Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Ezért mondtam régebben, hogy CARS nem mindenkinek való, már akkor látszott, hogy itt teljes belátás van. Nem véletlen, hogy zárolták a jelentkezőket. Sok más játék is így készül csak 90% kész állapotban mondják rá, hogy Béta teszt és eresztik rá a népre(vagy a tartalmak nagy része hiányzik, de maga program késznek mondható) és akkor is mennyi nyígás van a felhasználóktól, ettől függetlenül lehet sz@r majd végeredmény, csak így eddig ezt sose láttuk már játéknál, mert a fejlesztők tudták, hogy a laikusok csak azt látják majd, hogy [email protected] az SMS bevállalta.
Remélem összeáll az egész a végére, én bizakodó vagyok, és rengeteg Patch is valszeg jönni fog hozzá a kiadás után.
Akinek nem jön be, van más sok játék ami közül válogathat, ha meg megvette tudta, hogy zsákbamacska. Sokkal több játék van ami sokkal jobban nem éri meg a pénzét, csak a sok promó videó és demó híján olyat vesz, ami végül nem teszik neki. Nem láttam volna, hogy ennyire menne a vergődés.
Kész, máskor nem vesz az adott készítőtől, jobban meggondolja legközelebb. Senkit nem fegyverrel kényszerítettek a vásárlásra...Amit rossznak érzünk nem játszunk vele, felejtsük el, a tanulópénz meg nyeljük le.(aki nem inge ne vegye magára) Hozzunk felelős döntéseket :)