Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De tény, hogy a GRID2 brutális látványát elfogadnám valami simcade cuccban is !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mert ez így még most is gáz,de szerintem ha kész lesz is csak ilyen lesz,nem véletlen hogy majd minden vidit úgy mutatnak hogy lassítva van a felvétel,érdekes...
Ha rendesen menne teljes sebességgel,észre lehetne venni mennyire nincs optimalizálva.
Csupán egyéni vélemény,ha megállok a kocsival bármely pályán tökéletes a kép ,sõt még a vissza játszás is jobban és szebben fut de menet közben nekem annyira zavaró hogy fél óra után megfájdul a szemem ha egyáltalán addig bírom.
Elmosódott életlen remegõ kép,stb stb......
Tanulhatnának ezen a téren a coditól.<#eljen>#eljen>
Kiprobaltam a Mercit es a Lotus-t, es az atlag CARS-hoz kepest telejsen jok. csak a szokasos dolgok boszantoak: nincs setup es options a palyan (ki-belepes), idiota palyavalasztas, tulvezerelt hangok es kicsit idegesito pilota dinamika😊
Raadasul en full LOW-ban tolom, es ahhoz kepest jol nez ki. Altalaban az uj palyakon (pl. ez a Silverstone) lazan a fix 60fps megvan. Aztan valamit extraznak rajta, ami valszeg mar csak a MAX beallitasokon latszik rendesen, de legyilkolja a LOW reszt is (35-50fps).
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
www.smart-bus.hu
Vezetési élményben jobb mint szinte bármi, amit látok nagy átlagban az utakon ....Van ugye amivel élmény autózgatni, utazgatni, ezt viszont élmény vezetni ! 😊Ráz, olyan szinten ordít a motor 5000-nél, hogy a legtöbben megijednek tõle 😊)) De ebben ez az élmény... Pihepuha bmw...Kell a halálnak ! 😊))
www.smart-bus.hu
De lehetne akármilyen ez moddolt kamera nézet, alapból nincs oilyen nézet a játékba így nem is látod.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az olyan szinten szögletesen fordult be a kisutcába, hogy olyat csak NFS-be látni !!! 😊
www.smart-bus.hu
Szakadt jampigyerek 3-as BMW-ket, nagy mélynyomoóshondásokat így is megalázza 😄DDD
www.smart-bus.hu
Valósághoz ot a C2, páran ledudálnak, de az valóságos mikor szorítom le a suzukis mamát ! 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Valamit félre értettél. Nem téged minõsítettelek, hanem a játékot.
Szerintem ebben is van evolúció, mert valamikor a kezdetek kezdetén én is NFS és társain kedveltem meg ezt az autós PC mûfajt, de elkezdtem többre vágyni. Én meg, ebbõl nõttem ki. 😄
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Van aki azért játszik, hogy a valóságban elérhetetlen dolgokat minél közelebb hozza magához, van aki azért, hogy a valóságtól minél távolabb kerüljön! 😊)
www.smart-bus.hu
Szép is lenne , ha egy játék csak és kizárólag a valóságról szólna ...Hová is jutnánk ! 😊
Bele éltem maga az ilyen bulik alkalmával, megvettem PC-re is, belõttem a kormányt, nagy lendülettel belekezdtem, aztán 2-3 óra után nagyon unalmas lett... 😞
www.smart-bus.hu
Marha jó ! Az már nem ám padlógáz ... 😊
Ami távol visz a valóságtól, ami csak a külsejével akar hatni rám, az számomra üres és értéktelen... maximum arra jó, hogy a haverokkal pár sör mellett ökörködjünk egyet. ( pl dirt3 )
Engem nem érdekel, hogy ki mivel tölti a szabadidejét, de mint mindenben itt is vannak szintek. Az én szememben és az én véleményem szerint az ilyen játékok a ranglétra alján vannak, és hosszútávú tartalmas szórakozást a számomra képtelenek nyújtani, emiatt értéktelenek.
Biztos az én hibám, de mivel számomra ezek értéktelenek, ezért lenézem õket! Régebben azokat is lenézetem akik ilyenekre vannak/voltak rákattanva, de, ahogy öregszik az ember úgy egyre inkább elhiszi, hogy a buddhista bölcsek világlátásában van valami, és ezért igyekszik a számára nem fontos dolgokhoz érzelem mentesen viszonyulni. 😊
www.smart-bus.hu
Teljesen jó.... Van fékút, kigyorsításra figyelni kell ( nem úgy mint CARS padlógázas autóiba !!! ) , gázadásra szépen ívre fordul, nélküle tolja az orrát, stb .... Nem sim, nem is simcade de teljesen kellemes , gépészkedõs a vezetése ! Abszolut természetes az autók mozgása,,, kb mint egy szim jó adag segítséggel ....
Aztán ha szerintem jó, felõlem az dörgöli a taknyát a monitorra aki akarja ! 😄DDDD Ebbõl a fúúú codemaszers fújjj, ovodás dologból már kinõttem ...
Na, csak azt akarom mondani, hogy mégse tudod annyira a helyén kezelni a dolgokat. 😄
Grid 1-2 nem tetszik, nem is játszok velük, de más árkád ótóba meg 50 órát öltem, csak single szinten ( Midnight Club LA, ami full árkéd még a Gridhez képest is, de pokoli nehéz volt, kihívást jelentett minden verseny ) Élveztem? naná, azárt mert egy nagyszerû autós játék.
Délután nekiállok a tapadásokat átírogattni ( 2X szorzóra van minden rakva...) simán lesz olyan jó mint a nyakatekert CARS autók ! 😊
(Csk zárójelben mondom ,mert flém lesz belõle, vannak ugyan valami scriptek benne, ami hol abs-ként, hol stabilitási segítségként, kipörgésgátlóként jelenik meg, de összességében mindent számo lamit, kell, mivel egy alap motor, ami bármire jó velorextõl az F1-ig, minden paramétert számol ahogy kell, kezdve a motor helyzetétõl a bezintank súlyáig... Nyílván nem hülyék, egyszerûbb így moddolni, mint mindenre ezrével gyártani a scripteket ...)
www.smart-bus.hu