19801
  • sertrex #8722
    Tény, hogy nem önszántukból zárták le a befizetéseket, de ettől még nem lett nyílt hozzáférésü. :DDD

Pontosan milyen kamu dumákkal húztak le téged?

Mert én úgy léptem be, hogy itt van a Shift készítőjének az új játéka és be lehet fizetni rá még a fejlesztés alatt. Azt az igéretüket, hogy a Shifthez képest jobb játékot akarnak csinálni betartják, mert már most, sokkal jobb. :))
  • sertrex #8721
    Végül is, így is lehet szőrszálhasogatni.
  • sertrex #8720
    Szerintem nem jó helyre válaszoltál.
  • lac coo
    Azt mindenki tudja, hogy csak egy számukra váratlan jogi döntés miatt nem veheti meg boldog boldogtalan !
    De dörzsöltek, az tény, jól lehúzták a népet a kamu dumákkal .... :DDD
  • sertrex #8718
    Csak hogy tisztán lássuk a dolgokat. A CARS még zárt fejlesztésben van, csak WMD tagok számára hozzáférhető, vagyis azok a bugok egy fejlesztés alatt lévő játékban megengedettek, mert nem kell arra ügyelni, hogy így kerül ki.
    Az AC korai hozzáférésben nyílt piacon van, vagyis amit kiadnak annak már késznek illik lenni.
    Majd akkor próbáld össszehasonlítani ilyen szempontból, ha már a CARS is piacon lesz.
    Az meg eléggé elfogultnak tűnik, hogy az AC-ban ne lennének bugok. Mondjuk nézél körül a YouTubon. :)))

Korábban már említettem, hogy miben.
  • BooMiller
    iR-en nevelkedett?:DDDD mennyi idős 14 éves?
  • lac coo
    Hát ha az jelzi, hogy jó egy játék ha sokan kedvelik .....

A második fele válaszra se érdemes ....
  • BooMiller
    Kedves screenracer tudod te azt:)
  • sertrex #8714
    Hogy jön ide az NFS? Látomn érted a lényeget. :DDD

Tíz év után? Mit csinálsz tíz éve? Gondolom már tíz éve monitor pilótáskodsz. :))) Vagy esetleg már tíz éve szimulátorokat csinálsz? :DDD Nagyobb lenne a respekt ha fel is tudnál ebből mutatni valamit. Mondjuk igazi autóversenyzés vagy nemzetközi siker szimulátorral. :)) De gondolom az autóverseny nem erről szól. :)))

Áruld már el, mi ez a minusz nyomkodás!
  • Totti5
    Bugokkal még nem találkoztam az ACba, CARSba már jó párszor belefutottam. Ennyit arról melyik tákolmány.

De miben nyilvánul meg az AC tákolmánya a CARS kiforrottságával szemben?
  • paj01
    jó multkor belenéztem újra 15fps-el:D Vmit azért fejlődött a cucc. Most legalább már eltudom találni a kanyaríveket meg tudok egyenesen menni:D Komfortosabb lett az irányítás. Nekem tetszik ez a kanyarkövető sisakmozgás. Közömbös vagyok a játékkal szemben, lesz amilyen lesz. Ha gyenge is lesz még mindig jobb mintha semmi sem lenne. Ha fundingolja a crowd akkor had csinálják.
  • lac coo
    Akkor NFS mindent visz, azt kedvelik a legtöbben :)

Hát hogy az AC-ban nincs kihívás, az érdekes...

Bár CARS-ban nagyobb az tény, nem azért mert jó a fizika, autókezelés hanem mert oltári rossz ! :). Az Insideosok mindenről áradoznak, valamiből meg kell élni ;)

De erről nem vitázok, van egy pár új hsz, nyomkodjátok a minuszt, jobb kedvetek lesz, én meg tíz év után már csak eldöntöm, hogy ez rakás szerencsétlenkedés ..

De már az ezerszer feltett kérdésem: miért nincs egy azaz egy darab fizikával foglalkozó, autókezelést mutogató videó sem CARS-ról ??? Miért ???
    De gondolom akkora spílerek vagytok simán összedobtok valamit, én AC ból simán, győzők válogatni a jobbnál jobb dolgai közül ;)
  • sertrex #8710
    Azt jelenti az a jó autókezelés, hogy amolyan árkádosan könnyű vagyis kevés kihívást jelentő vezetési modell?
  • sertrex #8709
    Én elhiszem, hogy itt az SG-n van néhány ember aki szerint a CARS egy vicc, de nem ártana körülnézni a nagyvilágban is, mert arányait tekintve igen nagy népszerűségnek és tetszésnek örvend a játék. Pont pár hete az Inside Simracinges srác áradozott róla. Róla meg köztudott, hogy az iR-en nevelkedett. Tehát szerintem el kellene rajta gondolkozni, hogy valójában nem-e veled van a baj.
  • lac coo
    Ez jó hsz volt !
    Igen F1 azt adja vissza. AC meg az autókezelést.
    Cars meg egyiket sem ! :)Olyan lapos, van autó, van valami hang, szép ,azt mennyéparaszt ! :)
  • lac coo
    Hát ez nekem nem magas, ahol jó élvezetes az autókezelés, tényleg öröm menni vele, az megy a polcra, ahol meg inkább idegesítő de van sok csicsa az meg marad ? :) Minek marad ???
  • lac coo
    bizony elején jó volt, akkor is azt mondtam, most is, hogy olyan jó , derekas rF1-es volt...
    Ma már vicc ....
    Néha ránézek, de percek alatt elmegy a kedvem tőle ....
  • sertrex #8705
    Milyen feelingre gondolsz? Arra, hogy random bele van rakva a játékba néhány autó és pálya? Ennél még az F1 201x sorozat is nagyobb feelinggel rendelkezik. Sőt igazából pont ez az erőssége az F1 sorozatnak, hogy eszméletlenül vissza tudja adni az F1 feelinget, a teljes szabályrendszerrel, vagy lehet gumistratégiát beállítani is, stb... Annál a játéknál például, egy jó kis versenyen el is felejti az ember, hogy nem a NAGYBETÜS szimulátorral játszik. Az AC-nak ilyen szempontból semmi feelingje sincs.
    A tákolmány meg inkább az AC-ra illik. Mert azt tényleg elég amatőr módon gányolja Kunos. :))
  • BooMiller
    Jól megfogalmaztad, tényleg nincs egy ligában a két játék ez így van!! Szeretne csak ott lenni a cars ahol az AC feelingben:))
    Polcra tenni??? Már ennyi tartalommal is el lehet lenni évekig, ugyanis inkább k. jókat versenyzek kevés autó pálya kombóval, mint egy igen érdekes fizikai szimulációval rendelkező tákolmánnyal.
  • Pitti
    Emlékszem az elején te is ugyanolyan lelkes voltál, mint sokan. Az Arielt is sokat hajtottad, :) teljesen megértem, ugyanaz a véleményünk :)
  • sertrex #8702
    Nem. A CARS egy AAA cím lesz. Az AC ilyen szempontból nem is igazán lesz jegyezve. Ahhoz előbb egy kész autósjátékot kellene előállítani. Ehhez ugye a "csicsák", a karrier mód és sorolhatnám, hogy miminden kellene. Eladásban, már most kimerem jelenteni, hogy az AC vesztett is.
    Egyelőre AC-ban nics normális multi, a karriernek még híre sincs, így azt se lehet tudni, hogy milyen szabályrendszer szerint lehet majd versenyeket rendezni benne. Esős versenyekről még álmodni se lehet. Még nincs gumifizika se. Hiányos a fizika is. Ráadásul nagyon sovány a tartalom is. Elismerem jó az autókezelés, FFB. De ezzel legfeljebb pár hétig lehet körözgetni, mielőtt végképp polcra teszi az ember.
    Szóval nem ironikus volt. Még csak nem egy ligában játszik a két játék. :(((
  • Pitti
    Az elsők között voltam akik "beneveztek" team memberként és imádtam a formula A-t. Szép grafika, és egész szokható fizika volt. Vártam a heti buildeket, jött az ariel, azt is szerettük, aztán elcseszték nem szerettük majd megint kicsit jobb lett aztán megint nem.... jöttek sorban az 1000 bug-tól és anomáliáktól hemzsegő Bathurst Spa.... és sorolhatnám.
    A Spa azóta sem játszható. Sajnálom én így érzem, és csalódtam.
    Gyakorlatilag bármikor odaülök, hogy na megnézem mi változott x hónap elteltével mióta nem láttam, egyszerűen nem találok olyan autó pálya kombót ahol élvezném a játékot, mert valami tuti nem kerek. Vagy akadozik, vagy irreális fizika, vagy egyéb.
    De pl van olyan pálya ami kb 2 éve benne van de egy rohadt kép nincs róla a menüben a fantázianevéről meg baromira nem tudom, hogy miaz.
    Értem én, hogy licensz, na de egy képet a pályarajzról legalább biggyesszenek már oda :)
    Azért néha néha elő fogom venni és fogok adni neki még egy utolsó utáni esélyt, hátha lesz belőle valami. De igazából már nem számítok semmire.
  • lac coo
    Én az elejétől azt hallom amióta csak nézegetem CArs-t, pedig amikor befizettem még alig voltak fák a pályákon, szóval régen volt, hogy majd !

Náluk ez a tm ...:)

Amúgy teljesen egyetértek veled, kívülállónak nézegetni nagyon szép, de használni nem lehet, szimnek vicc, dögös autósjátéknak meg unalmas, kevés .Autó kezelés autós játékot látott usert öt perc alatt elriaszt ....

Ez ilyen egy nyaras játék lesz, gyanítom, sok gyerek megveszi, deszép autó, aztán megy a kukába ....

Nyomd a minuszt, Zuzu !!!! :DDD
  • lac coo
    Ez ugye írónikus kérdés volt ? :)
  • sertrex #8698
    Ki mondta, hogy le kell nyomnia?
  • lac coo
    Ha kilora merjuk mindenkeppen.....
    De eleg vacak lehet akkor a cars, ha egy sufni jatekot kell lenyomnia a csicsaival...Autokezelesben egyelore almodnak olyasmit.
  • sertrex #8696
    Jaja. De azt se felejtsd el, hogy a CARS messze többet tud az AC-nál.
    Eleve nagyobb tartalommal rendelkezik, dinamikus időjárás és napszakváltozás, a karrier is szinte már kész, KERS és DRS, stb...
    Tudom, hogy ezzel idevonzom az AC fanokat, de akkor is azt mondom, hogy a CARS-hoz képest az AC egy "sufnibarkács" cucc. :))
  • Screenracer #8695
    Augusztus környékén éri el a béta státuszt a játék, akkor lesz először igazán látható, hogy mennyire lesz optimalizálva. Ugyanúgy, ahogy az FFB is akkor éri el az úgymond végleges verziót, amikor a fejlesztők úgy döntenek, hogy már kész a gumifizika és a fizika is, addig nem érdemes minden egyes napi buildhez beállítgatni. De, ha már az AC-hoz hasonlítod és szerinted a három év az sok, akkor az AC, Kunos saját bevallása szerint már öt éve készül és enyhénszólva is hiányos. ;)
    Másrészről azt se felejtsd el, hogy a CARS sokak számára még nem elérhető, ugyanis a WMD-n kívül mások számára, zárt fejlesztésü, tehát csak a videók és képek állnak a rendelkezésükre. Egyéb másik játékoknál, amit most fejlesztenek, mi is csak képekről és videókról tudunk újabb értesüléseket szerezni.
  • barcalaci84
    Egyébként az AC-s app-ban a függőleges irányú mozgást én.is levettem 0-ra mert az valóban furcsa nekem is egy Tv előtt ülve, de a vízszintes irányú mozgás meg természetesebb érzést is ad mint a sima rögzített halszem kamera
  • barcalaci84
    Én egy viszonylag nagy Tv-n játszok, és azért nekem a szemem mindenképp igényli h egy kicsit beljebb tudják nézni a kanyarba, de a fejem is mozog amúgy, megha persze nem is olyan mértékben :)
    Kicsit segíti a beleelest... Kevésbé érzem a halszemeffektust...
  • lac coo
    Nekem az a felesleges vacak meg mindig a legkisebb bajom carsban :))))
  • alma2
    Hat egy kort nem birnek igy menni az biztos anelkul, hogy kidobjam a taccsot :)
    De ha hasznalsz trackirt, vagy hasonlot, annak ellenere, hogy a monitort bamulod, automatikusan picit benezel a kanyarba, es pont annyit, amennyit te szeretnel,erzel. Aki mindenkepp at akar elni hasonlot, azt ajanlanam. De mint sokszor elhangzott a legtobben nem hasznaljak a trackirt sem, autos jatekban.
  • Screenracer #8690
    Természetesen nem ugyanazt látjuk kameranézetben, mint a valóságban, de arra például jó, hogy látassa, érzékeltesse valamilyen szinten, hogy mennyit mozog a pilóta feje vagy milyen mélyen néz be egy-egy kanyarba.
    Gondolom, ha lenne egy a Ferrarinál használt szimem itthon kéznél, akkor biztosan nem kellene bekapcsolni ezt a funkciót. Mellesleg ilyesmi volt már az FVA-ban is.

• alma2
    Ez igaz, de mig nekem a monitoron razodik remeg, forog jobbra balra a kep, mig az en fejem, szemem, total mozdulatlan, addig o meg ateli. De nem kell ehhez autos jatek, ha mesz egy kort biciklivel, kozben a sisakodra erositesz egy kamerat, vagy csak teloval felveszed sajat magad. Visszanezve sem hiszed el kb, hogy ottjartal., sot azt sem, hogy ugyanazt elted at, mert annyit kompenzal az agyad az eletben.
    Ha csak azt nezzuk visszaad e teljesen hasonlo latvanyt, mint amit egy sisakra rogzitett kamera ad akkor igen, erre teljesen jo.
  • barcalaci84
    Hatraltatni lehet hatraltat, de szerintem minden szempontból realisztikusabb mint a sima nézetek a szemekből...ahogy azt a lenti videók is bizonyítják...
    Egy szimnel pedig a realisztikussagnak kéne lennie a legfontosabbnak,nem pedig h mivel lehet még összecsapás pár tizedét...
    Opcionális a használata, de jó hogy van...
    Én speciel AC-ban is használok egy App-ot ami ezt szimulalja és lassabb se vagyok tőle, minden csak szokás kérdése...
  • Pitti
    Bocs, hogy belepofázok, de az a legnagyobb baj, hogy a cars már csak ezekről a videókról szól, és nem a játékról, vagy vezetésről, 3 éve várom, hogy végre legyen már valami. Aztán húdeszuper visszajátszásokat lehet mindenféle kameraállásokból készíteni. Na de miről készül az a visszajátszás? mert játék az nincs!!! A mai napig spa 30 fps-el akadozik 15 autóval, egy olyan konfigon ahol AC-t játszom 80fps-el ugyanennyi AIval. De mondhatnék más játékot is ami szépen fut.
    Szépek ezek a videók, na de akkor mivan? Én kiábrándultam
  • Screenracer #8686

De ez se rossz. :)
  • Screenracer #8685

Gondolom Ő nem kapcsolja ki ezt a nézetet, pedig elég komolyan áll a dologhoz. :)))
  • Screenracer #8684
    Így van. Ez is csak egy videó, ami arra hivatott, hogy megmutassa, ez is van a játékban. Senkinek nem kötelező használni, aki nem akarja. Nem is értem, hogy ez hogyan tud egyeseknél negatívumként megmutatkozni.
  • Alexease
    Igy videon visszanezni teljesen jo, nincs vele gond. De igy vezetni agyrem;P A lenyeg hogy van benne, ez is egy replay kamera nezet.