1378
Wasteland 2
-
chris0000 #418 azért az ellenfelek meg tudják lepni az embert néha.highpoolba 1 kb. 80-as életű ellenfél 1 lövéssel úgy gépre vágott,h csak néztem v. meg is haltam.:)és még sehol sem tartok... -
chris0000 #417 remélem ebből a bartel skillből többet is ki lehet hozni később,mert most 5ös szinten van nekem,és egy 107$-os cuccból lett 104$,egy 250esből meg kb.240.most vagy leszenek nagyon drága cuccok és akkor jól jön v. vmi á**aszás.:) -
El kell jutnod a főküldetésben addig a pontig, amikor megszerzed a sugárvédelmi ruhát a Ranger Citadel börtönében lévő részeges arctól [ingyér']! Ha jól emlékszem az első Prison látogatás után van mindez. Egyébként tudtommal nem tudod kikerülni a Rail Nomad területén a sugárzást, bármerre mész, talán még a térkép legszélén a leg-leg-bal oldalon kerülve, kört téve is ott lesz... Sokat sebez...majd LA-ben Hollywood felé az ötös sugárzás 250 HP mínusz...meg a hatos Seal Beach felé, az sokszáz HP mellett is instant gyilok.
Mindig szerezz megfelelő védelmet biztosító ruhát előbb, a főküldetés garantálja!
-
Veszel ruhát az megvéd valamelyest de szerintem az a rész még nem olyan vészes. -
gabber012 #414 A Rail Nomad Camp-be be lehet valahogy jutni anélkül hogy a radioaktív felhőn keresztül dzsalnánk? Elég sokat sebez. -
A gyakran előforduló tárgyakat eladhatod nyugodtan (például a felsoroltakat), csak a ritkákat/egyedieket érdemes megtartani...azokra esélyesen szükség lehet még, bár sok belőlük igazából nem is quest item, csak úgy leadhatod őket egy-egy embernek, akiknek éppen szükségük van az adott akármire...sokszor esélytelen is találgatni, tudatosan keresni, hogy mit kinek lehetne leadni, gyakran csak a beszélgetési lehetőségek alapján jöttem rá hogy valami valakinek leadható... :D -
Nem igaz, a játék vége felé a 40-46. szint között voltak az embereim és még mindig lehetett volna hová fejlődni, közel sem voltak halhatatlan félistenek, sem mindentudóak...viszont a 30. szint környékétől a rang névlegesen nem változik, ugyanúgy 'hadnagy' marad ahogy tapasztaltam, akármilyen szinting...nem mintha bármit is számított volna a játék során tudtommal. :) -
Elgrecco #411 Általános kérdés:
A sok junk és egyéb cucc ami nem quest item és nem tudom használni, azt el szabad adni vagy mindent meg kell tartani mert lehet valami mellékküldetéshez cucc? Gondolok itt a már említett serif csillagra, macikra, dohány, ékszerek stb.
Üdv -
T800 #410 Köszönöm a válaszokat,és bocsánat a helytelen fogalmazásomért.. Nem is a sztorira gondoltam,hanem arra hogy annyi de annyi lehetőség volt,hogy többször újra lehetett játszani. De ahogy olvasom a hozzászólásaitokat ez itt is meg van. Vannak ugyanúgy városok? Lehet tradelni? -
Olyannyira nem volt mélysége, hogy egy óra alatt végig lehetett játszani...
-
A fallout 1-2-nek mély storyja volt?...én erre nem emlékszem, de olyan története van mint azoknak és tartalom is van böven
Jóval olcsóbban is megkapod mint 10k.. -
SaGa Jr #407 Más mint a Fallout-ok. Ha valamihez hasonlít akkor inkább a Fallout Tactics-ot említeném amibe bele lett keverve némi RPG is. A történet egyszerű, szándékosan sok rohangászással elnyújtva a hosszabb játékélményért. Mély sztorija az nem igazán van (azért mély sztoriról az első Fallout-ban sem lehet beszélni), nem rejt magában igazi megdöbbenést kiváltó fordulatokat, egyszerű és kellemes, de semmi extra.
A körítés és atmoszféra nagyjából megegyezik a Fallout-éval, de ez nem is csoda, hisz előbbi a Wasteland alapjaira épül. Itt kicsit másabb a technikai színvonal, a bombák is később hullottak és a terepen még mindig érezteti hatását a sugárzás sokkal intenzívebb formában, mint a Fallout játékokban (a vetkőztetős nuke gránátok, amik ha túl közel állt a robbanás középpontjához egy karakter arról letépik a ruháit, különösen aranyosak). Nem rohangásznak óriás patkányok, radscorpion csordák és csótány hegyek, helyette más az élővilág, ami legalább olyan változatos. Robotok is vannak, de nem annyira veszedelmesek, illetve másképpen veszedelmesek mitn a Fallout robotjai. Power armor-ral még nem találkoztam, de szerintem nincs is, energia fegyverek viszont akadnak szép számmal.
Szerintem megéri a pénzét, kellemes játék, még épp kellően hosszú (ámbátor nem amiatt, hogy olyan csodásan bővelkedő a tartalom, hanem inkább mert sok helyre kell sokat menni és van töltelék helyszín ahol órákig ellehet az ember és semmi más szerepe nincs mint a szintlépések pörgetése), a döntéseknek van következményük amik sokszor előre nem is láthatóak de mégis logikusan következnek egymásból. Van benne újrajátszási lehetőség is pont a különböző döntések és azok következményei miatt, így egyszeri játékkal teljesen kipörgetni nem lehetséges, legalább 2-3 végigjátszással fedi majd fel minden apró titkát. -
T800 #406 Sziasztok!
A kérdésem elsősorban azokhoz szól akik játszottak a Fallout 1-2vel! Mi a véleményetek a játélról? Van annyira mély sztorija,és megannyi lehetőség mint az elődökben? Milyen a játék atmoszférája? Mark Morgan megint odatette magát?
Előre is köszönöm a válaszokat! (Erősen gondolkodom a játék megvásárlásán,csak nem tudom megérné a 10k Ft-ot!) -
SaGa Jr #405 A megoldáshoz talán menj át a második területre és ott is beszélj a másik törzs főnökével. Simán kidolgozható egy mindenki számára előnyös üzlet harc nélkül. Míg ha lopni próbálsz akkor abból harag lesz és öldöklés. Szóval jó alaposan járd be az első majd a második települést, szedd össze az összes feladatot és old is meg azokat (mindegyik itt megkapott feladat helyben megoldható a két település valamelyikén).
A csillagot meg vidd vissza a citeadel-be és ott keresd meg a megfelelő embert. Ez vonatkozik minden régiségre és más hasonló, ranger-ekhez köthető dologra.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.09.24. 09:07:03 -
Nem tamadnak meg az indianok mindenkeppen,csak akkor ha kozel mesz a 'totemjukhoz'.
Vagyis ha csak a fonokkel targyalsz akkor siman maszkalhatsz ki es be.Az epulet tobbi resze tiltott terulet a rangereknek.A generator kikapcsolasa mindig tamadast indukal szal az felejtos ha nekik segitesz.Allitolag ez a quest chain nagyon hosszu,szoval sok osszetevos lesz.En sem fejeztem be.
A talalt ranger csillag-ot vissza kell vinned ranger varosba es leadni.Majd onnan folytatodik a dolog.
Egyebkent itt a jatek most alig tobb mint 16 euro.
Ennyit boven meger,a fallout ota nem volt ehhez hasonloan jo taktikai,poszt apo rpg.
-
shadar619 #403 Az nem ártana hozzá csak hogy mikor lesz magyarítás az a nagy kérdés -
raja #402 Talán lesz hozzá magyarítás! -
Az a baj ezzel a fejlődéssel hogy ha nem találod meg időben a kellő embereket mindent a 4 alap embereddel kell helyettesítened és az veszed észre hogy félrecsúszik a fejlődésük.
Most már 9 en megyünk 7 ember meg egy patkány meg egy kecske, kicsit vásári felvonulás jellege van a dolognak :)
Egyáltalán nem gondoltam hogy fel lehet menni északnak a sugárzás mezőn át, elég szuicid dolognak tűnt.
Miközben meg egyből két embert is fel lehet venni...
Mi a megoldása ennek az indián telepes konfliktusnak ? A kapukat áram védi 15 % tudom betörni de a generátort alarm hatástalantás után is ha kikapcsolom jönnek a belső indiánok... szóval mindenképpen megtámadnak vagy kint vagy bent.
Meg találtam mégegy ranger csillagot a hoboknál csak épp a küldi nem találom hozzá.
Ez egy hatalmas város rengeteg küldivel nehogy kihagyjátok ! -
torma1 #400 Persze. Az Ataris IT játékot parodizálják. Amiből mostanában találták meg a sivatagban az elásott példányokat. -
raja #399 Több ezer van belőle. A sivatagban találtam. Kib#szott nehéz.
De utána néztem:Easter Egg -
torma1 #398 Azt hogy gondoltad? Harc közben nem lehet menteni. Minden harc előtt szórakozól? Elég hosszú így a játék. -
SaGa Jr #397 sárkánylovag:
Ott nekem nem krokik voltak, hanem sima honey badger-ek. Kroki szerű hüllőkkel először egy rab rejtekhelyén találkoztam, de kihívásban sehol nem voltak a badger-ekhez képest.
lammaer:
Vannak bizony. Ha nem elég magas az outdoorsman skill-ed akkor nem is tudsz majd elfutni előlük. Ha magas akkor harc nélkül is elmenekülhetsz, az is ér Xp-t.
raja:
Hol találtad? Ha kenyérpirítóból szedted ki, akkor tuti kelleni fog valakinek csak meg kell keresned kinek. Ha quest item akkor szintén belebotlasz majd abba az emberbe akinek kell. Játékokkal kapcsolatban a rail nomads camp-ben az egyik vasúti kocsiban dekkol egy srác aki érdeklődik a játékok iránt, bár elsősorban neki egy bizonyos disc fog kelleni, de hátha ezt is átveszi. Vagy vidd el a citadel-be és ott a múzeumban hátha átveszik tőled. Ha ez sem megy, tárold el a ládádban a citadel-ben vagy add el. -
raja #396 Valaki tudja,hogy mire való Extra Terrestrial Game Cartridge? -
Pedig érdemes én legalább háromszor visszatöltök minden ládát/széfet oriási különbségek vannak két random loot között. -
Az 5 krokodilos barlang az lent van délen level 9 es csapattal is csak erősen hátrálva tudtam megúszni épp.
Viszont kapsz érte cserébe egy csapattagot csákánnyal a kezében.
Kövesd a küldetéseket akkor megfelelő szinten mozogsz. -
Igen van.Outdoor skilltol fugg hany % eselyed van elkerulni oket. -
TomStorm #392 Oké köszi a tippeket!
chris0000 #386:Az jó kérdés,hova keveredtem el.Azzal a Water valamivel mentem és ugye utonálllók vannak közben,hát így történt:D
De most elölről kezdem a játékot,jobban odafigyelve.
Ja és quickload-ot sose használom
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.09.23. 10:41:12 -
lammaer #391 Van a játékban random encounter? Ilyen bóklászok az úton azt nyakamba esik pár rabló/skorpió? Leginkább farmolás szempontból érdekes ez nekem... -
SaGa Jr #390 Nem mindegyik assault rifle tud sorozatot lőni. A kezdő puska például nem, mert az félautomata. Amelyik tud, annál majd aktív lesz a tüzelésmód váltás is (3 skuló egymás mellett a fegyver fölötti ikonsoron). Alapból sorozatot lőni a kezdő nehézfegyver (M2-es) és a géppisztolyok (submachine guns) tudnak. -
SaGa Jr #389 Red nincs a dutyiban, ő kívül van, de a segítsége (rad suit) fejében beküld a dutyiba kiszabadítandó azt a manust akit a ranger-ek lecsuktak és amúgy az ő haverja.
A korábbi kérdésedre, fegyver szerelés kapcsán. Szerelés az nincs. A fegyver lebontásából mod-okat lehet nyerni vagy alkatrészeket. Előbbiek beépíthetőek fegyverekbe, utóbbiak leadhatóak a ranger citadel-ben a fegyvermesternek aki fizet értük jó pénzt. Ugyanitt a dokinak fájdalomcsillapítókat lehet eladni, a robbantós manusnak sz*rt (bármely állati vagy emberi ürüléket jó pénzért átvesz a megfelelő opciónál). A múzeumban dolgozó fickónak régiségeket leeht elpasszolni amiért cserébe más régiséget illetve skill könyvet is ad.
A robot lábat is a citadel-ben kell leadni. Ahol a fegyvermester van, ott van még egy ajtó a teremben ami egy nőhöz vezet és ő lesz az aki a lábbal foglalkozik. De ezt a főnök el is mondta miután neki beszámolt az ember a megtalált lábról.
A rail nomads táborba simán át kell sétálni de nem alulról, hanem oldalról. Ott kisebb lesz az összesített sugárzás. Oda amúgy Ace miatt kell menni nem a robi láb miatt.
Shiwo:
A HP-sek könnyen nagy haverrá válhatnak ha akarod. Nem is kell érte sokat tenni, csak Angela feladatait meg a helyiek nyűgjeit kell rendezni. Gyorsan letudható a dolog probléma nélkül.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.09.23. 10:14:20 -
úgy mégis merre felé indultál el ? mert én krokiszerűségekkel sztem vagy lvl 5 után találkoztam csak.. persze ha elkóborolsz felfedezni, akkor simán belefuthatsz erős ellenfélbe, ez a Falloutban is előfordult.. én 500+ életerővel rendelkező robotokba botlottam bele úgy lvl 4 környékén... -
lammaer #387 "de 1-két quickloadot megér."
Miféle RPGs hozzáállás ez? :) -
chris0000 #386 ahogy raja írja...mesterlövésszel kezdj,és ne sajnáld rá az awernees attributomot + esetleg a feljlövést is rakd rá az első támadáskor.
kicsi a %esély,de 1-két quickloadot megér.:)az attributom pontok elosztásánál én is jobban oda figyeltem volna,h milyen szinteket állítok be,de ki gondolta,h szintlépésnél nem ad csak skill pontot és majd 10-es szintnél 1-attrib.(sirdond írta #373)
amúgy hova keveredtél el,h 1ből szétszedték a csapatot?én leghamarabb highpoolba találkoztam ilyen lényekkel,de az nem 5 perc játék után volt.:) -
raja #385 Az a rész szerintem teljesen felesleges,mint az iránytű!Gondolom akartak vele valamit de a végén kimaradt a végső változatból.
Mint a küldetésnaplóban a zászlócska.Azt hittem legalább mutatja a térképen a célt de semmi. -
raja #384 Óvatosan haladj előre és mindig tied legyen az első lövés a mesterlövésszel! Mielőtt elkezdődik a harc guggoltasd le minden karit pontosabb a lövés.A sorozat lövésre van egy ikon , belehet kapcsolni!
A gránátokat,bombákat rakétavetőket mindenki becsülje meg mert később a börtönnél nagy segítség lesz! -
TomStorm #383 Szép ez a Ranger fokozat.Körülvett minket 5 valami krokodil szerüség és szétszedték az egész csapatom-.-
Gyakorlatilag mozdulni se tudtam:DSzerintem a Ranger és az feletti fokozat inkább az előregenerált harcosokhoz jó.Én kevés vagyok ide a saját készítésü csapatommal.Lehet visszaveszek egyet..
Amúgy Assault Rifle miért félautomatán van?Sorozatos lövés kellene erre csak egy tölténnyel szarakodik. -
methyliso #382 Lehet hogy csak a frekvenciát írja ki :) -
gabber012 #381 Nem tudok rájönni, hogy jobbra fent a rádiónál a számok mit jelentenek. Pl. szintlépésnél 1830-ra felmegy, és ha nyomok egy call-t, akkor lemegy 1100-re. :/ -
TomStorm #380 Igen Rangeren kezdtem akkor jól tippeltem az lesz nekem való de még a karaktereket készítem.Pont most lettem kész mind a néggyel,ha jól gondoltam így 4-en kezdünk neki és nem választottam előre generáltakat bár köztük is van szimpatikus:-)
Na remélem jó kis game lesz,eddig jól indul az egész -
Én visszajárok a HQ-ra ott vannak a legjobb ruhák bent az épületben. Fegyvert meg mindenhol a szinthez megfelelőt nyomja
Sőt a vegyvédelmi ruha is egy küldetéshez kell az van ráírva.
Az a baj mindennel hogy dög nehéz 10 kiló a vegyvédelmi cucc pl az erőm meg nem növekszik
A robot lábas küldihez hogy mész át mezőn ?mert oké van egy vegyvédelmi ruha vagy akkor csak egy emberrel mentetek át ?