Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Privátban várom az ajánlatokat. Sajnos nem lehet bevásárolni magam, legalább egy éve csak nézegetem, hogy milyen jó lesz.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Gigabyte Aorus RX 5700 XT 8G, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; Oculus Rift S
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Elvileg bármilyen jogsi jó, mert most jut eszembe, hogy voltak amcsik a csoportomban. Akit esetleg érdekel, kicsit többért lehet bérleni mazda mx-5-öt pálya napra, akkor egész nap két ember hajtja reggeltõl estig.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Az anyosulesnel vannak pedalok? Vagy ha gaz van, akkor marad a visitas, kezifek es a gyujtaskapcs?😄DDD
Mondjuk nem szartam be, csak érted, engem átb*sztak a meetingen. Bár lehet ha úgy akartam volna csinálni ahogy a pro ember akkor be estem volna a málnásba 😊
Ami érdekes a szimekhez képest, hogy a rázókövön fékezés sokkal brutálabb hatású mint bármelyik szimben, még a megánnal az elõbb említett kanyarban fékeztem a kövön, eléggé beriszált, szerencsére az elektronika megfogta mert én meglepetésemben semmit nem reagáltam 😊 Mondjuk az egész fél másodperc alatt zajlott le...
Ha esetleg valakit érdekel, szokott lenni akció, 60 font 3 kör a ferkával de ilyenkor nincs megane. Mondjuk változó mikor mennyi. Ja és ez Last Minute offer tehát köv vagy azutáni hétvégére szól. Ha valakit komolyan érdekel felhívom õket, hogy EU-s jogsi is jó-e.
ász 😊
mennyire kemény lehet a csávónak az anyóson....látva hogy a vezetõ beugró egyre jobban és jobban élvezi 😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Megane 250 RS
Ferrari 360 Modena
(elõbb képek a vidik a végén vannak onboard + trackside)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Egyébként meg sztem senkinek nem fájdul bele a feje, nyugi 😊 ...viszont én is tartom hogy egy autó viselkedését határain lehet megtapasztalni, és az elég kevés hogy szted nagy tempóval megkergetted.
Eleve amíg az árával, meg a gumi árával foglalkozol addig max a saját határaidat közelítetted meg, mert általában az van közelebb egy átlag vezetõnél.
Aztán meg amíg egy versenyautó nincs becsövezve, addig szintén csak egy nagyon-nagyon képzett versenyzõ visz el egy hátsókerekes 500Le teljesítményû autót...de sztem még õk sem szívesen.
Az hogy nyomsz egy kövéret és mész 200km/h< és körbevereted a HRingen, az még kevés...egyáltalán nem biztos hogy eljutottál arra a kanyarsebességre amiben a játékban foghatatlan lett egy megcsúszás.
Régebben én is saraztam a -Get Real- szimes SimBin-s elképzelésért, sõt azt még most is, de aztán tényleg jobb ez így...az autó komoly dolog, és ha elkezd a valóságban átcsapni, ott ha nincs négypontos öv, és egy masszív bukókeret a fejed felett...és lehetõleg zárt pálya, akkor kb. besz@rás helyben.
😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
De en a te helyedben ezt nem nagyon reklamoznam, foleg igy.
Az ilyen beirasok cseppet sem irigysegre, hanem egyebekre adnak okot: kozuton vaganykodni, forgolodni, gyorsulni, gyorshajtani igencsak ellenszenves.
Raadasul 20millios autot Magyarorszagon, 99%-ban nem lehet osszeszedni tisztesseges, becsuletes, korrekt uton.
Vagyis ha ilyeneket irsz, akkor az emberek nagyresze nem irigykedik es fanyalog, hanem teljesen mast gondol😉
Lehet fanyalogni irigykedni és nem kötelezõ elhinni nagyon hidegen hagy, nem kell hogy bárkinek bizonyítsak bár mit is.
Én tudom hogy így történ ahogy írtam.
Mint mondtam vidi nincs de azért kép még van róla a saját udvaromon készült.
De ezt is csak azért teszem fel hogy tovább vergõdhessetek ........<#wave>#wave>
Corvette Z06
Corvette Z06
😄
De tovább megyek a köz úton is.....beálltam egy keresztezõdésbe,helybe megfordítottam úgy hogy azzal a lendülettel toltam neki ami a csövön kifért addig míg el nem érte a 200-at,nem kis kihívás volt ,mivel 20 millás vasnál ha törik akkor mélyen a zsebbe kellett volna nyúlnom,ez is egy kihívás volt.
Pályán nem sokat mentünk mert nagyon ette a gumit...elõtte mielõtt hozzám került (a nürburgringen futott,) is 5 ezer km-t mentek vele ott, és már elöl gumikat kellet cserélni,darabja 350ezer így csak módjával lehetett,mondhatnám ,F1 hasonlattal vigyázni kellet a gumikra,no meg az üzem anyag szint úgy ment lefelé mint a hõfok felfelé,55 litert evett százon,....xd.
De azért gumi füst volt rendesen.
Hatalmas élmény volt....
A sebesség végét soha nem tudtam megpróbálni mert mindig elfogyott az út ....de nem is az számított igazán hanem az õrült nyomaték és gyorsulás
Sajna a vidi ami készült már nincs meg.....
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Egy kis kedv csináló,igaz az 1 évvel ezelõtti játékból van, de azóta sem lett rosszabb..... ami miatt szégyenkezni kellene,a készítõknek.
Monza Formula A AI-val
A karriert is faragják, szerintem jó lesz benne az is.
Na igen sokan azt gondolják hogy attól hc szim valami ha megcsúszik és nem tudod megfogni még egy kisebb korrigálásnál is elveszted az uralmat a kocsi felett akkor ez tuti jó és "get real"
Hát a valóságban sem így van , volt némi tapasztalatom már ilyen téren,volt a seggem alatt 500 lovas corvette Z06 hogy csak az elitet említsem, így azért ha árnyaltan is de van némi rálátásom, mi az ami "get real"
Igaz forma kocsit még nem vezettem,de "meg tudnám szokni"<#wink>#wink>
No de mind egy is nem ez a lényeg csak ragadjon a ......gumi füst<#taps>#taps>
Ádám nick-je szerencsére nem gázos. 😄
De az lehet hogy addig tökölök míg megveszi más. 😛
Mellesleg a pcars-nál,is voltak gondjaim ,de érdekes módom NEM nekem kellet "bûvészkednem"(persze a legelején igen,de akkor még elég gyerekcipõben járt a játék) a játékkal ,hanem szép lassan megoldották a játék készítõk, hogy ne diavetítést keljen néznem,és ha már ennyi csilli-villit belepakoltak ebbe a játékba,ki is tudjam használni , ne nagyon keljen majd mindent kikapcsolnom a grafikában hogy egyáltalán lássak valamit a pályán,és el tudjak indulni.
Mint írtam is, most ott tartok hogy esõben(ami egyre szebb lesz) közel max grafon 20 AI-val hasít.
Mirõl is beszélünk akkor.
Online is egyre jobb és akadás mentes lesz.
Azt nem tudom hogy át lehet é íratni más névre, de szerintem nincs sok jelentõsége,így is vannak olyan néven emberkék hogy csak nézek csupa szám,meg értelmetlenség.<#idiota>#idiota>
Félre értés ne essék nem akarlak én semmire rábeszélni de amint írtad is kipróbáltad, ezek szerint,nem "annyira gáz" mint azt sokan beállítják,nem azt mondom hogy ez lesz az évtized szime ,de....láttad mit tud most,és szerintem van még benne potenciál ,"talán" nem is kevés <#eljen>#eljen>
Lehet teszternek kéne mennem. 😄 De sajnos szeretek szubjektíven (és hamar) ítélni az meg ahhoz nem jó. 😄
Van rá mód hogy egy meglévõ profil nevet átirassunk másikra? Gondolkozom Ádám profil megvételén. 😊
Na igen ....az meg hogy mit és mennyire vert, ver agyon már más fórumon kifejtettem,gondolom olvastad így ebben is egyet értünk,legalább is hasonlóképpen látjuk a dolgokat,ezért nem ismétlem magam.<#wink>#wink>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Más profiljával mentem pár kört. Arra mondtam a nincs kijelzõmet. 😊
Egy kérdésem lenne a Cars szakértõkhöz: pálya felhozat hogy áll?
Bõvül ezen a téren?
Annyi bajnokságot terveznek a játékba, (nem licencelt, de pár jó mód, és már minden hivatalos) 😊 amihez már az autó szám megvan, de a pálya felhozatal anno siralmas volt.
Én már legalább 3 hónapja nem szedtem le, de most gondolkodom rajta.
Van értelme? 😄
http://www.freeweb.hu/azxaktak/
Meg kell várnod a megjelenést 2014 április környéke,ha csak addig fel nem oldják és lehet újra belépni, megvenni ,de szerintem erre kicsi az esély de ki tudja.
"Hol/hogy lehet ilyen kijelzõket varázsolni a képre? Nekem nincs semmim. 😄"
Nem értem most akkor megvan vagy nincs a progi?????<#nemtudom>#nemtudom>
Mellesleg ha jól emlékszem én olyan XX ejro körül fizettem be rá,de lehetett 10-et is csak õk késõbb kapják meg valamivel a legújabb frissítéseket ,vagy hogy...de mind1 is,
Lehet nem lesz olyan "komoly" fizika alatta mint az rf2-nél(sõt),de legalább tudom használni....<#wink>#wink>és ki tudom használni a játék adta lehetõségeket<#wow1>#wow1>
Csak hétvégente kerülök kormány közelbe, akkor meg ha ottokázok, akkor online...
Esetleg kölcsönkérni nem tudom valakitõl egy körre? 😛
De lehet hogy ez is elofizetes fuggo, nem tudom (Full Memember vagyok).