Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
A GT40 sem rossz. Elég fun vezetni 😊

lac coo
THX, megnézem, meg kutatok kicsit 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ez jo kerdes, nekem meg sose kellett. Nem foglalkozom a pixelekkel.
Esetleg egy kis blur?😄

Vagy a rendernel kapcsold be (ha van) a Deblocking filtert.
lac coo
Alex ! Vegas 9-ben van vagy megoldható lenne valami "élsimítás" ?

Alexease
De legalabb megoldodott😉
Nem volt beállítva a properties-ben, hogy hetente update-eljen 😊

Alexease
Eleg vicces ilyen kameraallasbol vezetni, de valahol poen😄DD

Alexease
Most ertem haza, inditottam, tolti a frissitest.
De gondolom, akkor mar nalad is, valszeg csak csuszott.
És a pénteki update is mûködik? 😊 Mert nálam nem nagyon akar frissülni. Vagy a "hagyományos" build is késne?

Alexease
Es mukodik Steam-en😊 Mar ez is elorelepes.
Köszi .
Nálam nem változtatott semmit.
De nem is kell.
Mert pl. a mai legújabb update is javított valamelyest a graf optimalizáción.
Erre fel gondoltam ki is próbáltam majd mindent maxra és bekapcsolva, semmi szaggatás,és esõben 20 AI vel is simán fut.
Online sem tapasztalom azt amit régebben.
Persze azért vannak pályák amik nem igazán jók,de az ami régebben volt eltûnt,hogy diavetítést kellene néznem.
Úgy látom ezen a téren jó úton haladnak,már csak a vezethetõséget(fizikát) kéne jobban megcsinálni,de így is némelyik eléggé tetszetõs.
Úgy hogy alakul ez <#eljen>,Ha így megy grafikában nem nagyon lesz vetélytársa ,és azért lássuk be ezzel már félig el is adták.
Az esõ már ebben a formában is jól néz ki.
A karriert is csinálgatják szerintem pofás lesz az is ,a fizika némelyiknél már így is elmenne ,az elkövetkezõ 1 évben meg gondolom rágyúrnak arra is jobban.
Gameplay - Accessibility - utolsó elõtti.

Bár lehet, hogy csak placebo volt: "Using a shared memory interface, the API allows Project CARS to feed telemetry & race scoring data to a variety of devices including shift lights, motion simulators, buttkickers as well as live timing & telemetry apps on the PC and mobile devices."

Sajna akkor lövésem sincs....<#nemtudom>
Azt meg hol találom <#nemtudom>,mert nekem olyanom nincs ,vagy simán csak vaksi vagyok......
Amit A GT-rõl írtál valóban úgy van a játékmenet,én hamar ráuntam,vagy inkább bele fásultam.
Ráadásul olyan kocsikkal hogy az utcán rájuk se néznék nem hogy beleüljek,mire meg oda eljutottam volna hogy valami ütõsebbet meg tudjak venni,hagytam az egészet,de annak akinek nincs jobb alternatíva biztos jól el van vele.
Ezt pedig még nem láttam: "We will also continue to offer members a refund and will not be reopening the membership to new members or allowing upgrades."

Valamelyik nap bekapcsoltam a "Shared memory" opciót, és sokat javult a szaggatás.

Jól értem, hogy a Gran Turismoban - még soha nem próbáltam - nincsenek rendes bajnokságok (egy bajnokságban egy autókategória, 10-20 körös versennyek, ponttáblázat, esetleg idõmérõ), csak Grid szerû "válassz egy autót, és három kör alatt elõzz meg mindenkit" jártékmenet?

Adam Jonas
Nem kéne, hogy kevés legyen, mert az alábbi videót is egy ugyanilyennel készítettek el:

Egyik srác írta a WMD fórumon, hogy neki még a gépe is majdnem ugyanaz, mint ami nekem van (csak 965-ös procival), és neki simán fut, akadozás nélkül.

Már igazából kipróbáltam mindenféle beállítási lehetõséget (min/max graf, legkisebb/legnagyobb felbontás), de egyikkel sem volt jó :S

Totti5
Mivel optimalizálatlan, nincs kész csaka zt lehet ajnánlani hogy minél többet mindenbõl és jobb lesz. Nekem 7950-al sem jó. Aztán az is lehet hogy csak az ATI-t ( vagyis AMD-t ) nem szereti.

VGAd mindenkép gyenge pont. Aki azt mondta hogy neki jól megy az kamuzott. Bár a kérdés hogy kinek mi a jó.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem vagyok nagy szakértõ de szerintem az a vidi kártya kevés neki.
De mondom ez csak tipp.
Ami az akadást illeti nekem is gond volt de itt javasolta Alex és még valaki hogy egy két dolgot kapcsoljak ki,és mondhatom megszûnt,
Itt a kép az én beállításomról ,egy próbát megér talán neked is segít.
Persze nálam más konfig van de 3 moncsira 5900x1080 felbontás mellett kell is az erõs vas,hogy ne diavetítés legyen....
Grafikai beállítás pCars
Adam Jonas
Témába vág:

Még mindig akad nekem a játék, már nem tudom hanyadik build óta. Több drivert is kipróbáltam, a 489-es build-nél a 13.4-es Catalyst-tal próbálkoztam, de ezzel is akad, mint a fene, s teljesen mind1, hogy milyen grafikai beállítást és/vagy felbontást állítok neki. Többen írták, h nekik simán fut hasonló rendszer mellett a program, ezért nem sok ötletük van. Szóval, ha valaki esetleg tudna valami használható infót adni arról, hogy mi miatt lehet, akkor azt megköszönném, ha megírná/leírná. (Nem az ilyen "kapcsold ki a vírusirtót" meg "szar a rendszered by Sompir" típusú tanácsokra lenne szükségem.)

A rendszerem:
- Gigabyte MA785GT-UD3H alaplap
- AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz
- Kingmax 8GB DDR3 1333 MHz RAM
- Sapphire ATI Radeon HD 5830 XTreme 1 GB DDR5 + Catalyst 13.4

Elõre is köszi a segítséget!

U.i.: alaplapi chipset driver is fel van frissítve, a Catalyst-tal együtt.

Na igen....mondom kipróbálom milyen a demo.
Az GT5 megvan de nem sokat toltam vele hamar ráuntam,de a 6-ot biztos nem fogom megvenni.....
Mellesleg nem rossz az irányítása a Nissan-nak,de nekem a grafika .....még mindig csak <#levele>
No meg ez hogy mindig a végérõl küzdjem fel magam,nem annyira bejövõs,de ízlések és ficamok különböznek.
Elsõ verseny ezzel a "villamossal",érdekes volt,persze ez csak késõbb világosodott meg ,mikor már vezettem.<#wow1>
Fura is volt mikor a váltót nem engedte manuálisra átállítani..<#idiota>
A hang belûrõl valami fenomenális<#eljen>fékezni nem kell szó szerint mint ha villamost vezetnék,lelépek a gázról és lassul ahogy kell....
Totti5
Kijött a GT6 ( Nissan academy 2013 promo ) demo.

Ilyen járgányt sem minden nap lehet vezetni egy szi... játékban.

Vigyázat tengeri betegség! 😊

Egy ideje... 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Totti5
2011 óta

Bucser
Kiss Norbi palyaautokrol atnyergelt a Kamionokra?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Inkább örüljünk!
"Magyar gyõzelem a Kamion EB második futamán! Major Beni rajt, cél gyõzelmet aratott, Kiss Norbi a 6. helyrõl rajtolva a 4. helyen végzett!

Az elsõ futamon pedig Kiss Norbi a harmadik helyet szerezte meg - kezdjük uralni ezt a sportágat 😊"

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

úgylegyen

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Az inkább egy vélemény volt a véleményedrõl. De már mondtam nem tudok veled személyeskedni, mert fogalmam sincs, hogy ki vagy. Neked van?

Na várjunk csak. Amíg te savazol itt mindent és mindenkit, addig minden rendben, de ha valaki megmondja csöppet se finomkodva a véleményét rólad és a véleményedrõl, akkor már borul a bili. Szánalmas vagy kisfiú.
Ja, ha én tök hülye vagyok és nem értek ezekhez a dolgokhoz akkor légyszi tételesen, hogy miben nincs igazam vagy csak ebben is üresjáratban van a pofád és talán elég lesz ahhoz elterelni magadról a dolgokat, hogy ne lássák, mekkora egy troll vagy. Egyébként megválaszolom minden kérdésed ha valamit nem értesz. Igazából nem lehet mindenki értelmes. 😄

Remélem a diagnózisért és a tanácsért nem akarsz pénzt kérni. <#mf1>

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Fehercsoki
A Forza 5 már most tökéletes mert van benne 1000 autó!!4444

Én kezdtem a személyeskedést? Te már az elsõ megszólalásodban nyomtál egy fuck-ot, ez délelõtt 11kor volt. Plusz a végére még egy ilyet: "Imádom az ilyen elitista sznob dumákat."

Pedig hozzád nem is szólt ekkor még senki fater. Ezek után még benyeltem pár hasonlót tõled, majd felvettem az igen csak értelmes stílusod, pedig a korodból kiindulva többet vártam volna tõled. Szóval a probléma, hogy értsd: Olyan dologban akarsz okos lenni amihez hülye vagy, ha ezt az elején tudom le sem állok veled beszélgetni de sajnos kellet pár hozzászólásod mire erre ténylegesen rájöttem, pedig volt aki figyelmeztetett privát-ban, hogy jobb nem foglalkozni veled. Aztán ugye a társalgási színvonalad mélyen a korodhoz elvárható szint alatt van, plusz erre rájön egy kezdeti stádiumban lévõ Alzheimer-kór.

Ha ilyen gondjaid vannak, cseréld le a fórum képedet egy ilyen disabled mozgássérült parkolóhely kressztáblára és akkor mindenki a szintednek megfelelõen lesz veled kicsit elnézõbb.

bardocz
Meg nincs is, csak azért írtam, hogy akarhat az egyik a másikra hasonlítani. De ha lenne, és történetesen kettõ, akkor a fizikai dolgoknak meg kéne egyeznie.
lac coo
Ahogy itt mondani szokás a Forza5 még nincs kész, de jó úton halad ...!
Majd ha kint lesz lehet fikázni ! <#whatever><#puszis>

Fehercsoki
Nekem aztán semmi.

Bocs, de rád nem figyeltem. Mondjad mi bajod van?

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Fehercsoki
De az már úgy nem "tökéletes", ha más akkor hiányzik belõle valami ami a másikban megvan. Tökéletes szimulátor nincs ez csak egy idealizált szimulátor gondolata.

Látom szövegértési problémád van. Itt van mégegyszer. #5978 Erre utaltam vissza.

A személeskedést te kezted:
"nem hogy autót nem vezettél életedben de valszeg a két említett játékot sem láttad a tesco kiállított tv-én kívül soha az életben."

Ismerõs bunkókám? Nem mindenki olyan sötét mint te, hogy tíz perc múlva már nem tudja mit írt. Próbálkozz még nyugodtan. Ma pont ráérek.
Elég fura lenne, ha te akarnál szintet mutatni. Elõbb járd ki a 8 általánost. 😄

Totti5
"Két tökéletes szimulátor ugyan olyan"

Vagy nem. Fejlesztõk nézetétõl fögg, ezért minden szim egészen más.

Fehercsoki
Akkor már azt sem tudod miket írtál eddig😮

<#taps>
Gõzöm sincs mit akarsz ezzel. <#shakehead>

Azt sem tudod már mit írsz?

"Azért azt nem szabadna elfelejteni, hogy egy szimulátornak leginkább a valóságot kellene szimulálni és nem egy másik szimulátort. CMR-->RBR. Szóval ez akkor is csak egy máz, amit ti kentetek magatokra. Legfeljebb te gy jobb monitor elõtt nyomod. "

Szimnek nevezed a cmr-t majd letagadod a saját kijelntésed. Nem csak hülye vagy hanem hazudsz is, majd te köcsögözöl. Ha te 50+ éves vagy akkor én vagyok Buddha. nyilván a korodban is hazudsz, csak hogy felnézzenek rád, és mi vagyunk a sznobok. Majd a végén még te köcsögözöl.
ja és még bele kevered a súlyomat is 😊 Mint az oviban: -te dagi, - te meg szemüveges, -nekünk meg skodánk van és nem szar trabantunk mint nektek bebebeeee

14 év felett ez a szint már gáz amit elõadsz, tata 😊

Fehercsoki
Azért más dolog ám sértõ igazságot vagy nem sértõ hülyeséget beszélni, szóval ne nagyon szállj el magadtól.

Akkor figyeljél, hátha atiéd is felmegy nullára, minuszból. 😄

Fehercsoki
Screenracer bemutatja az értelmi színvonalát😄

lac coo
40 hsz ? Miazisten 😊

Fail. A colin összehasonlítás nem tõlem jött. 😄 #5978

Egyébként most mirõl beszélsz mert elég szétszórtnak tûnsz. Te írtad a PC szimek használati útmutatóját vagy mi? Te akarod megmondani, hogy mire kell figyelni? Ki vagy te? Ahogy elnéztelek be se férnél egy versenyautóba. Most akkor mirõl beszélünk? <#kocsog>

Azért az szánalom, hogy te akarsz itt mindenkit leugatni meg játszod az agyad, hogy te ku*va sok autót vezettél életedben, majd mindezek után bedobsz egy Colin-RBR összehasonlítást amibõl az jön le, hogy nem hogy autót nem vezettél életedben de valszeg a két említett játékot sem láttad a tesco kiállított tv-én kívül soha az életben. (na jó tán az egyikkel toltál havernál pár szakaszt). Szóval a kettõ összehasonlítása kb olyan mintha igazi autó vezetést hasonlítanál a gyereked elektromos rendõrautójához amivel a játszótéren a homokozó körül csapat amíg le nem merül az aksi. amiben van ugyan kormány meg gázpedál meg négy kerék de azért mégsem autó.

Már több hozzászólásodban kitûnt, hogy fogalmad sincs mirõl beszélsz, teljesen másként tekintesz a játékokra, nem veszed észre bennük azokat az apróságokat amitõl többek vagy kevesebbek egymáshoz képest, ezért a grafika alapján kötõdsz érzelmi szinten is egy-egy címhez jobban vagy kevésbé. Erre rájön még egy kis fanboy komplexus és ez így kizárólag arra elég itt, hogy lejárasd magad, lehet a gamestar fórumon elég lehet de ha felpillantasz a címsorba láthatod, hogy nem g-vel kezdõdik a cím.

Örülök, hogy így le tudlak kötni. <#nevetes1>

Ezzel mondjuk egyet tudok érteni.

Erre csak visszautaltam.

Vezettem pályán, rally-ban is. De a legtöbbet utcai járgányokkal.

Ahhoz, hogy autóversenyzõ legyen valaki nem szimulátor kell elsõsorban, hanem elhivatottság, mert nem csak nyernek egy online kiírást azután átülnek az igaziba. Ahhoz az kell leginkább, hogy igaziban akarjak ülni addig meg készülök szimmel. De például a pályát meglehet ismerni az F1 2012-ben is. Úgyis komolyabb szimben fogsz majd gyakorolni, ha egy csapathoz kerülsz. Olyan meg nem hiszem hogy bárkinek van otthon a kisszobájában. 😄

Juuj a epic, ahogy Wéber vergõdik az f1 2011-el😄 pedig õ szimesként kezdte állítólag😊