| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
A forumon mintha azt olvastam volna, hogy meg ok sem tudjak hogy lesz, csak gondoltak beprobalkoznak Steam-mel is. De lehet hogy kamu:P
Amugy is valami uj portalt terveznek, lehet az mar ennek a resze: html/js/ajax alapu lesz, mint eddig, de lehet nem bongeszobol futtathato, hanem sajat ertelmezo kliensbol, mint az AC. Jobb megoldas, biztosabb, mert nem kell megkuzdeni az emberek bongeszo-plugin-kaoszaval.
A Steam-nek akkor lenne igazi ertelme, ha az alapcsomagot 50$-ert adnak, de veglegesen, es elofizetes nelkul offline is barmikor hasznalhatoan, mint trening program. (Bar szo volt valami ghost-rol is, lehet azt is emiatt terveztek?!) Esetleg adnanak melle kezdesnek 3 honapos elofizetest, csabitas gyanant:) Aztan a tovabbi elofizes es tartalom mehet penzert.
Igazabol az iR is kredites, pontosabban iRDollar-os:) Mondhatjuk hogy gyujtogetos, bar korlatozott mennyisegben. Ad iRD-t folyamatos versenyzesert es hosszutavu tagsagert is. Ezekbol fele annyibol ki lehet hozni az elofizetest, ha akcio van, akkor negyed annyibol. Tavaly juliusban alig 50$-bol fizettem elo 2 evre:) Most 2014 december vegeig jo vagyok:)
Persze ha lenne hozza egy fapados quick race AI (bar a Papy AI sose volt fapados:P) az lenne a legjobb;) Ugy hosszutavon sokaknak mukodokepes lenne, mert az alappal elszorakoznak, a kedvenc autokat es palyakat megvennek, es talan neha elcsabulnanak onlinera (elofizetes) is.
Ma mar mindenki ilyen es hasonlo stilusban probalkozik (ACR, SRW, RaceRoom), de sajnos Kunos-ek kis ceg ehhez:/ Persze a sajnos relativ, mert sokan vannak akik nem szeretnek/tudnak fizetni dolgokert:)