SaGa Jr #563 Konkrétan 5-ös skill kell a robot javításához meg a gépek buzerálásához is. Eddigre meg már illenék ennél nagyobb skill-el is rendelkezni, pláne hogy eddigre 4 vagy 5 skill könyvet is össze lehetett szedni amik elolvasása 1 ingyen skill fejlődést ad. Lényegében innen már csak a prison van hátra aztán irány Kalifornia.
Oda meg nem szabad átmenni úgy, hogy nincs legalább 6-os de inkább még magasabb skill-ed az ass skill-ekben, a zárnyitásban, a computer csesztetésben de legfőképp a demolitions-ben és a brute force-on. De ez elmondható a harci skill-ek kivételével az összesről. Outdoorsman nem szükséges, leadership-pel kiválóan ellentételezni lehet az alacsony weapon skill-eket. Konkrétan mikor ide értem minden karakteremnek (ami a Rose-al kiegészült csapatot jelenti) megvolt a 20-as szintje. Amennyiben a vezéren kívül mindenki másnak max 4 skill-t fejlesztesz legfeljebb, akkor ez menni is fog simán. A harci skill-ek lehetnek alacsonyabbak, azokból elég sok szintet helyettesít egy magas leadership skill.
A kulcs meg a szemedet kiveri. A kinyírt synth karja az. Ott virít rajta, hogy quest item. :)
Ha minden robottal végeztél, akkor meg irány Werewolf Wally, beszélj vele aztán átadja a kulcsot az antennához amivel kinyithatod.
Ezek szerint a teheneket sem találtad meg, illetve Red komának sem segítettél, meg a vízkereskedőnek sem? Azok is mellékes feladatok. A robot összerakása viszont nem feladat, csak egy követőhöz jutsz általa. De nem feladat.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.09.29. 16:06:05 -
#562 Akkor Damonta az a hely ahol a főküldin kívül egyetlen mellék küldit sem sikerült megcsinálni. Kulcsom nincs kinyitást 4 essel impossible robot 3 assal impossible, néha komolyan frusztráló a program. Miközben elveszi a program az egyik legjobban képzett emberemet elvárná hogy 7-8 as pontokkal mászkáljak minden mellék képességel de pontot azt közel se kapok annyit... :( -
SaGa Jr #561 Pontosan mit csináltál?
Csak mert a menet annyi lett volna, hogy berhelő (computer skill-es) emberke odaoson egyedül a nagy géphez, aktiválja. Ekkor életre kel két kicsi konzol a sok közül amik szintén buzerálhatóak lesznek. Ezek közül kell egyszer a megfelelőt macerálni (szintén computer skill, ha nem jelenik meg a lemez ikon akkor nem csinálsz éppen semmit). Persze az egyik csak akkor látszik ha elforgatod a kamerát vagy teljesen kizoomolsz. Elég nehéz nem kitalálni melyik konzolt kell csesztetni, mivel szép zöld lesz ha ráviszed a kurzort. De csak egyszer macerálhatod aztán nem. Itt programhiba nincs, maximum rátenyereltél korábban vagy a harcban rosszkor (túl későn vagy túl korán) akartad macerálni (mivel harc közben is lehet buzerálni a gépeket).
Bezárt embert két módon szabadíthatod ki. Az egyik a jó öreg zártörés. A másik megoldás a saját "kulccsal". Ha nyomsz egy jobb klikket a záron akkor arra is rájössz melyik cucc lesz az a bizonyos kulcs, amit szinte biztosan felszedtél.
Melyik robotot akarod megjavítani? A szerelőnél lévőt akitől a géppuskát szerezhetted ha a feleségének adtál egy bármilyen stukkert? Oda mechanical repair skill kell és annyi. A megjavított robot tápolható computer skill használatával. Harc után javítható mechanical skill használatával.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.09.29. 14:59:06 -
#560 "Invalid target" van ha a két kicsire terminálra mutatok a lemezzel ! Akkor ezt betudom programhibának.
Visszamentem a szüleihez fuckoltak rendesen mikor megtudták...
A bezárt ember kiszabadításáról meg a robot megjavításáról tudsz valami infót ? -
SaGa Jr #559 sárkánylovag:
Nem is kell semmit sem beírni. Feltöröd a nagyobbik gépet, aztán a két kicsi közül azt amelyiket fel kell törni és ezzel kész is. Utána kinyírhatod a robotot. Nem kell semmi egyebet tenned ott. Nemrég fejeztem be azt a feladatot, szóval tuti ez a megoldása ha megmentésre törekszel.
TomStorm:
Kis korrekcióra szorul a tegnap általam írt grid téma. Tehát a kék és a sárga jelzés az nem körív lesz és nem a lőtávhoz hanem a mozgáshoz kötődnek. A sárga a maximális távolság ameddig elgyalogolhat egy embered, a kék meg az ameddig ha elgyalogol még tudja használni a kezében tartott fegyvert. Lőtávolság csak egy vörös színű vonal lesz szép nagy kör alakban. -
#558 Ja hogy a leggyakoribb jelszavakat sorolja fel amit adnak az emberek.
De egyik se enged be jelszó nélkül pedig feltörtem a nagy gépet... De még csak ablak se jelenik meg hogy beírhassam. -
#557 Nem kell rágyúrni a surgeonra egyessel is feléleszt :) Lesz majd egy nyaklánc ami 2 -t ad surgoenhoz. 3-nál meg már a nagyobb surgeon pack is működik. Viszont érdemes a gyógyításra nagyon rágyúrni ha nem veszel fel gyógyítós embert.
Amit még elég érdemes hogy még egy embernek adj surgeon képességet mert ugy vettem észre a robotok szeretnek a gyógyítóra rátámadni és ha az is padlót fog... Volt párszor hogy nagyobb csata után vártam 11 percet hogy túléli e az egy szem gyógyítóm...
-Junior láttam ,csak ilyen szexet meg ilyesmiket írt ki azt nem foglalkoztam vele. Elzárkóztam az erkölcsi mocsoktól :)
Van ott egy üres üst vagy mi a robot mellett azzal vacakoltam mert üres , tettem bele csokis pudingot még a Ranger csillag is megjelent de a szintetikus nem szereti a pudingot :)
De ha meghal a lány akkor egy 16 éves pixel szűz fog a lelkeden száradni, nem tudom el fogod e a tudatot viselni ;)
-
SaGa Jr #556 Azt ugye észrevetted, hogy a nagy gép mellett van ám ott még két konzol is, miket lehet buzerálni ha a nagyot bekapcsoltad. Az egyik hatása jó, a másiké nem jó. -
#555 Hello
Én is itt probálom megvenni, de én webkártyával.
Amikor beírtam a kért adatokat és rányomtam a továbbra a termék kikerült a kosaramból deSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valamiért nem vonták le a pénzt. 15,30 E kér érte kiírás szerint nekem 6100 Ft van a számlámon.
Email meg csak ennyi :
Thank you, your order has been placed
Hello, X
You have recently placed your order on 2014. szeptember 29. 8:37:55 CEST
Your order number
#************
Check status of your order by Log in to My Account
1 item/s ordered
Wasteland 2 STEAM CD-KEY GLOBAL
Mennyiség: 1
13,49 €
Payment fee 0,81 €
Save the Children 1,00 €
Mindösszesen 15,30 €
Payment method
Skrill
You will be redirected to our secure payment page when you place an order.
You will be redirected to our secure payment page when you place an order
Thank you, G2A.com
Ha a linken belépek ott van a Bought items-ben a termék helyzet :függő-ként de nem találok olyant hogy lehet ezt az adott terméket kifizetni vagy folytatni a rendelést csak nyomtatni lehet meg megnézni.
Mit nézek el?
Kösz -
TomStorm #554 Ja először meghaltak,írta is ott nem tudtam semmit csinálni.Aztán kiütésnél sem mert nincs Surgeon-om ezek szerint.
Van egy Boss és semmi fedezékem nincs,Ranger mód,kemény:)
Na akkor gyógyítómmal rágyúrok Surgeonra,köszi! -
SaGa Jr #553 Ha meghalt akkor sehogy nem tudsz feltámasztani senkit. Aki csak kiütésre került (nem terjeng a fekvő körül vértócsa), de még él, azon surgeon alkalmazása és gyógyítás szükségeltetik (gyógycsomag vagy trauma kit használata, előbbihez field medic skill kell). Vérzést (bleeding) mindenképp elsőként gyógyítsd a megfelelő cuccal (szintén kell hozzá surgeon skill), mert különben hiába a gyógyítás, az illető kipurcan. -
TomStorm #552 Csak Surgeon-al tudok feltámasztani Follower-t? -
SaGa Jr #551 Pedig van, csak nem a harcot kell erőltetni és nem is a felesleges szócséplést. :) A dolgok megfelelő kombinációjával megússza a leányzó a kalandot. -
#550 Az ev egyik legjobb jateka,nyugodtan vedd meg.Most mar eleg olcson be lehet huzni,ennel jobb befektetesem nem volt iden :) -
#549 Vedd meg eredetiben és akkor folyamatosan javítják a hibákat , ha meg nem akkor nem panaszkodnék pár kisebb hiba miatt.
Megint elakadtam és nem értem.
Damontában a Szintetikus vagy szintetizátor (helyes fordítás bekarikázandó nem tudom gúnyosan mondják e)
ki akarja nyírni a kiscsajt .Mindenképpen kinyírja a 3. válasz után bármit mondok neki.
A számítógépet feltörtem már de azzal se változik semmi, és az öreget sem lehet megmenteni hátul a cellából...
Nem látok logikus megoldást.... -
SaGa Jr #548 Visszaolvasol és meglátod. Amúgy meg nem iszonyat bugos mindenkinél, csak pár embernél a temérdekből.
Ott is nem egy hiba például arra vezethető vissza, hogy mondjuk 32 bit-es operációs rendszeren próbálja működtetni a játékot, vagy bezavar valami program, netán rommá van töredezve a vinyója ezért lépten-nyomon fura hibákba botlik. Van aki csak simán túlbecsüli a gépe teljesítményét aztán csak néz hogy miért fagy. De ahányféle konfiguráció annyiféle potenciális hibaforrás lehetséges a kismillió eltérés miatt. Amíg nem játszol vele úgysem derül ki, hogy a peches kisebbség vagy a gondtalan többség csoportjába kerülsz.
Van már patch is, ami a tényleges hibákat (feladatok időzítése) javítja, de anélkül is gond nélkül végigjátszható volt. Produkált ugyan furcsaságokat (írtam miket lentebb), de ezeket mind helyrehozta a patch utáni új játék indítása. -
#547 Nem tudom hol olvastad ezt mert nagyon jó lett a játék, szvsz. -
MaRee #546 Sziasztok, milyen a játék?
Egyelőre még csak letölteném, de mindenhol azt írják, hogy iszonyat bugos meg stb, ezért a huszon valahány giga letöltés eltántorít kicsit.
Tényleg olyan szar? Ős fallout rajongóként nem akarok csaóldni -
RamsayBolton #545 A Leve L'Upe Mine-ban (találó név) a 225 HP-sek vannak. Amit ki lehet használni, hogy nagyon lassúak. -
SaGa Jr #544 Honey badger-ből két típus van. Van egy ami kicsit sebez és csak 125 HP-ja van, meg van a nagytesója (ugyanúgy néz ki) ami majd háromszor akkora pofonokat oszt és 225 HP-val szaladgál. Előbbi viszonylag gyakori, utóbbi ritka és szerencsére nem nagyon fordul elő négynél nagyobb létszámú csapatban a játék első felében (Arizonában, de majd Kalifornia változtat ezen).
A kicsik leölése még az alap puskákkal sem egy nagy kihívás, csak legyen pár gyógycsomag vagy fájdalomcsillapító tabletta a karaktereknél.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.09.29. 10:01:29 -
RamsayBolton #543 Csak Seasoned egyelőre. -
torma1 #542 Milyen fokozaton? Ranger meg a jerk már nem ilyen könnyű. :-) -
RamsayBolton #541 A mesterlövészem most lett táp. AG Center/Highpool után nem sokkal (8-9-es szinten) a bázison vettem Bullpup Sniper Rifle-t, 5 AP, 35-45 sebzés. Headshot-al 80-100-akat sebez. Most irtottam ki a Honey Badger-eket a dél-nyugati bányában. Azt hittem szopás lesz (mikor vagy 7 jött egyszerre), de elég simára sikeredett.
Geci jó játék. -
TomStorm #540
Az év játéka eddig nálam:)
Sniper gyenge még bár most találtam 4 töltényes puskát,nem kell újratölteni elvileg bár ugyanúgy sok AP-t leránt.
Az energia fegyveres karakterem viszont kezd durva lenni de még így is az általam kreált karakterek a legbénábbak.Le is szólják őket azok akiket hozzámveszek.Angela Deth-nek van a legnagyobb szája de jól harcol:DD -
SaGa Jr #539 TomStorm:
A combat grid négyzethálót rajzol a felszínre harc közben, a combat ranges meg mutatja meddig tud ellőni harcban az adott karakter fegyvere. Van kék, sárga és vörös kör ami ezt hivatott jelölni. A vörös a max lőtávolság, a sárga a nem optimális míg a kék az optimális lőtávolság lesz (például sniper puskánál 5 méternél közelebbi célra nem optimális a távolság, eszement nagy levonások járnak, míg efölött a max táv egy bizonyos részéig a legnagyobb a pontosság, géppisztolynál meg pisztolynál pedig közelre van optimális lőtáv messzebbre kemény levonások míg max lőtávon rettentő kicsi találati esély).
sárkánylovag:
Ne hasonlítsd az IRL fegyverekhez a játékbelieket, a játék nem követi azt. A M24 meg egy low tier puska ezért gyenge és ennyi. Emellett ezért tud könnyebben beragadni. Fogadd el. Lesz nála jobb, sokkal jobb.
torma1:
Az exoskeleton speciel a tier 4-es sima heavy armor, míg a mobile infantry armor az amit elég hosszas úton lehet megszerezni. Az egy unique heavy armor, majd Mercaptain kisasszonytól lehet beszerezni ha leadja neki az ember azt a cuccot amit Werewolf Wally-tól kapott egy másik tárgyért cserébe. Ekkor lehet majd a csajtól igényelni ezt a páncélt.