42876

banner
  • endy papp
    Van itt újdonság és zúzás csak meg kell találni.. már az első nap előjött,röhögtem is nagyokat még szerencse hogy ment a felvevő így a replay-ból fel tudtam venni.
    Ilyenekkel az iRacing-nél szoktam találkozni.XD
    Jó szórakozást...
    Pit BUG
    Pit BUG

Ha nem látszana, a falon mentem át először és onnan lőtt ki.
    Kunosék fórumába is belinkeltem talán észre veszik.
  • lac coo

Kunos már megoldotta :

"This is easy to fix.. press the gas pedal! it's a bloody racing simulator.. GO FAST FFS!!
    ;)"
  • lac coo
    .hol?
  • Tomsteel
    Ezt már jeleztük fórumon, a kerék mozgásával egyetemben. (finom indulásnál egy ideig nem kezd el forogni a kerék)
  • lac coo
    Talán látszik valami ,szokásos igen jó tömörítést sikerült találnom :))))

• Alexease
    Jovohet pentek elseje, addig ossze sem tudja csomagolni:DD
    Marcius vegerol volt szo, ha nagyon akarjak, addig ki tudjak adni. Persze sok fugg a Steam-tol, mert ezt csak ott tudnak normalisan terjeszteni, patchelni, boviteni.

Nem sokat jelenthet, de azert megis info, hogy az AC forumon eddig osszesen csak 2300 regisztralt. Ez elegkevesnek tunik:/ Persze ez csak egy korlatozott, szinte zart betas techdemo, de azert megis...
  • lac coo
    Aztán lehet kiadja, mert ki most már ki kell adnia ...
    NKP-t is meddig javítgatta míg jó lett ....
  • bardocz
    Pedig arra gondoltam, hogy március 1ig akciós az nKp, ha aznap kijönne a teljes, tök fasza szülinapi ajándékom lenne magamnak :D
  • lac coo
    ..ami nem baj, most már kibírom egy fél évig megint sírás nélkül .:)Csak jó legyen .
  • Alexease
    Szerintem sem:) Ha ezt a techdemo-t az addig elkeszult verziobol hegesztette, meg ha kesz is van, amit ebbol kiszedett, akkor is kell meg ezen kovacsolni.
    Foleg, hogy a forum tele van problemas kerdesekkel, bugokkal, felvetesekkel stb.
  • Alexease
    Szerintem nem olyan rossz palya. Lesznek ebben „kis” autok ia (KTM, Lotus Eleven, Abarth) amivel hasznalhato.
    De ilyen kis cegtol mar az is jo hogy ennyi palya bekerul, meg ha a fele Olasz palya, akkor is (Monza, Imola, Magione, valszeg Mugello es Fiorano).
    Egy (1db) palyaszerkeszto emberuk van:P
  • lac coo
    nKP-ban jobban lehetett adagolni a féket. Szerintem nem lesz ebből Márciusi megjelenés, sokat kell még dolgozniuk rajta .
  • GPx8
    Ez a gokart pálya max. a Fiatoknak lesz jó. Gondolom, ezen próbálták ki a laserscant és/vagy azért került be, mert sok olasz ismerheti a pályanapokról.
  • Alexease
    Mivel videoban sok ujdonsagot nem lehet felmutatni (1 palya 1 auto, meg zuzni sem lehet:D), igy Magione Reverse:DDDDDD

• Alexease
    Meg sose neztem kivulrol, igazabol meg viszajatszast sem neztem eddig, csak amit koraban a videokban latam.
    Sot, szerintem eddig tobbet piszkaltam, mint vezettem:)
  • lac coo
    Azt észrevettétek, hogy beragad felfüggesztés fékezéskor, legalább is lassan picit megugrasztva , majd fék ,előrebólint és utána hosszú másodpercekbe telik míg visszaáll alap helyzetbe :)
  • Alexease
    En is cumiztam amig rajottem, hogy ilyen gyokerseg miatt nem mukodik valami:)
    En EditPlus-t hasznalok, az ismer egy tucat programnyelvet (Syntax Highlight es Formating funkciok), de meg ugy is beszivtam:)

Amugy valoban nem lenne rossz, de ez a resze idegesito. Persze, most mar tudom, igy oda kell figyelni, hogy ne csak jo hanem szep is legyen a kod:)
  • raczger
    Nem fos az
    Én csak attól kaptam tegnap idegbajt, hogy a notepad++ tabos behúzását nem falja be, mindenképp kell neki az a kibaszott négy space, erre elment kb 2 órám :D
  • lac coo
    Jah, nem azt elfelejtettem ,sose tudtam hátulról tologatni, mindig rossz helyen kanyarodok :)))
  • Alexease
    Es hatulrol tologattad? Csillogot az auto? Mert az lenyeges, hogy tokeletesen tukrozodjon:P Itt photomode (10-szeres LOD es hozzatartozo latvany) nincs, igy arra meg nem lehet recskazni:P
  • lac coo
    Kipróbáltam gamer modban, auomata váltó, kuplung stabilitás help 100 %-on,TC, ABS off, egész kellemes autós játék, tetszeni fog a nagyközönségnek. Nem sín autó, kellemesen csúszkál de nagyon könnyen lehet terelni ( Mert hát ez is fontos, hogy nekik jó legyen ...)
  • Alexease
    Felig OFF.
    Ez a Python egy foss:) Egy rossz space, behuzas vagy plusz enter, es mar kikopi az egeszet, nem tetszik neki:)
  • Alexease
    Gondolom a monitora kozepen log egy Wunder-Baum is:D
  • lac coo
    "......Hello.

Is it possible to play audio/online radio stations via Python?

I would like to have an music player/radio station for road cars. ...."
  • Alexease
    Talantam meg nehany APPS-ot, amit a Kunos keszit, de ebben meg nincs benne (vagy titkos:P). Pl.: alap telemetria, drift-mod info, reszletesebb lap es AI info, kamera allitas, statisztika, gumi tesztelo, aero info, felfuggsztes info, hud. Hogy melyik mi lesz pontosan, az passz.
  • Alexease
    „Egyszeru” webes cucc, de sok-sok CSS-sel es javascripttel. Sok az „animacio” attol belassulhat, meg ha hulyen hangzik, akkoris;P
  • endy papp
    Köszi mindenkinek.
    Műkszik ,habár nálam valamiért lassabb lett picit a menü,de legalább látni milyen lesz,nagyjából.
  • Alexease
    2:30-tol mindenkepp erdemes hangosan meghallgatni, meg ha valaki nem is szereti az iR-t vagy a NASCAR-t! 2:30-tol
  • Alexease
    OFF StockCar hang-orgia:P ON
  • dashed_
    En hibam mert rohannom kellet.
    Ez is kell term. :
    klikk

Ugyan ugy a default mappaba ertelemszeruen felulirni mindent. (Alexease index.html-t hagyjad)
  • Alexease
    Menuk
    A #1652-bol a ficko cuccat toltsd le. A launcher\themes\default konyvtart nevezd at default_OLD-ra!
    A ZIP-bol a default-extended konyvtart masold a launcher\themes\ konyvtarba, es nevezd at default-ra.

Utana a #1652-bol toltsd le az en ZIP-emet is (en mar 1-2 napja megcsinaltam, de nem akartam reklamozni:P), es abbol masold be az index file-t (az ove is jo, csak abbol kimaradt 1-2 dolog;P).
  • endy papp
    Nekem ennyi minden nem látszik mint a képen
    Pedig bemásoltam ahova írta "dasded" AC_TechPreview\launcher\themes\defaults\
    Ezek a + almenük honnan jönnek elő,már ha nem titok.
  • bardocz
    Esetleg az látszik benne, hogy milyen pályák lesznek még?
  • dashed_
    AC_TechPreview\launcher\themes\defaults\
  • endy papp
    Bocs a kérdésért de ezt hova is kell pontosan bemásolni,beilleszteni hogy működjön a menü?
    Nem igazán vágom ezeket....mit hova,merre.
    Előre is köszi.
  • lac coo

• hondash3
    864 fok
  • lac coo
    amúgy tuti, hogy való életen pont 900-at fordul ? :)
  • raczger
    A videóban azt 1:22.4-es időt az egyik fejlesztő tolta, szóval volt ideje gyakorolni rá bőven :)
    Én még csak 1:24.4-nél járok, de lesz ez még 23 :)
  • Solt