42876

banner
  • lac coo
    Simán , ő is elég kicsire állította.Nálam is 500 fokon van, egyszerűen túl sok a 900 ,hogy időben lehessen reagálni mindenre .
  • GPx8
    Szvsz. azon is lehet nyerni, ha valaki nem a real 900-as kormányszöggel megy, hanem kevesebbel.
  • NIBI
    Hát azért látszik, hogy én mennyire szenvedek az irányítással (nem túl jó FFB-vel)... Ő hozzám képest szépen finoman, időben fogja meg már a megúszásokat is. Én ezeket rendszerint eldobom. :D Amúgy ugyanígy szoktam riszálni a verda popiját hogy kigyorson legyek király, pont így megy ő is. :) Ritkán látok ilyet. :)
    Mondjuk ő ABS-el ment. :P
    Valamit kéne állítani az FFB-en, nekem nem tetszik, nem elég finom/nem egyenletes, vagy hogy mondjam.
  • lac coo
    1.22.554
    Szokásos pár másodpercre vagyok tőle :))))

• Tomsteel
    Sejtettem, hogy erről van szó. Köszi!
  • lac coo
    Alex leírta korábban.

Nálam most 65 vagy 68 as Fov van, z tengely=0.15 , y tengely=0.95....

( ez a fov állítás tuti működik, mintha ugyan ott lenne ? :))
  • Tomsteel
    Lac coo, fórumon kérdezték, hogy miként érted el azt a kameranézetet amivel felvetted a videót. Help! :) Engem is érdekelne.
    Köszi!
  • lac coo
    Valami gumi és felfüggesztés appot nem akar valaki összedobni ? Csak hogy lássam egyszer mit, hogy mennyire számol...mittudomén, magasságok, deformáció, kosz, oldalerő, rugóút stb ... :D
  • lac coo
    Ha a saturációra gondolsz, azt nyilván be tudod állítani monitoron, video diver-ben .Ezek is csak egyszerű fotók (texturák), nincs két egyforma gép, egyforma monitor és főleg user beállítás .Ahogy Alex lentebb írta HDR-shine is állítható (PageUp/PageDown).Ezekkel simán be tudod lőni neked tetszőre ....

Olyan ez mint mikor egy hanganyagban sok a mély hang, azt sem szokás kidobni, hanem be kell állítani egyéni ízlés szerint ....
  • Totti5
    Arra igen, akkor nem az ATI a gond...
  • NIBI
    "Takony"= kasztni fényezés. Ez nagy lol.
  • lac coo
    cubemap-ra gondolsz ?

Nekem ATI-m van, semmi bajom vele, bár ez low-on van ,mert úgy sem látom , egy pici élsimítás és gyenge motion blur, onboard stabil 70 fps .
  • Totti5
    kaszni fényezés...
  • lac coo
    Mi az a takony ....?
  • Totti5
    Ősszel, télen, másik nyáron:)

Inkább a színekkel van a gond, nagyon nem reális, de ha nem is mennek a reális bevilágításra leglább ne lenne ennyire eltúlozva a tónusok.

Amúgy mit nem szeret a játék? Win 8 vagy Ati? ha bekapcsolom a takonyt az autón, akkor lowon 14 fps, maxon 4!!!! fps. Ha kikapcsolom akkor 60 fps. -.-ronda mint a bűn nélküle, de bekapcsolva meg játszhatatlan.
  • NIBI
    Azóta ezekben a compare vidikben nem is hiszek...
  • NIBI
    A szimbe szép zöldek a fák, a valóságban meg nincs rajtuk levél sem. :D Most akkor melyik a reális?! :D
    Az ilyen videók szépek ugyan, de sosem hitelesek... Láttam én már hogy egyéb trükkökkel, vágásokkal oldották meg, hogy egyformák legyenek. :D
    Szóval szép, de semmi infó tartalma...
  • lac coo
  • wright
    1582 hsz.
  • Tomsteel
    Kész a limiter hang.
    http://tomsteel.uw.hu/limiter.zip

Gergő ez komoly lett nagyon! :)
  • frango
    Még nem, de ha olyan, akkor (suttogok)lekapomavirágboltit.
  • NIBI
    De jó neked. :D Én egy jót sem tudok driftelni ezzel a vassal. :D Csúszni azt tudok, de az nem minősíthető driftnek. :D
  • raczger
    Csináltam gyorsba egy egyszerű appot: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/app-drift-points.419/

Nem szeretek driftelni, de a rendelkezésre álló infók alapján más ötletem nem volt, milyen appot lehetne írni :)
  • Tomsteel
    Nagyon köszönöm, hogy fáradtál vele! :) Jó lett nagyon, szépen visszaadja a varázsát a dolognak.

Elég sokat módosítottam a fájlon, aki esetleg korábban töltötte le, a mostanit érdemes lekapni újra és felülírni a fájlokat. Az új változattal kinti nézetből is csattog szépen.

http://tomsteel.uw.hu/compfireV3.zip

Szabályzás hangján is dolgozom, linkelem majd ha sikerült.
  • lac coo
    Na így már sokkal jobb, köszi ! :D
  • Alexease
    A vezetesi elmeny es a fizika boven meg van, bar sokminen meg nincs benne. Az nKP-t probaltad?
  • frango
    A vezetési élményre gondoltam. Jó tudom csak egy kocsit lehet vezetni, de megvan az érzés, mint pl. iRacingben? Sajnos nem tudom kipróbálni azért kérdezgetek. Kíváncsi vagyok, hogy számoljak-e vele a későbbiekben.
    Ez az "..online szolgaltatasok nelkul"-t hogy érted? Olyan lesz, mint a race07 nem? Multi szerverek meg komplett dlc-k?
  • Nyilas Lehel
    nagyon remélem hogy ki lehet majd kapcsolni
    nem az ffb nem elég kemény hanem egy kicsit később reagál a kocsi a kormánymozdulatra
  • Alexease
    Meg nem lehet kikapcsolni a kormanyt, de a veglegesben talan igen.
  • Alexease
    Ha nem eleg kemeny az FFB, akkor a konzolba probalkozz az ffMult paranccsal (10-nel mar eleg hatarozott lesz:P).
  • Nyilas Lehel
    lenne egy olyan kérésem hogy nektek is késik a kormány egy kicsit vagy csak nekem?
    a virtuális kormányt ki lehet valahogy kapcsolni mert elég idegesítő hogy józanul is kettőt látok a kormányból?
  • GPx8
    Az.
  • lac coo
    Mert minikamera mikrofon rögzíti a hangok :)
    Csattog, durrog ,fütyűl, süvít, nyikorog az rendesen. De ha nem, így akkor is jobb :)
  • samsung123
    Ahhoz hogy techdemóval tudjak játszani mi kell? Mert leszedtem és netkar előfizu kellene?
  • bardocz
    Én eddig egy onboard videót sem találtam, ahol visszaváltásnál, vagy gázelvételnél hallottam volna ilyen csattogást.
  • lac coo
    Tomsteel hangjai :

• lac coo
    Jah, lehet az a ludas, F1 miatt be volt kapcsolva a center igaz 0 erősséggel ....Csak olyan régen piszkáltam, hogy a fene se emlékezett rá :))
  • Solt
    Én akkor tapasztaltam ezt, amikor a két effektet bekapcsoltam, vagy amikor bepipáltam a centering springet... Hiába van 0%-n akkor bekavart, ha a pipa ott volt. :)

@bardocz: Oké, én hiszek neked! :)
  • bardocz
    Én egyedül a pannóniarallyról tudok, ahol azokat be kellett kapcsolni. Ha a program a felfüggesztésből számolja az ffb-t, akkor ezeket fölösleges bekapcsolni, csak kamudolgokat adhat hozzá, hisz mi mást érezni a kormányon, ami nem futóműből jön?

#1592: Nekem ellenkormányzásnál nincsen semmi betámasztás, szépen tudom fogni a csúszásokat.
  • lac coo
    Driverben ? Nincs !

De majd piszkálom, mert nálam F1 miatt elég magasan van az erő driverben ( 125 körül ...) itt meg alacsonyon ... Lehet fordítva változik valami ....