42876
-
#1436 Ha megfelelő a fizika, akkor pont úgy reagál az autó, ahogy te vezeted, szóval lehet persze driftelve is menni vele de akkor mindenféle megcsúszás nélkül. -
#1435 Megfelel?
Azt tudod, hogy jó nagy blődséget írtál, ugye? -
#1434 Egyaltalan nem biztos , sot, hogy driftelve gyorsabb. Foleg hosszu tavon, ahol a gumi is szamit. Mindennel lehet elvileg kilincsel elore menni, kerdes megeri-e.... -
#1433 Azért lesz majd olyan autó is a progiban amit nem driftelve kell tempósan vezetni? Csak mert kezd elegem lenni abból, hogy lassan már csak az a szimulátor ami csúszik mint a takony, miközben ennek köze sincs a valósághoz (lásd #1250 és #1251 hsz videói). Lassan már a Senna féle JPS Lotus is kilinccsel előre fog kanyarodni, pedig azon nincs is kilincs... -
GPx8 #1432 Barátkozzunk vele... :) -
GPx8 #1431 Szépeket ír... -
#1430 Assetto Corsa Technology Preview – First Impressions -
#1429 A weboldalt csinaljak, Kunos nem tud/akar mondani semmi idopontot:) De igy hogy kikerult a sajtonak, megjelentek a videok, kellemetlen lenne elhuzni a jovohet kozepeig.
Valoszinuleg ma kiadjak.
De csak akkor ha tuti mukodik a dolog. Nem fognak es nem is erdemes kockaztatni. -
GPx8 #1428 Előbb lesz torrenten, mint hivatalosan nekünk vásárlóknak... :/ -
#1427 Valami történhetne már ! :)))) -
#1426 -
#1425 Emberunk csak visszatert:) Az fps mar jo, de gondolom az NFS utan szokatlan neki uton tartani az autot;D -
#1424 -
#1423 Mar most is nehezen, kikuldtek eleg sok helyre, az osszes ismetebb, fontosabb embernek, portalnak.
De a lenyeg, hogy Nismo csinalt nornmalis videot, es mar reklamozzak az FB-n. Akkor lett volna szar a helyzet, ha nem lehetett volna videot kiadni, es csak az a szar maradt volna kint 1-2 napig.
-
#1422 FB: Please, guys, just tell me the Lotus sound is just replacement sounds, right? oh, my, it's great to follow GT5 graphics, DO NOT KEEP THE GT SOUND TOO (aka lawnmowers)!!!
ez még a régebbi videóra jött, gondolom .... -
#1421 Most még tudja kontrollálni ! :) -
#1420 Igy azert sokkal jobb, foleg a szokasos Nismo fele video, ilyennek kellett volna nyitni;)
Amugy Kunos megkoszonte, sajnalja es mergesek hogy olyan megjelent, de nem tudjak kontrollalni hogy ki hogy fogja hasznalni es mit publikal belole.
Az elso videos embernek kifogtak a legszarabbat.
De legalabb Nismo-ek gyorsan kitoltak sajat normalis videokat is. -
#1419 Jóféle, bár nem szeressem a lotusokat. -
#1418 Igen ez is jó, na ezt kell mutogatni !!!!!!!!
Úgy látszik nem finomkodni kell ezzel az autóval ! :D -
#1417 -
#1416 Ő már belelendül a végére elég rendesen. Nekem tetszik .
-
#1415 -
#1414 Ha kint lesz a techdemo ( ha kint lesz ! ), úgy is lesz rengeteg egeres-billes vacak videó, de legalább lesz mellette kétszer annyi normális is. ez , pont ilyenkor mikor mindenki percenként átnéz minden egy kis info reményében a lehető legrosszabb ... -
Solt #1413 -
#1412 Jól tetted !!!
-
#1411 Ugy nez ki Kunos intezkedett:)
Genyo vagyok hogy zsinnyegtem a szar minoseg es a talalas miatt?! -
#1410 Egyetértek ! :))) -
#1409 Irtam Kunosnak, bar gondolom latta a videot, de biztos ami biztos:) Jobb ha ez a video nem terjed:P -
#1408 azt nem tudom ki lehet, de tippem szerint valami újságíró, weblap szerkesztő stb, aki életében nem látott még autós játékot, és kb 2 nap szorgalmas használat után eddig jutott :))))
De elég kínos, hogy bár Kunosék legalább jól csapatják, semmit nem adtak ki, ez meg kifejezetten lejáratja az egészet.... Őszintén, hol van ez a többi kamerás videótól, ez alapján tuti nem venném meg !!! ???
Régebbieket öröm nézni, ahogy csúsztatják stb ... -
#1407 A hangok valoban kicsit gyengek. Arkad style:/ -
#1406 Vicc, hogy Kunosek a fejlesztes alat egyszer sem adtak ki normalis realtime, igazabol ez az elso, es sajnos nevetseges (minoseg, stilus, hasznalat):/
Lehet hogy az ember tesztelo a sok kozul, akik megkaptak valahogy a techdemo-t, es egyszeruen partizankodik, nem is adhatott volna ki semmit?! -
#1405 4:40-nél, mikor tolatni próbál feladtam :)))) -
Solt #1404 Hú... azok a hangok elég furák... meg azok a váltások... automata kuplung? -
#1403 Nem azért, de a lányom jobban vezet ! :DDDD
Szőrnyű .... -
#1402 Szerintem a fraps beallitasa miatt szaggat ennyire:/
De sajnos a valtasokbol hallatszik hogy simcade-ben tolja;) -
#1401 -
#1400 Jah, tegnap milan meccs volt, ma józanodnak :)
De komolyan ha már kész van, letesztelték, a fenének nem töltik fel valahová, aztán ennyi . -
GPx8 #1399 Febr 28.? Csütörtök az stimmel... :) -
#1398 Este hetkor mar erosen kerdeses a dolog, Olasz ceg, meg az idoeltolodasban sem lehet bizni;) -
#1397 Ha ma nem jon, akkor az en tippem szerint holnap sem;) Remelem szokas szerint tevedek:P