• endy papp
    Azért nem biztos....mivel az iRacing ha előfizetsz rá alapból úgy állítja be az elő fizudat hogy automatikusan a lejáratkor újítsa meg az előfizudat és levonja keményen a pénz....(szerintem nem helyesen ,had döntsem el én mikor szeretnék és miért fizetni ,de ez csak egyéni vélemény) természetesen ezt be tudod állítani hogy ne így legyen ,de ha véletlen nem figyelsz rá akkor így jártál.
    Mellesleg szerintem nincs elég előfizető(amit nem is csodálok,de ez egy más téma)no és látva hogy a többiek már ott vannak a steam-en akkor gondolták ők is.
    De azért kivi leszek rá... mivel a steam-en minden játék drágább ,kivéve az akciókat,(amiket eddig itt vettem mind azok voltak negyed áron)
    Azt hogy az iRacinget leakcióznák (itt a kocsikra, pályákra értem)na arra nem sok esélyt látok,mellesleg ebben a formában is drága ,de kinek mi mit ér meg.
    Természetesen nekem is van előfizetésem rá,de csak azért mert felajánlották az egyik akciójukban a 2 évet 1 éves áron,na mondom ezt azért mégsem hagyom ki.
    Bocs az off miatt.
    Vissza térve az AC-re szerintem ez is többe fog kerülni steam-en mint ha kunoséktól veszed közvetlen ,de ne legyen igazam.