Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kissé rángatós kör a Mclarenne... ( RUF hangja amúgy tetszik )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Persze az egy dolog, hogy a Beta2-es listaban oda van irva hogy „physics finished”, amikor meg csak most hegesztik az uj gumifizikat es egy csomo mas dolgot hozza😊
A kuplung modellt, a gaz- es fekpedal dolgokat meg csak most csinaljak, sokmindennel egyutt.
Fizikai build-ek: http://forum.wmdportal.com/showthread.php?11751-Physics-Releases
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://forum.wmdportal.com/showthread.php?2218-List-of-Vehicles-in-Project-CARS&p=42891&viewfull=1#post42891
De 6 auto van, ami mar Beta2 (gumi nelkul, de mar ugy-ahogy beallitva), a tobbi draft fizikas...
Ezek az eheti fizikai valtozasok:
Physics:
* Add HRDF versioning to driver files and downgrade to warnings when mismatched load
* Tires: added exaggerated wear to FB test tire
* Lotus 49: New modal carcass added, but still using older scrub tread. No luck getting this car to handle properly with the flash tread yet
* Lotus 78: First pass on new Modal Carcass/Flash tread tire for public testing
* Cache new drivermode changes from App based on events and process after driver mode state machine
* Update effects requires some vehicle velocity to trigger logic
* Ford GT40: New Madal carcass with a first attempt Flash tread
* Lotus 49: Updated yesterday Modal carcass with what I've learned
* 64 bit waypoint pointer updates
* Updated groove debug waypoint ptrs to support 64 bit
* Pass dynamic live air pressure values to physics systems
* Vehicle dynamics updates:
* Volumetric throttle modelling
* Tweakers for throttle response
* Non-gold csv export of brakemapping and torque volumetric data
* New algorithm for engine load used by audio systems
* Adjustable brake mapping and restrictor plates
* Ambient pressure considered as part of throttle response
* Per vehicle EDF updates to use new systems
* Updated switch from loading state to race to proceed physics sync immediately
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az SMS, meg ha nem is cegfolytonos a dolog, fel tud mutatni ossszessegeben majd 8–10m-os eladast, abbol 5-ot az EA-val.
Nem tudom a Steam-nel mennyi a minimum darabszam vagy a kvota aminel mar megeri nekik szervereztetni es supportolni egy programot.
Az AC necces. Kunoseknak szinte nulla eladasaik voltak, nem egy huzoceg. Bar a mostani licenszelt tartalmak miatt komolyabbnak tunik, de a huzosabb kiadok/fejlesztok mellett meg mindig garage project😉
Foleg igy, hogy a megjelenesrol meg tervek sincsenek, es szinte nulla a promozas (OK, neha kiadnak nehany szep kepet).
Ma mar a megjelenes elott 1-1 latvanyos video es sajtoanyag keves az ismerettseghez, kicsit felgyorsult a vilag😉 Regen meg jo volt, alig volt net, es havonta vettunk 1-1 magazint, abbol tudtuk mikor mi lesz.
Manapsag mar az is szamit, a het vagy a nap melyik szakaban jelenik meg egy-egy hir a portalokon.
Ha elérnek bizonyos összeget, lesz fülke nézet.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Van az a pure fizika ami feledteti a többit ..😉"
Így jött össze. 😊))
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
AC-ra gondoltam .... 😊
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Bar ahhoz kepest, hogy egyaltalan nem hasznalom ki, k*rv* draga😄
Ez igaz de pont ez benne a lényeg....persze nem lenne rossz ,csak akkor mennyibe fájna..... ,így is van annyiban hogy abból olyan gépet vehetnél hogy még irigyed is lenn....DDD.<#eljen>#eljen>
Van az a pure fizika ami feledteti a többit ..😉
Az AC jo: pure fizika, valamennyi tartalom, valszeg rF1 szintu AI, igazabol egy licenszelt es szp nKP2 😉
Az SRW marha jo lehetne: rengeteg, valtozatos auto, hetente tolnak ujat hozza, gyartjak a palyakat - de kicsit csunyacska es csak hotlap.
Talan az rF2 lenne most a legjobb (jo fizika, turheto kinezettel, „gyors”😉, de nincs hozza eleg/valtozatos tartalom;P
Az iR fizikaban jo, latvanyban sem rossz, tartalom is van boven (bar nem tul valtozatos), de AI sose lesz hozza.
Talan meg ide is linkelgettem ezt-azt.
A vegeredmenye az lett, hogy az en felbontasomon amit hasznalok (1280×720px), a medium felett nincs lenyeges kulonbseg. Egyszeruen a kep meret miatt, hiaba generalgat bazinagy arnyekokat es tukrozodeseket, nem latszik belole semmi😉
A Textura fontos hogy high legyen, az nagyon latszik, de nem is lassit.
A Haze/Grass szep allokepen, de amugy nem latszik es felesleges.
A PostProcess nem lassit semmit, de amugy is csak szinezget, ha alapbol nem jo, akkor mar regen rossz. De az igazabol hasznalhato.
Ami sokat zabal, a dinamikus, 3D-s felhok. Egy fix 60fps-es palyabol lazan 20-30fps-t csinal, ha nem Clear-en van😄
www.smart-bus.hu
Számomra még mindig nem világos , hogy mi is akar lenni a cars ...
Szimnek vicc, de ( bár elején így indult ..) errõl szó sincs, realdrive-nak is kevés még szerintem, simcade-nak kevés a tartalom, ami van annak a nagy része is kb érdektelen vacak ( én speciel nem vagyok finnyás, de van talán 5 autó ami a neve alapján tetszene ...), nagy márkák hiányoznak, árkádnak meg unalmas...
Grafika az ok, hogy ütõs de azért nem lesz egyedüli mikor kijön.... Nekünk most ájulás mert másfél éve nézegetjük, de jövõre tucatszám jönnek az ehhez hasonlók ....
szóval lövésem sincs m ilesz ebbõl...
vicces az, hogy jól megetetett mindekit az SMS, kb elõre eladta a játékot, innentõl kezdve lehet nem is érdekli mi lesz a végeredmény , mennyire lesz sikeres .. 😊))
Nekem inkább olyan félelmem van, hogy szép is lesz futni is fog ..csak minek 😊))
A képlet egyszerû foglalja a helyet a gépen,minden héten gurulok vele negyed órát....... majd csak 2014 Karácsony lesz....<#idiota>#idiota>
www.smart-bus.hu
Ha szep a grafika, es ezzel egyutt nem megy vagy lassu, akkor akarmilyen highttech a fizika, az sem fog menni, igy hasznalhatatlan lesz😛
Q9950, 285GTX, 4GB. Valszeg azert mukodnek meg a programok, mert akkoriban a proci es a videokartya is jonak szamitott. Persze, most a 680GTX megkajalna reggelire, hasonloan a procimat egy uj i5 vagy i7 😊
Hát ezen felnyerítettem! 😄DD
Tényleg nagyon rendben van... kíváncsi lennék milyen teljes pompájában! 😊 Egyébként lehet, hogy volt már róla szó, de milyen géped is van?
www.smart-bus.hu
Szerintem is, teljesen jo😊))) Es a video eleg sokat ront rajta.
Igazabol amit kikapcsolgattam, menetkozben, cockpitbol nem nagyon szamit.
HeatHaze es reszletes fu teljesen felesleges szaguldas kozben😉
MotionBlur minek, az olcso TFT megoldja😛
AntiAliasingot semmit nem hasznalok. OK, elegge reces, foleg hogy nem nativ felbontasban fut, de a kozeli cockpiten kivul nem zavaro (csak kicsit😛), ugy is szaguld a palya mellettem😉
A tukrozodes ismet lenyegtelen hogy nagyobb legyen, a sajat automat ugy sem latom, ha lenne AI, az meg elottem ugy is olyan kicsi, hogy lenyegtelen a dolog;P
De sajnos ez nem mindenhol mukodik, vannak fizikai hatarai a kartyanak. Sok palya van ahol olyan sok az object, igy LOW-ban is, hogy 40-50fps kozott ugral, ami mar szar.
Hasonloan mint a RaceRoom: szep lett, gyors, de nem tud semmit;D
Meg van majd 1 evuk, addig meg optimalizalhatjak. Persze akkor sem fog szakitani, ilyen tartalommal, de a megjelenesnel valszeg eleg lesz neki (kompromisszummal) egy 2-3 eves jobb fajta gep.
En spec nem is aggodom rajta, a jovore 5. generacios videokartyammal es a sok eves procival😉 Mar az is csoda hogy most is mukodik (ugy ahogy), es meg nem szettek ki a DX9-et belole.
Lehetne csinalni egy szavazast, hogy hany embernek van olyan kartyaja amin nem megy tisztan/nativban/hivatalosan a DX11.
www.smart-bus.hu