42876
-
#1637 Simán , ő is elég kicsire állította.Nálam is 500 fokon van, egyszerűen túl sok a 900 ,hogy időben lehessen reagálni mindenre . -
GPx8 #1636 Szvsz. azon is lehet nyerni, ha valaki nem a real 900-as kormányszöggel megy, hanem kevesebbel. -
#1635 Hát azért látszik, hogy én mennyire szenvedek az irányítással (nem túl jó FFB-vel)... Ő hozzám képest szépen finoman, időben fogja meg már a megúszásokat is. Én ezeket rendszerint eldobom. :D Amúgy ugyanígy szoktam riszálni a verda popiját hogy kigyorson legyek király, pont így megy ő is. :) Ritkán látok ilyet. :)
Mondjuk ő ABS-el ment. :P
Valamit kéne állítani az FFB-en, nekem nem tetszik, nem elég finom/nem egyenletes, vagy hogy mondjam. -
#1634 1.22.554
Szokásos pár másodpercre vagyok tőle :))))
-
#1633 Sejtettem, hogy erről van szó. Köszi! -
#1632 Alex leírta korábban.
Nálam most 65 vagy 68 as Fov van, z tengely=0.15 , y tengely=0.95....
( ez a fov állítás tuti működik, mintha ugyan ott lenne ? :)) -
#1631 Lac coo, fórumon kérdezték, hogy miként érted el azt a kameranézetet amivel felvetted a videót. Help! :) Engem is érdekelne.
Köszi! -
#1630 Valami gumi és felfüggesztés appot nem akar valaki összedobni ? Csak hogy lássam egyszer mit, hogy mennyire számol...mittudomén, magasságok, deformáció, kosz, oldalerő, rugóút stb ... :D -
#1629 Ha a saturációra gondolsz, azt nyilván be tudod állítani monitoron, video diver-ben .Ezek is csak egyszerű fotók (texturák), nincs két egyforma gép, egyforma monitor és főleg user beállítás .Ahogy Alex lentebb írta HDR-shine is állítható (PageUp/PageDown).Ezekkel simán be tudod lőni neked tetszőre ....
Olyan ez mint mikor egy hanganyagban sok a mély hang, azt sem szokás kidobni, hanem be kell állítani egyéni ízlés szerint .... -
#1628 Arra igen, akkor nem az ATI a gond... -
#1627 "Takony"= kasztni fényezés. Ez nagy lol. -
#1626 cubemap-ra gondolsz ?
Nekem ATI-m van, semmi bajom vele, bár ez low-on van ,mert úgy sem látom , egy pici élsimítás és gyenge motion blur, onboard stabil 70 fps . -
#1625 kaszni fényezés... -
#1624 Mi az a takony ....? -
#1623 Ősszel, télen, másik nyáron:)
Inkább a színekkel van a gond, nagyon nem reális, de ha nem is mennek a reális bevilágításra leglább ne lenne ennyire eltúlozva a tónusok.
Amúgy mit nem szeret a játék? Win 8 vagy Ati? ha bekapcsolom a takonyt az autón, akkor lowon 14 fps, maxon 4!!!! fps. Ha kikapcsolom akkor 60 fps. -.-ronda mint a bűn nélküle, de bekapcsolva meg játszhatatlan. -
#1622 Azóta ezekben a compare vidikben nem is hiszek... -
#1621 A szimbe szép zöldek a fák, a valóságban meg nincs rajtuk levél sem. :D Most akkor melyik a reális?! :D
Az ilyen videók szépek ugyan, de sosem hitelesek... Láttam én már hogy egyéb trükkökkel, vágásokkal oldották meg, hogy egyformák legyenek. :D
Szóval szép, de semmi infó tartalma... -
#1620 -
wright #1619 1582 hsz. -
#1618 Kész a limiter hang.
http://tomsteel.uw.hu/limiter.zip
Gergő ez komoly lett nagyon! :) -
#1617 Még nem, de ha olyan, akkor (suttogok)lekapomavirágboltit. -
#1616 De jó neked. :D Én egy jót sem tudok driftelni ezzel a vassal. :D Csúszni azt tudok, de az nem minősíthető driftnek. :D -
#1615 Csináltam gyorsba egy egyszerű appot: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/app-drift-points.419/
Nem szeretek driftelni, de a rendelkezésre álló infók alapján más ötletem nem volt, milyen appot lehetne írni :) -
#1614 Nagyon köszönöm, hogy fáradtál vele! :) Jó lett nagyon, szépen visszaadja a varázsát a dolognak.
Elég sokat módosítottam a fájlon, aki esetleg korábban töltötte le, a mostanit érdemes lekapni újra és felülírni a fájlokat. Az új változattal kinti nézetből is csattog szépen.
http://tomsteel.uw.hu/compfireV3.zip
Szabályzás hangján is dolgozom, linkelem majd ha sikerült. -
#1613 Na így már sokkal jobb, köszi ! :D -
#1612 A vezetesi elmeny es a fizika boven meg van, bar sokminen meg nincs benne. Az nKP-t probaltad? -
#1611 A vezetési élményre gondoltam. Jó tudom csak egy kocsit lehet vezetni, de megvan az érzés, mint pl. iRacingben? Sajnos nem tudom kipróbálni azért kérdezgetek. Kíváncsi vagyok, hogy számoljak-e vele a későbbiekben.
Ez az "..online szolgaltatasok nelkul"-t hogy érted? Olyan lesz, mint a race07 nem? Multi szerverek meg komplett dlc-k? -
Nyilas Lehel #1610 nagyon remélem hogy ki lehet majd kapcsolni
nem az ffb nem elég kemény hanem egy kicsit később reagál a kocsi a kormánymozdulatra -
#1609 Meg nem lehet kikapcsolni a kormanyt, de a veglegesben talan igen. -
#1608 Ha nem eleg kemeny az FFB, akkor a konzolba probalkozz az ffMult paranccsal (10-nel mar eleg hatarozott lesz:P). -
Nyilas Lehel #1607 lenne egy olyan kérésem hogy nektek is késik a kormány egy kicsit vagy csak nekem?
a virtuális kormányt ki lehet valahogy kapcsolni mert elég idegesítő hogy józanul is kettőt látok a kormányból? -
GPx8 #1606 Az. -
#1605 Mert minikamera mikrofon rögzíti a hangok :)
Csattog, durrog ,fütyűl, süvít, nyikorog az rendesen. De ha nem, így akkor is jobb :) -
#1604 Ahhoz hogy techdemóval tudjak játszani mi kell? Mert leszedtem és netkar előfizu kellene? -
#1602 Én eddig egy onboard videót sem találtam, ahol visszaváltásnál, vagy gázelvételnél hallottam volna ilyen csattogást. -
#1601 Tomsteel hangjai :
-
#1600 Jah, lehet az a ludas, F1 miatt be volt kapcsolva a center igaz 0 erősséggel ....Csak olyan régen piszkáltam, hogy a fene se emlékezett rá :)) -
Solt #1599 Én akkor tapasztaltam ezt, amikor a két effektet bekapcsoltam, vagy amikor bepipáltam a centering springet... Hiába van 0%-n akkor bekavart, ha a pipa ott volt. :)
@bardocz: Oké, én hiszek neked! :) -
#1598 Én egyedül a pannóniarallyról tudok, ahol azokat be kellett kapcsolni. Ha a program a felfüggesztésből számolja az ffb-t, akkor ezeket fölösleges bekapcsolni, csak kamudolgokat adhat hozzá, hisz mi mást érezni a kormányon, ami nem futóműből jön?
#1592: Nekem ellenkormányzásnál nincsen semmi betámasztás, szépen tudom fogni a csúszásokat. -
#1597 Driverben ? Nincs !
De majd piszkálom, mert nálam F1 miatt elég magasan van az erő driverben ( 125 körül ...) itt meg alacsonyon ... Lehet fordítva változik valami ....