19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
SityiSXT #8803 Újra lehet jönni, a lobbiban vagyunk -
Kell lennie mert elindul, láttam ahogy kimegyünk a boxból és egy darabig ment is de aztán lefagyott. -
Dzureseknrl noncs valami elallitva ? -
Akkor gőzöm sincs. Közben bent vagyok a lobbyban is. Ha még nem dobott le. :)) -
SityiSXT #8799 Valami filter nincs nálad beállítva a szerverkeresőben? -
Vagyis:
Known issues:
- Replays in MP: Working but you can't watch saved replays
- P2P Tracks: Don't press return to pitbox
- JIP: Stop&Go Penalty might be given during the JIP sessions
- Player loses control of the car after accessing the Setup and Strategy.
- Shake effects and Speed Sensitivity enabled in all profiles by default -
Mindent kikapcsoltam ( más játékkal nem volt gond ) -
1 perce... -
Írva van a fórumon, hogy nincs replay multiban. :)) -
soku= doku -
Assetto után meg ez az FFB mint a lepkefing :) Egyébként ramboroby voltam bent. Még a kurva replayt se tudom megnézni, lefagy ez a szar. -
Mikor törölted utoljára a sokuban a CARS mappát? -
Mint írtam semmit nem listáz ki... -
Totti, ki tud menni netre a jatek ??? Tuzfal, virusirto... -
most is bent vagyunk a lobbyban gyere. Sárga menü, brose. :)) -
Stop& go még csak vizuál. :)) -
SityiSXT #8787 A Stop & Go szerintem bug, mert nekem is adott a semmiért - de én nem mentem ki. -
SityiSXT #8786 Meglepetés: multiban nem működik a Ctrl+I...
Amúgy hárman vagyunk Laccoo szerverén, aki akar, jöjjtön! -
Stop&go-t kaptam kimentem a boxba. Ott maszatolt, egyszercsak elindul de kiérve nem adja át az irányítást. CTRL-I-re nem reagált, nyomtam egy esc-et, off-on volt az autopilot. Átnyomtam on-ra, erre elengedte az autopilot a gépet, ment egyenesen tovább, aztán kidobott. Fos ez baszki :) -
Pedig én is fent voltam, de megszakadt a kepcsolatom, vagyis kidobott simán. -
Ez 1 db szervert nem listáz ki... -
SityiSXT #8782 Ki jön még? Eddig vagyunk ketten -
Azt meg ertem, de nem lehet valamit kikacsolni, higy ne induljon el.rogton magatol mikozben mondjuk chatelek ? -
Screenracer #8780 Most itt tart. A véglegesben majd rendesen működni fog. Ez valahogy így van az F1 játékokban is. Abban is ha letiltom az autópilótát akkor is "robotpilótával" lehet kimenni a boxból. Remélem ebben majd nem így lesz. -
Hát nem tudom, így elsőre nekem elég érdekesnek tűnt :)
Azt nem vágom minek bele autopilota ? Ha valaki nem tudja visszakormányozni a kocsit a pitbe, az minek játszana egy autós játékkal , :) Vagy menüben off, és ne csinálja nekem a fesztivált :) -
Jó lesz ez:) -
Jó én ötkor inditom, vagy egy pár percel utána, mert valamit enni kéne ... -
Ki volt kapcsolva, az ok. De ha visszamegyek a pitbe, ismet elindul. Aztan ki, es ott marad ahol megallt.
Most megyek matatni, de kesobb ranezek megint... -
Azt én sem értem, ahogy back to pitet nyomok, visszarakja és ott egyből megvadul az autopilot :D Mire vezetni akarok, valahol a susnyásba van az autóm :DD -
Screenracer #8774 Kamera W,A,S,D-n van át kell rakni máshova, mondjuk nyilakra, azokkal nem chatelünk. :)) -
Gyors helyzetjelentes.
Kicsit elkiabaltam, ez a resze sincs meg kesz, legalabbis a hasznalhato szintet meg nem uti meg.
Mukodne, a lehetosegek megvannak, de van egy-ket idiotizmus:
A menurendszer meg mindig gamepad-es, itt-ott szetallitgat mindent a kormany- es pedal allas.
Ha egyszer azt mondom: DRIVE, utana mindig kijon magatol a pit-bol. Ha visszamegyek, akkor is. De az idiota hatrafele indul el, keresztul a falakon, es folyamatosan tolatgat a palyan kivul, a kamionok es egyebek kozott;D Egyszer felmaszott valami fuggoleges falra, vagy legalabbis ugy nezett ki:DDD
Talan masik autoval es palyaval hasznalhatoan mukodik, de nincs idom kiserletezgetni (foznom kell es palantazni:D).
A lenyeg, a rendszer maj djo lesz, ha kesz lesz... -
SityiSXT #8772 Ctrl+I az autopilóta kapcsolója -
Hát Alexxal megnéztük, ez használhatatlan :DDD
Az autópilóta megy ki a vakvilágba ha kell ha nem kell , chat közben elállítja a kamerát, kicsit idegesítő az egész :))
De most már had menjen :DDD
-
Gőzöm sincs sose próbáltam, csak lobbyból. :))
Még egy jó tanács. A játékban az FFB legyen 100%-on. Így farigcsálják, tehát így ajánlott. :) -
Tesztelek en is egyet, password: sg.
Csak teszt, ki-be lepegetek, megnezem mi csinal...
-
Itt barmit lehet, ez normalisan meg lesz/van irva.
Itt van rendes lobby (hulekezo hely:P) chat-tel, allitgatassal, es szabad inditassal. De be lehet lepni barmelyik session-be.
A beallitasok trukkosek, van amit engedelyezni es van amit tiltani.
Hogy mennyire mukodik, nem tudom, meg sose inditottam ezzel zervert:P
De biztos hogy mukodik vagy mukodni fog, itt komolyabb az alap (ISI) es eleve komolyabban veszik.
Az AC-hoz ne hasonlitsd, az ehhez kepest erosen home-made barkacs-cucc;) Kissebb csoda hogy mukodik;P -
Megyek! -
Itt be lehet lepni idomero kozben ? -
Ja, még annyi, hogy TT-ben nem melegszik egyik gumi se. Eleve meleg gumikon kezd. Practice-ban Ginetta G40, slick gumi, Mugello(Florence GP). 30 fokos gumikkal jön ki boxból, felvezető végére 60-70 fok között.
Oké, lehet hogy felnézek. :) -
Mindegy olyan amilyen. 5 órakor indítom kb, valami egyszerűbb BMW GT3 meg imola, vagy ilyesmi .
Jelszó: 1972.