42876

banner
  • b-type
    remélem tudja az új azt mint a régi, 10+ és még mindig üt:
    https://youtu.be/jpHBszK_rSQ
  • lac coo
  • lac coo
    Hát én nem merném 45 fokban berántani :D
  • Szabi #42873
    Kiskunlacházán 160-nál szlalomozgattam a kifutón az utcaival, nem borult fel, mondjuk állítható kemény felfüggesztés van alatta :D
  • lac coo
    Azon agyalok, ha én az utcai automon 140 -nél, akkorát fordítok a kormányon mint a játékban az IS-en fejre is áll az autó....
  • Szabi #42871
    Stefano lépett le 4 éve, aztán elkezdete a hajós játékot csinálni
    Utoljára szerkesztette: Szabi, 2024.10.20. 08:48:45
  • Timbu
    https://www.overtake.gg/news/marco-massarutto-interview-how-kunos-plan-to-get-assetto-corsa-evo-right.2524/

Nem hagyta ott a Kunost, amikor megvette őket az 505?
  • sertrex
    Tök mindegy. Így is, úgy is megveszem majd.
  • lac coo
  • lac coo
    Mondjuk azért ezeknek a vigyori youtube sztárok véleményét mindig el kell osztani öttel... :D
  • Szabi #42866

Utoljára szerkesztette: Szabi, 2024.10.19. 15:02:12
  • lac coo
    Dejó :D
  • Szabi #42864
    helyiek szerint az utcai rész a Nordschleife körüli utak :)
  • lac coo
    De az talán tuti ,hogy nem az IR féle HC racing szimulátor felé mennek most :D
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2024.10.01. 20:28:27
  • lac coo
    Láttam :D
  • Szabi #42861
    benne lesz a kedvenc szélvédő textúrád és végre látszik az autó a tükörben, mondjuk a hátsó Porsche lámpáját kilopták verseny közben.. :D

meg úgy tűnik lesz gyárilag "forgalmas" pálya is :)

Utoljára szerkesztette: Szabi, 2024.09.30. 19:53:23
  • JonasSandor
    Ráadásúl béta csak.
  • macleody
    Ez lófing volt, nem trailer. Összedobhattak volna valami kedvcsinálót, ha már ennyit csúsztatják.
  • lac coo
    Egyelőre sok minden nem derült, ki. Lesznek szép shaderek az autókon... :)
  • lac coo
  • lac coo
    aztán abból le is szűrhető az igényes, modern szimuláció nem is olyan fontos a játékosoknak... 15 forint az alap AC és ezzel mindenki kap kb végtelen minőségi tartalmat. Ez a lényeg . Valszeg az LMU meg koplalni fog.....
  • b-type
    Ez valid, viszont inkább több legyen mint kevés :))
    Pl. most rákeresve a legnépszerűbbekre, azért az most is megdöbbentett hogy mennyien játszák az Assetto Corsa-t.
  • Danecay
    Jól hangzik, meg minden, de emlékszem még a tizenpár évvel ezelőtti ínséges időszakra, amikor szinte alig volt valami normális szimulátor a piacon, és hosszú évekig ezen kevés szimek a MOD-jai hoztak csak újdonságot és változatosságot. Régi szép idők! :) Viszont ez pedig már a ló túlsó oldala kezd lenni. Ennyi szimulátor és ahhoz közeli játék, még azt a keskeny réteget amit az autószimulátor játékosok képeznek, is megosztja, vagy széttagolja. Lassan már össze sem tudom számolni hány aktuálisan futó, korai hozzáférésű, BETA állapotú és bejelentett autószimulátor játék van, hogy ki ne hagyjak egyet sem :) De persze inkább legyen több mint egyáltalán ne legyen :) Semmi sem jó :D :D :D
  • lac coo
  • lac coo
    tuti megveszem, de jelenleg egy RF3-nak jobban örülnék ! :D
  • b-type
    thx
    már kívánság listán is
  • sertrex
    Ez egy első napos vétel. :)
  • Danecay
    Assetto Corsa EVO

some additional information that some of you may missed because comes out of an Italian interview that Marco did a few weeks ago:
    1- New propetary engine
    2- New graphics, new physics, new AI
    3- interviewer said: did we also have a carreer mode in EVO? Marco said: Much more....
    4- New asphalt and weather algorithm
    5- vr support day one
    6- also out on consoles but no date
    7- very long support to the game
    8- ACC content and support surely until end of 2024 but no further info on 2025 (so that let's me think about a Q4 2024 release for EVO)
    9- Marco said: When we launch the game, you will find out how much we are crazy...
  • sertrex
    Assetto Corsa Developer Aris Vasilakos Resigns From Kunos Simulazioni

• ets2mpHUN0519
    Javítsatok ki, ha tévednék vagy ha tévedek...
  • ets2mpHUN0519
    Nem tudom pontosan, de talán arra az esetre ez a program is megfelel: beta.inputmapper.com/
  • Danecay
    Szia! Sajnos én magam nem próbáltam, anno a gyereknek használtam valamilyen FPS-hez és teljesértékűként működött. Most rákeresetem direkt Assetto Corsa specifikusan és elsőnek EZT a leírást dobta, de biztosan van több is, esetleg Youtube videók is. Ha ez nem válik be, próbálj konkrétan az AC-val összefüggésben keresni.
  • ets2mpHUN0519
  • Danecay
    Szia!

Használd ezt: DS4Windows

Nem minden játék támogatja natívan a Windows alatt a PS4 kontrollert, szemben az XBOX-os kontrollerekkel, sőt, szerintem több nem mint amennyi igen. Ez a progi emulál egy XBOX kontrolleres környezetet a PS4 kontroller számára, így működőképessé teszi azt. Alap beállításokkal is teljesen jó, de akár teljesen testre is lehet szabni.

Ezzel mennie kell!
  • ToMy_
    Fenryr laserscanned version 0.6:
    https://modsbase.com/xxo87spv42jy/fn_hungaroring_0.6.rar.html

v0.8
    https://modsfire.com/DMT82gfpye4DjGl

Van már belőle elvileg 0.9 is.
    Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2023.05.21. 14:37:00
  • ets2mpHUN0519
    Mellesleg PC-n játszok...
  • ets2mpHUN0519
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni tőletek.
    PS4 kontrolerem van, és be akarom állítani, hogy azzal tudjak játszani Assetto Corsában, de egyszerűen nem tudom hogy kell.
    Ha valaki tud nekem ebben segíteni, azt nagyon megköszönném.
  • PGab
    Köszi, megnézem, de ez szerintem egy régi pálya tákolt (pl. T1), és kicsinosított verziója, nem a lézeres ACC pálya.
  • WinT
    Innen esetleg? Nem próbáltam, de jónak tűnik: Hungaroring
  • PGab
    Sziasztok,

Korábbról megvan még az ACC Hungaroring 0.3 verzió.
    Most láttam, hogy lett hozzá update, fák, stb. pár hiányzó dolgot pótoltak.

Egy teljesen használhatatlan sharemod linket találtam csak erre, ez valami malware barlang....

Van használható link valakinek?
    Köszönöm