43022

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
endy papp #1863 Akkor szerintem leírtad a lényeget. 

Én ennyire nem értek hozzá de valahol a leírtakban keresendő a megoldás ,nem a játékban. -
endy papp #1862 Nálad lehet... de nálam V-sync.-el használhatatlan,az AC
Pl.a pCars-nál sem használom,ott sem tesz hozzá,ahogy az iRacing-nél sem,és ahogy írtam a legtöbbnél ez van,csak a tapasztalaton tudom tolmácsolni.
Anélkül tökéletesen simán fut,az AC.
De mivel nem ugyan azon gépet használjuk(csak a játék egyforma)így lehetnek eltérések. -
A vSync csak akkor jo, ha sokkal tobb fps van mint a monitor frissitese (1.5–2x). Ha csak kicsivel tobb vagy kvesebb akkor szivacs.
De az is kell hozza, hogy jol legyen megirva a progi, es a vSync-kel „vissznyert” eroforrast „masra” hasznalja vagy tartalekolja.
Ha ugyanugy izombol szamol a hatterben es/vagy csak „nem teszi” ki a kepet, abbol lag/kockazas/rangatas lesz.
Pl. az rF2-ben kulon lehet allitani: software/GPU/CPU. -
Solt #1860 Máshol ilyet nem tapasztaltam, emiatt érzem úgy, hogy ez a játék hibája... :) Kikapcsoltam, de így közel sem olyan szép folyamatos a látvány, pedig 100fps-n ketyeg... vsync 60fps mellett sokkal folyamatosabb a kép, viszont ott meg késik minden input... :S -
Nagyon nem ertek hozza de szerintem az nem ajatek hibaja, kapcsold ki azt a vackot. :) -
Solt #1858 Pont, hogy a vsync miatt nem törik a kép! :) Én nem tudok nélküle játszani, mert nagyon zavar a töredezett kép...
@Laccoo: Jó lenne, ha ezt megoldanák, mert ez így nagyon zavaró... :S -
Vsync miatt gyakran elofordul elofordul inputlag. -
endy papp #1856 A legtöbb játéknál nem is használom,(nem tudom,de nem is kell)mivel szét esik a kép tőle 
Ennél is kipróbáltam milyen vele de használhatatlan volt a képminőség,asszem össze is omlott tőle.
-
Solt #1855 Lehet velem vannak bajok, de kikapcsolt vsync esetén pontosabban vezethető a járgány... Aki bekapcsolt vsync-l játszik, az legyen kedves tegyen már egy próbát... -
Gyengének tényleg gyenge, ha mindenhol 100-ra van állítva. Keményre állítva viszont nem próbáltam, itt nem éreztem azt, hogy akkor gyorsabb lennék, mint mondjuk iR-ben. viszont pár napja akartam menni ezután nKp-ben trenton, 9:55-10:00 helyett 10:2x-et tudtam csak menni, és csodálkoztam, hogy ilyen kormányáttétellel eddig hogyan tudtam eddig menni :D -
no we don't have an autoupdate system coded yet.. still hoping for Steam to cover these basics for us -
Leht, de rF2 -ben is elég határozottan ad vissza mindent még sem kell erőből tekerni a kormányt, pedig gondolom ott is számít a gumi.
De persze, tuti lesz még jobb .
Azt hogy milyen az autós nem tudom nekem kihagyták az autómból az ffb-t, tettek bele helyette szervót, hogy semmit ne érezzek :)) -
Tippem szerint, az nKP-ben elsosorban a felfuggesztesbol jonnek az FFB erok, azert hatarozottan kemeny (irta is, hogy nehany tiz soros volt az FFB kod:P).
Itt valszeg megprobalta a gumikat is jobban belevonni a szamitasba, ami elegge bonyolitja a dolgot. Foleg, ha meg nincs is kesz, es bizonyos dolgokat nem szamol, csak alap szinten.
Nekem speciel tetszik, olyan autos;P De valszeg a vegleges megjelenesekor jobb lesz, es utana meg folyamatosan majd javul. -
NKP-ban jobb az ffb ( szerintem), rF2-ben pláne.
Igazából már nem tudom mit állítgassak, ha erős akkor nem jó, ha meg gyenge lószart nem érezni, kb mintha egy rugó lenne a kormányban aztán annyi ...
Alex, ja ezért mondom, hogy talán valami keményebb felfüggesztéssel jobb lesz.
Régebben írtam én is, hogy NKP se volt egy egyszerű szülés , hetente másképp viselkedett az F1600-as :)
Amúgy ez valami új szokás manapság, hogy nem lehet rosszat mondani, mert még nincs kész ? :)))
Nem vagyok hülye, tudom én hogy még nincs kész :))) -
En erre meg mindig csak ezt tudom mondani: #1649
Plusz, hogy meg van mit faragni a programon. Ami termeszetes. Egyedul irja, nem olyan egyszeru a dolog;) Az nKP-nek is kellett egy kis ido, amig a visszjelzesek alapjan osszerazodott. -
Nem értem mi a bajod az ffb-vel. Ha csúszik szépen elenged, semmi erő nem kell a tekeréséhez. Az meg, hogy nehéz megfogni nem csoda, középmotoros autó. -
Kepek -
Akkor csak abban bízom a többi autóban jobb az ffb és nem ilyen szemétláda kis mocsok mint néha ez a Lotus :) -
Szerintem a menuket es egyeb kikapcsolt funkciokat leszamitva, ez a TP a veglegesbol van hegesztve;) Nem sok ertelme lenne nagyon regi verziot kiadni. Es egy-egy fizikai resz beepitese nem egy nap.
Foleg ugy, hogy azt irta, optimalizald rajta, es ezen a heten ujra megjelenik. Semmi ertelme nem lenne a TP-t kulon barkacsolni. -
Nekem leginkább olyan felemás, egyszer nagyon tetszik, egyszer meg kilépek a fenébe mert idegesít az autó :)))) -
Én még bízom benne, hogy ez a TP nem a jelenlegi állapot hanem valami régebbi.És/vagy csak az autó miatt ilyen amilyen a fizika, bár nem rossz, van alatta cuc az érezni ,de nkp azért jobb volt ... -
Szerintem kiadjak ahogy tudjak, aztan patchelgetik (tovabb fejlesztik:P) folyamatosan. Azert is fontos nekik a Steam, hogy ne legyen gond az update-ekkel. -
precise #1841 ahogy nézem, jó ha ez így évvégéig megjelenik. -
Nem:/ Valaszolt a programozo ficko, azt irta, hogy Python-bol csak debugolni lehet a konzolt, parancsot vegrehajtatni nem:/
Ezt nem o mondta (mielott felreertes lenne:P): de talan/vaszeg kesobb lesz normalis fov/cockpit allitas, vagy a menukbol vagy valahogy Python-bol. Nem hiszem hogy igy marad. Az szerintem Kunosnak is alap, hogy lehessen allitani a pilotanezeteket. -
Nem akar működni a kemera -foc cucc ? :) -
Hát valahogy csak sikerült neki . :) -
GPx8 #1837 Ez nem világos. A kuplungot rákonfigurálta a kormányra, vagy mit csinált? Szerintem azt nem is lehet. -
hi all,
I think I came across a bug(?), but I'm not really sure whether is my hardware or not, so I'd like if someone else could confirm or deny this thing.
I've discovered it after a spin: practically with the car still, turning the wheel (Logitech DFP) completely on the right, when I push the throttle, the car starts to drift and remains in place, still. But if I steer completely on the left, the car starts normally.
Hi, I solved the problem: the clutch was part of turning the steering wheel to the right .
I reconfigured the steering wheel now it works perfectly :) ,I apologize for the misunderstanding :(
-
precise #1835 yes sir, i understand sir! :) -
Azonnal kérj bocsánatot Tottitól! :D -
Itt ne kezdjetek, mert lazan torolni fogom;) -
precise #1832 akkor az mér nem is szimulátor hanem virtuális valóság, maga a mátrix :) -
60. -
Bíztató.
-
"we'll do another full installer this week. Don't know if we'll add more patches later, maybe no."
Faja.
-

-
cstibikeee #1827 Dolgoznak a srácok 
Stefano Casillo @KunosStefano
TP update almost ready,reworked the video settings and controls configuration.. little bit of optimization too. -
Meg kell elozni oket es kikapcsolni a tukrot !:)) -
...és mi lesz ha ellenfelek is lesznek a pályán? Be kell majd állítani, hogy a többi autót csak egy szürke kocka jelölje.
-
F1 2012- vel nekem semmi bajom, semmi bugot nem latok, de tudom forum tele van mindennel, pedig nem keveset mentem vele, soha semmi hiba vagy bug nem volt .