• SityiSXT
    "Nem, nem tudok jobbat csinálni"
    "Ezek mind szinte egyszerű állítgatások.... ennél azért több kéne, engine szinten kellene javítgatni. Az, hogy finomítják az autó fogyasztását, vagy változtatnak a default setupon .... Az nulla ."

Ha nem tudsz jobbat csinalni, mi alapjan iteled meg ugy, hogy ezek cask egyszeru allitgatasok?

Plusz amit most csinalsz, az nem tesztelgetes. Kanyarodjunk vissza a #8561 "kisdoktorimhoz". Alfa fazisban, mivel az egesz dolog keplekeny meg, nem is igazan a klasszikus ertelemben vett teszteles megy, hanem inkabb utkereses. Hogy less majd jo? Mi legyen az irany? Ha a program eleri a beta fazist, onnantol van igazabol teszteles, azaz hibakereses es optimalizalas. En nem tudom, mit varsz jelen, hangsulyozom JELENLEG a Project CARS-tol, de lathatoan el vagy tevedve az elvarasaiddal.

(Apro megfigyeles: az AC topicban valahogy nem fikazod az AC-t, pedig miota halogatjak a multi kiadasat. Szerintem multi is van olyan fontos resze egy jateknak, mint a fizika, szoval jarhatna nekik siman a szardobalas a reszedrol. Mellesleg ez is bizonyitek arra, mennyire maskent allnak a nagykozonseghez a ket fejlesztes teren: az SMS bedob mindent ugy, ahogy van, es folyamatosan javitja; mig a Kunos cask akkor, ha mar ugy gondolja, hogy elegge stabil es tud mindent. Hogy melyi a job modszer, nem tisztem eldonteni. Csak en erzek itt feloled kettos mercet?)