42876

banner
  • Fehercsoki
    Ha megfelelő a fizika, akkor pont úgy reagál az autó, ahogy te vezeted, szóval lehet persze driftelve is menni vele de akkor mindenféle megcsúszás nélkül.
  • Tomsteel
    Megfelel?

Azt tudod, hogy jó nagy blődséget írtál, ugye?
  • lac coo
    Egyaltalan nem biztos , sot, hogy driftelve gyorsabb. Foleg hosszu tavon, ahol a gumi is szamit. Mindennel lehet elvileg kilincsel elore menni, kerdes megeri-e....
  • Ginger17
    Azért lesz majd olyan autó is a progiban amit nem driftelve kell tempósan vezetni? Csak mert kezd elegem lenni abból, hogy lassan már csak az a szimulátor ami csúszik mint a takony, miközben ennek köze sincs a valósághoz (lásd #1250 és #1251 hsz videói). Lassan már a Senna féle JPS Lotus is kilinccsel előre fog kanyarodni, pedig azon nincs is kilincs...
  • GPx8
    Barátkozzunk vele... :)
  • GPx8
    Szépeket ír...
  • Alexease
    Assetto Corsa Technology Preview – First Impressions
  • Alexease
    A weboldalt csinaljak, Kunos nem tud/akar mondani semmi idopontot:) De igy hogy kikerult a sajtonak, megjelentek a videok, kellemetlen lenne elhuzni a jovohet kozepeig.
    Valoszinuleg ma kiadjak.
    De csak akkor ha tuti mukodik a dolog. Nem fognak es nem is erdemes kockaztatni.
  • GPx8
    Előbb lesz torrenten, mint hivatalosan nekünk vásárlóknak... :/
  • lac coo
    Valami történhetne már ! :))))
  • lac coo
  • Alexease
    Emberunk csak visszatert:) Az fps mar jo, de gondolom az NFS utan szokatlan neki uton tartani az autot;D
  • lac coo
  • Alexease
    Mar most is nehezen, kikuldtek eleg sok helyre, az osszes ismetebb, fontosabb embernek, portalnak.
    De a lenyeg, hogy Nismo csinalt nornmalis videot, es mar reklamozzak az FB-n. Akkor lett volna szar a helyzet, ha nem lehetett volna videot kiadni, es csak az a szar maradt volna kint 1-2 napig.
  • lac coo
    FB: Please, guys, just tell me the Lotus sound is just replacement sounds, right? oh, my, it's great to follow GT5 graphics, DO NOT KEEP THE GT SOUND TOO (aka lawnmowers)!!!

ez még a régebbi videóra jött, gondolom ....
  • lac coo
    Most még tudja kontrollálni ! :)
  • Alexease
    Igy azert sokkal jobb, foleg a szokasos Nismo fele video, ilyennek kellett volna nyitni;)

Amugy Kunos megkoszonte, sajnalja es mergesek hogy olyan megjelent, de nem tudjak kontrollalni hogy ki hogy fogja hasznalni es mit publikal belole.
    Az elso videos embernek kifogtak a legszarabbat.

De legalabb Nismo-ek gyorsan kitoltak sajat normalis videokat is.
  • Totti5
    Jóféle, bár nem szeressem a lotusokat.
  • lac coo
    Igen ez is jó, na ezt kell mutogatni !!!!!!!!

Úgy látszik nem finomkodni kell ezzel az autóval ! :D
  • Tomo15
  • lac coo
    Ő már belelendül a végére elég rendesen. Nekem tetszik .

• lac coo
  • lac coo
    Ha kint lesz a techdemo ( ha kint lesz ! ), úgy is lesz rengeteg egeres-billes vacak videó, de legalább lesz mellette kétszer annyi normális is. ez , pont ilyenkor mikor mindenki percenként átnéz minden egy kis info reményében a lehető legrosszabb ...
  • Solt
  • lac coo
    Jól tetted !!!

• Alexease
    Ugy nez ki Kunos intezkedett:)
    Genyo vagyok hogy zsinnyegtem a szar minoseg es a talalas miatt?!
  • lac coo
    Egyetértek ! :)))
  • Alexease
    Irtam Kunosnak, bar gondolom latta a videot, de biztos ami biztos:) Jobb ha ez a video nem terjed:P
  • lac coo
    azt nem tudom ki lehet, de tippem szerint valami újságíró, weblap szerkesztő stb, aki életében nem látott még autós játékot, és kb 2 nap szorgalmas használat után eddig jutott :))))

De elég kínos, hogy bár Kunosék legalább jól csapatják, semmit nem adtak ki, ez meg kifejezetten lejáratja az egészet.... Őszintén, hol van ez a többi kamerás videótól, ez alapján tuti nem venném meg !!! ???
    Régebbieket öröm nézni, ahogy csúsztatják stb ...
  • Alexease
    A hangok valoban kicsit gyengek. Arkad style:/
  • Alexease
    Vicc, hogy Kunosek a fejlesztes alat egyszer sem adtak ki normalis realtime, igazabol ez az elso, es sajnos nevetseges (minoseg, stilus, hasznalat):/
    Lehet hogy az ember tesztelo a sok kozul, akik megkaptak valahogy a techdemo-t, es egyszeruen partizankodik, nem is adhatott volna ki semmit?!
  • lac coo
    4:40-nél, mikor tolatni próbál feladtam :))))
  • Solt
    Hú... azok a hangok elég furák... meg azok a váltások... automata kuplung?
  • lac coo
    Nem azért, de a lányom jobban vezet ! :DDDD
    Szőrnyű ....
  • Alexease
    Szerintem a fraps beallitasa miatt szaggat ennyire:/
    De sajnos a valtasokbol hallatszik hogy simcade-ben tolja;)
  • Alexease
  • lac coo
    Jah, tegnap milan meccs volt, ma józanodnak :)

De komolyan ha már kész van, letesztelték, a fenének nem töltik fel valahová, aztán ennyi .
  • GPx8
    Febr 28.? Csütörtök az stimmel... :)
  • Alexease
    Este hetkor mar erosen kerdeses a dolog, Olasz ceg, meg az idoeltolodasban sem lehet bizni;)
  • Alexease
    Ha ma nem jon, akkor az en tippem szerint holnap sem;) Remelem szokas szerint tevedek:P