Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Paul Rustchynsky
@Rushy33
Követés
@Rushy33 követése
Tovább
Today is the beginning of my new adventure at Slightly Mad Studios!
I'll be joining as Game Director on a project & I can't wait to share more about what's to come 😊
"
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.08.29. 10:24:48
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
De akkor oké, kíváncsian várom a végeredményt. 😉
Utoljára szerkesztette: WinT, 2018.08.21. 16:48:45
www.smart-bus.hu
Pár évvel ezelőtt csináltam szimulátoros kérdőívet. Azóta eltelt 4 év, sok minden változott, és úgy gondoltam, hogy ideje egy újabb kérdőívet indítani. A kérdőívet az alábbi linken találjátok:
Szimulátoros kérdőív 2018
Korábban volt magyar nyelvű is, most csak angol nyelvű kérdőívet készítettem. A kérdőív kitöltéséhez e-mail cím nem kell, és teljesen anonim a kérdőív.
Akinek van 2 percnyi szabadideje, és kitöltené, azt hálásan megköszönném.
A kérdőív aktív az alábbi időpontig: 2018. szeptember 30.
A lezárás után a kérdőív eredményei publikusak lesznek.
Számomra többletet ad a Jack Spade féle beállítás. Mellesleg a gyári RAW beállításba már belevitték Jack néhány ötletét, tehát a fejlesztők se hagyták figyelmen kívül. De mivel egyszerre csak az egyik beállítást lehet behelyettesíteni és Jack csinált 24-et, így marad a kipróbálás. Amúgy se vesztesz semmit, mert ha neked nem jön be akkor törlöd és a játék automatikusan visszaállítja az eredetit.
Marha egyszerű, kipróbálod és akkor "meglátod" miben más, ha nem tetszik akkor meg használod az eredetit...
De miért kéne másnak megmondani azt amit neked kellene érezned a kormányon? <#nemtudom>#nemtudom>
https://fxmason.blogspot.com/
Csak azért kérdezem, mivel még soha életemben nem vezettem GT3-as, vagy más versenyautót, és számomra az alap konfiguráció is igen élethű viselkedést szimulál. Tehát, miben lesz más a szimuláció, mint eddig? Mit ad ez hozzá a programhoz, és a valós "érzéshez"?
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.08.10. 14:07:38
<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.08.10. 10:45:17
Ami a lényeg:
Standard fájlok - mesterséges (konzervált) út zajjal, mérsékelt huplikkal / a fű hatásokkal / fű válaszokkal (több, mint az SMS 4 egyedi előre beállított FFB fájljában) SMS 4 = Ez az SMS 4. FFB módosítása a kezdetek óta.
Alternatív fájlok - nincs mesterséges út zaj, több hupli / fű / fű válasz van.
Igazából rá kell szánni egy kis időt és kipróbálgatni, hogy neked melyik fekszik jobban. Ebben sincs tutti beállítás, mert valamelyest ez is egyén függő és ahogy hallottam kormány függő is. Vagyis ami nekem jó az én kormányommal, nem biztos, hogy másnak a Logitech vagy TM kormányával is jó lesz vagy jónak fogja érezni. Éppen ezért az FFB próbája, a vezetés. <#idiota>#idiota>
Van mellékletben ajánlás minden autóhoz, hogy mekkora FFB Volume-mal és Tone-nal haszáljuk, külön a SopDif és a Traditional FFB használatához. Némelyik autónál meg van adva az ajánlott steering ratio és a caster.
Szerintem akinek nem sok lövése van a dolgokról, az is képes egy idő után elnavigálni benne és van Discord csoport is ahol real time lehet kérdezősködni. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.08.08. 14:28:58
Jó lenne egy próbaverzió belőle.
Utoljára szerkesztette: WinT, 2018.08.08. 13:52:52

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.08.08. 11:14:12
És ilyen, ha kiegyensúlyozzuk.
Már ettől is ég és föld a vezetési élmény. Csak nyugodtan próbálja ki bárki az itt megadott beállítás szerint, összehasonlítva a loose setuppal. De a stable setup adait is nyugodtan át lehet konfigurálni. Persze ennél sokkal többet tud ez a progi. Már van benne telemetria rendszer is. Én egy második monitoron rögtön ellenőrzöm az adatokat. El lehet menteni több féle beállítást is, pályánként is. Ez csak egy alap futómű beállítás, amit lehet finomhangolni, pálya karakterisztika alapján. Kehet keményíteni, lágyítani, ahogy a pálya adottságai, az időjárás, stb. megkívánja. Nagyon sokat segít ez a progi. Elsősorban rengeteg időt takarít meg és nem mellesleg nem találomra állítgatja az ember a dolgokat. Mit nem adtam volna egy ilyenért, mondjuk tíz éve. <#rinya>#rinya> Egyetlen hátulütője, hogy ez csak speciálisan a PC2-höz van... egyelőre. Mindenkinek tudom ajánlani, de főleg azoknak akiknek nincs több száz vagy akár több ezer körre ideje. Mindössze 10 dollár és itt beszerezhető .
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.08.08. 11:10:33
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.08.06. 07:34:27
<#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.08.04. 07:53:06
Jó áron tudnék szerezni egy T80-as ferrari wheel-t. Az volna a kérdésem, hogy vajon van-e benne FFB? Nem muszáj, hogy erős legyen, de jelezzen vissza azért normálisan...
http://www.freetvmaci.info/
Nálam, ezen a szinten az lenne a nyerő, amelyiket előbb akarnák ingyen rám sózni. De ha már lehetne válogatni, akkor inkább az IE, mert ez már valamivel modernebb, újabb. Meg szerintem drágább is és ha megunom, akkor jobb áron tovább tudnám adni. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.07.30. 21:03:12
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.07.30. 19:36:22
Szerintem mindenki egy ilyenről álmodik. <#szeret>#szeret>
Ha jól megfigyeljük, akkor látjuk, hogy a boxalkalmazott átugrik a korláton, szóval nem egy sima bug, mikor csak úgy ott van a pályán. <#idiota>#idiota>
Ja! És még ott a Discord, amiből indítható a PC2 és lehet ott is csoprtot létrehozni. Lehet chatelni élőszóban vagy írásban is és játék közben is.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.07.26. 19:21:50
Nekem sajna nincs annyi időm, szóval ma már amikor játszok rendszerint azt játszom, hogy némi szabadedzés után az utsó helyről indulva feljövök az AI-k ellen amennyire csak lehet.
Jó móka az is... <#gonosz1>#gonosz1>
Hockenheim, Spa, Silverstone, Monza és Le Mans történelmi, klasszikus nyomvonalai lennének a helyszínek. Az autók a mennyiség zavarát képezik, mert van jó pár, jobbnál-jobb. Esetleg ha összejönne egy kisebb csapat, ha nagyobb az se baj, akkor lehetne ötletelni, akit érdekel ez a felállás.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.07.24. 17:36:20
Nekem 100-on van AI de így még pont az én szintem,85% agresszió mellett.
Oda kell figyelni ,de még tudom verni őket,persze kocsi függő is....hol-mikor-milyen körülmények között.
Dúrva rendszer van ezekbe.
Nekem pl. mikor elkezdtem szimulátorozni eltartott egy darabig míg elkezdtem normálisan használni a motorféket.
Valahogy ösztönösen a polgári életből úgy éreztem túl magas még a fordúlat ahhoz hogy visszaváltsak ezért a féket többet koptattam ezzel komoly időt veszítve..