| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Hát ez így baromság !:)
Bár nem jellemző manapság, de azért tuti vannak szép számmal akiknek nincs 900 fokos kormányuk, no most ők vagy bámulják a veszettül tekergető virtuális pilótát, ami elég gagyi látvány, vagy beállítják jól és egy szűk visszafordító csak Y-ban fog nekik sikerülni? :)
Nem értem miért van köze az egyszerű animációnak, ami lényegében csak effekt, csicsa, az autó setupjához ?
Én még ilyent nem is láttam, régebben belőttük 270-re, ha lehetett a virtuális kereket is, aztán ugyan annyit fordul a kocsi mint másnak ...
Az állítható animációnak pont az a lényege, hogy ne gagyi módra pörögjön a játékban a kormány, hanem ugyan azt csinálja mint az igazi.
Régeb rF1-ben is be lehetett lőni a látványt, régi kormányomon belőttem 270-re, szépen szinkronban ment, de sehol nem kellett Y-ban megfordulnom ...