1378
Wasteland 2
-
Musicking #818 hétvégi g2a.com akció a Wasteland 2 Ranger Edition 13.49 euro (steam global) -
#817 Saga megint megszivattál :) Minek megmenteni a főnököt? mikor vége a játéknak :)
Igaz önfeláldoztam de legalább a vliág megmenekült.
Volt nálam egy szemét ??? floppy az még birizgálja a kiváncsiságom hogy valahogy azzal nem lehetett volna megmenteni valahogy magam is ?
Amúgy köszi mindenkinek aki segített nagyon klassz kis játék volt ez Top 10-es.
Megyek Falling Skies-ozni :)
-
Stonee #816 köszönöm a válaszokat, akkor még szétnézek a területeken. -
SaGa Jr #815 Nem elég ha csak az egyik részét zárod le az AG center-nek, mindkét oldalon rendet kell tenni. Tehát a kérdéses növényeket majd azután tudod eltakarítani, ha mind a keleti mind pedig a nyugati területen elvégezted amit kell. Akkor lesznek ledarálhatóak a növények. Ennyi a titok.
No meg az, hogy elkészüljön a szérum amit beraksz a helyi víztározóba. Ez fogja teljesen kinyírni az akadályozó növényzetet. A szérumhoz meg 10 pod vacak kell és a fungicid leadása a megfelelő személynek.
tutituti:
AZ csak nevében hatékony, de ugyanolyan sima fegyver mint az összes többi. Amíg nem végzed el a szükséges lépéseket, a növények jó része sebezhetetlen lesz. -
#814 van a barlangban egy speckó energia fegyver.azzal lehet kiírtani őket.
érdemes mindent átnézni ha végeztél.
a málhás társ dolgot alkalmazom bár 5-6 embernél el lehet osztani már ki mit vigyen pl.
A szar fegyvereket úgyis szétszedem úgy nem nyom annyit súlyban ahogy néztem.
De vittem magammal tehenet is már.Animal whisperer skillel de a kecske az alaptáborban is hasznos mert +1 ad az awardness-re asszem.
előbb kiszúrt mindent.de sajna az elhagyatott vasútállomáson azok a kedves ellenek a végén darabokra tépték..Oda óvatosan menjen az ember az elején.én szívtam a fogam rendesen.ha nincs technikus akkor biza sose lett volna meg. -
Stonee #813 AG centerben néhány helyen növények vannak a pályán , nem tudok továbbmenni. macsete, energiafegyver mindre azt írja hogy ineffektiv. azon a részen , ahol a szelepet megnyitottuk, ott utána macsetével szét lehetett verni ezeket a növényeket, gondoltam így lesz majd visszafelé a többi pályarészen is, de nem. mit kell csinálni velük? -
Etelkozi Vata #812 Nálam a Rail Nomad Camp térképen 5 percenként kilép a játék.
Valakinek valami ötlet, mitől lehet? Előtte is kilépegetett, de csak órák után. -
Nissifer #811 Hátha valaki még nem ismeri: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyakran előfordul velem, hogy annyi fegyvert szerzek a hulláktól, amit már nem bír el a csapat. Ilyenkor megszakítom a küldit, és viszem leadni a HQ-ra cuccot. Nah, imént jöttem rá, nem kell ezzel pöcsörészni, egyik embert kinevezem málhásnak, minden holmit ő cipel, amíg ne végzek az adott területtel. Persze ebben az esetben a szerencsétlen egy helyben fog állni és nem vesz részt a harcokban. Azonban 3 emberrel is kényelmesen haza lehet vágni az ellenséget.. Haza utazáskor a túlterhelt csapattag ugyanúgy jön a csapattal. Random encounter-nél szintén megjelenik a pályán.
Utoljára szerkesztette: Nissifer, 2014.10.11. 13:39:11 -
Pares #810 Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem eléggé zavar, hogy a környezetem egyáltalán nem reagál arra, hogy mit csinálok. Arra gondolok, hogy pl.: AGC-ben megmentem és beszélek Sue-val, megadja a három helyszínt is, erre amikor átmegyek az East Fieldsre és elmegyek a galamb ketrecek mellet Rose azt mondja, hogy rögtön beszélni kell Sue-val, mert hogy mutáns magok vannak a madárszarban, és hogy meg kell tudni, hogy merre repültek meg hogy reméli Sue életben van. Tudom, nem nagy dolog, de ilyenek engem nagyon tudnak idegesíteni. A szövegek és a párbeszédek teljesen statikusak és egyáltalán nem reagálnak a környezeti változásokra...
szerk.: ez azt jelenti, hogy a párbeszédek akkor passzolnak egymással, ha egy bizonyos sorrendben csináljuk a küldetéseket, mert különben hülyeségeket beszélnek a karakterek...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.10.11. 12:56:10 -
#809 mondjuk én galád módon warezoltam de mivel ma a g2a-n 4000Huf így be is feccoltam a ranged editionre.
úgyhogy most már nincs bűntudatom.
Jaja most akarom leadni pont.oda úgyis jó lesz.a csapatelosztásomhoz nem kell egy bladed wep-es szerelő aki annyira nem is jó.
Igazából megmondom őszintén még nem nagyon mehetnék oda szerintem csak átmentem a rad1 zónán ruha nélkül,aztán gondoltam belesek.
befutottam bruteforce-szal leütöttem ami közelebb volt hozzá,de lehet az agyoncsapta vagy késő volt már.de majd később próbálkozom.most a prison-nál vagyok.próbálom óvatosan megcsinálni a küldetéseket minél kevesebb emberáldozattal.
(remélem majd még lesz hozzá + tartalom esetleg a modderek majd a kezükbe veszik a dolgot.erről tudni valamit?)
köszi a segítséget! -
SaGa Jr #808 sárkánylovag:
Nem gyártja őket a program, fix számuk van. Ha elforgatod a kamerát akkor például mindjárt látni fogsz a 3 kis kocka eddig nem látott oldalán összesen 6 robotot. 3 sniper-t és 3 bunyóst. Fenn a karzaton vannak lövészek (összesen 6) és hátul 2x4 bunyós, plusz elöl kétoldalt 1-1 gránátos. Lenn meg kezd 4 bunyós, 2 sniper és 2 sima lövész. Összesen 20 vagy 24 robotot kell elintézni. Ahogy ölöd őket és haladsz előre, úgy aktiválódnak szép sorban. Kezdetben a harc elején, a teljes létszám töredékét látod csak és nagyon előre kell menni hogy mindegyik robot a látókörödbe kerüljön. Vargas meg előre fog rohanni ha nem állod el az útját. Ha elállod akkor meg marad a fenekén.
Vargas-nak pedig túl kell élnie mert ő mondja a továbbiakat, mit merre és hogyan kell tenni a robotok kinyírása után. Fusson utána egy embered, egy gyógyításra képes személy és nem lesz gond, mert lesz aki összerakja amikor megsérül. Harcban Vargas csak kolonc, még figyelemelterelőnek is vacak, de legalább jól bírja a támadásokat (még ha ő maga a vicc kategóriában indul is a sebzések okozása terén).
A Rail Nomads Camp-ben meg 3 ember is betoborozható. A hobó és két indián (a kölyök és a kisebbik törzs biztonsági vezetője).
Pares:
Azok a nyulak egylövéses célpontok. Alig van HP-juk és az esetek többségében az én csapatom is mindig egy lövéssel ölte őket. Egy jobb stukkerrel meg pláne nem kunszt ezt kivitelezni. Az öregúr meg nem vacak puskával lövöldözik. Az pedig, hogy ki és milyen messzire mozoghat, nos az az illető speed értékétől nagyban függ és persze az AP értékétől is. Akinek van sok vagy magas a mozgási értéke, az messzire tud szaladni (főleg ha nem kell átlósan mozognia). Nincs ebben semmi ördöngösség.
tutituti:
Mindenki annyira lesz hasznos amennyire te azzá teszed. Nem kell mindenkit felvenni, habár érdemes, azt ha nem kell hát leadod a Ranger Citadel-ben miután beszéltél a toborzó tiszttel a kajáldában. Így kaphatsz érte pénzt vagy Xp-t. Utána kiteheted a csapatból.
A RNC területén lévő gyerek megmenthető könnyedén. Csak a megfelelő oszlopot kell kidöntened gyorsan. Ehhez vagy brute force-ot használsz vagy az ásót. -
#807 Ott van a Hobo az északi részen őt se felejtsétek el felvenni.
Ő zárnyitásra széffeltörésre kiváló. Ritka hogy egy városba két embert is fel lehet venni, talán nincs is több. -
#806 dánkesőn!
viszont a bányász gyerek nem valami hasznos.
De a bánya nevén felnevettem illetve az ET kazettákon is a sivatagban. Ezért jó ez a játék mert a régi fallout nyers humora van benne. -
#805 Meg lehet menteni a vonatvárosban a kissrácot, csak időre kell csinálni, és az oszlop az, sőt kis szerelmi dráma után veled is tarthat.
Én egy remek kis assault riffle-st faragtam belőle. -
#804 Te Saga idefigyeljéééé... :)
Itt vagyok az utolsó csatába (gondolom utolsó mert űberdurva) ... megöltem kismilió szintetikust és csak jönnek jönnek jönnek...
Nem lehet hogy ezeket gyártják valahol a pályán végtelenszámban ?
Mert akkor nem erőlködök :)
Meg ugye Vargast nem kell megmenteni ? Mert az az első dolga hogy beszalad a sürüjébe 5 robot közé minimum...
Borítékolt az exitus.
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.10.10. 20:30:30 -
Pares #803 Az amúgy mi akar lenni, hogy a dinnyetermesztő Honeydew Lewis ilyen OP állat? A homokzsákoknál áll, aztán egy lövéssel leszed egy nyulat nagyobb távolságból, mint ameddig a sniperem ellát vagy el tud lőni, aztán fogja magát, és legalább ugyanekkora távot le is fut... Angie Deth szégyenkezhet ez mellett az "öreg farmer" mellett... Arról nem is beszélve, hogy a sötét, nem látható zónába is kilométerekről lövöldözik, sokszor egylövésezi a nyulakat. Kicsit olyan, mintha őt nem kötnék a játékon belüli szabályok...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.10.10. 18:10:56 -
#802 Na hát meg is akadtam.Meg lehet menteni a kis srácot a Rail Nomads Camp-nél vagy csak nekem nem sikerül?
próbáltam az oszlopokat de az se jött be.azért gondolom hogy nem,mert ugye a táblán 44-ről 43-ra változott a populáció. -
Pares #801 Na jó, most már megcsináltam, és látom, hogy utána is lehet vele beszélni. Mindegy. Az, ahogy ezek a párbeszédek működnek, egyáltalán nem tetszik. Logikátlan hülyeség. -
#800 beálltam én is a tornasorba.
bár két hétig kerestem majd igazítottam a saját szájízemre egy jól összerakott csapatot.
igaz még csak az AG centert takarítottam ki de eddig nagyon tetszik.+ végig setét torony hangulatom van tőle.
Mindenesetre még boldogulok de lehet én is majd jövök kérdezni ha végképp elakadtam. -
lammaer #799 Dettó, hazafele benézek egy kis diskurzusra én is. Posztapokaliptikus diabló modba kapcsolok :) -
Micsu #798 namajd visszamegyek a prisonba, még a civileket is kiiktatom :D
-
SaGa Jr #797 Nem csak a feladatot adó papnak van erre betárazott magyarázata, hanem az utolsó őrposztnál lévőknek is. Át tudja dumálni magát a játékos gond nélkül, csak jön a hüledezés, meg a hápogás, hogy pedig milyen király gyerek is volt az a kísérő, meg korábban mekkora nagy ász volt azt mégsem. :)
Plusz azért is gondolhattak erre a készítők, mert ugye ott a DBM sztori is amihez ugye kell a kísérő halála ha nem akar gondot belőle az ember és szeretné aszerint elvégezni a feladatokat. -
lammaer #796 Áh, le kell mészárolni mindenkit, abból van a legtöbb XP meg lóvé :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tegnap este úgy döntöttem, szarok én a Titán völgyi szabályra (amúgy se szimpatikus), ezért egy kihalt helyen kifiléztem a mellém adott "védelmezőt" aztán örömmel lemészároltam mindenkit aki azt hitte hogy nem merek visszalőni mert mellettük ott van a védelmezőjük.
Az viszont poén hogy amikor felrobbant a csapatom közelében egy nuke grenade, leégett a brigádról az összes ruha... legalábbis gondolom attól, mert csak később tűnt fel hogy az összes emberem bugyiban/melltartóban/alsógatyában flangál a sivatagban... :)
Az viszon tetszett hogy amikor "véletlenül" meghalt a kisérőm és visszamentem a küldetést adó paphoz, volt saját dialógusa erre az esetre is - látszik számítottak a készitők arra hogy vannak sunyi playerek :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.10.10. 08:58:25 -
SaGa Jr #795 Csak ideiglenesen csatlakozik az öregúr ha Rose veled van. Amint végeztél a takarítással, kiválik a csapatból. Ha nincs veled Rose vagy nincs a közelben, meggyőzés nélkül nem tudod rávenni hogy segítsen az öldöklésben.
És ahogy korábban is mondtam, itt is látszik, hogy rövidre zárod az ass opcióval a felesleges szócséplést. Azt a részt aminek nincsen a történet szempontjából semmi haszna kihagyod és egyből a lényegi eredményhez érsz általa. Bár megjegyzem, az öregúrra semmi szükség és marha könnyen megpusztul őkelme.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.10.10. 08:30:14 -
Micsu #794 thx :) -
Pares #793 Nem igazán. Mármint ebben az esetben ha használom az Ass opciót, akkor azonnal csatlakozik befejezve a párbeszédet, viszont ha nem használom és folytatom a párbeszédet, akkor is csatlakozik hozzám (legalább is ha Rose a csapatban van). -
#792 ha tudsz angolul, akkor így -
#791 A lány a központi épületben van egy cellában aminek a háta mögött van a generátor és 3 bejárata van. Kettő védett.
De nem fogod kihozni, de ott beszélhetsz a vezetővel róla. Ez az egyik legbonyorultabb küldi sorozat.
Ha nincs türelmed esélytelen. Nem a főszál része.
De ha ott vagy NE menj az arany sínszeghez mert azonnal megtámadnak !
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.10.09. 21:41:26 -
Micsu #790 Rail Nomads Campban vagyok, megkért az egyik törzs vezetője hogy szóljak hogy engedjék el a lányát de mikor megemlítem azt se tudja a faszkalap miről beszélek, gondolom a főhadiszállásukon lehet bebörtönözve, békésen hogy lehet megoldani a dolgot, most nincs kedvem a fél várost leirtani :) -
SaGa Jr #789 Azért tűnik el, hogy ne lehessen egy játék alatt minden kérdésre megtudni a választ így kénytelen legyél többször is végigjátszani. Az ass opciók pedig egyszeri lehetőségek amik az adott pillanatban egy adott téma kapcsán tűnnek fel és csak egyszer lesz lehetőséged megtudni amit általuk megtudhatsz. Persze ha visszatöltöd a korábbi mentést úgy mindent megtudhatsz de az igazán fontos dolgokat az ass opciók által tudod meg. Ezek mindig olyan információk, tanácsok amikhez simán beszélgetve a többi opcióval nem jutnál el. -
Pares #788 Akkor biztos, hogy csak később lesz róla szó, mert amikor először találkozok vele, akkor semmi ilyet nem említ meg. Amúgy meg nem éppen felesleges diszkurzust ugrok át az Ass opció választásával, mert arról beszél róla, hogy szerinte ki miatt történt mindez meg hogy miért gondolja így. Én szeretek mindent elolvasni, mindent megtalálni, minden xp lehetőséget megszerezni, mint korábban írtam, maximalista vagyok. Nem értem, hogy miért kellett úgy beletenni ezt, hogy ha rányomok az ass opcióra, már nem tudom a többi lehetőséget kiválasztani, vagy az után, hogy feltűnik az ass opció és másra kattintok, akkor miért tűnik el? Nem látom a logikát, de mindegy. Remélem nem az lesz az általános a játék során, hogy vagy az ass opciót választom, vagy a háromnegyed párbeszédet átugrom...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.10.09. 19:44:10 -
#787 Most a 6-os sugármezőn át bementem ebbe a tv emberes bázisba
Másfél óra alat 3 olyan végzetes hibát csinált amiből nem lehet kijönni.
Kiírja ha lépek egyet sebződök 245172627 életpontot, aztán az ellenség fegyverét teszi be a középső fegyverboxba csak épp elfelejt lépni.
Meg ezzel szivat rengetegszer hogy nem tudok lépni, semmi terheltségi mutató eldobok egy nehéz fegyvert erre piros lesz :O)
Túl tud menni a narancson meg a piroson és akkor már semmi jelzés csak valahol lemarad az ember, volt olyan hogy egy másik városban találtam meg :O) -
Micsu #786 kevertem az m4el -
SaGa Jr #785 Alapvetően az Ass skill-ek aktiválta beszédopciók a felesleges szócséplést rövidítik le, több információhoz juttatnak vagy olyanhoz amihez másként nem férnél hozzá. Ha van rá lehetőséged mindig azt válasszad, felesleges szórakozni a sima beszédtémákkal.
Nálam a kérdéses öregúr simán elkottyantotta a igényét a gyümölcsei minőségének javítására és tekintve, hogy milyen helyen van, nem volt nehéz összerakni, hogy mire lehet szüksége és amint megszereztem bebizonyosodott, hogy jól okoskodtam. Konkrétan nem mondta el, hogy neki már pediglen trágyaszóró kell, ahogy a többi ember akinek kell valami sem mondja el, hogy pontosan mire lenne vevő, hanem körülírja vagy általánosságokban beszél (például Captain Mercaptane midnen high-tech kütyüre rámozdul). Az elhangzott beszélgetésekből lehet következtetni arra, ha valaki esetleg vevő lenne valamire. Megjegyzem csak azután diskuráltam vele hosszabban, hogy összekapartam a hátsószobából a haldokló delikvenst és vele is eldiskuráltam. Nem hiszem, hogy ez számítana, bár konkrétan szóba lett hozva a megmentett fazon is. -
Pares #784 Apropó, pont Honeydew-vel folytatott párbeszéd alatt tűnt fel, hogy milyen hülyén van megcsinálva ez a *Ass meggyőzés. Két lehetőség van a párbeszédre: Kiss Ass meggyőzés vagy rákérdezek a Sabotage-ra (ami után kifejti, hogy szerinte ki a felelős az egészért). Na de csak az egyiket választhatom ki, mert ha Kiss Ass-el meggyőzöm (xp-t is kapok ugyebár), hogy csatlakozzon, akkor már nem tudom megkérdezni a Sabotage-t, vagy fordítva ha megkérdezem a Sabotage-t, akkor a Kiss Ass lehetőség eltűnik. Elég idegesítő, hogy vagy lemaradok párbeszédről, vagy nem kapok XP-t... Persze a végén úgy is csatlakozik. Utálom, amikor teljesen feleslegesen kell választanom a kettő közül. -
Pares #783 Honeydew Lewis? Pont most vagyok ott (3. újraindítás után :D), de nem említett meg semmilyen trágyaszórót. Vagy azt majd csak később mondja, miután befejeztem a feladatot AGC-ben? Maximalista vagyok, nekem minden xp számít. XD -
lammaer #782 Miért is?
Ok hogy 2x tudsz egyeslövést leadni vele, csak éppen azoknak a sebzése 14-21.
Az M16-os meg 1 lövésből nyom 37-48at.
Azaz az M16osal fele annyi lőszerből hozod le ugyanazt mint a FAMASsal. Plusz ha hozzáveszed aburstöt meg hogy 2 APt át lehet vinni a következő körbe.... -
Micsu #781 jobb a famas annak akinek csak 8 apje van :P -
SaGa Jr #780 Feladataik vannak. Meg a dolog igazából morális szempontból lenne lényeges, mert a dolognak híre megy és a rádióban a RSM elég rossz hírét kelti majd emiatt a Ranger-eknek. Meg jól mutat, hogy a sztori végén az elbeszélésben nem kiírtott völgy és dutyi van hanem élő emberek.
Ha ez nem zavar akkor mehet a tarolás. :)
Micsu:
Sehogy nem tudsz gamebreaker dolgot csinálni, ugyanis a sztori elronthatatlan. Maximum buksz néhány másodlagos feladatot azt annyi. De az egész játék végigvihető totális mészárlással is és ugyanaz lesz az eredmény a történet szempontjából. Elronthatatlan, megakaszthatatlan a játék és lényegében a másodlagos feladatok, melyek időnként teljesen ellentmondásosak, csak színesítő elemek hogy ne legyen túl hamar vége az egésznek. De a vicc az, hogy a játék végi utolsó harcban teljesen mindegy lenne, hogy 20-as vagy 40-es szintű a csapat, a felszerelésekhez ugyanúgy hozzájutnak, és már 20-as szinten is halomra ölhető a főellenség különösebb gond és probléma nélkül.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.10.09. 12:26:19 -
Micsu #779 hát kifizettem a sarcot, azt hittem lazán közlekedhetek közöttük, hát ez van, azért remélem nem csináltam ezzel valami gamebreaker faszságot, elég bugos ez a játék
hát volt esélyem ellenük de azért annyira gyengusznak nem nevezném őket mikor messziről 2 sniper lövöldözött, 3 pisztolyos meg 2 shotgunos beszaladt az embereim közé, meg még 3 heavy írotott messziről, nameg 2 kutya is volt
lenyomtam őket bár elment 2 surgey kit is
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2014.10.09. 12:23:17