• Screenracer #8600
    "...jelenleg érdemben nem nevezném még egyáltalán vezethetőnek sem a legtöbb autót, segítségek nélkül ..."

A jelenleg, már végre egy olyan szó, amit eddig nem nagyon akartál használni. De ezzel legfeljebb te vagy így, hogy vezethetelen. Mi sem bizonyítja jobban, hogy százak vagy ezrek vannak a leaderen akik tudják vezetni. Neked speciel nem találtam egy mért körödet sem. Tehát nem értem, miért a te véleményed lenne szignifikáns, amikor a számok enyhénszólva se meletted állnak. Ráadásul a gumifizika fikázása se tűnik túl meggyőzőnek mert rengeteg féle gumival kiséleteznek és az biztos, hogy te nem próbáltad még végig az összeset, főleg nem az összes autón, sőt szerintem a default beállításokon kívül semmit nem próbálgattál. Neked egyébként mit jelent az hogy töri magát? Naponta naplózva van, hogy mit csináltak a játékon. Minden dokumentálva van a fórumon. És van egy komoly menetrendjük ami mentén haladnak. Lehet, hogy Kunosnak is kellet volna egy gyártási terv, talán akkor öt év után már minimum multi is lenne a játékban. Nem beszélve a karrier ablakról az indító ablakban, ahol még semmi sincs.