Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
No igen, próbálgattam az elmúlt hetekben. Minden része okés, de semmi több. Nem látom át a koncepcióját és hogy mit akarnak ezzel. GTR3at csinálják új motorrel.

Kissé rángatós kör a Mclarenne... ( RUF hangja amúgy tetszik )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
Nekem boven jo lenne egy rF1 grafika, a HistorX-szel, ha igy hasznalhatnam😊 <#wow1><#finom>

Alexease
Tessek, gyorsban egy RUF 😊 Igaz nem CARS, a fizika kicsit SHI(F)T-es, a grafika cseppet rF1-es, es amugy sem jo sokmindenre😊)))

Alexease
Nem, az alattuk levo leiras alapjan benne van a fizika, hang, animacio es az AI is.

Persze az egy dolog, hogy a Beta2-es listaban oda van irva hogy „physics finished”, amikor meg csak most hegesztik az uj gumifizikat es egy csomo mas dolgot hozza😊

A kuplung modellt, a gaz- es fekpedal dolgokat meg csak most csinaljak, sokmindennel egyutt.

Fizikai build-ek: http://forum.wmdportal.com/showthread.php?11751-Physics-Releases
lac coo
gondolom itt a beta1-2 a grafikára vonatkozik .....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Szerintem meg nem. Engem is csak onnan erdekel a dolog, amikor mar ertelmes belsonezete van. A RUF a lista alapjan meg mindig csak egy szep, csillogo mozgo doboz😊

http://forum.wmdportal.com/showthread.php?2218-List-of-Vehicles-in-Project-CARS&p=42891&viewfull=1#post42891
Totti5
Úgy értve hogy vizuálisan befejezték e pl a RUF modellt, akkor már hajlandó vayok elindulni vele belsõ nézetbõl😄. Fizika az szerencsétlenkedés, azzal kár foglalkozni. Van 1-2 még tán élvezetes autó is ( SLS nekem mondjuk tetszik ebben az állapotban is ). Pályákat optimalizáljanak, mert unom már azt a pár darabot ahol fix 60 van😊

Alexease
Autot meg nem fejeztek be😊 Meg nincs kesz a gumi, anelkul nehez😛
De 6 auto van, ami mar Beta2 (gumi nelkul, de mar ugy-ahogy beallitva), a tobbi draft fizikas...
Alexease
Itt vannak a napi buildek: http://forum.wmdportal.com/showthread.php?646-Build-Release-Notes-(NOT-FOR-BUILD-BUG-REPORTS!)&p=8012&viewfull=1#post8012

Ezek az eheti fizikai valtozasok:
Physics:
* Add HRDF versioning to driver files and downgrade to warnings when mismatched load
* Tires: added exaggerated wear to FB test tire
* Lotus 49: New modal carcass added, but still using older scrub tread. No luck getting this car to handle properly with the flash tread yet
* Lotus 78: First pass on new Modal Carcass/Flash tread tire for public testing
* Cache new drivermode changes from App based on events and process after driver mode state machine
* Update effects requires some vehicle velocity to trigger logic
* Ford GT40: New Madal carcass with a first attempt Flash tread
* Lotus 49: Updated yesterday Modal carcass with what I've learned
* 64 bit waypoint pointer updates
* Updated groove debug waypoint ptrs to support 64 bit
* Pass dynamic live air pressure values to physics systems
* Vehicle dynamics updates:
* Volumetric throttle modelling
* Tweakers for throttle response
* Non-gold csv export of brakemapping and torque volumetric data
* New algorithm for engine load used by audio systems
* Adjustable brake mapping and restrictor plates
* Ambient pressure considered as part of throttle response
* Per vehicle EDF updates to use new systems
* Updated switch from loading state to race to proceed physics sync immediately
Totti5
Inkább azt írjátok mi változott. Melyik autót fejezték be, hol változott a fizika, vezetési modell. Más kül. nem érdekel.

lac coo
Te, nem trollkodásból de szerinted nem jöttünk rá másfél év alatt, hogy péntekenként van új build,,,, ? 😊

Build 489 (7/6/13, Junior Member+)

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Valoszinuleg nem bizza a veletlenre az SMS, a dolgok nagyreszet mar elore eldontottek. Persze forumoznak, szavaztatnak, megiscsak kozossegi a dolog, ugy nezzen ki, mint ha szamitana valamit😉 De hat 1-1 user max 10–25$-ral „jatszik”, az SMS meg – jobb esetben – 50–100M$-t😉

Az SMS, meg ha nem is cegfolytonos a dolog, fel tud mutatni ossszessegeben majd 8–10m-os eladast, abbol 5-ot az EA-val.
Nem tudom a Steam-nel mennyi a minimum darabszam vagy a kvota aminel mar megeri nekik szervereztetni es supportolni egy programot.

Az AC necces. Kunoseknak szinte nulla eladasaik voltak, nem egy huzoceg. Bar a mostani licenszelt tartalmak miatt komolyabbnak tunik, de a huzosabb kiadok/fejlesztok mellett meg mindig garage project😉
Foleg igy, hogy a megjelenesrol meg tervek sincsenek, es szinte nulla a promozas (OK, neha kiadnak nehany szep kepet).

Ma mar a megjelenes elott 1-1 latvanyos video es sajtoanyag keves az ismerettseghez, kicsit felgyorsult a vilag😉 Regen meg jo volt, alig volt net, es havonta vettunk 1-1 magazint, abbol tudtuk mikor mi lesz.
Manapsag mar az is szamit, a het vagy a nap melyik szakaban jelenik meg egy-egy hir a portalokon.
Meg ugye ott van még a Greenlight. Az SMS külön elbánásban részesül, vagy nekik is végig kell csinálni? Lehet, hogy a számtalan videó miatt elõnyösebb helyzetben vannak a Kunos-nál, de az AC-nak még mindig nem jött össze a kellõ számú szavazat (és szerintem nem is fog, hacsak nem ígérnek be valamilyen zombis dlc-t).

Nekem úgy tûnik, mintha megelõlegezték volna a szavazás eredményét. Ugyanakkor semmi bajom nem lenne a steam-esítéssel.

ennek örülök. 😊

Ha elérnek bizonyos összeget, lesz fülke nézet.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
van új Spintires demo. fullos játék lehetne ez ha lenne fülkenézet és bevenné a kormányt !

"Majd a CARS4 ! 😊
Van az a pure fizika ami feledteti a többit ..😉"

Így jött össze. 😊))

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
Cars meg a mindent feledtetõs fizika hogy jön össze ? 😊))

AC-ra gondoltam .... 😊

És mit kellene feledtetni? Azt, hogy a megjelenés elõtt egy évvel még nem kész valami és még nem olyan a fizika, mint a GRID2-ben meg az F1 2012-ben a kedvenc HC szimulátoraidban? 😄

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Alexease
Osszeszamoltam, osszessegeben eleg fajdalamas😄 De igazabol kevesebb, mint amennyi a mostani gepem volt akkoriban. Honapokra elosztva, ~4 doboz cigi ara;P Es jovo ev vegeig elofizetesem van, full-os tartalommal egyetemben.

Bar ahhoz kepest, hogy egyaltalan nem hasznalom ki, k*rv* draga😄
Alexease
Ez teny, az iR mar egy teljes gep arat tuti megette, de az is, hogy ezt 5 ev alatt sikerult osszehoznia😉 60 honapra elosztva mar nem olyan veszes;P
"Az iR fizikaban jo, latvanyban sem rossz, tartalom is van boven (bar nem tul valtozatos), de AI sose lesz hozza."

Ez igaz de pont ez benne a lényeg....persze nem lenne rossz ,csak akkor mennyibe fájna..... ,így is van annyiban hogy abból olyan gépet vehetnél hogy még irigyed is lenn....DDD.<#eljen>
bardocz
Csak feledtetné már.
lac coo
Majd a CARS4 ! 😊

Van az a pure fizika ami feledteti a többit ..😉

Alexease
En nem keszulok ra egyeikre sem, mert ugy sem lesz olyan, ami mindenben megfelelne. A CARS lenne az elso, de meg keszul, es kismillio a kerdojel.

Az AC jo: pure fizika, valamennyi tartalom, valszeg rF1 szintu AI, igazabol egy licenszelt es szp nKP2 😉

Az SRW marha jo lehetne: rengeteg, valtozatos auto, hetente tolnak ujat hozza, gyartjak a palyakat - de kicsit csunyacska es csak hotlap.

Talan az rF2 lenne most a legjobb (jo fizika, turheto kinezettel, „gyors”😉, de nincs hozza eleg/valtozatos tartalom;P

Az iR fizikaban jo, latvanyban sem rossz, tartalom is van boven (bar nem tul valtozatos), de AI sose lesz hozza.
lac coo
_Nekem az bajom, hogy minden idegszálammal AC-ra vagyok rákészülve, ez amellett sehogy nem tud most érdekelni 😊

Kösz majd ezeket kikapcsolom és referálok milyen lett...<#worship>
Alexease
Nehany honapja csinaltam egy hosszabb tesztet, egy izmosabb palya, macerasabb reszen, allohelyzetben (csak ugy latszik az igazi latvany kulonbseg). Printscreen volt, aztan desktopon valtogattam a kepeket, ugy kerestem a kulonbseget;P
Talan meg ide is linkelgettem ezt-azt.

A vegeredmenye az lett, hogy az en felbontasomon amit hasznalok (1280×720px), a medium felett nincs lenyeges kulonbseg. Egyszeruen a kep meret miatt, hiaba generalgat bazinagy arnyekokat es tukrozodeseket, nem latszik belole semmi😉

A Textura fontos hogy high legyen, az nagyon latszik, de nem is lassit.

A Haze/Grass szep allokepen, de amugy nem latszik es felesleges.

A PostProcess nem lassit semmit, de amugy is csak szinezget, ha alapbol nem jo, akkor mar regen rossz. De az igazabol hasznalhato.

Ami sokat zabal, a dinamikus, 3D-s felhok. Egy fix 60fps-es palyabol lazan 20-30fps-t csinal, ha nem Clear-en van😄
Rendben! 😊

www.smart-bus.hu

lac coo
Én nem lottózom, de majd szólj ha nyersz ! 😊

lac coo
viccen kívül, jót mondasz...

Számomra még mindig nem világos , hogy mi is akar lenni a cars ...
Szimnek vicc, de ( bár elején így indult ..) errõl szó sincs, realdrive-nak is kevés még szerintem, simcade-nak kevés a tartalom, ami van annak a nagy része is kb érdektelen vacak ( én speciel nem vagyok finnyás, de van talán 5 autó ami a neve alapján tetszene ...), nagy márkák hiányoznak, árkádnak meg unalmas...

Grafika az ok, hogy ütõs de azért nem lesz egyedüli mikor kijön.... Nekünk most ájulás mert másfél éve nézegetjük, de jövõre tucatszám jönnek az ehhez hasonlók ....

szóval lövésem sincs m ilesz ebbõl...

vicces az, hogy jól megetetett mindekit az SMS, kb elõre eladta a játékot, innentõl kezdve lehet nem is érdekli mi lesz a végeredmény , mennyire lesz sikeres .. 😊))

Alexease
En is Lottozom, ha nyerek, szolj ha kell valami😊
Alexease
Igen, az is egy lehetoseg😉 De akkor atirod az ikonjat GRID3-ra, es maris jobb lesz a helyzet😄
lac coo
😊))

Nekem inkább olyan félelmem van, hogy szép is lesz futni is fog ..csak minek 😊))

A múltkoriban kikapcsoltam,vagyis eléggé lebutítottam médium szintre de nem lett jobb tõle,aminek jobbnak kellet volna,<#levele>low-on meg játsszon az aki így csinálta meg...DDD.
A képlet egyszerû foglalja a helyet a gépen,minden héten gurulok vele negyed órát....... majd csak 2014 Karácsony lesz....<#idiota>
Hmmm... hát igen, ez már nem túl acélos! 😊 Ha nyerek a lottón kapsz tõlem egy komplett konfigot egy Titan-nal felvértezve! 😄

www.smart-bus.hu

Alexease
Dehogy nem.
Ha szep a grafika, es ezzel egyutt nem megy vagy lassu, akkor akarmilyen highttech a fizika, az sem fog menni, igy hasznalhatatlan lesz😛
Alexease
Igen, de nem neki, raadasul zavarosan. Vagyis jo hogy beirtad, boven elfer.
Alexease
Teljes pompajaban olyan, mint a Community Gallery-kben, csak mozgasban;P Bar mozgasban sose olyan jo😉
Q9950, 285GTX, 4GB. Valszeg azert mukodnek meg a programok, mert akkoriban a proci es a videokartya is jonak szamitott. Persze, most a 680GTX megkajalna reggelire, hasonloan a procimat egy uj i5 vagy i7 😊
Nem hát. Az a baj, hogy még nincs kész. 😄

lac coo
No de ugye soha nem is a grafika volt itt a kérdéses pont ...! 😄

Ja, bocs. Látom te is beírtad közben. 😊

Miért nem kapcsolod ki benne a fölös képjavítókat? Blur, fû, heat haze, anti aliasining stb. 😊

"MotionBlur minek, az olcso TFT megoldja😛"

Hát ezen felnyerítettem! 😄DD

Tényleg nagyon rendben van... kíváncsi lennék milyen teljes pompájában! 😊 Egyébként lehet, hogy volt már róla szó, de milyen géped is van?

www.smart-bus.hu

Alexease
Azert tettem be a videoba a beallitas kepernyot, ne legyen felreertes.
Szerintem is, teljesen jo😊))) Es a video eleg sokat ront rajta.

Igazabol amit kikapcsolgattam, menetkozben, cockpitbol nem nagyon szamit.
HeatHaze es reszletes fu teljesen felesleges szaguldas kozben😉
MotionBlur minek, az olcso TFT megoldja😛
AntiAliasingot semmit nem hasznalok. OK, elegge reces, foleg hogy nem nativ felbontasban fut, de a kozeli cockpiten kivul nem zavaro (csak kicsit😛), ugy is szaguld a palya mellettem😉
A tukrozodes ismet lenyegtelen hogy nagyobb legyen, a sajat automat ugy sem latom, ha lenne AI, az meg elottem ugy is olyan kicsi, hogy lenyegtelen a dolog;P

De sajnos ez nem mindenhol mukodik, vannak fizikai hatarai a kartyanak. Sok palya van ahol olyan sok az object, igy LOW-ban is, hogy 40-50fps kozott ugral, ami mar szar.
Alexease
Ha ebbol kivennenek minden uj fejlesztest amit beleraktak (napszak, idojaras, 600Hz fizika, plugin/devkit rendszer stb.) akkor valszeg gyors lenne. De akkor nem lenne tobb, mint egy grafikailag felujitott GTR/GTL/RACE stb.
Hasonloan mint a RaceRoom: szep lett, gyors, de nem tud semmit;D

Meg van majd 1 evuk, addig meg optimalizalhatjak. Persze akkor sem fog szakitani, ilyen tartalommal, de a megjelenesnel valszeg eleg lesz neki (kompromisszummal) egy 2-3 eves jobb fajta gep.

En spec nem is aggodom rajta, a jovore 5. generacios videokartyammal es a sok eves procival😉 Mar az is csoda hogy most is mukodik (ugy ahogy), es meg nem szettek ki a DX9-et belole.

Lehetne csinalni egy szavazast, hogy hany embernek van olyan kartyaja amin nem megy tisztan/nativban/hivatalosan a DX11.
Ez a full low? Hmmm... eléggé rendben van... 😊

www.smart-bus.hu