43022

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
miért ezek működnek ? -
Csinaltam ehhez a verziohoz (0.98) is bovitett menuket, de mar csak az ertelmes allitasokat (FOV, mozgo felhok, dinamikus napszak, visszapillanto felbontas), a Race/Online es hasonlok feleslegesek, ugy sem mukodnek.
ACFiles/Themes -
Kiprobaltam a konfigot elozovel es a mostanival is, mukodik mindenhogy. -
AC honlapjáról, simán ahogy az előzőt ... -
És hogy töltöm le? :D -
Én nem töröltem, semmi baja ....Meg már fennt van, most ár marad :)
FFB és a kormányzás szerintem jobb lett ....
Más nagy változást én nem látok, igaz nem is volt bugos nálam, fps maradt ott ahol eddig. Fizikát nem piszkálták,korábbi hibák benne vannak ugyan úgy , de gondolom az most nem is fontos, nem azt nézegetik ....
-
Az egyik fejleszo azt irta, mindenkeppen erdemes torolni a c:\Users\TE_NEVED\Documents\Assetto Corsa\ konyvtart is, az uj konfig resz miatt.
DE a LIC konyvtart tartsatok meg!!! -
Allitolag a MyDocuments reszt nem batja az install, igy nem kell ujra aktivalni. De szerintem ajanlott:
- a c:\Users\TE_NEVED\Documents\Assetto Corsa\ mappa archivalasa (a liszensz miatt)
- a program (0.96) teljes atmasolasa
- uninstall
- es utana install -

gondolom egész mentést töröljem ahogy van ....? -
De van, Kunos nem alutt: http://www.assettocorsa.net/changelog-0-9-8/ -
Múködik !
Patch nincs még ? -
precise #1932 Ez nem demó hanem Tech Prev. Lesz demó is majd ingyen... -
Én is kipróbáltam ezt a vsync off dolgot, meg levettem a grafikát minimumra, hogy 100+ fps-em legyen. vsync-cel ugye fix 60 fps van, és a kiscsávónak fáziskésése a kormány forgatásával. Ha kikapcsolom a vsync-et, és van 166+ fps-em, akkor kb. velem egy időben forgatja, ahogy kéne. Viszont ha nincs vsync, de felpiszkálom a grafikát, hogy 100-110 között legyen, akkor mintha már lenne egy bolhafingnyi eltérés. 100 fps alatt meg (pl. 76)-nál meg már katasztrófa. Szóval itt nem is annyira a vsync-el van a problem, hanem magával 100 fps-nél kevesebb értékkel. Csak így visítanak a ventillátorok.
Továbbá a motion blur nagyon megfingatja a vga-t. Ha ez off, akkor akár 4x AA-val is anny fps-em van, mint 0 AA-val, viszont ha AA mellé egy mikronyi Blurt adok hozzá,akkor már leesik 30%-kal. Vagy ilyen esetben 0 AA kell. A másik meg a már említett tükrözödési beállítások.
Mi az a Fast approximate AA?
Most jobban tetszett a játék, mint mikor először próbáltam, bár ez a kombó felejtős. Nem valami forgékony ez az autó, és nagyon szűk visszafordítók vannak. -
Kőbe szeretném vésni Alex szavait, ennél érthetőbben ezt nem lehet megfogalmazni. Ne legyetek már ennyire magyarok! -
Attol a ponttol, hogy az uj nKP vasarlok is megkapjak, es meg reklamozzak is, egyertelmuen arukapcsolas:)
A lenyeg, hogy ez nem demo es nem kotelezo hasznalni. Raadasul ultra fapados, semmit sem tud. Aki emiatt megveszi az nKP-t, igazabol azzal egyelore sokkal jobban jar (jo fizika, sok auto, rengeteg moddolt palya, mukodo online stb):) -
Egyébként szerintem is árukapcsolás a dolog. Ez akkor lenne igazán gesztus azok felé akik korábban megvásárolták a nKP-t, ha tényleg kizárólag nekik szólna, nem pedig azoknak akik agyon akciózva most megveszik. A Kunos így az AC-által is tud még értékesíteni jó pár példány a nKP-ból, amennyit nagy valószínűséggel egyébként nem tudna. -
Ha ez igy mukodik, es ha valaki mas akar csinalni normalis AC weboldalt (vagy letolteseket), akkor a Cubby felhizlalhato, meghivasonkent 1-1GByte pluszt ad:)
Elvileg elged kivulrol linkelni, de igy a sajat file-menurendszere is teljesen jol hasznalhato, lehet vele sporolni;)
Az hog yott a reklamfejlec nem szamit, valamit valamiert. -
Működik! -
Solt #1925 Nálam jó...
-
Kivancsisagbol osszehanytam egy weboldalt, hogy a Cubby mint 5GB-ig ingyenes tar- es megosztohely mennyire rugalmas s linkelheto kivulrol. Pontosabban most be van illesztve az oldalra. Egyszeru letolto resznek jo lenne, csak nem tudom masoknal (nem regisztralt felhasdznalok) hogyan mukodik. Nezzetek meg, koszi:P
Assetto Corsa Files (teszt) -
Solt #1923 Ez NEM demo, és nincs vásárláshoz kötve. -
Mar tobbszor le volt irva, hogy a kulcsszo: EZ NEM DEMO
Ez egy zart beta teszt, elerhetosegi lehetoseggel azoknak, egy gesztus azok szamara, akik megvettek korabban az nKP-t. Az hogy jelenleg is van lehetoseg nKP-t vasarolni, sot az hogy akcios, egy plusz lehetoseg.
Ha csak kiveteleseknek lett volna lehetoseguk zart betat tesztelni, mindenki sirna, hogy miert pont ok.
Ha csak a korabbi evekben vasarolt nKP tulajok jutottak volna hozza, akkor is siras lenne.
Szerintem ez normalis megoldas, bar a korabbi Techdemo (es magaban a DEMO szo) erosen felreertheto. Szerencsesebb lett volna, ha mar az elejen ClodedBeta – TechPreview-nak hivjak. -
fs9pilot #1921 Biztos le leszek szólva, meg pontozva, de én akkor is köcsögségnek tartom hogy egy demót, egy kötelező vásárláshoz (még akkor is ha nem nagy összeg) kell kötni. - Még ha teljes verzió lenne, akkor aláírom. De most tegyük fel hogy engem nem (és tényleg nem) érdekel az nkp , akkor miért adjak ki rá pénzt? :D Mikor talán soha nem fogok vele játszani? (Ott van Steam -en nekem az összes SimBin cucc, minden kiegészítővel, meg az rFactor stb.) Még ezekkel sincs nagyon időm játszani, nem akarok még 1 olyat megvenni ami alapból nem is érdekel. :) - Ahogy mondtam, még akkor sem ha nem tízezrekről van szó...
Amúgy , kitolták Március 10.-ig az akciót. 5 euró még mindig. :) -
Ez jó dolog lehet, ha lesz AC-n ilyen lehetőség ....Bár lehet zavarna, hogy nem látom a saját kezem, meg vakon kell tapogatni a váltót :)))
300 dolcsi ....
-
precise #1919 Same here with CSR Elite and CSP V2:
Connected to Wheel = Clutch is not detected
Connected via USB = Works perfectly -
Csak nem lesz kuplungom sponsored by fanatecen? bár nem reménykedek... -
Én még megvárom, pont ma vettem másik gépet, most már talán nem csak lowon tudok játszani (i5-2300, hd7850) -
A twitter frissül ilyen lassan nálam, ( nem értek hozzá, sose nézegetem ...), mert én ilyen bejegyzést sehol nem látok ,továbbra is az van, hogy valamikor ma éjszaka ... -
Akkor mehetünk inni...
-
"Huston we have a problem. A tester found a bug on controller configuration.. I don't think we're going be able to fix it tonight.sorry guys" 

( Forumra írták be, én nem találok ilyen bejegyzést twitteren, egyelőre... ) -
Sok mindenre nem jó, de legalább van ilyen is, úgy látszik bármiből lehet app-ot gyártani ! :)))
Gears usage statistics app:
-
Én nem, szerintem csak grafikát, menüt ilyeneket optimizálja, javítgatja ...ez a TP arra van . -
Hát én nagyon. :D -
GPx8 #1910 Abban reménykedünk, hogy javul az FFB? -
...hát rendben, elhiszem amit írsz, igazad lehet, de néha tényleg olyan a modell, mintha üvegből lenne.
-
Jah...mint amikor megdöglesz nyáron a melegtől ,de csak holnap iszom meg az egyetlen sört a hűtőből ... :) -
Le kell feküdni korán, aztán mehet ébredés után
-
Na ja, csak ha nagyon későn léesz nem tudom kipróbálni az ffb miatt :)))
Akkor meg morcos leszek és lerágom a körmöm ... -
Nem baj, megvarjuk:) -
Tp update, Kunos twitter:
..."dont know when it's going to be on precisely, but it's tonight."