42876
-
GPx8 #1837 Ez nem világos. A kuplungot rákonfigurálta a kormányra, vagy mit csinált? Szerintem azt nem is lehet. -
#1836 hi all,
I think I came across a bug(?), but I'm not really sure whether is my hardware or not, so I'd like if someone else could confirm or deny this thing.
I've discovered it after a spin: practically with the car still, turning the wheel (Logitech DFP) completely on the right, when I push the throttle, the car starts to drift and remains in place, still. But if I steer completely on the left, the car starts normally.
Hi, I solved the problem: the clutch was part of turning the steering wheel to the right .
I reconfigured the steering wheel now it works perfectly :) ,I apologize for the misunderstanding :(
-
precise #1835 yes sir, i understand sir! :) -
#1834 Azonnal kérj bocsánatot Tottitól! :D -
#1833 Itt ne kezdjetek, mert lazan torolni fogom;) -
precise #1832 akkor az mér nem is szimulátor hanem virtuális valóság, maga a mátrix :) -
#1831 60. -
#1830 Bíztató. -
#1829 "we'll do another full installer this week. Don't know if we'll add more patches later, maybe no."
Faja. -
#1828 -
cstibikeee #1827 Dolgoznak a srácok
Stefano Casillo @KunosStefano
TP update almost ready,reworked the video settings and controls configuration.. little bit of optimization too. -
#1826 Meg kell elozni oket es kikapcsolni a tukrot !:)) -
#1825 ...és mi lesz ha ellenfelek is lesznek a pályán? Be kell majd állítani, hogy a többi autót csak egy szürke kocka jelölje. -
#1824 F1 2012- vel nekem semmi bajom, semmi bugot nem latok, de tudom forum tele van mindennel, pedig nem keveset mentem vele, soha semmi hiba vagy bug nem volt . -
endy papp #1823 Na igen ...valahogy így van ahogy írod.
Nálam úgy kezdődött a legelején, hogy fél óra után (addig működött hibátlanul),mikor beléptem a pályára lefagyott az egész kidobott a menübe vagy oda se.
Újra letöltöttem ,2x újra telepítettem ,(már csak 1 lövésem marad) és továbbra is ez a hiba volt,de úgy vettem észre mintha a kormira lenne allergiás ,mert ahogy hozzá értem vagy a pedálokhoz annyi...
Gondoltam megpróbálom billel, láss csodát működött,ekkor vissza a kormira ,és azóta műkszik.
Azt hogy mitől is nem ment, most meg igen meg nem mondom de szerintem a készítők sem.
Vissza térve a készítőkre azért nem akkor szívás... ha csak a Codit és az F1 hulladékait nézem ,még a tavalyit is vették pedig a demo után ha ingyen adták volna sem kellene.
Az első két rész meg az egeket verte az eladásokban,pedig a mai napig tele van bugokkal,a 2012-höz meg kiadtak vagy tizen valahány javítást,ennek ellenére marad benne rendesen.
Jó persze azért nem minden játéknál vannak ilyen anomáliák de kunoséknál azért remélem nagy gondokkal nem kell szembe néznünk,no meg nekik sem ,így mi hamarabb a kezünkbe vehetünk egy jól működő szimet.
-
#1822 Plusz a sok tehetlen user.En nem vagyok ehy nagy it zseni, de gepet rendbentartani ugy ahogy megtanultam.Nem toltok le momden gyokerseget, nem foglalkozok beta windowsokkal stb...Kiprobaltam mar mittudomen 100-200 jatekot de komoly gondom semmivel nem volt.Sokszor elkepedve olvasom, hogy minden gond van egyeseknel ....mikozben az userek 99 % -nal tokeletes minden . -
GPx8 #1821 Ezért szívás PC-re fejleszteni. Kis túlzással nincs két egyforma, ráadásul +1000 szoftver fut egyszerre, ami mind befolyásolhatja az adott játék futását... -
#1820 Mekkora szívás kehet már játékot készíteni ! :)
Megcsinálják, látszólag, elméletileg minden ok, aztán az első bétatesztnél ezrével jönnek az emberek, hogy nála ez nem jó, másiknál amaz, nyilván sokaknál meg minden jó stb....:))
Aztán lehet vakarózni, hogy mit kéne csinálni vele, mert hiszen ennek elméletben jónak kellene lennie mindenkinél :))) -
#1819 Igen, ezert irtam, hogy en sokkal dragabbnak gondoltam, de meg annyi, meg sem150-200E:) Az elobbibol lemaradt a sem:) -
endy papp #1818 Na igen de ha leveszek mindent akkor nálam is átlag 80fps-re felmászik,de úgy meg nekem nem tetszik, szeretem a kifestőket. -
endy papp #1817 Halkan megsúgom 86 ezer volt 2 évvel ezelőtt,akkor valamivel többet ért a forint vagy ki tudja de szerintem elfogadható,az más kérdés hogy ki mennyit keres és abból mire futja vagy nem. -
#1816 Nekem valami 6870 van ,vagy valami ilyesmi :))))) Már nem emlékszem :))) -
#1815 5850 is lazán, bőven bírja, egy AMD x2 5000+-ossal (kb 5200-re húzva), szintén 5800*1080-on átlag 47 fps. Igaz minden levéve, mert nem érdekelnek a blurok meg az élsimítások. :)
Sőt nagyobb procival repesztene mint atom. :P -
#1814 Hát nekem eleve nem lesz mostanában 3 monitor, úgy hogy tárgytalan :))) -
precise #1813 ugye ugye hogy igaza van a konzolosoknak a gépfejlesztésről :))) -
#1812 Igen, most neztem en is. Az ATI-kat nem ismerem, en is azt hittem egy vagyon;) Bar igy is tobb mint a fizetesem, de meg 150-200E:)
Valszeg azert tunik olyan extrasnak, mert 4. generacios a kartyam, orulok ha 1 monitort elbir;DDDD -
#1811 Jah, már megszoktam itt SG-n :))) -
#1810 Kiutottelek:) Bocsi. En ezert (is) szoktam reflexbol tolni egy ctrl-a/ctrl-c mielott elkuldom;) Mert ha sokat irok, altalaban akkor utnek ki, akkor szarik be az SG vagy akkor szakad meg az olcso netem:D -
#1809 6970 bírja a 3 monitort? Az jó, nem egy vagyon az a kártya ... -
#1808 Hát én még egyszer le nem írom ...!!!!!!! -
#1807 Huzd ki a kabelt a gepbol, es akkor nem rantja ki a videokartyat amikor kidobod a monitort
Amugy ja, en sem tudok semmit cserelni (leszamitva hogy penzem sincs:D), mert minden mindennel osszefugg. Az egeszet kellene cserelni. -
endy papp #1806 Jó persze nem is azért írtam hogy...... csupán tájékoztató jelleggel ha netán valaki hasonló felbontásban gondolkodik akkor némileg segíthetnek az adatok.
Ami a vidikarit (6970)illeti lehet hogy nem jársz messze az igazságtól.
No de 3x27" moncsikon valamitől kell hogy előjöjjön valami barlangrajz,féleség. -
#1805 A blur valóban okoz néha komoly "képremegést", laggot !
De valóban szépen fut, ahogy olvasgatom, ha az ember nem ragaszkodik a extrakhoz, és úgy sem nevezhető csúnyának .
A cube map nálam is low, eszi az fps-t .A max árnyék is sokat levesz nálam, de igazából alig van különbség a médim és a high között .
szóval érdemes játszogatni vele .... -
GPx8 #1804 Nekem 1280*1024. Egy monitor csere magával rántaná a videokártyámat is... :/ -
#1803 Igen, de valszeg tobbe kerul a videokartyad, mint az en teljes gepem monitorostul egyutt:DD
Amugy tok elegedett vagyok en is, mert megy:) Sot, nincs vele semmi gondom. A motion blur nem hianyzik, AA es tarsait sose hasznalom, a visszapillanto felbntasa igazabol mindegy, es a dinamikus tukrozodes minosege sem erdekel nagyon, ugy sem latom az autbol, csak az a lenyeg hogy legyen, mert jobb ter- es sebessegerzetet ad.
A felbontas 1280x720, ami ma mar szarnak szamit, de ugy vagyok vele, ha egy video film 768x520-ban megfelel, akkor ez sem lehet olyan rossz:DDDD -
endy papp #1802 Részemről elégedett vagyok az enyémmel átlag 50 fps tud 5800x1080 felbontás mellett.
Remélem a kész játéknál még javul valamit az fps,
Ezekkel a graf beállításokkal.
http://www.kephost.com/view3.php?fil...cb8u7srhbo.jpg
graf beállítás
Bocs ha dupla link lett. -
#1801 Allitolag bugos vagy kicsit barkacs az a motionblur, tobb problema is van vele: elsimitas, fps eses, lag stb.
En meg sem probaltam bekapcsolni, ugy sem menne, de az elsimitassal sincs gondom, azok is mind nulla:) De a cube map es a tukor is low:P -
#1800 Bezzeg a forza fix 30 fps!!444 Ebből is látszik hogy az az igazi szimulátor!!!4444 -
#1799 Viszont ha ráadom akár a leggyengébb motion blurt a 8X simítás mellé, 70 fps-ről rögtön 9-re esik :))) -
#1798 Levettem a low motion blurt nullára, így most teljesen jól bírja az élsimítást....