Wasteland 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Itt van a végső verzióból is egy félóra, nem sok változást látni a #275-ös early betához képest.

Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.09.15. 19:45:58

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

sárkánylovag
Még négyet kell aludni...
wedge31
Nagyon ugy tünik, hogy egy jó pár hétig lefog kötni ez a játék.

sárkánylovag
Az első 60 perc játékidő.
sárkánylovag
Magyarnak tűnik ? <#nevetes1>
wedge31
<#nemtudom>

A kézikönyv magyar nyelvü?

wedge31
Egész korrekt lett ez a ranger edition.

sárkánylovag
Fogod a manuált amit ide belinkeltek letöltöd.
Klikkelsz ide PDF FORDITO
Engedélyezed jávát, kiválasztod a PDF -et és felöltöd.
Voalá van egy MAGYAR nyelvű WASTELAND 2 kézikönyved.
Tudom kesze- kusza, de aki nem ért középfokon angolul annak életmentő lehet.
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.09.11. 10:54:41
Shiwo
"33 GB available space" hű.. azért kell neki a hely.. jó, az asztali 2 terráson elfér, de a noti ssd helye megcsappan vele rendesen...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

sárkánylovag
Ez a Manual rohadt jól néz ki !
Valaki beszélhetne a Topic létrehozójával hogy tegye ki fentre linkre.
Hátha még valaki lefordítaná magyarra 😮)
Az a gülüszemű baba nem kellett volna bele egyedül. A fallout-os pitboy aranyosabb volt.
wedge31

sárkánylovag
De a videón is az van hogy Pre-order megveheted csak nem használhatod
BUY ITEM€44.99€40.99
You save €4.00 (9%)

Includes DRM-free item & Money Back Guarantee! Learn more.

This item will be available for download on September 19,2014
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.09.05. 20:40:46
grebber
A kickstarteres meg még olcsóbb volt 15$<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

wedge31
A dobozos olcsóbb.

grebber

Next PC upgrade: 2022

sárkánylovag
A videó végén van a lényeg 09.19.14.
Vagyis szeptember 19. a megjelenés.
Egészen jól néz a videón, kivették a harsány színeket.
Csak a karaktergenerálás szerintem el fog tartani egy jó napig.
Magamtól szokatlan, de várom már ezt a cuccost. Herótom lett a sok kardos varázslós RPGtől (most próbáltam ki a Blackguardsot de meguntam), várom már a posztapokaliptikus modern RPGt.

gerey
wedge31
Ja, megvolnék lepve ha egyáltalán hallott volna Fargo a risenről ez annyira német cucc.

Risen...? Ugyanmá, két külön kategória... a Risen egy szimpla kardos varázslós cucc (szerintem sokaknak a könyökén jön már ki ez a téma), a wasteland meg egy viszonylag ritka posztapokaliptikus RPG.
Kétlem hogy a risennek bármi köze lenne a csúszáshoz...

sárkánylovag
"Brian Fargo, az InXile Entertainment fejese a minap a Twitteren megerősítette, hogy a Wasteland 2 szeptember 19-én kerül a boltokba."
Megjelent a Risen 3 erre hirtelen elnapolták a megjelenést 😊 a könyvek kinyomtatása miatt persze persze 😊

Amúgy Cd galaxis szerint még mindig "Várható megjelenés: 2014. szeptember 26."
gerey
<#eljen>

wedge31

f24sg
Én tegnap megvettem, mert nem bírtam már magammal, early access-es steam digi-deluX.
Hát kuravjó a hangulat, azt mondom! Fallout Tactics, csak ugye van story is, ezért több.
Mellesleg a graf. is jól néz ki, bár ugye itt nem ezen van a hangsúly. Zene: Mark Morgan - van kérdés? 😊

Mivel kiadáskor lesz egy jelentősebb day-1 patch a csúsztatási idő alatti javításokkal és simításokkal, lehet, hogy várok majd én is, de az első pár dologba benézve nagyon frankó és nehéz letenni!

szerk: és igen, abszolút release közeli minőség.
Utoljára szerkesztette: f24sg, 2014.08.16. 19:10:28
<#eljen>

How much can you take,before you snap?

Inxile Entertainment has just confirmed that Wasteland 2 will be coming in the first or second week of September this year.
gerey
Tavasszal játszottam, azóta volt jópár új build, de már akkor teljesen jó volt, nekem egy gondom sem volt vele.

No, most hírezték ki hogy augusztusban jön a termék... van esetleg aki tologatja? Jó lesz? Tényleg release közeli minőségű már?

gerey
Minden backer akinek jár valamilyen formában a játék, elvileg bekerült a bétába.

gerey
De, már KS-n is volt rá opció, ha jól emlékszem vissza.

wedge31

sárkánylovag

Wasteland 2 opening cinematic
Csak legyenek csendben azt csinálják 😊

melyik a jobb? hamarább jelenik meg de szarabb lesz vagy késõbb de jobb?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Eh, hova lehet ezt még fokozni:

Wasteland 2 - Early (!!!) Beta

Gondolom release elõtt még lesz Beta, late Beta, near release, almost release valamit bugged release is....

sárkánylovag
Hát ha még csak most kezdik csak fordítani magyarra az még minimum jó hónap.
Az eredeti XCOM vezetõ tervezõje, Julian Gollop panaszkodott hogy egyre nehezebb a Kickstarteren pézt gyûjteni...
Hát kérem ennek a játéknak tavaly nyáron keztek rá gyüjteni
Az eredeti megjelelenési dátuma 2013. dec. 23.
Most akkor miért is csodálkozunk hogy megbukik ez a finanszírozási rendszer ???
A fejlesztõk a közösség segítségét kérik a játék fordításához, bár a magyar nyelv egyelõre nincs náluk tervben.

De attól még megoldható lenne a dolog. Vannak itt érdeklõdõk/támogatók?
A nagy kiadók nem mindíg gonoszak, ergó az hogy esetleg van kiadó egy játék mögött nem lehet szinonímája a szar játéknak.
És ahogy a példa is mutatja, a "szegény ámde rendkívül ügyes fejlesztõ" is egy hibás sztereotípia.

Erre remek példa pont Brian Fargo, aki 2004ben ugye már megpróbálta meglovagolni a remake hullámot a Bard's Tale újragyártásával és hát valljuk be, nem lett top game. Nagyon nem. Szóval a név nem garancia semmire sztem.

Sok függvényes a dolog. shiwot nyilván nem fogja idegesíteni mert tudja kik csinálják. A jó rpgket sokáig csinálják. emlékszem a DA:o-ról az elsõ hírek 1999 körül voltak, utána 5 évet vártunk rá, megérte.
Ez egy új koncepció, ami pénzmagot biztosít menetközben is egy nem nagy kiadónak. nehéz kérdés mi a jobb ha felvásárol egy EA és kapod a kommersz terméket, vagy ha Fargo és csapata független marad és közben elõre eladja a terméket. Most már több generáció él egymás mellett a komputer játékok világában is. Lesznek akik kiakadnak rajta és lesznek olyanok is mint shiwo akit nem érdekel mert neki a név a garancia aki csinálja. Egyébként ott van az X rebirth is, ami tényleg elszarta, mert nem így kért pénzt rá, hanem átbaszta az embereket, szóval ez korrekt 😊

azért azt nem árt figyelembe venni hogy ez a fajta fizetési módszer csak mostanában került a nagyközönség figyelme elé, sok fog múlni az olyan zászlóvivõ játékokon mint pl a wasteland 2 mert sokaknak ez még mindig újdonságnak számít, ha sikeres lesz akkor lesz jövõje ennek az új fizetési módszernek.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Eh, az egész early access egy vicc kategória, de a játékosok maguk ássák meg a vermet amikor látatlanban adják a pénzt.

Megjegyzem nekem kellett várni 4 hónapot a toyotámra (japcsiból hozattam), és ha rendelsz vmit az ebayen/amazonon, akkor is kell várni pár hetet 😊 Szóval ha így nézed, nem is olyan nagy anomália az hogy nem kapod meg egybõl amiért fizetsz.

sárkánylovag
Hát igen csak nem mindegy hogy akkor késik e fél évet ha ki van fizetve vay ha nem.
Mondj mégegy terméket a világon amit ha kifizetsz és fél évet késik nem kezdesz el keseregni.
Fogasztóvédelmi hatóság nem tudom erre mit mondana...
Elképzelhetõ az pl hogy azt mondja a rendezõ lesz Avatár 2 ha kifizetitek elõre a mozijegyet egy évre és majd lesz valamikor?
Ugye ezen mosolygunk akkor szoftvernél miért nem ?
Megint a szélsõséges példák, ez nálad valami beidegzõdés? 😊

(amúgy a félév nem sok, de azért a 10 év sem gyakori)

Shiwo
amúgy meg eddig fél év csúszásnál tart.. elég sok játék késik annyit... s van, amire több mint 10 évet kellett várni.. olyan is akad, amit bejelentenek, hogy készül, majd közlik, hogy 4-5 év és kész.. ehhez képest a Wasteland 2 még jó idõbe van..

A kettõ közt azért van átmenet...

Shiwo
maradjanak inkább a "pénzéhes nagy kiadó állandóan baszogat minket, napi 12 órában dolgozunk, és inkább kiadatnak velünk egy bughalmazt, a hülye várásló majd úgy is teleszpemmeli a fórumot a hibákkal, amit talán kijavítunk, bár mindegy is akkorra, hisz már megvette" hozzáállás, ami az elmúlt tizenix évre jellemzõ sok esetben ?

mert az ubisoft csinált már ilyet..

sárkánylovag
Van róla egy CIKK
De döbbenet mióta húzzák már ezt.
Might Magic 10 el jött ki majdnem a bétája egyszerre, azt már majdnem elfelejtettük ez meg még ki sem jött.
Nekem továbbra is fura ez az új Modell hogy
"Megjelenés elõtt egy évvel nagy csinnadrattával bejelentjük, összeadják rá a pénzt utána meg majd egyszer elkészül mert ülünk a pénzünkön nekünk már kényelmes így" modell...
gerey
Wasteland 2 Early Beta Update 39052
Na már tudom miért tölti le magát újra. 😊

sárkánylovag
Nem akarom elkiabálni de mintha megszûntek volna azok a nagyon harsány szinek a videóban amik eddig engem nagyon zavartak uv zöld, citromsárga meg a célzás túl világos pirosa. Remélem nem csak a videó sötét tónusa miatt...
Jó az új inventory ,meg a fegyverkijelzõn is változtattak még a betûméret ha nagyobbra vennnék és jó is.