19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#8763 "Tires: Next revision of tire for GT3, GT4, TC, LMP1, LMP2, Ginetta G40 and Zonda R."
Ezek közül próbálgasd. Itt már előfordul a gumimelegedés. De még semmi nem úgy működik ahogy kell.
-
#8762 Mindegy, most fuvetnyirok, utana csinalok valami egyszerut...
Bar erdekes lesz, en az elobb probalgattam az istennek nem melegszenek a gumik . :) -
#8761 Azt allaitgattam en is alapbol, de nem tiltja le. En logikusnak a no allast gondolnam....Se a belso nezetet semmit nem tilt le.... -
#8760 A sárga kmenüben bemész oda, hogy create. Utána settings és a jobb szélső oszlopban van, hogy allow abs, allow tc, stb. De nem biztos, hogy aktiválva van. -
#8759 A multiban en is benne lennek, legalabb hasznalnank is a programot:) -
#8758 Hogy lehet letiltani a segitségeket a szervernél ??? -
SityiSXT #8757 Köszi, ezt én is nézegettem még pénteken. Viszont azt nem értem, a készítők miért nem címkézik fel a pályákat-autókat ezekkel a címkékkel? Jobb volna rögtön, a választásnál in-game látni, hogy valami Alfabétagammadelta, semmint külön bohóckodni egy weboldalon (akár Steam overlay-jel, akár okostelón).
Laccoo: Te önként jönnél multizni? Viccet félretéve, jó volna, ha páran össze tudnánk innen röffenni. Fernandooo mondta a múltkor, hogy sima publicon mekkora sírás van, ha 5 körnél hosszabbra állítja a futam hosszát... -
#8756 Az a baj, hogy segitsegek nelkul mar eleg idetlenek az autok, pici tc-vel, abs-el , pillangoval autokuplunggal el lehet lenni vele, de h valtoval, kuplungolva, segutsegek nelkul szinze elvezhetetlen.Vagy csak nem sikerult jo autot talalnom.De ertelmes tesztben benne vagyok, tudok szervert csinalni..... -
Screenracer #8755 A tesztpályával együtt, 47 helyszín 100 nyomvonalán lehet jelenleg menni. :)
-
Screenracer #8754 Találtam két egészen jól áttekinthető táblázatot.
Autó lista
Pálya lista
Cheers! :) -
Fernandooo #8753 Az utóbbi időben a Lotus 98T-vel mentem, az egész jó már. Jó néhány pályán kipróbáltam. Egyébként néha össze kéne hozni egy-két pár körös összeröffenést, nem? -
SityiSXT #8752 Tegnap este vezetgettem egy kicsit. Alakul ez, csak bosszantó, hogy nem jelölik, melyik autó mennyire van kész - a BMW-k érzésre már egész használhatóak, azokkal nem is rossz csapatni. No de majd' fél év még van a fejlesztésből, addigra csak kész lesz. A következő munkaszüneti nap Angliában meg augusztus 4-én lesz, addig nincs megállás! -
Fernandooo #8751 48 és még tervbe van véve legalább 5. -
#8750 hany palya van kb most a jatekban? -
Screenracer #8749 -
Screenracer #8748
-
Screenracer #8747 Csak úgy. A hangulat végett. :))
-
#8746 Tetszik a #8739 videóhoz tartozó YouTube hsz is. A srác tök normálisan áll a dolgokhoz. Érdemes elolvasni. A váltóval addig nincs gond, amig nem csinálják meg túl valóságosra a meghibásodás szimulációt, mert ha megcsinálják, akkor úgyis átáll az ember arra, hogy ne gyilkolja. Ha csak nem mazohista. :DDD Én úgy szoktam csinálni, bár ezt nem tudatosan, csak úgy jött, hogy felplankolok egy pályát ami éppen valamiért megtetszik és sorban különböző járgányokkal megyek rajta amíg el nem unom. Így egy idő után már csukott szemmel is elmegyek az adott pályán. Azután jöhet másik. :) -
#8745 Tegnap mentem vele pár kört, meg egy gyors tíz köröset, AI ellen is. Tényleg egész jó. Mondjuk addig esély sincs jó AI versenyre amíg a gumifizikát, fizikát faragják. Viszont ha az FFB-t tényleg élvezetessé akarom tenni, akkor minden belépéskor be kell lépnem az F1 menübe és be kell kapcsolni mindent a MASK-ban. Lehet, hogy ez az én kormányomnál nincs csak bekapcsolva alapból, de idegesítő egy kicsit. De megéri mert a fék visszajelzése teljesen új életre kel, pl... Na mindegy.
Ráadásul nagyon ott van a pálya hangulata, ez egyike a lézerszkennelt pályáknak, ahogy a hangok átjönnek a motorhangon, ahogy a közönség dudál, éljenez, fütyül. Plusz a gumik ahogy fékezéskor visítanak. Rohadt jó. És ennek ellenére nem sinautó, mert ha egy kicsit felbátorodtam egy-egy kanyar nagyobb tempóval való betámadásánál rögtön csúszni-mászni kezdett és nem irreálisan betapadni. De még mindig nem melegszik a gumi ahogy kell vagy a túlmelegedés, még szóba se jön. Milyen lesz ha ez is elkészül végre. Wow! -
Fernandooo #8744 Feelingben kb. mindent agyonver. Hát igen, a váltás soha nem volt az erősségem, hol túl idegbetegen csinálom, hol túl ráérősen. De annyi pálya-autó összeállítás van, hogy nincs idő tökéletesen kitapasztalni mindet. ;) -
Screenracer #8743 Köszi, ez jó lesz így. -
#8742 ez a fehér hátterű kell, vagy amit mod topicba linkeltél?
mérettel ne foglalkozzál, azt beheggesztem -
#8741 -
Screenracer #8740 Arra gondoltam, hogy ezt beteteném ide bannernek, ha nincs ellene kifogásotok.
-
Screenracer #8739
Ezt a kombót érdemes kipróbálni. Már setup nélkül is elég jók a beállítások, persze nem biztos, hogy mindenkihez passzol. -
#8738 Minek ide valóság, ha itt a CARS. :DDD Mindig belefeledkezem a látványba. Méghogy ennek nincs semmi feelingje.
Szép körök. :) De a váltóval egy kicsit mostohán bánsz. :)) -
Fernandooo #8737 Látom, vita tárgya volt, hogy mennyire használhatatlan a dinamikus sisak-nézet. Tökéletesen használható, semmi perc alatt hozzá lehet szokni, és még mindig valószerűbb, mint az, hogy atomstabilan áll a kamera és néz egy irányba. Proof: -
#8736 én megbocsájtok, és nem fogom egyessével mindenkitől végigolvasni, hogy ő miért szent, és miért csak a többi offol - flamel etc
baromira nem érdekel annak se a kifogása, aki védi a játékot, meg annak se, aki nem képes eltakarodni innen a folyamatos fikázással
leírtam, vagy a topic fog eltűnni, vagy mindenki, aki már hónapok óta részt vesz ezekben a faszrázásokban
3. megoldásként saját fórumban nyissatok egy off fórumot, és ott azt csináltok, amit akartok - itt játékosok fórumában pont most lett ebből elég.
meg sem kérdezem, hogy érthető-e, ha úgy érzed hogy nem, olvasd el újra ezt a hszt.
ja és most itt ne kelljen már külön kitérnem rá, hogy mennyire érdemes feszegetni azt a határt, amiért még nem kezdek el kirakni embereket, meg amiért már igen. -
Screenracer #8735 Már megbocsáss, de nehogy már off legyen ha válaszolok. -
#8734 most ha nekiállok mindenkinek elakadásjelzőt osztani, aki offol, elkussoltok, vagy folytatódik?
mer ha nincs értelme, fölöslegesen nem állok neki kattintgatni, inkább bezárom a topicot
ebből a kettőből lesz valamelyik, lehet választani -
Pitti #8732 Magyarázva rosszabb... -
Screenracer #8731 Miből gondolod, hogy valaki innen volt? Lehet hogy az AC topikban haragudott meg valaki rád. Talán multiban nem voltál fair vele.
Vagy valaki azt szeretné elhitetni, hogy innen szórakozik valaki, mert az utóbbi időben túl nagy volt itt a békesség.
Esetleg olyanra gondolnék, akinek itt minden hsz-e csak flém és kötözködés.
Lehet, hogy ti itt élitek az életeteket, de nekem például tegnap is dolgom volt, néha telefonon ránéztem az oldalra. Szóval bocsi. Lehet hogy csalódást okozok, de azt se tudtam, hogy létezel, pár nappal ezelőttig.
És tisztelj meg azzal, hogy most nem jössz itt azzal, hogy akinek nem inge, mert mindenki tudja, hogy kire gondoltál. Főleg ez az alreges dumátok, mert ha valakinek nem tetszik valami, akkor biztos csak alreg lehet. -
#8730 :))) -
Pitti #8729 Kedves topiklakó(k)!!
Én megértem, hogy egy nagyon elfogult rajongó személyes sértésnek veszi, ha valaki csalódottan negatívan mondja el saját szubjektív véleményét, na de 26 negatívot 3 hsz-re hogy??? Ehhez kell minimum 8 alreg, és egy fél óra pöcsölés a ki-be jelentkezésekkel és kattingatásokkal bazzeg :D
Komolyan erre élvezel(tek) itt?
Kinek nem inge... -
#8728 Nem írtam, hogy a Shift a mérce. Viszont az SMS a Shiftet csinálta előtte és nem a netKart. Tehát? A Codemasterstől se várnék iR-t, annak fényében, hogy mit csináltak korábban. Nem? Egyébként a Shift elsőrésze sokkal jobb volt szerintem a másodiknál. A CM játékai meg akkor lennének jobbak fényévekkel, ha megtanulnának autósjátékhoz normális kormánnyal játszhatóságot csinálni. Szóval azért túlzásokba ne essünk. :)) -
#8727 Hát akkor ezek szerint a többség a pénz irányába ment. Volt jópár dolog ahol én is a kisebbséggel szavaztam, de hát ez a demokrácia. A többség dönt. :) -
#8726 Shift ne legyen már mérce hisz autókázásra borzalmas volt az a fizika amit beletett az SMS mind a két részbe + a Ferrari játékba is. Annál minden jobb pl egy tisztességes autós játék is pl akármelyik Codemasters fényévekkel... nyilván Shiftnél ez jobb. Ez egyenlőre nem érdem. -
#8725 Engem az nem nyugtat meg a közönség szavazta meg hogy szar legyen ...
Mert azért figyelgettük eleinte, voltak érdekes szavazások ,amik a tömegjáték felé vitte, mert sokan hasznot reméltek ebből ,és simán terelték a bóvli de sokat eladós kategóriába . -
#8724 Ha már arra hivatkozol, akkor olvasd is el, mert ott sincs olyanról szó, amit ne tartanának be. Igaz menet közben voltak változások, de a fontosabb dolgokról voltak szavazások, tehát a tagság beleegyezésével vagy éppen nyomására történtek. Pl. az hogy dobozos legyen a tartalom vásárolgatós helyett, vagy az hogy ne csak a Shift utódja, hanem jóval szimesebb legyen és ezért is van az hogy át kellett szinte az egész progit, motort írni. Ha te nem vettél részt a szavazásokban, vagy nem tudtál róla az szerintem nem az SMS hibája. ;) -
#8723 PL amivel megy lett nyitva ez a topik ! ;)