42876

banner
  • Tomsteel
    Most vettem meg havernak, egyből jött az email és az sms is, hogy megérkezett, már játszik. :) (OTP)
  • Solt
    Uhh... gyúról vazze? :D

@laccoo: Középre húzás nincs kipipálva?
  • Solt
    Én nem nyúltam semmi beállításhoz... amíg nem tudok egyforma köröket menni, addig nem is piszkálom! :)

A másik, hogy ezek biztos kamu effektek? Régebben alaptétel volt, hogy a két effekt 0-ra, de aztán ez a Pannónia rali esetén megdőlt... :)
  • Pukkandur
    Ma utaltam pénzt a paypal-ra, de gondolom, hogy csak hétfőn megy rá....sajnos. Addig is tolom az Netkar pro demoval. Szuper kis programnak néz ki, az autó nagyon élethűen videlkedik. Bőven megéri az is az 5€-t. Nem is értem, hogy maradt ki nálam ez a játék.
  • lac coo
    Fórumon azt írják a teljesig keményebbre, határozottabbra szeretnék csinálni majd az ffb-t .
    Nekem az az egy bajom vele, hogy ellenkormányzásnál eléggé betámaszt a bump vagy valami, és nagyon lassan tudom csak tekerni .
  • Alexease
    Nalam a driverben 105% a jatekban 120% az FFB:)
  • bardocz
    Játékban 100%, driverben szintén, kamueffektek meg mind kikapcsolva. Így sikerült 1:25,2-t mennem. guminyomással lehet kéne játszadozni a jobb időhöz.
  • Solt
    G25-t milyen FFB beállítással használjátok? Driverben nálam az effektek 0-n vannak, a játékban meg 30-n a gain vagy mi... :)

Egyelőre 1:25:9xx a legjobb időm, de szerintem egy bő másodperc még tuti van benne... sokat hibázom... :S Nincs fixálva a pedál, és így kínszenvedés... :(
  • Totti5
    Lemaradt, hogy köszönet a fáradozásért!
  • Totti5
    Ez a hang mód élvezhetőbbé tette. Már csak grafikán/sebességen kellene optimalizálni, mert az borzalom.

Feltettem a legújebb Fanatec frímvért a krományra... továbbra sem reagál semmi a kuplungra:(( pillangóval meg nem fun.
  • Alexease
    Egyelore osszehasonlithatatlan, ez meg zart beta, meg a veglegeshez kepest is nagyon keves dolog mukodik benne.
    De amugy sem lehet hasonlitgatni, mert ez fix „dobozos” program lesz, elofizetes es online szolgaltatasok nelkul.

Ezt a nKP-hez erdemes hasonlitani, esetleg majd sokkal kesobb az rF2-hoz.
  • lac coo
    Így már teljesen jó, bár én néhány puffogást kiszedtem belőle, de ez ízlés dolga.
    Még valami tiltás hang kellene bele, aztán szuper :)))( gondolom ebben is van az a fordulat, ahol már letílt az elektronika ...)
    Bár lehet ahhoz valamit a játéknak is kéne csinálni, ahogy tilt le-le esik a fordulatszám, gondolom ez még nincs kész benne .
  • wright
    Köszönöm bejött :)
  • Tomsteel
    Compressor + backfire V3

Picit halkabb lett a kompresszor és picit "rendezettebb" a csattogás. :)
  • Tomsteel
    Próbáld innen újrakérni a kódot:
    http://www.netkar-pro.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=115&Itemid=247&lang=en
  • lac coo
    jó lett, nekem tetszik, kicsit sok a durrogás, és talán most meg túl hangos a kompresszor ;)
  • frango
    iRacing-gel összehasonlítva milyen a játék? Mi jobb mi rosszabb stb.?
  • wright
    Akkor várok türelemmel.Szombat van,meg lehet ő is havat lapátol :)
  • hondash3
    Nekem 1 perc különbség volt a PayPal és a Kunos emailek között.
  • wright
    Nos nem kaptam meg,csak a paypal-ban látom hogy a fizetés rendben lement...Gondolom email-ben jön a kód...
  • Fehercsoki
    Rögtön kapod.
  • wright
    Még 1 kérdés.Kb utalás után meddig várjak a kódra?
  • Tomsteel
    Valamiért beteszi a link elé az sg.hu-t...
  • Tomsteel
    Hangosabb kompresszor + pufó csattogás

Módosítottam rajta, mostmár ugyanazt a módszert használja a hang kezelésére mint a Netkar.
  • wright
    Köszönöm!
  • Tomo15
    Megveszed 5€-ért a Nkp-t, és az ahhoz kapott kódot tudod a AC TP-hoz is használni.
  • wright
    Sziasztok.
    Összefoglalná valaki nekem,hogyan tudnék hozzájutni a demo-hoz.Mit kell megvenni(nkp talán)?Ha megveszem akkor leszek jogosult a letöltésre?Előre is köszönöm a válaszokat.Kicsit lemaradtam a témában ezért vagyok értetlen.
  • Tomsteel
    Csináltam egy kis hang tuningot. Hangosabb kompresszor és némi pufó csattogás magas fordulaton motorféknél.

compressor + backfire

AC_TechPreview\content\cars\lotus_elise_sc\sfx\
  • GPx8
    Sajnos DFGT-n az FF-b nem az igazi, mert nagyon nagy a holtjáték középen és álítólag ezért nem lehet érezni a hosszú egyenesben az útegyenletlenségeket. Remélhetőleg ezt javítják, nem a kormány hibája, az IR-ben pl. teljesen jó.
    Ami nagyon teszik, hogy tényleg modder barát a program, jó a menüje és nagyon gyoran töltődik be. Jó a replay is.
  • Danecay
    Természetesen nem várom el, hogy bárki megossza, DE mivel engem nem igazán érdekel a netKar PRO így egy fillért nem óhajtok adni érte, csakúgy mint egy egypályás, egyautós BETA Demo-ért sem, még ha 1200-1300 Ft-ról is van szó. Tudom, hogy lesz publikus BETA is, majd kipróbálom azt, csak hát kíváncsi lennék na!
  • Ginger17
    Így huszonvalahány kör után a #1433 kérdésemet tárgytalannak tekintem...
  • bardocz
    Van egy videó youtubeon, ahol realtime mutatják a gumi felületi hőmérsékletét. Kb elképzelhetetlen tempóban változik 60 fokokat oda vissza.
  • NIBI
    Nekem az a szim ahol nincs ABS. :P
  • bardocz
    Mivel ez egy szimulátor, ha az utcaiban van ABS, akkor itt is van alapból ABS. És ez így van jól.
  • Tomsteel
    Vettem hangosabbra is, higgyétek el nem olyan kellemes. :)

Délután összedobok egy hangmintát a Netkaros Gallardoból, na az kellemes lesz.
  • lac coo
    En inkabb hangosabbra vennem, azt nem lehet megcsinalni? :)
  • hondash3
    Bakker a kompresszor az vinnyog.
    Minek kiszedni a hangját? :)
  • Tomsteel
    Hopsz tényleg, elnézést!

Hang témára visszatérve, szerintem már az is sokat segít, ha a compressor.wav-ot kicseréljük egy "üres" hangra, kevésbé vinnyogós a hangja, szerethetőbb.

Csináltam egyet, egy próbát megér szerintem.
    hangfájl

AC_TechPreview\content\cars\lotus_elise_sc\sfx\
  • Ginger17
    Azt már lehet tudni, hogyan lehet kikapcsolni a kormányon lévő kezeket... amikor lenyúl a magas fordulatnál a váltóhoz, olyan érzésem van, mintha nem ülnék egyedül az autóban.
  • GPx8
    Menj ki a helyi "madarasteszkó"-hoz, tolj vissza néhány kocsit és össze fog jönni az az 5 EUR apró hamar...