19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#8682 ezek tenyleg latvanyosak, de valaki ismer olyan embert, aki alltiolag hallott mar olyan emberrol, hogy nem kapcsolja ki ezt az effektet, nezopontot 5 perc utan? Aki picit is komolyabban all az autos jatekokhoz.
Mert en nem, mert csak hatraltat minden szempontbol. -
Screenracer #8681 -
#8679 Jah, gondoltam megnézek már egyet a sokból, de kár volt, rettenet....
Nem ahogy vezet, az mindegy, az egész, bár szerintem ezeket az autókat nem is lehet normálisan vezetni egyelőre. -
#8678 Vezetni nem tud, pályát nem ismeri. Minek ilyenre még csak rákatintani is?
Alatta levők sem sokkal jobbak. -
Screenracer #8677 -
Screenracer #8676 -
Screenracer #8675 -
Screenracer #8674 Experience The Indianapolis 500 in Project CARS
http://www.wmdportal.com/projectnews/experience-the-indianapolis-500-in-project-cars/ -
Screenracer #8673 -
Screenracer #8672 -
Screenracer #8671 -
Screenracer #8670 Ha a show helmetet is kikapcsolod, akkor nem látszik a belseje, de marad a helmet cam. Gondolom, he eljutnak odáig akkor koszolódni is fog. :))) -
#8669 Tudom, azzal nincs gond, le szoktam kapcsolni;)
Csak az elmeletet nem ertem, hogy miart ilyen. Ha csak jobbra-balra dolne, az talan meg OK, ha a monitorok fixen allnak, es az ember benne ul valami mozgo cuccban, ami szinkronban dol a keppel (a monitorokfixek!).
De az egyeb mozgasa meg nem tiszta:) Mintha 3 szammal nagyobb sisak lenne a fejen, ami ossze-vissza mozog:D
De nekem mindegy, mert ugy sem hasznalom. Egy normal plexi jobb lenne, ahol nem latok bele a belsejebe (ezt sem ertem:D), es egyszeruen csak koszolodik, tukrozodik, vizesedik - az izgalmasabb kanyarokban parasodik:))) -
Screenracer #8668
Ha a Helmet leaninget leveszed 0-ra, akkor megszűnik ez a sisakmozgás. :P -
Screenracer #8667 Ha így nézed és csak egy pontra fókuszálsz vagy csak a szemeddel követed, akkor tényleg úgy tünik, mintha a sisak fordulna el, mert te nem fordítod vele a fejed. Ez szerintem VR-rel vagy három monitorral nézhet ki igazán jól. :) -
#8666 Jaj de butus vagy. Nem a sisak mozog hanem a pilóta szeme a sok G-től :) -
#8665 10 nap utan az elso hozzaszolas:) Ilyen sem volt meg:)
Ezt a nezetet meg mindig nem ertem. Miert fordul el es mozog a pilota fejen a bukosisak?!?! -
Screenracer #8664 -
Screenracer #8663 -
#8662 Más de szerintem még lehetne dolgozni vele . De teljesen más , annál azért sokkal jobb . -
#8661 Valaki nyugtasson meg, hogy itt mar teljesen mas az ffb, meg az egesz iranyitasi mechanika, mint ami a shitfben volt. (Most nem a fizika erdekel)
-
#8660 Úúúú...ez nagyon gagyi videó, rosszabbnak látszik mint ahogy mondom :DD -
SityiSXT #8659
Tudom, luzer a pasas, legalabbis a felsobbrendu Igazzy Szimulatorosok faja szerint. A tobbiek meg elvezzek. -
Screenracer #8658 Sajnos nincs rá mód. -
Fantasy18 #8657 hali srácok. tudom zárt már a játék.. nekem junior tagságom van és szeretnék team member tagságot. valahogy meg lehet oldani? -
#8656 Lehet azt melegebbre is setupolni, meg kicsit eroltwttni kell. -
SityiSXT #8655 Az Ariel gumijai kb. 40 fokosak két kör után. Nem lehet, hogy emiatt nem tapad annyira? -
#8654 Azt tudom, hidegen jön ki mindegyik, setupolni is szoktam úgy nagyjából .
De pl az Atom meleg gumiknál még 180-200-nál is hajlamos maga alá tekeredni , úgy vándorol ide-oda a betonon. Az persze jó, dolog, hogy fogható ( nagyobb tempónál, lassan már hajlamos korcsolyázni ...),ha a kasztnit lecserélik a Mustangéra, akkor azt mondom jó !!! :DD -
Timbu #8652 Az ISR teszt hatására kipróbáltam az Atomot, és az irányítása alapján valóban van reményre ok. Viszont nekem nagyon tolta az orrát, szemben a többi autóval. Megfelelő körítéssel akár hc szimulátornak, akár nem, jó lesz ez.
(Aki tuti hajó fizikára vágyik, az próbálja ki a McLaren F1-et. :) Az még nagyon kezdetleges állapotban lehet.) -
SityiSXT #8651 Toltam most egy kicsit, pár GT autót próbálatam ki néhány pályán úgy, hogy nem nyúltam az autó beállításaihoz. Amire Laccoo panaszkodik a vezethetetlenséggel kapcsolatban, szerintem réjöttem, mi a baja. A garázsból kigurulva 27 fokosak a gumik, és persze érezhető tapadásuk gyakorlatilag nincs. Viszont: nekem úgy tűnik, olyan 55-60 fok körül kezd betapadni, 65 fok fölött meg már egész vezethetővé válik mindegyik GT autó. Hozzáteszem, ehhez a hőmérséklethez kell vagy másfél-két kör pályától függően.
Tudom, lejjebb már emlegetett hasonlókat, de itt némileg számszerűsítve itt van az, amit én tapasztaltam. Hozzáteszem: én nem vagyok profi, legjobb esetben is csak mákedvelő amatőr. -
#8650 -
Screenracer #8649 Inside Sim Racing 48 perce
I loved how much of a challenge it was to drive! Loved the way the car stepped out and you could feel it and wrangle it back in -
#8648 De persze a legbántóbb, hogy köze nincs egy Atomhoz....
Nem is értem, hogy lehet egy olyan agilis, szinte gokartos autóból egy ilyen bálna érzést csinálni .... -
#8647 Most hajlandó volt elindulni ,mentem vele pár kört, ha a gumi úgy dönt, hogy meleg elég jól lehet gépészkedni vele, bár roppant bizonytalan az egész.Olyan csónak érzés, bár nem billeg de úszkál a betonon ... A gumi tapadása nem jó, lassú tempónál ha nincs aero tükörjég ...
Amúgy ez még elmenne, de rendszeresen tuti nem használnám, ahhoz túl faék ....
A videóban is érződik ,az ember alig mer menni vele, sokszor nagyon nem arra megy amerre akart volna . :) -
#8646 -
Screenracer #8645 Na jó. Megyek haverokkal multizni inkább. -
Screenracer #8644 Jaaaaaaaaaa?? :DDDD -
#8643 Dehogy.... ez vicces, nem lehetett kihagyni ;) -
Screenracer #8642 Mert ez értelmes és egyáltalán nem provokatív hsz, igaz? -
#8641 A naplón ? :)