19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Screenracer #8640 De van naplózás is és folyamatosan dolgoznak is rajta. Hányan és hány linket mutassunk, hogy elismerd, hogy csak hasraütésre irogatsz ide, kitalált és valótlan dolgokat? -
#8639 De nem a naplozas, irkafirka erdekel engem.Akkor is azt irtam ,higy nincs javitas ebben a reszeben a jateknak, (ezert) igy nincs semmi naplozas rola. -
Screenracer #8638 Pont néhány hsz-el ezelőtt azt hiányoltad, hogy semmi írás, naplózás nincs fizika területén.
#8606 "Semmit nem naploznak a fizikaval kapcsolatban....Ezt irtam, azt hittem ertheto, ha nem sorry....." -
Screenracer #8637 Senki nem mondta, hogy ez különböző fizikai motort igényel. Csak arról volt szó, hogy a fizikán kívül mennyi mindenből áll még egy ilyen játék. Szóval ezeket a kezelési módokat, mégha nem is igényel más fizikát, bele kell tenni úgy a játékba, hogy mindegyik, TT, race, karrier vagy éppen multi módban is hibátlanul működjenek. :) -
SityiSXT #8636 Ebben Tottiéknak van igaza. Semmi másról nincs itt szó, csupán arról, hogy van pár preset kezelés, de a fizika attól még ugyanaz. Az AC-ban is ott van ugyanúgy Gamer, Pro, meg nem tudom, mi - és ott sem különböző fizikai motor dolgozik az egyes módok alatt. -
#8635 Azt nem elolvasni kell, hanem erezni mikor jatszok vele ! :) -
SityiSXT #8634 Laccoo: Félreértesz. Én csak arra próbálok rámutatni, hogy a jelenlegi állapotában nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni a játékról. Ahogy nézem, emiatt van itt állandóan szájkarate. Screenracernek abból a szempontból igaza van, hogy várjuk ki a végét (én is ezt mondom - a béta fézis közepéig nem érdemes nagyon feszegetni ezt a jó/rossz lesz ez dolgot). Igen, ugyanazt mondjuk, csak míg te pápai tévedhetetlenséggel nyilatkoztatod ki, hogy ez már nem is változik, addig én azt mondom, várjunk még. És ez a stílusbeli különbség ad munkát Jonnykának.
(Amúgy eddig én véleményt eddig nem is írtam a Carsról, csak megjegyeztem, hogy jelen pillanatban az AC-t jobb vezetni.)
Ha viszont a fizikát hiányolod ennyire, akkor hadd adjak némi oldasnivalót:
Physics releases
Physics discussion
Autónkénti fizika lebontás
Tudom, masszív mennyiség. De ha egy délutánt esetleg rááldoznál, hogy beleolvasgass, akkor lehetne érdemben is vitázni itt az autókezelésről szájkarate helyett. Természetesen ez mindenki másra is ugyanúgy vonatkozik! -
#8633 Én is, az meg nekem nem hiányzik hogy kötekedésnek vegye és nekemessen, amikor csak beszélgettünk. Továbbbi szép napot. -
#8632 Hat en mara mar kiszaltam, egyszeru dolgok ezek a profilok, de en nem ertem mire akar kilyukadni...... -
Screenracer #8631 De akkor is bel kell tenni valahogy a játékba, hogy az normálisan működjön. Nem? Arról volt szó, hogy ezek fölösleges dolgok és nem csak fizikával foglalkoznak. Korábbi hsz-re hivatkoztam mikor ezt írtam. Miért nem olvasol vissza, egy szóval se mondta senki, hogy bármi változik a fizikában. Nem is arról volt szó. -
#8630 pontosabban majd én nem tűröm, de igen, most éppen egyetértünk
screen: értelmezd kérlek, amiket leírtam, hidd el, neked még mindig kevésbé hiányzik ez a "bannollak - anyázol/fenyegetsz priviben - alregeket gyártasz" mizéria, mint nekem!
én tudom, hogy tudtok ti értelmesen is vitázni, vegyétek elő azt a stílust légyszives. -
#8629 Tök egyszerűen: a készítőket csináltak 6 profilt, amiben fixre vannak véve a segítségek és a nehézség csúszkák/kapcsolók, amit én bármikor tudok magamtól is állítani a menüben. Aki nem akar az rámegy erre és belövik neki autómatikusan.
Itt semmi nem változik meg. Az FFB, fizika, vezetési modell ugyan az. -
#8628 Ac dupla TC-jet, vagy IR TC-t szoba sem hozom miben mas...... -
#8627 Egyetertek veled, csak igyekeztem tudomasara hozni, higy tovabb nem turjuk a hsz-ei masodik felet...... -
#8626 Szépen leírja hogy egyre több segítség van kilőve amíg el nem jut a SIM-ig ( autómata váltó / kuplung, ABS, TC, Stability ). Itt a fizika és a vezetési modell semmit nem változik, az mindvégig ugyan az.
+ az AI nehézség, a HUD, a törés/sérülés és valami vizuális effekt, de ezeknek egyikse sincs kihatással a vezetési modellre és a fizikára -
#8625 Na neeeee..... :)))) -
Screenracer #8624 Egy fórumban miért ne lehetne vitázni?
Én végig a játékkal kapcsolatos dolgokat írtam le, sajnálom, ha valakinek nem tetszik, hogy másnak más a véleménye. -
#8623 ha így történne / így fog, ahogy leírod, akkor nem, nincsen semmi gond.
ja és nem tudom, ki kell-e egészítenem a mondanivalómat azzal, hogy kurvára nem érdekel, hogy milyen mértékben van feszegetve az a határ, ami még a játékról szól, és nem a másik buzerálásáról. van az a beszélgetés, ami TELJESEN a játékról szól, meg van az összes többi fajta. -
Screenracer #8622
Tessék, mint mondtam ezek az elnevezések vannak. Indulásnál rákattintasz a neked megfelelő nehézségi fokozatra. Mit nem lehet ezen érteni? De ezek sem nőnek maguktól. Meg kell ezt is írni valakinek, hogy amikor valaki ezek egyike szerint kezdi a játékot az működjön is.
-
Laceee #8621 Házigazda kellene ide...
Én még nem láttam tökéletes játékot, nem tudom, hogy miért ennek kéne annak lennie, miért ezt a KÉSZÜLŐ játékot találták meg egyesek... -
#8620 En megertettem, maratam a jateknal, nem mondok el senkit semminek. Van valami gond ezzel ? :) -
#8619 :D -
#8618 srácok én nagyon de nagyon meguntam a flame törlését
egyszerűsített moderáció lesz, és én leszek a buzi, ha bannollak mindkettőtöket
van esély arra, hogy kettőtök közül valamelyik észheztér, és VÉGLEG befejezi a másik baszogatását, vagy pakolhatlak ki sorban? NAGYON jó lenne, ha legalább az egyikőtök megértené ennek a hozzászólásnak a mondanivalóját.
ja és ez nem olyan, hogy majd írkálok nektek, meg baszogatlak, meg kérlellek, meg apámfasza, hanem így valószínűleg még a mai nap folyamán én ezt a folyamatos faszom vitázást így vagy úgy megszüntetem. -
#8617 Értem. Köszönöm. CARS eszerint ebben úttörő. -
#8616 Ezt honnan veszed ??????? -
#8615 Te nem tudom kivel beszélsz, de én kérdeztem valamit. Amennyiben nem megy a válasz akkor nem kell reagálni ( nem fogsz vele megbántani, én meg nem fogom erőltetni ), de a személyeskedést fejezd be. -
Screenracer #8614 Igen. -
Screenracer #8613 Attól az még ott van. Sajnálom, de a nyelvi és egyéb nehézségeiddel magadnak kell megbirkózni. Ezen nem tudok segíteni és igazából nem is akarok. -
#8612 Konzolon miben más pl a Forza?
Van TC, ABS, menetstabilizátor. Ennyi nincs más. Ha kikapcsolom a TCt akkor kipörög a kerék, ha kikapcsolom a ABSt blokkol a kerék, Ha kikapcsolom a stabilityt akkor a kanyarokban ideges tud lenni az autó.
Szóval mit jelent a szim és az árkéd vezetési modell? CARSban több féle van??? még mindig nem értem. -
#8611 Csak az en szememt bantja, Sceenracer minden egyes hsz-e vegen ezburkoltlan provokatuv, mindenkit hulyenek mondok stilus ????
Gyak nincs ettelme sokszor a hsz nek, mint alattam, csak azert ir valamit, higy a masikat elmondhassa idiotanak, aki keptelen bekapcsolni egy jatekot....... -
Screenracer #8610 Ezek csak elnevezések az assistok használatától függően. De ezt akkor is meg kell csinálni. Amúgy érdekes, hogy pont egy konzolos nem tudja ezeket. DE ha belemennél a CARS-ba és körülnéznél benne, hogy mi mire való, akkor magadtól is tudnád. :DDD -
#8609 Te linkelted be, ami t mutattal vegig beztem, abban nincs ,maszlag az egesz.
En ugyan nem nezem ezeket, mert el tudom donteni magam is, higy valtozott e vagy sem......De megmutattad, ott nincs az tuti. -
Screenracer #8608 Azért mert nem találod az nem jelenti azt, hogy nincs is. -
#8607 'többféle vezetési modell, az árkádtól a szimulátorig'
Ez hogy működik az életben? Ott van az AC. Ha kilövöm a stabilizátor, ABS, TC, és egyéb kütyüket amitől az autó meg sem moccan, akkor szimulátor, ha meg bekapcsolom akkor árkéd? mi változik? semmi. A fizika ugyan az, az FFB ugyan, egyszerűen minden elektronika ( ami a való életben is fellelehető ) megfogja az autót, így pofon egyszerű vezetni.
Hogy lesz a CARSban szimulátor illetve árkéd vezetési modell?:))) két fizikát csinálna hozzá??? -
#8606 Semmit nem naploznak a fizikaval kapcsolatban....Ezt irtam, azt hittem ertheto, ha nem sorry.....
Es ne eroltesd, hiaba rakod be minden hasz vegere, higy nem ertek, hozza, nem tudom bekapcsolni, nem mondok igazat, nem tudom beallitani...mert ez mar nem erdekel, a provokalasnak innentol vege, ha neked letelemed felolem tolhatod ! :)))) -
Screenracer #8605 Ez mind a témával kapcsolatos. Oda linkeltem valamit, legalább nézzél már bele. A naplózásról volt szó. Ott van az e heti napló, hogy mi történt a héten. Ki beszél másról? Te írtad, hogy nem naplóznak. Én meg oda tettem a linket, hogy de igenis naplóznak. Általában az történik, hogy valahonnan állítasz valamit, én meg be tudok rakniu egy linket, képet vagy videót, hogy az nem egészen úgy van ahogy ezt te próbálod előadni.
Számodra mi az említésre méltó, főleg hogy saját bevallás szerint nem is értesz se a játékkészítéshez, se a fizikához. :DDD
Azt értem, hogy mit próbálsz itt előadni a játékkal kapcsolatban, de azok a hibák, állítások nem is léteznek, csak valami okból kifolyólag ezt próbálod elhitetni mindenkivel. Szerintem a CARS fóbiád egyre erősödik. -
#8604 Megint kötekszel ....Nyilván látod, tudod, hogy nem a témában beszélsz ,de csak be kell valamit raknod, hogy tiéd legyen az utolsó szó....
LOD-ok, fülke animációk, eső effekt ...ilyeneket látok az update részben .....
Semmi említésre méltó . A HANDLINGGAL, FIZIKÁVAL KAPCSOLATBAN SEMMI, SEMMI !!!!
Vagy tényleg ennyire rosszul írok, hogy nem lehet érteni mi a bajom a játékkal ? :DD -
nemgyenge01 #8603 A kasztni mozgásával mi van, hogy néz már ki? Egy kalap hányás az egész cucc. GT6 össze vissza veri ezt a selejtes terméket :) -
Screenracer #8602 Ezekről beszélek. Hasraütésre beírsz ide valamit még a fárdtságot se veszed, hogy bárminek utánanézz. Itt erről a játékról van nem a Mario kart-ról. Megint terelsz. Ebben a játékban mindenkinek ugyanazok a feltételek vannak, tehát ha ezt tudják ezrek használni és egy két ember nam akkor ferdíthetsz amíg akarsz, de a végeredmény az ugyanaz. Nem tudod használni tehát frusztrált vagy és fikázod ezerrel. Ez gáz!
Semmit se naplóznak?
http://forum.wmdportal.com/showthread.php?18254-This-Week-in-Project-CARS-2014-9
Minden héten elvégzik és hozzáférhetővé teszik a fórumon, hogy részletesen mi történt a játékkal a héten. Ki is megy szembe a forgalommal állandóan? -
#8601 Ez meddő vita, semmit nem naplóznak a fizikával kapcsolatban,lentebb írtam mit gondolok erről a többi meg számomra érdektelen, ha van új számlap a műszerfalon ,az engem nem izgat :) Mért köröm nincs, adoág ritkán jutok el, olyan rossz. Mario Kartot is tolták ezrek, tudták de legfőképp élvezték vezetni ...
Jelenleg, persze, hogy jelenleg... meg úgy egy éve folyamatosan :)
Mindenki tudja itt, elismeri véletlen vagy szándékosan hogy szar, csak fingot reszelünk .... Még néha te is . Csak imádsz kötekedni !!!!