Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Hát gondolom azért nem igazán lehet összehasonlítani a kettõt, annyira más.
De tény, hogy a GRID2 brutális látványát elfogadnám valami simcade cuccban is !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Személy szerint nem bánnám ha elhagynák a sok számomra feleslege s dolgokat változó idõjárás (esõ),napszak stb,stb,cserébe legalább grafikailag azt tudná nyújtaná,futásteljesítményben mint a Grid 2.
Mert ez így még most is gáz,de szerintem ha kész lesz is csak ilyen lesz,nem véletlen hogy majd minden vidit úgy mutatnak hogy lassítva van a felvétel,érdekes...
Ha rendesen menne teljes sebességgel,észre lehetne venni mennyire nincs optimalizálva.
Csupán egyéni vélemény,ha megállok a kocsival bármely pályán tökéletes a kép ,sõt még a vissza játszás is jobban és szebben fut de menet közben nekem annyira zavaró hogy fél óra után megfájdul a szemem ha egyáltalán addig bírom.
Elmosódott életlen remegõ kép,stb stb......
Tanulhatnának ezen a téren a coditól.<#eljen>
Alexease
Ismet beleOFFolok a topicba, de mashol csunyabban neznenek a CARS temara😊 <#zavart1><#idiota>

Kiprobaltam a Mercit es a Lotus-t, es az atlag CARS-hoz kepest telejsen jok. csak a szokasos dolgok boszantoak: nincs setup es options a palyan (ki-belepes), idiota palyavalasztas, tulvezerelt hangok es kicsit idegesito pilota dinamika😊

Raadasul en full LOW-ban tolom, es ahhoz kepest jol nez ki. Altalaban az uj palyakon (pl. ez a Silverstone) lazan a fix 60fps megvan. Aztan valamit extraznak rajta, ami valszeg mar csak a MAX beallitasokon latszik rendesen, de legyilkolja a LOW reszt is (35-50fps).

Jacek
Persze, én nem is adom el😊 Majd ha ki öregszik szerzek bele egy DS3r motort😄 220 nyiha körül majd fog mozogni😄

lac coo
No de mennyivel jobb ezzel a ringen, mint ha egy csillivilli 316- bmw-vel mentel volna 😊))))

lac coo
En meg nem valogatok, mindket autonk olcso volt, es pont mindketto citroen 😊))))

Jacek
😊) én nem is szeretem a francia szarokat😄D De ez a szívemhez nõtt már😊 Meg kurva olcsón ettem...

Jacek
Jááááájjj😄DDD

lac coo
Kiveve a ha van az oldalan piros betu !(Meg ha eppen nem erdekli a trinaonos marhasag 😊) )

magyar ember francia autót trianon óta nem vesz 😊

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
Te, Jacek, azt mondta hogy " MÉG egy ILYENNEK is..." ? 😄DDD

lac coo
"..utálom az ilyen vackokat4 Néz meg milyen alaktalan ...! " 😊)))

Jacek
Egyik exemért VTS-el mentem elsõ randira, elmentünk kocsikázni😄 15 perc útán szólt hogy megfájdult a feje😄DDD Mert ez annyira ráz😄

Jacek
Persze Aventadornak én is jobban örülnék de valakinek egy bicikli sem jut..😊

Félre értesz! 😊 Jelenleg még egy ilyen C2-nek is örülnék mint majom a farkának! 😊

www.smart-bus.hu

lac coo
Nekem álom kategoria volt ! 😊)))

Vezetési élményben jobb mint szinte bármi, amit látok nagy átlagban az utakon ....Van ugye amivel élmény autózgatni, utazgatni, ezt viszont élmény vezetni ! 😊Ráz, olyan szinten ordít a motor 5000-nél, hogy a legtöbben megijednek tõle 😊)) De ebben ez az élmény... Pihepuha bmw...Kell a halálnak ! 😊))

lac coo
Le vazzeg, le is kellett kötöznöm magam, hogy ne keljek ki magamból ! 😄DD

Nem is állítottam, hogy rossz, csupán nem az álom kategória! 😊

www.smart-bus.hu

Jacek
VTS C2 csak megjegyzem nem annyira rossz a vezetési élmény😊)

Jacek
Te jól látom leszólta a C2-õt?😊)

értem hogy karbon csak a poligon száma kb kettõ. 😊 Ez nem baj egyébként, mert engem nem zavar, az már viszont ingen amikor itt fröcsögés megy AAA-ról mert konzolon csak az van, bezzeg a fos pc-n meg csak ZZZ. (nyilván nem szó szerint)

Totti5
Carbon:

De lehetne akármilyen ez moddolt kamera nézet, alapból nincs oilyen nézet a játékba így nem is látod.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Az ülés kidolgozása AAA szint.

lac coo
Napokban testközelben és üzemszerû mûködés közben ( bélkitaposás..) megcsodálhattam egy Opel Corsa OPC-t, hát az valami csoda ! 😊
Az olyan szinten szögletesen fordult be a kisutcába, hogy olyat csak NFS-be látni !!! 😊

Nekem sincs, ezért próbálom a szimulátorokkal pótolni a dolgot! 😄

www.smart-bus.hu

lac coo
Igényeim nekem is vannak, csak pénzem nincs 😊
Szakadt jampigyerek 3-as BMW-ket, nagy mélynyomoóshondásokat így is megalázza 😄DDD

C2-nél picit nagyobbak lennének igényeim vezetési élmény terén... 😊)

www.smart-bus.hu

lac coo
😊 Jó az .

lac coo
Én csak azért hogy szórakozzam ! 😊)))

Valósághoz ot a C2, páran ledudálnak, de az valóságos mikor szorítom le a suzukis mamát ! 😊

Totti5
Hajjaj, az nagy fun. ( 75% )

És annak is a warez részébe, mert kötve hiszem, hogy megvettétek... <#eplus2>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

+1

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Egyébként van már a GRID 2-nek is egy topikja. Szerintem ott kellene ezeket a grides okosságokat megosztani. Csak azért mondom, mert már nagyon átmentetek OFF-ba. :-)

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

"Aztán ha szerintem jó, felõlem az dörgöli a taknyát a monitorra aki akarja ! 😄DDDD Ebbõl a fúúú codemaszers fújjj, ovodás dologból már kinõttem ... "

Valamit félre értettél. Nem téged minõsítettelek, hanem a játékot.
Szerintem ebben is van evolúció, mert valamikor a kezdetek kezdetén én is NFS és társain kedveltem meg ezt az autós PC mûfajt, de elkezdtem többre vágyni. Én meg, ebbõl nõttem ki. 😄

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Na itt jönnek az egyéni igények! 😊 Nekem erre van igényem, neked nem... nem vagyunk egyformák, és ez így van rendjén! 😊

Van aki azért játszik, hogy a valóságban elérhetetlen dolgokat minél közelebb hozza magához, van aki azért, hogy a valóságtól minél távolabb kerüljön! 😊)

www.smart-bus.hu

lac coo
Átküldtem !

lac coo
Mekkora hülyeséget beszélsz , most látom csak ! 😊

Szép is lenne , ha egy játék csak és kizárólag a valóságról szólna ...Hová is jutnánk ! 😊

Nem még, de erre rá is nézek majd! 😊 A dirt3 nálam az a kategória, ami még pont a határeset... haverokkal sokat ökörködünk vele, pár sör, adogatjuk egymásnak azt a bizgentyût, és megy a vérszívás! 😄

Bele éltem maga az ilyen bulik alkalmával, megvettem PC-re is, belõttem a kormányt, nagy lendülettel belekezdtem, aztán 2-3 óra után nagyon unalmas lett... 😞

www.smart-bus.hu

lac coo
DIRT 3-malpróbáltál menni kb 60-70 %-os tapadással ? 😊)))
Marha jó ! Az már nem ám padlógáz ... 😊

lac coo
Az legyen a legkisebb baj, hogy rá kell szánnom 30 másodpercet ! 😊

Nem, az nem az, mert az ember azokat a vágyait próbálja közelebb hozni magához, amikrõl tudja, hogy a valóságban nem teljesülhetnek. 😊 Ezért szimulátorozunk és ezért keressük azokat a játékokat, amik a lehetõséghez képest minél közelebb vannak a valósághoz. Úgy vélem, ez a fajta idõtöltés egy tartalmas sok esetben hasznos szórakozás.

Ami távol visz a valóságtól, ami csak a külsejével akar hatni rám, az számomra üres és értéktelen... maximum arra jó, hogy a haverokkal pár sör mellett ökörködjünk egyet. ( pl dirt3 )

Engem nem érdekel, hogy ki mivel tölti a szabadidejét, de mint mindenben itt is vannak szintek. Az én szememben és az én véleményem szerint az ilyen játékok a ranglétra alján vannak, és hosszútávú tartalmas szórakozást a számomra képtelenek nyújtani, emiatt értéktelenek.

Biztos az én hibám, de mivel számomra ezek értéktelenek, ezért lenézem õket! Régebben azokat is lenézetem akik ilyenekre vannak/voltak rákattanva, de, ahogy öregszik az ember úgy egyre inkább elhiszi, hogy a buddhista bölcsek világlátásában van valami, és ezért igyekszik a számára nem fontos dolgokhoz érzelem mentesen viszonyulni. 😊

www.smart-bus.hu

Totti5
Melyik progival tetted a dirt3-as tapadás csökkentõvel? teszek vele még egy próbát akkor. Bár nekem inkább az irányítás érzékenysége volt zavaró.

Csak emlékeztetlek, hogy ez most adták ki kész játékként, de már alapból egy fos, amit moddolgatni kell, hogy élvezhetõ legyen. 😄DDD

lac coo
Levettem, 50 %-ra a tapadást ( 200-ról 😊 )
Teljesen jó.... Van fékút, kigyorsításra figyelni kell ( nem úgy mint CARS padlógázas autóiba !!! ) , gázadásra szépen ívre fordul, nélküle tolja az orrát, stb .... Nem sim, nem is simcade de teljesen kellemes , gépészkedõs a vezetése ! Abszolut természetes az autók mozgása,,, kb mint egy szim jó adag segítséggel ....

Aztán ha szerintem jó, felõlem az dörgöli a taknyát a monitorra aki akarja ! 😄DDDD Ebbõl a fúúú codemaszers fújjj, ovodás dologból már kinõttem ...

Komolyan, ezt azért nem kellene a CARS-hoz hasonlítani. Az rendben van hogy az iR-hez vagy a szokásos szimekhez mérten még nincs és lehet hogy nem is lesz olyan szinten szimulátor, de ennél már az elsõ Shift-tel is jóval magasabbra helyezték a lécet.

Na, csak azt akarom mondani, hogy mégse tudod annyira a helyén kezelni a dolgokat. 😄

Totti5
Akkor menjünk kapálni, mert azt hogy 30-40 éves fejjel kurva drága eszközökkel imitálunk ótóversenyt a kisszobába, az nem gyerekes?😄 ez a videójáték. Ne nézzük le a másikat, mert õ más stílust kedvel... azt is ugyan olyan élvezettel lehet játszani, mert ez a lényege. Szórakozás.

Grid 1-2 nem tetszik, nem is játszok velük, de más árkád ótóba meg 50 órát öltem, csak single szinten ( Midnight Club LA, ami full árkéd még a Gridhez képest is, de pokoli nehéz volt, kihívást jelentett minden verseny ) Élveztem? naná, azárt mert egy nagyszerû autós játék.

Nézd már meg a körítést. Nézd meg, hogy melyik autósport szabályait követi. Semmi nem utal arra, hogy ha ez nem is HC de legalább egy tisztességes versenyjátékot adnának ki ami egy délutáni szórakozás szintjén lenne. Egy magamfajtának és nem tartom magam HC-nak, ez kb. egy órás szórakozás és azután uninstall. Nem hiszem hogy bármilyen élvezeti szintet el tud érni egy olyan játék ahol az AI kilökdös szinte mindig ha leelõzöd vagy spontán váratlanul a fák között találod magad. És ez multiban is hasonló, mert a kölykök az AI-tól tanulnak meg vezetni. Szóval semmi lenézés nincs abban, hogy milyen korosztálynak való. Ez tény.

lac coo
Hát akkor én nem vagyok normális, de helyén kezelem a dolgokat, és elég jól elvagyok a lassabb verdákkal 😄DD

Délután nekiállok a tapadásokat átírogattni ( 2X szorzóra van minden rakva...) simán lesz olyan jó mint a nyakatekert CARS autók ! 😊

(Csk zárójelben mondom ,mert flém lesz belõle, vannak ugyan valami scriptek benne, ami hol abs-ként, hol stabilitási segítségként, kipörgésgátlóként jelenik meg, de összességében mindent számo lamit, kell, mivel egy alap motor, ami bármire jó velorextõl az F1-ig, minden paramétert számol ahogy kell, kezdve a motor helyzetétõl a bezintank súlyáig... Nyílván nem hülyék, egyszerûbb így moddolni, mint mindenre ezrével gyártani a scripteket ...)

Aki már elmúlt 10 éves és hosszú távon erre van igénye, azzal azért lehetnek problémák! 😊

www.smart-bus.hu

lac coo
Nem, ez a mûfajában csúcstermék...
És leginkább azért fut ilyen jól, mert profi munka !! Ez tuti !