19801
  • lac coo
    Akkor egyszerubben : segitsegek nelkul kezelhegetlenul, elvezhetetlenul rossz .....
  • Screenracer #8558
    Az ő számára is ugyan ez az állítólagos szar autókezelés állt rendelkezésre. Tehát egyenlőek a feltételek. :(((
  • Screenracer #8557
    És az sem árt ha figyeli az ember a friss buildeknél az ismert hibákat is. Például a tegnapinál ezeket tüntették fel.
    Known issues:
    - Replays in MP: Not working as they should
    - P2P Tracks: Don't press return to pitbox
    - JIP: Stop&Go Penalty might be given during the JIP sessions
    - Replays will only work with your first race. If you quit and start a new session, all participants will be stuck on the grid.
    - GT40 present some visual issues (misaligned window)
    - California Highway: Broken AIW and track percentages
    - There may be some issues with the AI at both Brands tracks (investigating now).

Meg a profilodhoz legyen kitöltve, hogy milyen géped van a "signature" részben. Ha beírod és beküldöd a hibaleírást, akkor rögtön látják, hogy milyen hardware-t használsz.
  • lac coo
    Igen, ebben a dologban az a lenyeg, hogy ugyanolyan kort csinaljak, nem am az, higy szar az autokezeles.....
    De akkor talan ertem, nektek hogy nincs bajotok vele. :)
  • Screenracer #8555
    Mindig elfelejtem, hogy az aki nem használja az assistokat, az már simán jobb egy valódi versenyzőnél is. Azért jó lenne látni, hogy assistokkal csinálsz egy olyan kört, mint René Rast. Ha már az olyan gagyi. :DDD
  • lac coo
    Teszteld le tobbszor is, nalam van hogy elindul, es kibirja az ot percet amig hasznalom....De majd megnezem, kosz.
  • Norbi1990
    Eddig nem fórumoztam. Most utánanéztem és tegnap írt valaki egy megoldást. Átmenetileg ez a probléma megszűnt.

lac coo: steambe a CARS-ra rákattolsz jobb gombal, tulajdonságok, ott indítási opciók beállítása, és oda beírod hogy -dx9
  • Screenracer #8552
    Mivel a mai SMS magja volt valamikor a SimBin alapítója is és még ők csinálták a GTL-t és a GTR 1-2-őt, nem titok, hogy az ISI motorral dolgoztak azelőtt. De amíg a SimBin maradt a gMotornál, az SMS csinált egy saját fejlesztést. A Shift első része óta ezzel a saját motorral dolgoznak. De hülyék lettek volna ha nem használják fel a gMotor-os tapasztalataikat. :))
  • lac coo
    Akkor targytalan, ugy meg gagyi, gyerekjatek.....legfokepp mert az osszes auton semmifele erezheto visszajelzes nincs se a fekrol se a gazrol, kan vezetni. De akkor mar ertem a dolgot.......
  • Screenracer #8550
    Ha megnézted volna a leaderboardon, akkor láthattad volna, hogy be volt kapcsolva az ABS és a TC, mert az erediten is van. :))
  • Screenracer #8549
    Mondjuk ez is változó, mert van akinek semmi baja sincs vele, tehát nem egyértelmü a hiba forrása. Másrészről meg, ahogy te mondod, arra fizettél be, hogy tesztelni tudjad. Akkor nem kellene a teszteredményeidet megosztanod a WMD fórumon? Ráadásul az is a teszt része, ha valamiért nem indul, azt is jelezni kellene a fejlesztők felé. ;)
  • lac coo
    Papíron nem úgy hivták, de mentem vagy 5 évet rF-el, azt határozottan állítom, hogy érezhető volt még akkor honnan kezdték .... azóta hála a közönség és a cég fejlesztésének, nulla az egész .
  • lac coo
    Steamen át tudod rakni napi frissítésre ...
  • lac coo
    Igazából aki komoly felhasználó, az már rég rájött, hogy valahogy a az autó viselkedését még véletlenül sem taglalja, mutogatja egy videó sem :)))

Múltkor volt az a versenyző csóka az Audival...
    Azt az autót kipróbáltam, hát aki berak nekem egy videót, amin az is látszik, hogy nincs semmi segítség bekapcsolva, és azzal normálisan megtesz két kört, annak fizetek egy italt! :DD

• Screenracer #8545
    A CARS-ban már nem volt már semmi alap rF cucc. Ez már teljesen az SMS által éptett motorra épül. Ez a Madness engine. ;)
    Ráadásul ez is ferdítés, mert van amelyik autó kezelése valóban rossz, de vannak már nagyon jól működő cuccok is. Biztosan lesznek olyanok akik csalódottak lesznek, de még nem láttam olyan játékot ami mindenkinek egyformán jó vagy rossz lett volna.
  • Norbi1990
    Eddig nem tapasztaltam olyan hibát, hogy nem indul el a játék.
    Azért fizettem, hogy tudjam tesztelni, de hát így szart se tudok csinálni.

Ahogy nézem másoknak is van ilyen hiba állítólag már hetek óta. Azóta miért nem orvosolják a hibát? Arra fizettünk elő, hogy ne tudjuk használni? Amit befizettünk pénzt mind a játékra megy, annyit azért elvárnák, hogy a felhasználók által bejelentett nagyobb problémát (mint hogy nem indul a játék) hamar orvosolják.

Heti frissítéses cuccot vettem meg, remélem jövőhétre javítják.
  • Skyline
    Az egyedüli hazugságok itt azok a látványvideók valamint az ilyen real/CARS videók (az ilyen real/ cuccoknak amúgy is blődségek, már playstation 2 arcade autókánál is jöttek annó ilyenek és vágódott rá a nép hogy mekkora SIM)...
  • Screenracer #8542
    Érdekes, itt is ez megy. Belinkelek valamit és rögtön jön néhany troll, aki elkezd ezerrel fikázni. Mi a szokatlan ebben? :DDD
  • lac coo
    A napokban be-benézegettem wmd fórumra, kb ott is ez megy, valaki beírja, hogy valami baja van az autó kezeléssel, ötven ember meg leoltja, hogy mi baj lenne vele.. ..:DDD

az tuti, hogy régebben jobb, volt, mikor még több volt benne az alap rF1 cucc... ahogy "fejlesztették" szépen romlik az autókezelés. az is biztos, hogy nem javul 100%-ot, nagyot fognak csalódni azok az emberek akik, majd kipróbálás nélkül megveszi ka videók alapján .
  • Screenracer #8540
    Nem önszántukból zárták le a további csatlakozásokat. Nem ártana tájékozódni mielőtt... Na mindegy. :DD
  • Screenracer #8539
    A látvány és az összes külsőség a játék része. Nem tudom milyen fórumokon olvasol, godolom főleg ezt, de aki azt mondja, hogy folyamatosan romlik az hazudik. Vannak néha visszalépések, de ez gondolom a fejlesztéshez tartozik máshol is, csak itt nagyobb nyilvánosság előtt van. Honnan tudod mi történt az AC-ban, mire a korai hozzáférésig eljutott? Már öt éve csinálja Kunos, a saját bevallása szerint. Gondolom ez fel se merült benned. :))) A videókat a tagok csinálják nem a fejlesztők. Például JonZ egy sima user volt azelőtt, most ő a hivatalos trailer készítője. :) Egyébként mikor mentél utoljára CARS-al? :DDD
  • lac coo
    En is igy latom.......
  • lac coo
    Ez a hiba nem mostani, soka embernel van, azota eltelt par het, semmit nem reagaltak ra, ez a baj......Nem mintha a buildenkenti ot perc hasznalat annyira hianyozna.
  • Skyline
    // Nem is csodálom hogy az AC-t befizetve a stexet lehet tolni, míg a CARS-t inkább annó lezárták....
  • Skyline
    Csak tudod az AC folyamatosan készül, érezhető benne változás, és nem csak atomlátványos videókat dobálnak ki a vakvilágba, hogy elvakuljon aki nem ismeri...Ezzel szemben a CARS a fórumok tanúlsága szerint folyamatosan romlik, egy optimalizálatlan szemét ráadásként, és ahelyett hogy fejlesztenék, inkább videókat gyártanak hogy csöpögjön egy játékra az emberek nyála, miközben a videó tartalma gyakorlatilag hazugság.
  • Screenracer #8534
    De az, azért megvan ugye, hogy egy fejlesztésbe fizetted be magad? Tulajdonképpen mire számítottál? Egy kész progi tulajdonságaival rendelkező játékra, amit majd a te igényeidhez fognak igazítani?
  • Totti5
    Valóban és ha csak a CARS létezne a világon, akkor nem is érdekelne hogy milyen, mert nem tudnám mihez mérni.
  • Screenracer #8532
    Ez nem az AC. Nem is ugyanazok csinálják és nem is ugyanaz a szoftver.
  • Totti5
    ACnál nekem egyik bildnél sem volt hiba vagy error, sőt még a profilt sem kell minden héten törölgetni és állítgatni folyamatosan ezen az elbaszott menün, mert valami éppen elmegy...
  • Screenracer #8530
    Minden build után vannak hasonló hibák. A fejlesztők kérték, hogy ha valaki valami hibával, buggal találkozik, írja le a körülményeket és rakja fel dbg fájlt zip-ben, minden nap nézik, de nem fognak mindenkinek külön válaszolni, az ő érdekük is ugyanúgy, hogy javítva legyen. Mellesleg ezek csak átmeneti hibák, mert ha valahol valamit átírnak, akkor előfordulhat, hogy ebben-abban hiba léphet fel. Tudod, csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit. :)))
  • lac coo
    Meg soha nem volt ilyen bajom vele, most van, nem egyedi dolog, semmi erdekes nincs benne......Egyelore se otlet, se valasz nincs wmd reszerol, legalabb is en nem talaltam.De fel nem akasztom magam, megvagyok nelkule..... :))

Vagyis semmi erdekes, izgalmas nincs ebben, legfeljebb, hogy van miert beszolnod..... :)
  • Laceee
    Tényleg! Semmi, dehogy nálad mindig van valami, az-az érdekes :P
  • lac coo
    Es abban mi az erdekes ? :))))
  • Laceee
    Érdekes nekem is megy...
  • lac coo
    Hetek óta sokan jelezték ezt már, sokat nem ér aha ő is beírja, mert eddig kb nem történt semmi a dologgal ....Nem kerestem órákig, de én még egy árva tippet, vagy érdemi reagálást sem találtam WMD részéről ....
  • Screenracer #8524
    Itt senki. Ezen a helyen hamarabb választ találsz a kérdésedre, mint itt.

http://forum.wmdportal.com/showthread.php?18233-B715-B714-B713-(TM-)-28-4-14

Persze ehhez a dokumentumokból, a CARS könyvtárból ki kellene keresni a dbgSession könyvtárat, be kellene ZIP-elni az ehhez tartozó dbg bejegyzést és feltenni a fenti linkre. Ez alapján valószínü, hogy olyan fogja látni, aki ki is tudja javítani a kérdéses hibát.
  • Norbi1990
    Szomorú...
  • lac coo
    Most ilyen... Nálam is, szar a gépünk !
  • Norbi1990
    Valakinek van valami tippje mi ez a hibaüzenet?

Még egy pár hete elindult, viszont ma már nem akart.
  • lac coo
    Ez mondjuk igaz.......Lakatlan szigeten jo az a ronda no is... :)