Wasteland 2
-
SaGa Jr #614 gabber012:
Nem baj, hogy lemaradtak, lemaradás amúgy is lenne akkor is ha egyforma a charisma értékük, mert mindenki más skill-eket használ és van amit gyakran kell így gyakori az XP belőle míg van amit szinte soha és így nem is ad hozzá a karakterhez. Annyival ugyanis nem maradnak le, hogy az a játékban gondot jelentsen. Meg ez igazán csak a játék első felében lesz észrevehető aztán szépen kiegyenlítődik a dolog, feltéve hogy a skill-ek elosztása megfelelő, mert azzal nagyon csúnyán megborítható az egész.
Ahogy egyre magasabb szintre érsz a különbség eltűnik mert egyre nagyobb pontmennyiség lesz a szintlépések között. Első végigjátszásra a végén a 7-es CHA-s vezérem és a 2-es CHA-s karakterem között (eltérés bónusz Xp-ben 25% a nagyobbik javára) konkrétan 1 szintkülönbség volt. Ez lófütyi.
Annál nagyobb különbséget tud generálni az, hogy kinek milyen skill-t tanítottál meg. Akinél például a demolitions van az nagyon fog fejlődni mert temérdek csapda és akna van a játékban amik bizony igen tetemes Xp mennyiséget tudnak kiadni. A másik gyorsan fejlődő ipse a gyógyító lesz ha szigorúan csak egyvalaki kezeli a medic cuccokat.
Az sem mindegy kivel jelented le a feladatokat, mert az extra xp mennyiséget kap mindentől függetlenül. Genyó dolog mert nem jelzi ki, de mégis több XP jut a delikvensnek mint a többieknek.
sárkánylovag:
Ha van pénzed skulód is lesz dögivel. Pénzgyártásra meg ott van Arizona (onnan Ranger fokozaton, a kevesebb talált fegyver mellett is 6K-val jöttem át, összesen 400 db 7.62-es skulóval amit időközben vásároltam, rengeteg jó fegyver moddal a fegyverekbe építve amiket új fegyverre váltáskor kiveszek a csúzliból és berakom a másikba).
Emiatt ne ragadj le a gagyi puskáknál. Lesz temérdek eladó akitől lőszert vehetsz, számtalan bandita akiket kinyuvasztva lőszerhez jutsz. Az 5.56-ost prüszkölő meggymag köpködők teljesen haszontalanná válnak majd LA-ben ahogy haladsz előre, mert nem csak a sebzésük kicsi, de cserébe az átütésük is ami viszont itt már kiemelkedő szerepet játszik majd. Ha van sniper-ed akkor amint látsz valakinél .50-es lőszert azt vedd meg. Ez nagyon ritka lőszer, én összesen 150-es találtam belőle, igaz több mint elégséges volt, a fele meg is maradt még így is.