1378
Wasteland 2
  • lammaer
    A helyieknek van bármilyen szolgáltatása ami miatt szükségs hogy túléljék?

Tegnap jártam a valleyban és az itteni hintek alapján bejutottam úgy hogy ne legyen harc, de nagyon viszketett az ujjam a ravaszon hogy lemészároljam az egész RS bandát. Ahogy elnéztem a helyi NPCk sok vizet nem zavarnak (aranyos volt a néni aki Famast adott amikor már minden emberem m16ossal kóricál), a hiányuk nem fáj az XP meg nem árt :)
  • SaGa Jr
    Be sem kellett volna menned a prison-t is tartalmazó pályarészre. Azzal, hogy a prison kettős területén akár csak egyetlen Red Scorpion tagot is megölsz vagy akár csak egyetlen foglyot is kiszabadítasz, azzal aláírod a helyiek halálos ítéletét, mivel rajtuk állnak majd bosszút a csapatod tetteiért.

Harcolni itt még teljesen felesleges, bár az ellenfelek nagyon gyenguszok, így még egy 8-as szintű csapatnak is lenne esélye ellenük különösebb gond nélkül. Viszont itt még nem kell velük harcolni.
  • lammaer
    Nem baj, csak példaként hoztam fel hogy nézzük meg, egy évtized alatt mennyi és milyen scifi/postapoc RPGvel áldott meg minket a játékfejlesztő világ.
  • Micsu
    fallout nv jó de a régiekhez nem ér fel szvsz
  • Micsu
    prison valleyba megtaláltam a fószert és most kéne visszamennem ranger citadellbe, de benéztem prisonba is, ott elég kemény csapatok vártak rám, 2őt meg is fingattam, érdemes itt időzni vagy jöjjek vissza mert elég erőforrásigénylő hacok várnak itt még, 8as szintű embereim vannak :)
  • R3nton
    Fallout NV sztem verhetetlen minden szempontból. Jó sztoi, több főszál is van, egyedi küldetések, teljesen open world, jó humor.

Bioschokból mind a 3 nagyon jó, de FPS nem szerepjáték. Mondjuk engem nem érdekel ki melyik játékot minek gondolja, ameddig én szórakoztatónak találom. Mass Effect is baromi jó szerintem ;)
  • sárkánylovag
    Miért baj az hogy 10 éves ? Ha ma nem írnak semmi hasonlót. Azért ennek se mai a grafikája. Ezt az UNITY motrot már ps-en ingyen teszik elérhetővé. Maga a körökre osztott RPG az elmult 10 évben nem szünt meg, bár nekem a wizardry 8 volt az utolsó :) de a pufi PSP re százával voltak szerepjátékok. Sőt mondhatom nagyon jók.
    Ennek a játéknak a piaca nem túl erős, nem megyek be a boltokba nagy izgalommal hogy hú most lesz valami jó cucc, ellentétben az általad említett Borderlands-al , Az általam legjobb piacok eddig a Borderlans, Disgaea, Diablo 1 ben voltak. Ennek inkább a cselekményszövése jó meg van mélysége, szinte senki nem tudja (jó sagán kívül ) teljesen végigjátszani.
    Vagyis nagyfokú az újrajátszhatósága.
  • SaGa Jr
    Nem én sorolom RPG-nek azokat a játékokat, hanem a kiadóik és forgalmazóik. Ha szerintük az, ki vagyok én, hogy ellentmondjak? :) A legpofátlanabbul ide sorolt játékokat meg inkább fel sem soroltam (felújított Fashback is állítólag RPG, de hogy mitől arról lövésem sincs). Természetesen nem értek velük egyet és számomra csak mert vannak skill-ek és fejlődés, még nem lesz egy játék RPG, ezért is nem tartom annak a Wasteland-et sem. De ugyanígy nem RPG számomra a Mass Effect sem (az egy sima TPS játék fejlődéssel).
    A GOG szerencsére több régi jó kis játékot felújítva elérhetővé tett, ami enyhíthet a hiányon és legalább kipróbált, jól szereplő és érdekes történetű cuccal tolhatja így az ember, ha hiányérzete támad. Nem kell az elmúlt 10 év egyre romló színvonalú produktumait játszania.
    Vagy tényleg marad az Indie játékok kategóriája amibe vagy belefut az ember vagy nem, de többnyire hírüket sem hallja.
    Deus Ex kapcsán a legjobb még mindig az első eredeti. Komolyabb döntésekkel, fejlődéssel, remek sztorival. Ez is felújításra került és köröket ver a HR változatra (ami ettől még kellemes kis FPS lett némi történettel és RPG elemekkel gazdagítva).
  • lammaer

Köszi a tippeket, megnézem a számomra ismeretleneket. Az általam ismertek közt azért van jópár ahol nem értek egyet a besorolásoddal.

A Deus ex sztem messze nincs ott ahol a fallout 3 - bár tény scifi. Mondjuk csak a Human REvolutiiont próbáltam pár hete, de már a 2. területen elegem lett az ide-oda rohangálásból, őszintén szólva nagyot csalódtam benne azután hogy a metacriticen mekkora tömjént kapott.

PIT - ahogy írtad is - nagyon határeset, nálam annyira hogy ki is esett a területről :D

Borderlands meg - inkább hagyjuk, agyatlan lövölde, sima FPS, semmi esetre se tartom RPGnek, ilyen alapon akkor már a crysis 3 is scifi RPG lehetne :) Bioshock is sztem inkább FPS de fennvan a listán, egyszer kipróbálom :)

A fall... azé az már jó 10 éves cucc, KOTOR dettó - mondjuk az évtizedbe belefér, de még az általad felsoroltakkal is alig érjük el a 10-et :D
  • SaGa Jr
    Renegade:
    Közel sem annyira rétegjáték, mint azt sokan gondolnák és meglepően sokan ismerik, plusz mind a mai napig elég rendszeresen jönnek hozzá kiegészítők és ott a Rifter magazin is negyedévenként. Játszani persze kevesen játsszák, de azért vagyunk még páran. :)

markastor84:
    Kezd újra. A játék eleje piszok gyorsan kipörgethető, mivel már tudod merre menj és mit csinálj, így nagyon hamar elérsz újra Kaliforniába. Egyébként meg nem kell neked ott senkivel sem haverkodni ha nem akarsz. Csak gyűjtsd össze az összegyűjtendő cuccokat és nyugodtan halomra ölhetsz közben mindenkit. Ha megvan a kellő számú cat litter akkor irány a bázis, ott leadod a rádiósnak, ő ad egy jobb ruhát amivel felmész Hollywood-ba és onnan megszerzed amit kell, aktiválod a rádiót és mehetsz vissza a rádióshoz leadni az 5 csomag zeolitot. Ekkor megkapod a legerősebb ruhát és mehetsz délre pofozkodni az utolsó helyre. Onnan meg mész majd vissza a Ranger Citadel-be helikopterrel a végjátékra. Kereskedőt meg találsz aki haverkodik és akivel tudsz csencselni (egy mindig van a "bázisodon" is a bejárati kapu mögött. Legközelebbi játékodnál meg majd jobban odafigyelsz kibe és mikor kötsz bele.

Nekem nem volt bajom azzal, hogy lelőttem vagy féltucat civility enforcer-t. Igaz én egyetlen helyen tettem, egy hajón ahol előtte szépen megbeszéltük a dolgot és közösen az erőszak mellett döntöttünk. Akkor egy ideig nem szerettek de aztán jött egy segélyhívás (a hajóhoz is ezért mentem) amihez sikerült elég hamar odaérnem és tisztázni a nevem olyannyira, hogy nagy haverság kerekedett a dologból és még a saját armory-jukba is beengedtek utána. Töltsd vissza azt az állást Playa Del Rey-nél és utána csak mászkálj a térképen de ne menj be települések közül olyanra, ahol még nem lettél haver (ekkor ugyanis magasról tojnak arra milyen a viszonyod a civility enforcer-ekkel, míg ha még nem lettől haver egy helyen, akkor naná hogy nekiugranak az emberek a veszedelmes gyilkosnak akinek hisznek).

xblades:
    Azok a lila pöffetegek maradványai gyűjtendőek, amik felrobbannak ha közel mész hozzájuk. Messziről kilövöd majd odamész a maradványaihoz és felveszed a pod-ot (egyébként írja is a quest, hogy milyen tárgy kell). A fertőzés meg nem fogja megölni a csapatot, nálam speciel magától levételre került szintlépésnél illetve területváltásnál első játékomban, másodiknál meg sosem kerültem olyan közel robbanó cuccokhoz (még pod person-hoz sem), hogy az fertőzni tudjon. Ha meg leszállítottad a cuccot a nőnek, akkor utána kell majd még fungicid is lentről a gombás barlangok egyik oldalszobájából és akkor lesz elkészítve a szérum, ámbátor azzal majd nem a csapatodat kell kúrálni, hanem először ott helyben a víztárolóba belezúdítani a megadott helyen a főépületben, majd pedig 3 másik megfertőzött településen ugyanezt tenni. Ehhez kapsz 5 adagot (de kérni lehet majd később újabba adagokat).
    Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.10.09. 08:11:08
  • Shiwo
    és gyanítom, hogy sokan azt sem tudják, hogy mi köze van az Earthdawnnak a Shadowrunhoz
  • Shiwo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

vannak azok a robbanó növények, egyikhez túl közel állhattál, és megfertőzött..
    a gyógymódhoz kell 10 db-ot összeszedni a robbanó növényből lootolható bizbaszból
  • Renegade
    Rifts, wow, manapság már senkinek nem kéne ismernie, annyira réteg RPG mint a Spelljammer (abból is volt CRPG), vagy az Earthdawn :)
  • xblades
    Hello

Ag Center-nél mi az a 10 dolog amit össze kell gyűjteni. Mert lehet nekem sikerült eladnom őket.

És van egy valamilyen fertőzés a tagokon ami majd 7-8000 mp tart és 30 mp -1 Hp levon de nem sikerült semmivel sem gyógyítanom.
    Mi ez és hogyan orvosolható?

Nem csinálja valaki a végigjátszás fordítását? Mert úgy ha valaki elakadna nem kérdezné 50 hozzászolásonként újra.

Köszi
  • markastor84
    S ugyanezért betámad mindenki Hollywood-ban is, ahol még a civilek is jönnek támadni, s a legtöbbje meg sem mozdul, úgy kell őket levadászni X-COM szintűen. Meg persze questeket sem lehet csinálni. :(

Most komolyan senkinek sincs egy mentése? :)
  • markastor84
    Naszóval: Playa Del Rey-ben támadnak be alapba a Civility Enforcer, mert összevesztem velük Angel Oracle-ben.
  • SaGa Jr
    Szét kell verni/lőni. Ennyi a titka. De ha már megvan a cucc akkor felesleges azzal foglalkoznod. Irány a délen lévő utolsó helyszín.
  • sárkánylovag
    a The fall az nagyon jó volt
    akinek ez tetszik az megveheti nagyon olcsóért azt is teljes lelki nyugalommal ajánlom nekem is ott csücsül a polcon.
    Ott még autót is lehetett vezetni.
    Te Saga megvan a 6 os sugárvédős cucc de ezt a nagy kaput nekem nem sikerült kinyitnom véglegesre mint írtad.
    Kiirtottam minden papot de a dobozokon vagy a nagy kapun én nem tudtam semmilyen képességet aktiválni.
  • SaGa Jr
    A játékmenetre igazándiból nincs kihatással a Wastand-ben egyetlen döntésed sem. A sztori lezárása utáni, túlélőkkel foglalkozó ismertetőre van csak némileg hatással az amit teszel. De magára a sztorira vagy a játékmenetre, a dolgok alakulására arra nincs.
    Kivégezhetsz mindenkit akit akarsz, segíthetsz akárkinek, ez a sztorin nem változtat semmit. Nem veszítesz azzal semmit ha mindenkivel végzel, ahogy nem juttat előnyhöz az sem ha mindenkinek a fenekét nyalja a csapatod.
    Így is úgy is eljutsz ugyanoda a döntéseidtől függetlenül, elbukni nem tudsz közben, legfeljebb félbehagyni az egészet és elakadni sem lehet. Ezért sem tartom igazából RPG-nek, nem kell szerepet játszani benne, csapat menedzselős, RPG elemekkel dúsított játék. Abban nagyon jó. Fallout Tactics új felvonással. Ott is igazándiból csak a legvégső döntés játszott szerepet, az odáig vezető út és cselekedetek nem. Emellett ez is lineáris cső kaland, nincsenek elágazások, nem mehetsz oda ahová akarsz és akkor amikor akarsz, mert meghatározott sorrendet kell kövess a sztoriban, nem mehetsz elébe a kihívásoknak, mert a program nem teszi lehetővé.

Az általad felsorolt példáknál azért akadt több kiadott játék, még ha nem is a legjobbak vagy nem tisztán RPG kategória hanem valami mással vegyített. Például említhető lett volna még a Deus-Ex is, mint RPG és sci-fi játék (ha már a fallout 3 ide lett sorolva akkor ez is elfér), ami bár lineáris de ugyanúgy tartalmaz RPG elemeket bőven, van lehetőséged beleélni magad a főszereplő bőrébe és a szerepét játszva eltölteni pár órát. Ugyanebbe a kategóriába sorolnám a Borderland 2-t is.
    A a Star Wolves sorozat is bőven benne van az említett hosszú időtartamban és sci-fi is meg rpg is, csak az űrben és hajókkal/pilótákkal.
    A Consortium az év elején jelent meg és tökéletesen megfelel a Sci-fi RPG kategóriának, noha elég szokatlan hogy az egész játék lényegében egy jókora repülőn játszódik.
    Nagyon határeset (bár kategorikusan RPG-nek titulálják pedig inkább rogue like) a Sword of the Stars The Pit ami nincs egy éves sem. Tavaly volt egy Mars War Logs is (nem egy hű de jó játék, de nem éreztem kidobott időnek a vele való játszadozást).

Wasteland-hez hasonló volt még például a The Fall: Last days of Gaia is.

Van aki azt mondja, hogy sci-fi cRPG (mert hogy nem kardos-varázslós fantasy) a Bioshock Infinite is. Állítólag a Cypher is egy klassz játék volt a maga nemében (cyberpunk szöveges játék, kicsit Blade Runner, kicsit CP2020 keverék).

Kétségtelen, hogy a nagy kiadók nem ölnek ebbe a műfajba pénzt, mert kicsi iránta az érdeklődés, nem hozza vissza az árát.
    Nem mondom, hogy bővelkedünk a játékok ezen kategóriájában, de aki akar az talál ilyet flash játékok vagy indie játékok formájában. Azok legalább pénzbe sem kerülnek vagy nagyon minimálisban.

Ha meg igazi hangulatosat akar játszani az ember, jó történettel, akkor kénytelen több mint 10 évet visszamenni (System Shock 1-2, KotOR 1-2 és hasonszőrű társaik régebbről), ámbátor ez igaz a sima, kardos-varázslós fantasy RPG-k esetében is. Azt mondjuk nem tudom, hogy messzi keleten mi a helyzet, mert ők tudják még magukból ontani a játékokat amik ide nyugatra el sem jutnak. Konzolos meg PSP és hasonló kategóriás játékok terén is tájékozatlan vagyok, de onnan például eszembe jut a Rifts RPG alapján készült kis játék mint példa.
  • lammaer
    Na ez az: volt az SR, a fallout3 meg a mass effect aztán kampó. Ez nekem az alig kategória.

SRből letoltam mindkettőt, de azok sztem inkább csak interaktív könyv kategóriába tartoznak mintsem RPGbe. Főleg az első, az olyan brutál lineáris volt, hogy alig tudott többet mint amikor az emberfia a windows installerben a next-next-next gombot nyomogatja. A DLC már jobb volt, de ott is voltak fájó pontok - pl hogy a csapatot nem te fejlesztetted csak a saját embered. Tudom azóta a DLC ezt orvosolta, de linearitásban az se volt sokkal jobb. A sztori elment kategória: tény hogy mélyebb volt mint egy átlag RPGben, de aki olvasott SR könyveket azoknak az alapszintjét érte el.

Amúgy nemértem miért mondod azokat jobban RPGnek: gyakorlatilag választási lehetőségek nem voltak, szemben a wastelanddal ahol sztem jóval több döntést kell hozni amiknek azért szignifikáns hatása is van a játékmenetre.
    Szóval sztem a Wasteland köröket ver az SRre minden tekintetben.

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.10.08. 16:07:36
  • RamsayBolton
    Nem is használtam fel, csak az Arizonásakat néztem meg miután végeztem Arizonával. Csak tegnap értem át Kaliforniába. Ezért a Kaliforniás részt még nem olvastam el, nem is fogom, csak a végigvitel után.

Kalifornia eddig nagyon tetszik, pedig még csak 2 kisebb településen voltam Sante Fén kívül.
  • SaGa Jr
    Salt Lake park-ban összesen van 2 ember (egy öregasszony akinek elhajtották a teheneit meg egy kereskedő), a többi ott leledző delikvens a Children of Citadel csoport tagja, akik neked ellenségeid. Naná, hogy megtámadnak. Ez a dolguk.

Azon a környéken "város" az Rodia, ott meg banditák uralkodnak akikbe ha belekötsz vagy nem fizetsz akkor támadnak, de nem gond, kinyírod a településről az összeset és jó vagy a helyieknél.

lammaer:
    Azért voltak mostanság is jó kis SF RPG-k, Például a Shadowrun Returns mindkét "része" is ilyen. Azok inkább RPG-k mint a Wasteland ami inkább RPG elemekkel bővített turn based tactial shooter.

Meg indie cuccok között találni még jókat csak azok alig ismertek.
    Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.10.08. 14:28:23
  • Shiwo
    CP2077 meg csak jövőre jön :\
  • markastor84
    Salt Lake Park, a másik most nem jut eszembe.
  • lammaer
    Kardos varázslós RPGvel nekem is tele van már a pupom, sajnos jó scifi cuccból még egy évtized alatt is csak alig jelenik meg valami.
  • R3nton
    Van közelharcos figurám, szögescsapkodóval és machetével ;)
  • SaGa Jr
    El nem pusztul a növény, hanem majd szétverhető lesz. De csak ha mindkét oldalon megtetted amit kell, csak a vízellátás változtatásától nem lesz még azonnal szétcsapható (a növényekre ne pazarolj lőszert, válts át valakivel ökölre és úgy püföld a célpontot).
  • R3nton
    Ja köszi emberek! Majd akkor elnézek ott lent jobbra-balra. Csak frusztrált, hogy fertőzött vagyok, meg hogy mennem kellett aludni és nem tudtam befejezni. Falloutban hozzászoktam, hogy mutatja a nyíl mi merre van. Oké tök más a játék.

Gondolom a sebezhetetlen növény majd elpusztul, ha leállítóm a vízellátást..

Original sin nem is érdekel, mert a fantasyt annyira nem szeretem. Inkább Sci-fi. Mondjuk a divinity2 nem volt rossz, meg az oblivion, skyrim, de azért én jobban szeretem a falloutot meg a mass effectet, ilyesmiket.

De amúgy bejön a játék, így könnyűn a körökre osztott harc se olyan nehéz, szóval megérte szerintem a 10k-t a díszdobozos. Csak lenne több időm egy kicsit játszani :D Azt hiszem el leszek ezzel a játékkal vagy karácsonyig tuti :D
  • SaGa Jr
    Az egyikhez ha emlékezetem nem csal, külön alkatrészt kellett előbb szerezni, megjavítani vele, aztán lehetett csak bekapcsolni. Addig hiába hitte azt az ember, hogy működik, nem tette. Alkatrész meg persze az egész kóceráj másik oldalán volt, sok helyiséggel arrébb, csak hogy lehessen játszogatni a kapcsolókkal. :)

Addig meg nem szabad elcsámpázni a helyszínről, míg minden helyi problémát le nem zártál, mert akkor előfordulhat olyan hiba amit leírtál. Én nem találkoztam hasonlóval, de egy ilyen témájú hibaüzenetbe belefutottam már valamelyik fórumon.
  • Micsu
    igen, megcsináltam de valamiért megint be kellett menni az egyik terembe és felkapcsolni pedig egyszer már megtettem csak átmentem ag centerbe

• SaGa Jr
    Csak egy frakcióhoz szabad csatlakozni és megcsinálni amit kér a vezetőjük. Ha az kész (ez a másik két frakció likvidálása) akkor majd megkapod a kulcsot ami nyitja a kaput. De ez a kulcs összeszedhető a megfelelő ember kinyírásával is, csak ezután az egész galerit likvidálnod kell.

markastor84:
    Melyik településekről van szó amúgy?
    Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.10.08. 10:49:25
  • Shiwo
    nem, én csak tettem egy javaslatot, mert a Divinity-ben vannak olyan helyek, ahol még én, az elit RPG-s is elakadtam a 200 oldal átolvasása után..

de mellette meg is válaszoltam a kérdést, nem csak beszóltam, s azon sem kezdtem el kötekedni, mint sokan mások, hogy "kábé 200 kommentenként felteszik a kérdést, olvass vissza" .. a szétverhetetlen bózótos kérdésre is vagy 3x megválaszoltam normálisan, szóval legyél olyan szíves, és ne kaffogj nekem..
  • sárkánylovag
    Ezekszerint a kenyérpirító egy külön játék a játékban , sok történettel.
  • SaGa Jr
    Bizony neked kell megtalálni a delikvenst akinek jól jöhet/kellhet a tárgy. Ehhez nem egy esetben kapsz segítséget is, mert például a ranger múzeum vezetője elmondja, hogy érdekli minden régiség és minden a renger-ekkel kapcsolatos cucc, a requisition officer csaj minden high tech kütyüre vevő. A trágyaszóróval kapcsolatban is volt tipp, mert speciel elejtette a beszélgetés közben egy megjegyzésében a nyúlvadász dinnyenevelő öreg az AG Centerben, hogy már régóta vadászik valami jóféle cuccra amivel trágyázhat vagy legalább jó minőségű trágyára. Ez tehát neki leszállítandó (értük ad 4-et a díjnyertes gyümölcsökből amik jó kis tápokat adnak ideiglenesen).

Az ilyen cuccok elég ha valamelyik karakternél ott vannak, nem kell a beszélgetést végző egyénnél lenniük. Ha kell valakinek valami akkor lesz egy plusz beszédopció a többi között ami erről szól és ekkor megtörténik a felajánlás és átadás. Az ilyen cuccok amúgy szinte kivétel nélkül mindig a megjavított pirítókból esnek. Ezeket mindig el kell rakni mert valakinek kelleni fognak és épp ezért mindig magaddal is kell hurcold (nem kunszt mert mindegyik könnyű). Majd lesz kenyérpirítóban rakétavető is, na az speciel egy sima fegyver, eladható/szétszedhető, nem kell senkinek. a Bugylibicskát ne add el (pocket knife) az majd Hollywood-ban lesz egy easter egg amiért egy Crocodile Dundee 2-es beszólás keretében kapható lesz a This is a Knife! nevű marha nagy kés. :D

RamsayBolton:
    Bizony. Odafigyelve a diskurzusokra nagyon sok infó és utalás összeszedhető amikből kirakható a teljes kép. El is felejtettem már, hogy a levadászandó pap is elkottyantja a dolgot, de bizonyítékot a döglöttségről csak egy módon lehet szerezni, a DBM sztorijában.

A linked által elveszik a felfedezés öröme, pedig a dolog egész pofás része a játéknak. :)
    Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.10.08. 10:42:24
  • RamsayBolton
    Akit érdekel, egy táblázat az összes toaster tárgyról és azok céljáról:

Toaster Items
  • RamsayBolton
    Mennyire fontos akár egy félmondat is. Nem a Diamondback utat csinálva, egy ilyen párbeszédablakon kívüli, a főszerzetestől elejtett félmondatból tudtam meg, még a Silo7 előtt, hogy a Titán völgyi bomba csak blöff.
  • sárkánylovag
    Igen a nem junk de nem is fegyver az valakinek a valamije csak győzz rátalálni, de ez állatokkal is így van kutyák óriáspatkányok is visszavihetők a gazdinak.
    Mentésről annyit hogy ha bemész egy új helyre akkor érdemes egy savegamet menteni fel is ajánlja a hely nevét, tehát NE a 3 quick save-re!
    Így ha nagyon elcseszel valamit akkor is max 2-3 óra játékidőt vesztesz. Ha csak a 3quick save-val viszed végig a játékot érhetnek meglepik.
    Én is mindig itt tudom meg utólag mit rontottam el :)
    Egybe még segítsetek már... Ez a templom megint nyögvenyelős... csatlakoztam mindenkihet a templomban de nem nyílt ki az a kapu ami a rádió toronyhoz visz, kiiktattam a két őrlöveget a kapun akkor se, lelőttem az őrt (érdekes módom nem támadott meg más a papoktól) de akkor se nyílt ki a kapu és nem nyitható zárnyitással se... Hát hogy a manóba nyílik ki az a kapu
    Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.10.08. 10:30:09
  • markastor84
    Pedig volt olyan, hogy összevesztem az egyik faluban a jó néppel, erre alig h. beérkezem egy másikra, rögtön betámadnak. Mondjuk ugyanaz a frakció két külön településen, tehát lehet h. azért. Mentést tudsz küldeni? :)
  • RamsayBolton
    Mikor az AG Centerben megfertőződtek az embereim, először azt hittem, hogy a másodperc visszaszámláló a hátralévő idő, amíg spóraszörnnyé nem változnak (hardcore gondolkodásmód). Magyarul időlimit az ellenszer elkészítéséhez.
  • lammaer
    Juteszembe: csomó tárgy van ami nem junk de nem is quest item (pl trágyaszóró, medal of honor).
    Ezeknél nekem kéne rájönni hogy melyiket mire lehet használni, vagy ha trécselgetek az emberekkel akkor ha nálam van a tárgy felkínál extra opciót automatikusan?

Vagy ilyen is-is (gyanítom ez lesz)... valamelyiket nekem kell kézzel odaadni, valamelyiket csak nézegetni kell és a leírás ad tippet, valamelyiket meg automatikusan felkínálom a dialógusokban...