42876
-
#1476 Lehet azt érezni, kezdd el finoman ringatni a hosszú egyenesben, minden apró hibát érezni kormányon/kamerán egyaránt. -
Debilon #1475 nem rossz :)
Phenom II X2 545 3,0Ghz, 4GB 1600 ram, 4830 512mb (W7 alatt)
1440x900, amúgy minden alapon:
avg: 24 fps :DD
azt hiszem ideje a VGA/CPU upgradenak :)
amúgy tetszik, igaz a pedáloknál be kellett jelöljem az invert-et, mert alapból maxon volt mindkettő
meg menet közben hogy alig kell fordítanom, mert rögtön keresztben megy, nem állítottam vissza a játékban a 900 fokot :) -
GPx8 #1474 Én többet vártam a scannelt pályától, nem érezni úgy, mint pl. az IR-ben, bár az is igaz, hogy ez egy széria autó, tehát van rugózása is.
-
#1473 Napkelte/napnyugta...besza-behu!
Mindenképpen nézzétek meg 8:00 illetve 18:00 időpontban is a pályát! -
#1472 G25-tel működik gyönyörűen a kuplung, váltó, minden. -
#1471 Rövid teszt után egy gyors vélemény tőlem:
Ez egyszerűen isteni!
Komolyan mondom a könnyem kicsordul annyira szépen lehet terelni az autót, mesésen természetes a mozgása és úgy az egész.
Hang nálam megüti az élvezetes szintet, grafika gyönyörű, fizikáról csak szuperlatívuszokban... már a Netkar is hasonló szintet képviselt, de ezzel rátettek még egy lapáttal. Nálam az LFS az etalon, azon "szocializálódtam" és ez most ellentmondást nem tűrően jelzi, hogy készen áll a kihívásra, hosszú idő óta ez az első olyan név, amit egy lapon tudok említeni vele. -
#1470 Végre valahol rendesen meg lesz csinálva a váltó. -
#1469 Es most mar mukodik az AC Forum is: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php -
#1468 Assetto Corsa TechDemo/TechPreview FAQ -
#1467 En meg azert irtam smiley-t hozza, mert „vicces” hogy nem megy:( -
#1466 Szerintem teljesen jó az optimalizáció. -
#1465 Azért írtam. Egyszerűen mint ha nem is létezne, semmit nem reagál rá. Gyorsan megnéztem más játékban, ott megy. Nem értem. -
Héeder #1464 Értem, köszi! -
#1463 Elvileg hivatalos Fanatec partnerek:D -
#1462 nKpro kulccsal kell aktiválni? -
#1461 Elvileg nincs eselye, de ez igazabol nem DEMO. -
#1460 Feltolva mindent 14 fps, letoltva mindent 60 fps. Grafban nem nagy szám, hang irritáló, vezetni jó. Kuplunogt az istenért nem akarja felismerni... biztos azért mert Fanatec a kormány.
Legközelebb majd a fullal, addig is álljanak neki kurva gyorsan optimalizálni. -
GPx8 #1459 PRO-ban alapban be van kapcsolva a TC és az ABS! Kapcsoljátok ki, ha mókázni akartok... -
Héeder #1458 Annak aki nem vette meg az NKP-t annak semmi esélye hogy kipróbálja a demo-t? -
GPx8 #1457 Mentem egy fél kört. :)
Nem szar. -
#1456 250. Pikkpakk lejön. -
#1455 Hany giga, mega ? -
#1454 i5-2500k, 8Gb ram, HD4830 1Gb, 1680*1050-es felbontás, minden lehúzva minimumra stabil 60 fps. És gyönyörű. -
#1453 Überbrutál lett -
#1452 Lehetoleg ne kezdjetek kozvetiteni hogy kinek hol tart a letoltes es milyen eredmennyel zarult (ez nem NFS):) Koszi!
Ha esetleg behalna ismet az oldaluk, itt a tobbi kozvetlen link:
- http://kunos.convergenze.it/setup_actp.exe
- http://kunos.convergenze.it/setup_actp.exe.torrent
- https://mega.co.nz/#!cgZmyS6D!BZ1RBmNmf4LrV5OGGyw0GGBc-p1lVnHpmLb-cgA53bQ
- https://mega.co.nz/#!cwJREbJB!QdbzjgEJ51qSuunU8Sl-tX4AQK8XcG6cta81XozzF5M -
Solt #1451 Le is jött... -
#1450 Innen jól lehet szedni. -
#1449 Ahogy látom be is halt a honlap :) -
#1448 Kackac :P -
#1447 Ezzel nem viccelnék :D -
GPx8 #1446 Azt hittem, viccelsz... -
#1445 Lehet tölteni! :D -
#1444 Nahyon kilinceel elore csak bulibol szoktam menni, de sodrodik a kanyarban, pici ellenkprmanyzassal azt imadom, nem erdekel, ha lasabb esetleg :)))) -
#1443 Ezt látványos versenyzésnek hívják, de minden csak nem gyors:) -
#1442 A jo fizila az a, ami arra is kepes, hogy csusszon.
Ha egy kanyart egyre nagyobb sebesseggel akarsz bevennielobb utobb tortennie kell valaminek, nevezetesen mar nem elg a tapadas es megcsuszik. Ha nagyongyors akko palank, de ha epp olyan tempo, ,tapadas, stb akkor meg kilincsel elore befordul. Nyilvan autok sem egyformak van amelyikkel rosszabb van amelyikkel kezesebb a dolog.
De a jo fizika az ,a ami ilyenkor sem jon zavarba . -
#1441 Rendben. -
#1440 Köszi Tomsteel, hogy minősíted, de légy olyan kedves nem átesni a ló másik oldalára. Akár lehetne olvasgatni a többiek reakcióit is, úgy tűnik nem olyan nehéz beszélgeni, csak feltétel, hogy értse az ember a kérdést. Tehát. Már korábban is volt róla szó és eddig meggyőző választ nem kaptam rá, hogy tulajdonképpen mitől is reális egy fizika. Az nKP féle Vintage autót is pontosan így vezetjük ugye, ahogyan az alábbi videóban? Én nem mondtam egy szóval sem, hogy nem élvezet ezt csinálni, de amikor számon kérjük a realitást, tulajdonképpen a magunk elképzeléseit, vagy a valóságot keressük? Jelesül az általános érvényű, ha csúszik akkor az az "istenkirályfílingérzés"?
-
#1439 A legtobb autoval lehet 2 vagy 4 kerekkel csuszni, sodrodni, driftelni. Megnezed barmelyik Fifth Gear vagy Top Gear reszt, barmit tesztelnek driftelnek vele:DDD
Nem az a kerdes, hogy lehet vagy nem, hanem hogy mennyire kontrollalhato es mi a hatasa (gumi melegedes es kopas).
Normalis (sim, no assist, kopasok bekapcs, hosszabb tav) versenyben nem kifizetodo, nem mukodik. Rendes versenyben nem hasznaljak.
De teny, hogy vannak autok amelyeknel 1-1 gyors kor erejeig gyorsabb becsusztatni vagy forgatni az autot;)
Az egyszerubb vagy egyszerubben beallitott programoknal (nincs gumikopas es/vagy baratsagosabb tapadas), mindenhol csuszkalnak;)
De az ilyen csuszkalasoknal sokat szamit az auto kezelese is. Egy eredetileg hpattern+3pedalos autot pillangoval es folyamatos ketpedallal egyszerubb dolog megfekezni es ide-oda dobalni a kanyarban;)
Amit linkeltel valodi videokat, azok csak tesztvezetes szeruek, meg sem probaltak eroltetni.
Itt van ez, ez egy gyors kor, vagyis nem celja a csuszkalas, de sokhelyen latszik, hogy az auto/gumi miatt eleg durva sodrodasok vannak.
http://www.youtube.com/watch?v=hCC7LrHu7cw -
#1438 *de akár -
#1437 Ez a Lotus egy jobb utcai auto, meg jo , hogy van az a tempo ahol elhagyja magat :)
Kulonbseg a jatekok kozott, hogy mig rf1- igy besokalsz akkor altalaban menthetetlen, itt meg meg utana is mukodik a fizika.