42876
-
GPx8 #1556 Már volt... :) -
#1555 Valaki nem akar megdobni egy netKar Pro kóddal? Csak amíg feltelepítem a Tech Demo-t! Naaa..... :) -
#1554 Végülis... -
#1553 festés pack
AC_TechPreview\content\cars\lotus_elise_sc\skins\Racing_Green\
Felül kell írni a fájlokat a választott szín mappájában lévő fájlokkal. -
GPx8 #1552 Szvsz. egy 40-50C aszfalton simán lehet. -
#1551 ok. -
#1550 (ugyanazt a linket adja be, bocsi, jobb oldalon a kicsi download-ra kattintsatok) -
#1549 A pici download-ra kell kattintani és szedi egyből.
Itt a link: gumihőmérséklet
AC_TechPreview\apps\python\ -be kell kicsomagolni úgy, hogy gmeter és a system mellett legyen a tyre_temp mappa. -
#1548 És hova kell rakni? :) -
#1547 Hú te jó ég, olyan értékeket mutat, mintha izzó parázson közlekednék. :)
Mire a boxból kiérek, már 10 fokkal melegebb. :) -
#1546 Épp ezt a furcsa mérési dolgot jeleztem most fórumon, ha a hátsó egyenesben mész át újra a mérőponton, akkor szépen hozzáadja az adott szektorhoz a plusz időt amit a forgolódással tölöttél, így egy tiszta második szektort tud mérni, viszont a célvonalnál, ahogy mondod is, teljesen összezavarodik, és hülyeséget mér. -
#1545 Tyre Temp App.... Hasznos dolog ....
-
#1544 Ghost car-t úgy tudom nullázni, ha simán kitörlöm a dokumentumoknál a *ghost file-t ?
Mert addig tolatgattam a célvonalnál fotózás miatt, míg sikerült mennem egy 30 mp-es kört, aztán el is mentette és most ott tolatgat a ghost az út közepén :)))) -
#1543 Hát ha van három pedálod, vagy valami gombbal kuplungolsz, akkor nyilván ugyan az :))) -
#1542 Vágom. :) Akkor nézőpont kérdése. :) -
GPx8 #1541 A széria Lotus Elisa SC-ban van ABS, szóval nem help... -
Solt #1540 Használj Vsync-t...
Az a piros vonal szerintem a frame-k közt eltelt időt jelenti... ha ingadozik az fps 80->55->75 stb, akkor két képkocka közt sok idő telik el, és ettől ilyen darabosnak tűnik... -
#1539 El biza. Igaz H-val még nem próbáltam, de logikusan nem tudom elképzelni hogy pillangóval no auto kupival lassabb lenne, mint H-val no auto kupival. Szóval érted? :D Ugyanazt kapcsoljuk ki mindkettőhöz. :)
Én azt nem értem hogy ha a menüben beállítom PRO-ra akkor miért kell még a pályán ctrl+a-zni hogy ne legyen help... De mondjuk ezt majd szeró oldalról tuti lehet szabályozni. Csak addig hiába mond bárki időket, nem tudni hogy az mivel hogyan készült. Jó persze leírja úgy megtudjuk. :) -
#1538 De nekem nincs bajom ezzel, jóval egyszerűbb, "könnyebb" versenytempóban közlekedni két pedállal, pillangóval. el tudok lenn H-val is, de az minden csak nem versenytempó:))) Nyilván gyakorolni kellene, de nekem nem jön be ez a kis vacak váltókar, meg a fékpedál sem fekszik a blipelésnél ...
Aki jól tolja H-val, megérdemli ezt a kis pluszt, ami valójában nem plusz mert minden rajta múlik , egy századot sem kap senki ajándékba ....:)
Akinek jól megy a H-váltó+három pedál, az is azt mondja ,hogy gyorsabb pillangóval két pedállal .... -
#1537 Azt nem próbáltam ....
H-val csak recseg ha nem kuplungolok ....Nem tudom pillangóval elváltja-e kuplungolás nélkül . -
#1536 De ha pillangózok és kikapcsolom az autó kupit, akkor ugyanott vagyok nem? Blippelni persze akkor sem árt. -
#1535 Áááám nem, jóval gyorsabb a váltás ha H-val váltok, gyakorlatilag csak az useren múlik, milyen gyorsan tudja elváltani. Automata kuplungnál meg fix idő alatt megy végbe a váltás, ha minden más stimmel ( ahogy mondtad folyamatosan kell jól menni h-val is ...) akkor szerintem váltásonként 1-2 tized simán ott marad .... De hangsúlyozom ezen kívül még van féktáv, blip stb , amit meg kell oldani :))) -
#1534 Mar lehet tolteni „modokat” is:) Van FFB kijlezo (ffb-graph) vagy uj autofestesek, aki erre izgul (some-color-choices).
-
#1533 Nem probaltam, de en is erre tippeltem, hogy esszeru technikai segitsegekkel (automata kuplung es a hozzatartozo lift/blip) valszeg hasonlo idoket lehet menni mint Pro-ban.
Persze ezzek is segitsegek, mert ezekkel egyszerubb egy autot ket pedallal es folyamatos kormany markolassal kontrollalni, de meg sem olyan szintuek mint a ABS/TC/SC.
Valszeg a szerver allitasnal lesz lehetoseg global beallitasra (pl. PRO) es Custom-ra is (olyanoknak akiknek nincs megfelelo kormanyuk). -
#1532 Es modolhato, mar most a techdemo-ban is. Az APPS/Python konyvtarban vannak a dolgok. Tegnap csinaltam nehany teszt ablakot, adtak hozza minta file-okat is, pl. egy driftelo kijelzo-grafikont:)
De tobb tucat gyari telemetria ertek van definialva, azokbol barmit ki lehet pakolgatni, barhogy (szoveges, szamadat, grafikon).
Pl: SpeedMS,SpeedMPH,SpeedKMH,Gas,Brake,Clutch,Gear,Aero,BestLap,
CamberRad,AccG,CGHeight,DriftBestLap,DriftLastLap,DriftPoints,DriveTrainSpeed,DY,RPM,Load,InstantDrift,IsDriftInvalid,IsEngineLimiterOn,
LapCount,LapInvalidated,LapTime,LastFF,LastLap,LocalAngularVelocity,LocalVelocity,Mz,NdSlip,NormalizedSplinePosition,PerformanceMeter,
SlipAngle,SlipAngleContactPatch,SlipRatio,SpeedTotal,Steer,
SuspensionTravel,TurboBoost,TyreDirtyLevel,TyreContactNormal,
TyreContactPoint,TyreHeadingVector,TyreLoadedRadius,TyreRadius,
TyreRightVector,TyreSlip,TyreSurfaceDef,TyreVelocity,Velocity,WheelAngularSpeed,
WorldPosition,Caster,ThermalState,DynamicPressure -
#1531 Nekem nehany eve volt hasonlo kezdeti jelenseg: alapbol 1-200fps-sel ment az iR, de neha kanyarokban vagy veletlen helyeken beszaggatott tizen fps-re. Aztan 1-2 honap kuzdes utan megadta magat a videokartya (legett a RAM):P
Remelem nalad mas problema lesz (driver/software). -
#1530 Ez nagyon jóóóóó. Köszi.
És vééégreeee!!! 10 éve várok erre a megoldásra, hogy személyre szabhassam a kijelzőket egy kis egér mozdulattal. Nem tom iért kellett erre ennyit várni. NFS Porschében volt ez utoljára, nem ma volt... Tök jó volt miközben unokatesóm vezetett, én a képernyő közepére pakoltam az összes kijelzőt. Örült neki... -
GPx8 #1529 -
#1528 FFB-re talán még ráférne egy kis piszkálgatás ...De lehet csak a puha futómű miatt ilyen langyi . -
#1527 Szerintem sincs, de hátha, attól még szokott ez működni :)
Ezt a 3D füvet kicsit lejjebb lehetne venni nem lenne hülyeség, tök felesleges , hogy ilyen messziről is látszik .... -
GPx8 #1526 Ez egy széria autó, nem hiszem, hogy lenne benne belülről állítható fékerő-elosztás. Azért van bekapcsolva az ABS is, mert gyárilag is az van az autóban. -
endy papp #1525 Köszi az infót majd kipróbálom, -
precise #1524 Húzd az egeret a képernyő jobb szélére mikor már a pályán vagy és ott tudsz bekapcsolni mindenféle kijelzőt amiket aztán bárhova helyezhetsz a képernyőn. -
endy papp #1523 Én is kipróbáltam kuplunggal,H váltóval,és valóban gyorsabb volt a váltás,vagyis simább,.....DE majd ugyan ezt tudja pillangó váltóval automata kuplunggal is ,ha a segítségeknél a blip-et bekapcsolod,vagy hogy nevezik,így vissza váltásnál gázfröccsöt ad így simább és gyorsabb a vissza váltás,ja és a lényeg, ha felfelé váltasz akkor a váltás előtt mint ha kuplunggal váltanál,pillanatra elengeded a gázpedált,és nincs lassú váltás,legalábbis nekem majd egyformának tűnt ebben a formában.
Nem volt olyan mint ha csúszna a kuplung.
Az időt nem tudom,mert nem jöttem rá hol is lehet bekapcsolni hogy lássam menet közben az időmet.
Ha esetleg valaki leírná mit hol kell beállítani megköszönném. -
precise #1522 Jó ez, azért érzem rossznak mert kb 1-2 kör után iszonyúan elkezd ugrálni az fps, ugyan ezt vettem észre iRacingnél is. Lehet valami gond a gépemmel.
Simán szaladt 100 fps-el (nem max grafon) az első körökben, tök jó érzés vezetni, majd a képen látható vonal elkezd olyan lenni mint a szívverés, pedig az elő körökben szinte tök sima egyenes vonal. Amikor meg olyan mint a képen meglehetőssel lerontja az élményt.
-
precise #1521 elsőre nekem nem annyira jön be.... holnap még tesztelem. -
precise #1520 Ez már nkp-ben is így volt :) -
#1519 A fékerő elosztás működik ? Nem ártana picit hátrébb rakni, de szerintem vagy nem működik eleve, vagy mert utcai autó azért nincs ... -
#1518 Nekem meg jajgat a család, hogy aludna de zakatol az FFB :))))
Nyerek a lottón első lesz egy betonfalas szimszoba ! :))) -
Solt #1517 Én meg nem tudom kipróbálni, nincs időm... a guta megüt... :S