Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senki nem mond ilyet, mert ez mindenkinek készül. Millió gémernek kortol függetlenül. Hagyjuk már ezt a lenézõ beszédet, mert nem igaz. Minden játék félrevezet ennyi erõvel, ami nem hardkór ûbermegaélethû szimulátor. Bullshit.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Azt se mondtam, hogy arra amire készült nem jó, csak arra próbáltam válaszolni, hogy miért futhat ilyen jól. 😊
Az meg minimum, hogyha már mindent kihagytak belõle, ami élvezhetõvé tesz egy autósjátékot, hogy a hang legalább jó legyen, mert legalább valami fent tartja látszatot, hogy milyen játékkal is mész.
Valóban profi játékgyártó a CM, de ne felejtsük el, hogy ez már kimondottan óvodásoknak és alsóiskolásoknak készül. Ez mondjuk nem lenne negatív a szememben, mert valahol el kell kezdeni megkedvelni ezt a mûfajt, de ami ebben mégis negatív az az, hogy félrevezetik a kölyköket és azt fogják hinni, hogy az autóversenyzés az ilyen és ne csodálkozzunk, hogy ilyenekkel találkozunk, amikor leülünk multizni egy kicsit és a rajtnál már letolnak a pályáról. 😄
Végeredményben ez mégis csak egy rakás sz.. . 😞
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
EGO motor sokat tud, simán alkalmas arra , hogy gy ütõs simcade cuccot összedobjanak, csak ugye minek .....
Nos, hogy a pálya elnagyolt, az elég LOL !!!Kifejezetten értelmetlenül részletes, érdemes megállni az utcákon nézelõdni kicsit ....
De nem vitázok ezen, ez vérprofi munka bárhonnan is nézzük !
És hogy a codi nem legyint az apróságokra két példa: épülõ ház emeletén hegeszt az ember és potyog a szikra, valamint ha alagútban rádióznak rád recseg ropog a vétel ! 😊
Hang az jelenleg minden autósjáték számára elérhetetlen álom ...
Most nem azt mondom, hogy a GRID álmaim játéka, de nem lehet elmenni szó nélkül mellette, olyan profi lett, a maga szintjén persze. Az a baj, hogy akiknek készül azoknak soha semmi nem jó, most sírnak a fülke nézet után ...No comment !
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Én gyakorlatilag még lodolást se látok, akárhogy figyelem 😊))) A hangok meg olyanok, hogy összes többi autós játék fényévekre van tõlük 😊))
Vérprofi ez a Codemasters, kár , hogy nem csinálnak valami jobb simcade cuccot 😞
Egyébként miért olyan ku*va nehéz a logi támogatása?
fps szám pedig optimalizálás kérdése. Jelenleg csúcs PCn is szarul fut szóval...
De nem csak ez a bibi, hanem az, hogy ugye ezt PC-re és a következõ genes konzolokra kiadni szinte rögtön ki lehetne, hiszen végeredményben mindegyik konzol egy PC.
Az viszont bátor dolog lenne, hogy a bejelentett platformokra nem jelenik meg mégsem. (xbox360, PS3...) Biztos kisebb-nagyobb köpködés lenne, ha így történne.
DE szóval ha jövõre jön PC-re, akkor én a helyükben simán kiadnám a next-gen konzolokra is, és ott meg tuti nem lesz baj az FPS számmal.
Szóval már megint megy részedrõl a duma, az általánosítás, de semmit, semmit nem ér a szövegelésed.
Csak mert az mér egy 1000-es.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A CARS-t (az engine-t) egyertelmuen modern, script-alapura, multi-platformra fejlesztik. Jovore ertelmetlen lenne kiadni a regi konzolokra. Foleg hogy ezt az engine-t legalabb a kovetkezo 5 evre fejlesztettek.
Az ujakon tuti megy majd fix 60fps-t, de lehet hogy 120-at is.
www.smart-bus.hu
Mind1 én élvezem
Ezt SMS-éknek kellet volna leírnod, hogy tudják meg mitõl döglik a légy, nehogy véletlenül valami szarral rukkoljanak ki konzolon. <#mf1>#mf1>
Talán azért sem írtam, mert magától értetõdik (!) a válasz. Egy GT-nél és Forzánál nem is kérdés a 60 FPS, mármint az, hogy azt célozzák meg a játékakiban, a pCARSnál viszont több kérdés is felmerül.
1. Lehet elsõ körben inkább a grafikával hódítanának, meg a fullosan dinamikus pályákkal, idõjárással, napszakváltással... azért ezeket, szépen megcsinálni, 60 FPS-re kinyomni, azért nem olyan egyszerû... pláne egy új cím, elsõ kiadása alatt.
2. Persze akár az is lehet, hogy inkább butítanak a grafon, de fix 60-ra mennek rá, de ezekrõl semmi hivatalos nincs.
Én nem azt mondtam, hogy a pCARS egy fos lesz, mert 30 FPS lesz a képfrissítési szám, hanem azt, hogy nem örülnék neki, és nem is szívesen használnám konzolon, a játék koncepciójába meg nem is férne szvsz bele. Egy arcade bohóckodásnak elég az alacsony FPS szám, de egy simcade vagy szim címnek kell az a 60. Pláne, hogy a konkurencia tudja, tudni fogja.
És mint írtam, lehet 60 lesz, csupán semmi hivatalosat nem hallottam még errõl, és mint fent vázoltam, simán benne van a pakliban, hogy végülis konzolon inkább a jobb grafikára mennek, és beáldozzák a képfrissítést...
Egyébként meg adja az isten, hogy a pCARS olyan legyen, mint amilyennek eltervezték. (Plusz sikeres!) Talán ha sikeres lesz, lehet végre a következõ GT-be vagy Forza-ba is belekerülnek a versenyhétvégék egy játékmód keretein belül, bár aztán lehet már a hamarosan megjelenõ játékokban is benne lesznek, de szvsz ez még ki van csukva...
Megneztem a CARS-t, de valoban kicsit vicces a hang, de az iranyitasa kicsivel rosszabb😛 Persze ez meg nagyon beta...
Gondoltam csinalok egy osszehasonlito videot az R3E-vel, de mivel nalam a CARS alig nyogi ki a 40fps-t (full low-ban), videofelvetel nelkul, igy eleg igazsagtalan lenne a video (meg ha most nem is a kep a lenyeg).
De az R3E legalabb full max-ban topposan megy, meg sem reccen😊 Igaz, ha a CARS max-on lenne, lazan lenyomna (low-ban nem😛).
Igy maradt a szolo R3E hang minta. Ez sem teljesen 100-as, de mar kidolgozottabb (bar kicsit sok vizhangot toltak az engine-re).
Max speci lemez es vagy iro es/vagy software kell hozza. De gozom sincs.
De gonsolom a Konzolosok/Xbox topic-ban tudnanak segiteni, ott valszeg Totti a fonok😊 De rendes stilusban ertekezz, mert elvarazsolnak😄
Csak jó lenne ha nem bas..nám át magam ! 😄
Igy hasznaltan, max 2 evest, max 25-30E-ert (gyari papirost, nem valami szetbarmolt fosst)😊
Õõõ..PS3-on lehet warezolni ? 😊))
most veszek egy ps-t is az xboxom mellé, hogy játszhassak ilyen szuper jó szimulátorral, ha már xboxon nem jött össze remélem a ps-en már tényleg megtapasztalhatom a real driving érzést. <#worship>#worship>
ugyanitt ps3-at keresek, xbox360+három játék beszámítással (így talán kettõ helyett csak egy porfogó lesz a tv alatt)
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3