• SityiSXT
    Aham. Szoval te egy inflexibilis oreg butordarab vagy mar, tele olyan melyfilozofiai bolcsessegekkel, mint peldaul ez a "Láttam nem egy alfa verziót, ami akkor rossz volt, maradt is az ....".

Amugy az AC multijanak csuszasarol most eszembe jutott valami. Mult het penteken elvileg ugyebar kesz volt a dolog, de a nemzeti unnep miatt nem akartak kiadn, mert ahhoz support is kell, az meg sok extra penz lett volna, tehat eltoltak a megjelenest. A heten gondolom nem hagytak beken a kodot, es felfedeztek benne azt a hibat ami miatt meg most nem adjak ki mar lassan ket napja. Es probaljak javitani, de lathatoan szenvednek vele, hiszen csuszik a beigert update. Nem tudom, te hogy vagy vele, de szerintem ez remekul peldazza, mennyire nem ugy mukodik egy fejlesztes, hogy csak leulok es megirom meg pikk-pakk hibajavitok, ha becsuszik valami - itt pl. a multi ronditott bele a singlebe, es ez az egesz program stabilitasat hazavagta. Plusz tegyuk hozza akkor az objektivitas vegett, hogy az AC-nak aprilisban kellett volna megjelennie es mar csusznak - ki tudja meddig.