43022

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Solt #1743 Nekem is csinált már ilyet, de nem tudom mi előzte ezt meg... :) -
Nektek is van olyan bug, hogy amikor a pályán megnyomjátok a back to pit-et, és sebességbe van hagyva a váltó, akkor a kocsi elindul a menüben, neki a falnak, és kigurul a pályára. Igazából nem biztos, hogy a sebességbenhagyás okozza, mert másodszorra nem sikerült előhoznom. -
Vagy valamit megint nagyon nem értek, és ennek így kell lennie :DDDDD
De szerintem a kormány lock a játékban össze van kapcsolva kormányzással és együtt állítódik mindkettő .Vagyis az animáció csak párhuzamosan a kerékkel , kormányzással tud működni, ha vágjuk az animációt, ott megáll az autó kereke is . -
Kipróbáltam, de eleve valami anomáliára gondoltam.
eddig azt hittem, a játékban a kormányszög csúszkája csak a virtuális kormányt állítja, de nem, az autó kerék elfordulását is:) Valami bug, vagy túl sok mindent kiszedegettek a demoból, nem tudom ...
De szerintem elég meredek, hogy ha látványra normálisan van beállítva a virtuális kormány, akkor az autó teljesen mást csinál két különböző kormánynál,főleg,hogy ennél az autónál elvileg nem setupolható a kormányszög (sem ...) :))
-
Próbáld ki! Semmi értelme (úgysem használja így az ember), de nyugodtan próbáld ki! Tehát driverben és progiban is 250 fokon a kormány... próbálj meg kimenni a boxba, a szervizúton, ahol kell, a szalagkorlátok között.
-
Hat de hogy hogy nem fordul rendesen ? Tok mindegy mennyi a driverben, koppig tekerve a jatekban ugyanannyit ter ki a kerek mint 900 foknal koppig tekerve...Virtualis kormanyt most hagyjuk, az csak latvany elem. -
Igen, ha a jatekban tobb mint a driverben, akkor szorozza a fordulast:) -
A driverben és a progiban is 250-et állítottam... (nem így használom, csak @precise hozzászólása alapján hülyültem). Ha a driverben 250, a progiban meg 900, akkor úgy tekeri a csávó a kormányt mint a félőrült... fordított helyzetben meg hiába tekered, az csak alig fordul a képernyőn. A Ferrari VA-ban az a 470-480 fok működött rendesen a képernyőn látottakkal szinkronban tekeredett a játékvezérlő is - ha jól emléxem ott a virtuális kormányt nem is lehetett állítani. (Az rFactor ezt mondjuk megcsinálja alapból). Gondolom ezt oldja most meg ez a virtuális csúszka... de attól még nem fordul rendesen.
-
Hol allitottad be a 250 fokot? Ahhoz hogy valoban 250 fok legyen, a driverben kell beallitani, hogy fizikalisan annyit tudjon (annyit erzekeljen az AC) csak forogni a kormany.
Az AC kontroller allitasnal a virtualis kormany (Vagy a virtualis auto?! Egy auto van, nem lehet tesztelni, es az eppen 900-as:P) elfordulasat allitja hozza fizikalishoz es/vagy a linearitast szabalyozza.
Ha az auto kormanyzar 27 fok, a kormany a driverben 900 fok, es a jatekban 450 fok, akkor a fizikalis kormany 900 fokos elfordulasanal lesz igazabol csak 450 fokon, ami 13.5 fokos kormanyzar:)
Remelem lesz kesobb rendes beallitas is. -
Kipróbáltam ezt a 250-es kormányszöget. Csak a poén kedvéért a pit kijáratnál nem fordul be az autó 10km/h-val sem a szalagkorlátok között. A visszafordító is küszködős. Ezek után megpróbáltam forgolódni vele, mintha parkolnék valahol, de nem fordult az autó ... 900-on tökéletes. Olyan mint az igazi autó: nagy sebességnél kicsi korrekciók, 10 km/h alatt "kamionsofőr mód".
Ezek után nem tudom, hogy a lent belinkelt táblázat szerint át kell majd állítani a kormányszöget minden egyes autónál a szerin, hogy most éppne formula autóval, vagy egy utcai autóval tekergetek?
-
precise #1733 1:24:219 a pálya közepén voltam már 23:8 estimatedben.
(250-es kormányszög) -
GPx8 #1732 "AC forumon eddig osszesen csak 2300 regisztralt"
Ez nem csoda. Gyakorlatilag a nagyvilág számára az nKP tök ismeretlen, aki meg nem szim.-fan az nem fogja pénzért kipróbálni. -
Én bízom benne, sőt valószínűnek tartom. Szerintem nagyobb para van bennük, hogy a DX11-es grafika működik-e becsülettel, a fizikában kicsit jártasabbak :))
Aztán persze a fene tudja, nem ez lenne az első szim, ami nem toppos állapotban jön ki, emlékszem NKP-hoz hetente jött új gumi, hol alulkormányozott volt, hol nem, míg egyszer csak jó lett. :)
Minden esetre az én még mindig 100-ban bízom bennük . -
cstibikeee #1730 Minden bizonnyal nem az utolsó percig dolgoztak ezen amit kiadtak most, mert február 19.-én írták, hogy már pár hete befejezték a TP fejlesztést. -
Ugy ertettem, hogy 220 fok kornyeken, egyaltalan nem fogja a kormanyt, mindket keze a levegoben van, es a kormany magatol fordul tovabb;)
900 fokon hasznalom a kormanyt. -
endy papp #1728 Szerintem az nem bug ,mivel akkora elfordulásnál ott álla keze(ott kell hogy álljon) mivel nem fordítja a kormit tovább.
Nem egy élő ember hogy közbe esetleg a szabad kezével...máshova nyúlkáljon.
Nézd meg ugyan ezt 525-nél, 900-ról nem is beszélve.
Itt a 900-as de csak a te kedvedért
Kormány elfordításkor hova is tegyem a kezem? -
precise #1727 Remélem, hogy igazad van. -
és január 18án bolti ár harmadáért lehetett kulcsot venni steamre :D -
amúgy szerintem ez nem a legutolsó verzió, valami korábbi készültségi szint ...
forumon nem igen foglalkoznak fizikai, grafikai bugokkal, hangokkal,ezekben elég magabiztosnak tűnnek nekem, sokszor elintézik azzal, hogy az 1.0-ában nem ilyen lesz ... nekem az jött le, legfőképp a stabilitást tesztelik, hogy fut az egyes hw-eken ...minden mást kb letojnak :) -
Gozom sincs mennyi a limit a Steam-nel:/ -
Bakker, azért dobom én el mindig !!! :D -
Timbu #1722 A Steam Greenlight-ról van valami hír? Nem hiszem, hogy könnyű dolguk lesz, hacsak nem ígérnek be valamilyen zombis dlc-t...
Visszakerestem az Euro Truck Simulatort fejlesztő SCS blogjában. Augusztus 31-én jelentették be, hogy lehet szavazni rá a Greenlight-on, novemberben pedig még volt olyan posztjuk, hogy éppen hanyadik helyen állnak. Végül idén január 16-án jelent meg. (Azt nem találtam meg, hogy pontosan mikor kaptak zöld utat.) -
Azt a bug-ot megirta mar nekik valaki, hogy a pilota 220 fokos kormanyelfordulasnal (amikor atfog a kormanyon) igazabol nem fogja a kormanyt, csak a levegoben mutogat?:) -
-
Kicsit összeszedtem, hogy eddig milyen pályákról és autókról érkezett infó, tehát ezek szinte biztos, hogy benne lesznek majd:
Tracks:
-Magione
-Monza
-Mugello
-Imola
-Silverstone
Cars:
-Abarth 500 SS
-BMW 1M Coupe
-BMW M3 E30
-BMW M3 E92
-BMW M3 GT
-BMW Z4
-BMW Z4 GT3
-Ferrari 458
-Ferrari F40
-KTM X-BOW
-Lotus 2 Eleven
-Lotus Classic 98 T
-Lotus Elise SC
-Lotus Evora S
-Lotus Evora GTR
-Lotus Exige
-Lotus Type 49
-Tatuus FA01
-P4/5 Competizione
-Pagani Zonda R -
Itt:
bug -
endy papp #1717 Van itt újdonság és zúzás csak meg kell találni.. már az első nap előjött,röhögtem is nagyokat még szerencse hogy ment a felvevő így a replay-ból fel tudtam venni.
Ilyenekkel az iRacing-nél szoktam találkozni.XD
Jó szórakozást...
Pit BUG
Pit BUG
Ha nem látszana, a falon mentem át először és onnan lőtt ki.
Kunosék fórumába is belinkeltem talán észre veszik.
-
Kunos már megoldotta :
"This is easy to fix.. press the gas pedal! it's a bloody racing simulator.. GO FAST FFS!!
;)"
-
.hol?
-
Ezt már jeleztük fórumon, a kerék mozgásával egyetemben. (finom indulásnál egy ideig nem kezd el forogni a kerék) -
Talán látszik valami ,szokásos igen jó tömörítést sikerült találnom :))))
-
Jovohet pentek elseje, addig ossze sem tudja csomagolni:DD
Marcius vegerol volt szo, ha nagyon akarjak, addig ki tudjak adni. Persze sok fugg a Steam-tol, mert ezt csak ott tudnak normalisan terjeszteni, patchelni, boviteni.
Nem sokat jelenthet, de azert megis info, hogy az AC forumon eddig osszesen csak 2300 regisztralt. Ez elegkevesnek tunik:/ Persze ez csak egy korlatozott, szinte zart betas techdemo, de azert megis... -
Aztán lehet kiadja, mert ki most már ki kell adnia ...
NKP-t is meddig javítgatta míg jó lett .... -
Pedig arra gondoltam, hogy március 1ig akciós az nKp, ha aznap kijönne a teljes, tök fasza szülinapi ajándékom lenne magamnak :D -
..ami nem baj, most már kibírom egy fél évig megint sírás nélkül .:)Csak jó legyen . -
Szerintem sem:) Ha ezt a techdemo-t az addig elkeszult verziobol hegesztette, meg ha kesz is van, amit ebbol kiszedett, akkor is kell meg ezen kovacsolni.
Foleg, hogy a forum tele van problemas kerdesekkel, bugokkal, felvetesekkel stb. -
Szerintem nem olyan rossz palya. Lesznek ebben „kis” autok ia (KTM, Lotus Eleven, Abarth) amivel hasznalhato.
De ilyen kis cegtol mar az is jo hogy ennyi palya bekerul, meg ha a fele Olasz palya, akkor is (Monza, Imola, Magione, valszeg Mugello es Fiorano).
Egy (1db) palyaszerkeszto emberuk van:P
-
nKP-ban jobban lehetett adagolni a féket. Szerintem nem lesz ebből Márciusi megjelenés, sokat kell még dolgozniuk rajta . -
GPx8 #1705 Ez a gokart pálya max. a Fiatoknak lesz jó. Gondolom, ezen próbálták ki a laserscant és/vagy azért került be, mert sok olasz ismerheti a pályanapokról. -
Mivel videoban sok ujdonsagot nem lehet felmutatni (1 palya 1 auto, meg zuzni sem lehet:D), igy Magione Reverse:DDDDDD