42876

banner
  • lac coo
    Jah ,akkor jó azt kikapcsoltam , még a legelején láttam a help ablakban ...:)Appokat nem igen nézegettem még ....
  • Alexease
    Nem ez masik ABS:) A fomenuben levo ABS az segitseg, a masik az autoban levo gyari elektronika. Az autoban a jobboldali menubol talan alulrol a negyedik, ECU feliratos ikon vagy CTRL-A.
  • lac coo
    Külön kell kapcsolni valamit az ABS-nél ? Én csak simán a menüben a segítségeknél lőttem ki mindent ....
  • Alexease
    Az elozo helyen ahol dolgoztam, tele volt az utca ilyen es hasonlo autokkal (Ferrari, Porsche, Corvette, Lotus, AMG, Mustang stb.), de talan ez a Lotus tetszett a legjobban, pici jatek autonak tunt a tobbi mellett:P
  • Alexease
    Nekem is tetszik, foleg hogy megy a gepemen:D A Motion Blurt kikapcsoltam, nem is probaltam, nem erdekelt, nem tudom mennyi fps-t zabal, de allitolag micro-lag lesz tole(?!).
    A Reflections-t is levettem Low-ra, mert ugy sem latom az autobol, felesleges:)
    HDR muxik, az arnyekok maxon. AA-t nem hasznalok, en ZX-Spektrum/Commodore paroson szocializalodtam, engem nem zavarnak a pixelek:D

Vezetesi elmenyre meg egyertelmu hogy teljesen jo.
    Foleg kikapcsolt ECU ABS-szel, amikor mar csuszik-maszik rendesen:)
  • lac coo
    Jó ezt csak az én véleményem :)))
    Azért ne felejtsük el, hogy eddig simán előnyt jelentett a pillangó auto kuplunggal ....az is tuti, hogy én béna a 3 pedálhoz, nekem nem áll lábra blip, bár ebben könnyebb mert nem blokkol olyan könnyen a kerék, szóval engem mindenhogy megver mindenki .
    Gyakorlatilag annyi az egész, hogy jóval gyorsabban lehet váltani H-val és kuplunggal mint pillangóval-autokuplunggal. Ha a többi egyenlő, akkor ez előnyt jelent ....HA EGYENLŐ !!! Ahhoz azért rengeteg munka , gyakorlás kell ...

De a lényeg, hogy h váltóval vagy anélkül is frenetikus élmény vezetni ! ;)
  • Danecay
    Ha tényleg így van, ez nem annyira szimpatikus dolog a kevesebb ráfordítható ősszeggel rendelkező, esetleg még a szülők támogatására szoruló sim. kedvelőknek. A magam részéről, több mint 10 éve rendelkezem kormánnyal (nem kuplungos) és autós játékot csak kizárólag azzal játszom, mert ha valami nem játszható azzal, én nem sorolom autós játék kategóriába. Lényeg az, hogy nem elég az, hogy rendelkezem, egy elfogadhatóan jó kormánnyal (Logitech DFP), az nem elég mert a kuplung miatt egy jóval drágább G25, G27-el rendelkező játékos előnyösebb helyzetben van. Most akkor cseréljek kormányt jóval drágábbra mert Kunos-ék ezt így oldották meg?

Ez csak amolyan eszmefuttatás volt és még csak lac-coo-tól olvastam ezt a tapasztalást, de akkor is! :)
  • lac coo
    Sandrox nem kicsit pofátlan, beír fórumra, hogy nem kaphatna-e egy template-et és egy drótvázas modellt, mert neki nagyon tetszik ? :))))9
  • lac coo
    Hát nekem ez nagyon tetszik !

Kicsit hozzászoktam az autóhoz, gyönyörűen, természetesen lehet terelgetni, ha nagyon keresztbe áll, hajlamos átesni, de ha az ember figyel és elkerüli ezt, akkor lehet vele nagyon szépen csapatni ...
    Grafika szerintem teljesen szép, élsimítást nem szereti( vagy a gépem nem szereti ...)...

Amúgy ennek az autónak hogy nyílik az ajtaja, nincs rajta kilincs ? :))
  • lac coo
    Kunos azért kicsit megszívatja a pillangósokat, jóval lassabban lehet menni vele mint kuplunggal, H váltóval :)))
  • Alexease
    En eppen ott altam, azert keszult ott a kep;) Amugy 4. generacios a videokartyam, meg DX11-et sem tud, vagyis en nem fogok kepeket mutogatni (ahhoz kepest teljesen jol megy >70fps, nincs butitva, csak az osszes antialiasing-ot kapcsoltam ki).
  • Alexease
    A set help adja be az osszes parancsot, lehet kiserletezni;)
  • Tomsteel
    Nekem is hasonló érzésem van. :)

Ezt meg lehet döntögetni:

Sok van benne.
  • GPx8
    Billeg a pilóta feje... Olyan mint a sisak nézet más játékokban.
  • raczger
    Én is pont ott csináltam volna képet, ha nem 3 fps-el menne full grafikán, így egy kicsit sok időbe telne odáig eljutnom :)

Minél többet játszom vele, az az érzésem fel fogja venni a versenyt még akár gumifizika terén is az LFS-el, de ezt még csak óvatosan írom le, ahhoz a full verzióval is kéne még kockulni.
  • Tomsteel
    Érdekes, én is pont itt csináltam egy képet nemrég. :)

• lac coo
    Az a lock view horizont , vagy valami ilyesmi ,az micsoda ?
  • Alexease
    De van egy masik megoldas is. Beallitod a fomenuben 3 monirorra, utana az autoban a flymenuben a 3 monitor allitasnal piszkalod. Ott lehet mindenfele tologatni, torzitani:)
    De ez 20-30% fps esessel jar.
  • Alexease
    A konzolhoz blindeltek a HDR-shinet (PageUp/PageDown). Valszeg kesobb, ha kesz lesz, tobb hasonlo ilyen hozzarendelest lehet csinalni, igy lehet majd pilota nezetet es minden mast allitani.
  • lac coo
    Szuper, köszi , megpróbálom .

Jah, ne piszkálgasd, használd elég ütős lett . :D
  • Alexease
    Elvileg be kellene olvasnia a cfg konyvtarbol a console.ini-t (amibe ilyeneket lehet irkalni), de nem muxik:)
    Sokat kell meg turkalni, mert Python-ban van plusz a binaris resze, de most nincs kedvem, inkabb hasznalom;P
  • Alexease
    A pilota allitas meg nincs, kar erte, de van egyeb megoldas:)

A FOV allithato INI-bol: c:\Users\TE_NEVED\Documents\Assetto Corsa\cfg\camera_onboard.ini
    Ebben mas is van: gforce, horozint, razasok

Pilota nezet nincs, azt autokhoz rendeltek.
    De konzollal lehet piszkalgatni:P Az autoban ulve: HOME bill. Bejon a konzol. Ott lehet irogatni:

set driverEye.z 0.02 //elore-hatra
    set driverEye.y 0.88 //fel-le
    set driverEye.x 0.01 //jobbra-balra

Nalam 65-os FOV van, ahoz a Z=0.02 az Y=0.88 (az X-et nem allitottam:P).

• lac coo
    Hát sok profi tanulhatna gányolni tőle ! :DDD
  • Alexease
    Igen, most tettem fel, csak macerasabb volt, mert kellett neki a FrameWork, ami meg nem volt, aztan a Windows update-elt 1 orat:D

Meg nem szettem szet teljesen, de nagyon Kunos-kod:D Kicsit barkacs, de mukodik:)
  • Tomsteel
    Hopsz, tényleg nem állítja át, csak levágja a többi részét...
  • lac coo
    Alex, tudod futtatni ?

Vagy csak éppen bitjeire szeded az egészet ? :D
  • lac coo
    Még nem néztem mi van benne, de ha lehet piszkálni akkor jó lesz :)
  • GPx8
    Keresd meg a camera_onboard.ini file-t, abban van FOV.
  • lac coo
    Néhány kör után, szerintem állat jó lett.
    Hiányzik jelenleg a nézőpont, fov állítgatás, gondolom fullban ezek benne lesznek .
    Felfüggesztés nagyon jó, gumi is, nekem hang is tetszik, jól lehet érezni a fordulatszám emelkedést, turbo lehetne sokkal hangosabb .

Handling valami hihetetlen kifinomult, elegáns lágy, semmi anomália, ffb talán kicsit lehetne határozottabb .
    Grafika teljesen jó, felesleges dolgokat kikapcsolva szépen is fut....
  • bardocz
    A játékban lévő kormányon látom, hogy késik a kezemben lévő kormányhoz képest, de én irányításban ezt nem érzem.
  • cselt
    Én is érzek sajna egy kis input lagot, de attól eltekintve nagyon tetszetős a dolog :)
    Mondjuk rF-nél is ha 100 alatt van az fps, akkor van egy kis input lag, lehet itt is több fps kéne, most kb 60-70 van majdnem maxon mindennel.

Nekem amúgy sikerült a Fanatec Clubsport pedálomnak a kuplung részét is megbarátkoztatni vele :)
  • lac coo
    Lehet benéztem, de az nem csak a virtuális kormány állítgatja ?
  • Tomsteel
    Ott van a csúszka: "degrees of rotation"
  • paj01
    Nah erről van szó. Már fél kör után látszódik, hogy van benne perspektíva. Hát a hang nem egy NFS minőség, de hát semmi sem tökéletes:)
  • hondash3
    Ha nincs rá 1500.-od, akkor inkább hagyd a fenébe az egészet.
  • lac coo
    Ha egyszer bekalibráltam a kormányt 900 fokra, nem tudom valahogy állítgatni , hogy kevesebb legyen , Picit sokallom én ezt a 900-at a vadmalac vezetéshez :)
  • lac coo
    Ülés poziciót lehet valahogy állítani ?

Nekem jó az FPS-em ,de mintha éreznék egy pici input laggot .....
  • Debilon
    de van

megvárod az official demot ami mindenkinek elérhető
  • RYO21
    Nincs valami trükk amivel kilehetne játszani ezt a paycodeos szarságot?
  • Alexease
    Es ez meg csak egy zart beta igazabol, a szolgaltatasokon kivul (multiplayer, AI) fontos dolgok sem mukodnek meg ebben a verzioban (serules, tores, gumikopas).
    Nem tudom mennyien teszteltek a nehany fejleszton kivul, de most remelhetoleg kapnak megfelelo mennyisegu visszajelzest es velemenyt.