19801
  • Screenracer #8600
    "...jelenleg érdemben nem nevezném még egyáltalán vezethetőnek sem a legtöbb autót, segítségek nélkül ..."

A jelenleg, már végre egy olyan szó, amit eddig nem nagyon akartál használni. De ezzel legfeljebb te vagy így, hogy vezethetelen. Mi sem bizonyítja jobban, hogy százak vagy ezrek vannak a leaderen akik tudják vezetni. Neked speciel nem találtam egy mért körödet sem. Tehát nem értem, miért a te véleményed lenne szignifikáns, amikor a számok enyhénszólva se meletted állnak. Ráadásul a gumifizika fikázása se tűnik túl meggyőzőnek mert rengeteg féle gumival kiséleteznek és az biztos, hogy te nem próbáltad még végig az összeset, főleg nem az összes autón, sőt szerintem a default beállításokon kívül semmit nem próbálgattál. Neked egyébként mit jelent az hogy töri magát? Naponta naplózva van, hogy mit csináltak a játékon. Minden dokumentálva van a fórumon. És van egy komoly menetrendjük ami mentén haladnak. Lehet, hogy Kunosnak is kellet volna egy gyártási terv, talán akkor öt év után már minimum multi is lenne a játékban. Nem beszélve a karrier ablakról az indító ablakban, ahol még semmi sincs.
  • lac coo
    Egy féle motor van, amit te külön akarsz kezelni azok a segítségek ....Úgy hívhatjuk árkádosabbnak ,de ugyan az az egész motor, modell .A szimáltor hagyjuk már, jelenleg érdemben nem nevezném még egyáltalán vezethetőnek sem a legtöbb autót, segítségek nélkül ...

Sityi: közben töröltem... Néha megingok, és beírok valamit, aztán 5 másodperc múlva törlöm, nem megyek bele sem provokálásba sem offba, sem üres fecsegésbe ;) Főleg mert én azt mondom ,hogy nem jó, te meg bizonygatod, hogy miért nem jó. Végül is ugyan azt mondjuk :)

AC: van baj ott is, nem egyszerű, nem mondtam, hogy az, de megcsinálja .
    SMS nem igen töri magát, ha alapjában véve rossz a gumimodell, azt hiába próbálják paraméterezéssel takargatni, nem fog menni .Ez nem javyítás, pláne nem fejlődés, legyen bármilyn alfa-omega állapot is rámondva éppen ....
  • Screenracer #8598
    Teljes tévedésben vagy. A CARS egy egy komplex autósjáték lesz. Karrier, multi, TT, teljesítménystatisztika, többféle vezetési modell, az árkádtól a szimulátorig. Tehát ezt mind bele kell tenni. Vagyis minden amit csinálnak az a játék szerves részét fogja képezni.
  • SityiSXT
    Aham. Szoval te egy inflexibilis oreg butordarab vagy mar, tele olyan melyfilozofiai bolcsessegekkel, mint peldaul ez a "Láttam nem egy alfa verziót, ami akkor rossz volt, maradt is az ....".

Amugy az AC multijanak csuszasarol most eszembe jutott valami. Mult het penteken elvileg ugyebar kesz volt a dolog, de a nemzeti unnep miatt nem akartak kiadn, mert ahhoz support is kell, az meg sok extra penz lett volna, tehat eltoltak a megjelenest. A heten gondolom nem hagytak beken a kodot, es felfedeztek benne azt a hibat ami miatt meg most nem adjak ki mar lassan ket napja. Es probaljak javitani, de lathatoan szenvednek vele, hiszen csuszik a beigert update. Nem tudom, te hogy vagy vele, de szerintem ez remekul peldazza, mennyire nem ugy mukodik egy fejlesztes, hogy csak leulok es megirom meg pikk-pakk hibajavitok, ha becsuszik valami - itt pl. a multi ronditott bele a singlebe, es ez az egesz program stabilitasat hazavagta. Plusz tegyuk hozza akkor az objektivitas vegett, hogy az AC-nak aprilisban kellett volna megjelennie es mar csusznak - ki tudja meddig.
  • lac coo
    No ez nem off:

OK, vannak dolgok amik a fizikához tartoznak és piszkálják, de azért az autó fogyasztásának finomítása, vagy új default setup nem nevezhető érdemi javításnak. Ez semmi .Még amit új guminak írnak az sem, az is csak csúszka húzogatás, jobb nem lesz a gumi kezelés, csak más a gumi .
  • SityiSXT
    "Nem, nem tudok jobbat csinálni"
    "Ezek mind szinte egyszerű állítgatások.... ennél azért több kéne, engine szinten kellene javítgatni. Az, hogy finomítják az autó fogyasztását, vagy változtatnak a default setupon .... Az nulla ."

Ha nem tudsz jobbat csinalni, mi alapjan iteled meg ugy, hogy ezek cask egyszeru allitgatasok?

Plusz amit most csinalsz, az nem tesztelgetes. Kanyarodjunk vissza a #8561 "kisdoktorimhoz". Alfa fazisban, mivel az egesz dolog keplekeny meg, nem is igazan a klasszikus ertelemben vett teszteles megy, hanem inkabb utkereses. Hogy less majd jo? Mi legyen az irany? Ha a program eleri a beta fazist, onnantol van igazabol teszteles, azaz hibakereses es optimalizalas. En nem tudom, mit varsz jelen, hangsulyozom JELENLEG a Project CARS-tol, de lathatoan el vagy tevedve az elvarasaiddal.

(Apro megfigyeles: az AC topicban valahogy nem fikazod az AC-t, pedig miota halogatjak a multi kiadasat. Szerintem multi is van olyan fontos resze egy jateknak, mint a fizika, szoval jarhatna nekik siman a szardobalas a reszedrol. Mellesleg ez is bizonyitek arra, mennyire maskent allnak a nagykozonseghez a ket fejlesztes teren: az SMS bedob mindent ugy, ahogy van, es folyamatosan javitja; mig a Kunos cask akkor, ha mar ugy gondolja, hogy elegge stabil es tud mindent. Hogy melyi a job modszer, nem tisztem eldonteni. Csak en erzek itt feloled kettos mercet?)
  • Screenracer #8594
    Mivel a CARS-ban napiszinten jönnek a buildek és nem két hetente, ha sikerül, így napra van lebontva a buildek bejegyzése.
    Ezek április 15 és május 2. közötti fizikára vonatkozó bejegyzések és általában csak a fontosabb módosítások vannak beírva. És természetesen nem csak ebből áll egy autósjáték, dolgoztak még a karrieren, a grafikán, a nextgen konzolon, pályákon, autókon, a multit finomították...

Physics:
    * Ariel Atoms: AI tire and suspension model tweaks

Physics:
    * Fixing problems with "Visual Only" damage mode
    * STM: Adjusted terrain material properties (marble grip reduced, grass grip increased, sand and dirt both set up more accurately as they were using road defaults).
    * Mercedes SLS GT3: Temporary test on the default setup, collision update and further work on AI suspension & gamepad setupVehicles
    * RUF CTR3: Added tire skinning

Physics:
    * BMW M3 GT: Finished engine wear, low speed TC, shift tolerances
    * Caterham Classic: Finished engine wear, low speed TC, shift tolerances

Physics:
    * Ford Mustang Boss 302R: Finished engine wear model, low speed TC, gearbox tolerances, change to 100L fuel tank
    * BMW Z4 GT3: Finished engine wear model, shift tolerances, low speed TC
    * BMW M3 GT4: Finished engine wear model, shift tolerances, low speed TC, change to 100L fuel tank

Physics:
    * Tires: GT/LMP update based on CPFT feedback. See physics releases thread for details
    * FG1000: Matched torque curve to telemetry data. Little setup adjustments. Finished engine wear model
    * Audi R8 LMS Ultra: Engine wear model, shift tolerances
    * Mclaren GT3: Engine wear model, shift tolerances, increased fuel consumption

Physics:
    * Ariel Atoms: Set fuel capacity to 40L
    * FG1000: Gearshift tolerances. Throttle lift now required for upshift when using manual clutch.
    * Caper Monterey: Set up oval physics switch. Separate road and oval cars no longer needed.

Physics:
    * Traction control slip
    * Tires: Physical popping, but sound event not hooked up to it yet. FC r14 base, A, B, C, D, E, T, W, N tires. uprated brakes, chassis adjustments
    * FC: Default setup changes, expanded CG range, RH range, and wing ranges. R14G tire enabled.
    * Ariel Atoms: Set up gearbox shifting tolerances and damage, low-speec TC data, finished engine wear model
    * Gumpert Apollo: Little handling revisions

Physics:
    * Gearbox damage

Physics:
    * Active aero damage bugfix
    * Tires: FC diffuser tweak, FC R11N tire (Ben requested forced extra front grip)
    * RUF CTR3: New suspension & aero model
    * Audi R8 V10+: Rear motion ratio accurate to real car and revised suspension. Recalibrated (stupid non-linear) speedo in cockpit for a better match over the whole range.

Physics:
    * Improved manual clutch
    * Statistics updates for vehicles
    * Physics system updates for generating vehicle statistics offline
    * Tires: New GT and LMP tire sets with grip balance moved to more adhesion and less tack.
    * GT3 & GT4 cars: Better default traction control for the tires, revised setups, fixed bugs
    * Pagani Zonda R: Finished heat and wear model, revised damper ranges
    * Oreca 03: New suspension geometry, finished heating&wear, improved default setup
  • samsung123
    Ki kötelezett rá?:)
  • lac coo
    Hát nyilván nincs , ez a baj ! :DDD

Dehogy ennyire leszarják, hogy egy árva (kamu) gumi állítgatás fér bele néha-néha , az már fáj .
    Nem, nem tudok jobbat csinálni ......
  • Screenracer #8590
    Én a helyedben megírnám SMS-nek a véleményem, hogy ezt nem így kell csinálni. Ezért tökölnek meg toporognak egyhelyben, mert te ideirogatsz és nem hozzájuk. Lehet, hogy már rég megcsinálták volna rendesen ha leírod nekik, hogy hogyan is kell egy játékot összedobni tisztességesen.
  • SityiSXT
    Totti: tegnap este behalt a Steam, ezzel egyutt az SMS beleptetoszerverek is. Forumban szoltak is.

Laccoo: Mibol gondolod, hogy a fizikai motorban tortent valtoztatasok es a patch merete osszefuggesben van egymassal?
  • lac coo
    Lassan lelövöm én ezt ez állandó értelmetlen frissítgetést ....
    Legutóbbi : Build 717 (02/05/14, Junior Member+) - 1.4 GB ( 1,4 GB !!)

Ebből a fizika :
    * Ariel Atoms: AI tire and suspension model tweaks.

Ez így már több mint nevetséges.

• lac coo
    Jah, láttam én is, elég durva.
  • BooMiller
    Ahogy néztem a nem agyon tömöritett Driverclub vieot PS4-en, nem fog túl nagyot ütni grafban a cars, vezetési modell meg mindkettőben arcade:D

itt
  • BooMiller
    Gondolom sokszor kell nyomkodni azt csak elindul:))
  • lac coo
    Ezt sokszor eljátssza, szar ez is, régóta .... Próbálgatni kell többször, néhány próba után beenged, esetleg Steam restart ...

De úgy látom annyira te sem erőlteted a dolgot ... :DDD
  • Screenracer #8583
    Miért nem multiztál inkább az AC-val?
  • Totti5
    Gondoltam tekerek egyet az SLSel.

Nem jött össze:(

• nemgyenge01
    Remeg az autó he.
  • Screenracer #8580
    WEC 6 Hours of Spa-Francorchamps Race !

http://backvideo.ampi.tv/embed/8ialzp
  • Screenracer #8579
    Amit akarsz. Ez csak egy videó.
  • Totti5
    Akkor mit kell rajta nézni?:)
  • Screenracer #8577
    És?
  • lac coo
    Ez megint segítségekkel van ......
  • Screenracer #8575
  • Screenracer #8574
    Biztos fázik a trolloktól. :DDD
  • lac coo
    Mi az a didergos kasztni ? :)
  • nemgyenge01
    A kasztni mozgása még mindig didergős :) Pályák igénytelenek(google maps ugye). A kormány kezelés/animáció szintén gáz...vicces szoftver az biztos.
  • lac coo
  • samsung123
    SitySXT: csak a mondandóm első fele ami a válaszodra írtam :)
  • BooMiller
    Azt meg kell hagyni jol néz ki..(ha nem target render) valszeg ezért nem haladnak mert egyszerre fejlesztenek mindenre.

PS4

• samsung123
    Ezért mondtam régebben, hogy CARS nem mindenkinek való, már akkor látszott, hogy itt teljes belátás van. Nem véletlen, hogy zárolták a jelentkezőket. Sok más játék is így készül csak 90% kész állapotban mondják rá, hogy Béta teszt és eresztik rá a népre(vagy a tartalmak nagy része hiányzik, de maga program késznek mondható) és akkor is mennyi nyígás van a felhasználóktól, ettől függetlenül lehet sz@r majd végeredmény, csak így eddig ezt sose láttuk már játéknál, mert a fejlesztők tudták, hogy a laikusok csak azt látják majd, hogy [email protected] az SMS bevállalta.
    Remélem összeáll az egész a végére, én bizakodó vagyok, és rengeteg Patch is valszeg jönni fog hozzá a kiadás után.
    Akinek nem jön be, van más sok játék ami közül válogathat, ha meg megvette tudta, hogy zsákbamacska. Sokkal több játék van ami sokkal jobban nem éri meg a pénzét, csak a sok promó videó és demó híján olyat vesz, ami végül nem teszik neki. Nem láttam volna, hogy ennyire menne a vergődés.
    Kész, máskor nem vesz az adott készítőtől, jobban meggondolja legközelebb. Senkit nem fegyverrel kényszerítettek a vásárlásra...Amit rossznak érzünk nem játszunk vele, felejtsük el, a tanulópénz meg nyeljük le.(aki nem inge ne vegye magára) Hozzunk felelős döntéseket :)
  • Zsoltee_a_bator
    M1 procar-t nem probaltam egy ideje, egesz jo allapotban van ebben a buildben.
  • SityiSXT
    Ez nekem volt valasz? Ha igen, akkor olvasd el figyelmesebben, mit irtam. Ha maradunk a parhuzamnal, ok setupolnak, nem te.
  • SityiSXT
    Mar megint nevet csereltek? Mintha ez olyan fontos volna...
  • Screenracer #8564
    Szerintem se.
  • Screenracer #8563
    A Galileo-t kicserélték Madness-re. Legalábbis az aktuális bejelentkező képernyőn most Madness szerepel.

• lac coo
    Nem setup problemam van.....
  • SityiSXT
    Akkor jojjon egy kis kitero a programfejlesztesek vilagaba. Ugyan en nem vagyok programozo, de csaladom tobb tagja is az, igy van nemi ralatasom a dologra, hogy is zajlik ez.
    A pre-alfa es alfa fazis eseteben az egesz cucc meg keplekeny. Funkciok kerulnek ki-be, kiserletezes folyik, otleteles. Konnyen elofordulhatnak fagyasok, osszeomlasok, elvegre a kod is meg instabil, keplekeny. Igazabol a pre-alfa es alfa kozott az a kulonbseg, hogy a program mukodesenek gerincet kepzo uj funkcio az utobbiba mar nem szokott bekerulni. A beta az, amikor a kodot es a mukodest optimalizaljak es bugfixelik, ergo olyankor mar illik stabilan viselkednie. Uj dolgok ilyenkor mar nem szoktak bekerulni, legfeljebb aprosagok, amik a tervezesi fazisnal meg nem merultek fel. RC akkor lesz, ha az optimalizalas befejezodott es az ismert programhibak jelentos reszet kijavitottak (a kritikusakat mindenkepp).
    Namost, ahogy en latom, van egy fontos kulonbseg az AC es a CARS kozott, ami a nyilvanos elerest illeti. Az AC eseteben hiaba nincs meg kesz a program, a fejlesztok csak bizonyos keszultsegi fokot elert tartalmat osztanak meg a kozonseggel - ergo valamilyen minimalis (vagy kevesbe az) minosegi ellenorzesen at kell essen az adott programresz, mielott elerheto lesz - legyen szo uj autorol, palyarol, vagy olyan fontos funkciorol, mint a multiplayer. Ehhez kepest a CARS eseteben mindig az adott keszultsegi fokon levo szoftvert kapod, annak minden elonyevel es hatranyaval, semmit nem kisporolva. Ennek tukreben kene az aktualis helyzetet biralni.
    A programfejlesztes nem olyan egyszeruen megy, hogy megalmodok valamit, aztan leprogramozom, es kesz, mukodik. Elofordulhat, hogy nem vart akadalyba, zsakutcaba futnak a programozok, ilyenkor nyilvan keresni kezdik a problema forrasat. Amikor egy ismeretlen autoval egy ismeretlen palyara hajtasz, te is kerulhetsz az auto beallitasa soran olyan helyzetbe, hogy erzed, nem jo a kocsi, de nem tudod pontosan, hol a hiba. Ekkor nekiallsz kiserletezni, hatha egy adott parametert (mondjuk az elso kerekek osszetartasat) megvaltoztatva jobb lesz. Elofordulhat az is, hogy adott parametert megvaltoztatva valami mas borul. Es megy ez a csiki-csuki addig, amig a jargany egyensulyat nem sikerul eltalalni. Programfejlesztesnel is hasonlo a helyzet.
    (Apro mellekinformacio: a CARS motorjat most mar Galileo Engine-nek hivjak)
  • Screenracer #8560
    Mert ha kikapcsolod a "segítségeket", akkor talán után kellene állítani néhány dolgot. Például fékerőt lejjebb venni, mert ABS nélkül rögtön blokkol. Ugyanis úgy vannak alapból beállítva az autók, ahogy a valóságban is, ha van assist, akkor azzal van beállítva. De nem kell szerintem tovább folytatnom, mert én csak egy igénytelen CARS-os vagyok. Te vagy itt a szimmester. :DDD