19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#18961 Tessék itt van amit írtam ACC fórumban.
"Nekem van egy olyan érzésem, hogy az ACC bukta lesz. Üzletileg mindenképpen. Steamen elég jó a százalékos arány, de ezt kb. hétszáz ember hozta össze... Az AC-t több mint félmillió példányban értékesítették, Steamen, ez még az ötvenezret se érte el, holott még azt is lehet tudni, hogy folyamatosan drágábban lehet majd beszerezni. Nem beszélve róla, hogy a megjelenéshez képest nagyot esett a játék napi használóinak száma is, még a második build se érte el, a felét se, a kezdeti lelkesedésnek. Nem hiszem, hogy a Kunos és az AC rajongókon kívül nagy népszerűsége lenne egy ilyen játéknak, amiben lesz összvissz 10 pálya és az autók száma is kötött. És mivel azt is tudjuk, hogy mennyibe fog kerülni, mikor elkészül és addigra mindenki tudni fogja, hogy ez nem lesz moddolható, nem lesz végtelen a megjelenő autók és pályák száma se. Olvasgattam több helyen is, hogy már most hiányolják a moddolhatóságot és igazából még mindig úgy gondolják, hogy benne lesz majd az összes kedvenc pálya, pl. Nord, meg ilyenek.
Nagyon sokan már most úgy tekintenek rá, hogy ez egy kész játék csak tartalom jön még hozzá. Elég nehezen értik meg, hogy igazából ez még csak nem is béta, hanem egy normál alfa állapot. Biztos vagyok abban, hogy grafikailag és fizikában is sokat fog még fejlődni. Az is könnyebbséget jelent, hogy csak egyféle szabály alapján kell kidolgozni az AI-t, akárcsak az F1-nél, tehát nincs az, hogy ahány autó annyiféle AI van, nincs multiclass rendszer se. Szóval ha ez kész lesz, senkinek se lesz rá panasza... nagyon, de a tartalom miatt ez elég hamar ki fog égni, noha egyértelmű, hogy a GT3 a legnépszerűbb a multiplatformon, csak hát nem lesz elég a pálya és ha nem jön még hozzá újabb tartalom, akkor hamar el fogják unni. Jövő februárig még sok idő van, de a Blancpain sorozat is véget ért már, szóval nem igazán csigáz fel sok embert az öldöklő versenyzés se. Az F1 játék is igencsak le szokott ülni a szezon vége után, pedig fényévekkel a Blancpain népszerűsége előtt jár az F1. Persze ez csak az én véleményem és remélem, hogy túl negatív vagyok ezzel kapcsolatban és majd rám cáfolnak a tények... jövő februárig és utána. :))) "
Semmiféle fikázás nem volt és nem mint valami nagy igazságot próbáltam eladni, mert azt is odaírtam, hogy ez a saját véleményem. Szóval milyen hazugságot akarsz rám erőltetni. Az nem az én hazugságom, hogy nem tudsz szöveget értelmezni és emiatt gondod van, és te mást értesz a leírtak alatt. Ez csak a te szegénységed. Azt meg szintén nem te döntöd el, hogy ki ad a véleményemre. Ad aki ad, én leírom. Most komolyan azt hiszed hogy számít, hogy te és a hozzád hasonlók akikről, semmit se tudok adnak e vagy sem a véleményemre? Na ez a te bajod. Kicsit túl pozicionálod a személyedet. Másrészről meg érdekes, hogy hazugsággal él ferdítgetéssel próbálsz meg hazugnak beállítani. Ebből is látszik, hogy számít a véleményem, mert mennyit görcsölsz azon, hogy hiteltelenné tegyél.
Azok meg amit összehordtál nem száraz tények, hanem csak az izlésedet tükröző vélemény, amit vagy figyelembe vesznek vagy nem. Na, bye!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.06. 13:11:31 -
ManoNegra #18960 Nekem a vezetési élménnyel egyáltalán nincs bajom. Persze azzal sincs, ha másnak nem tetszik, de azt nem szeretem, ha valaki(k) keresztes hadjáratot folytatnak ellene minden létező felületen. Valahogy ezt nem veszi be a gyomrom.
Nekem egyébként nagyon tetszik az AC az Automobilista a VR előtti időkben pedig az Rf2 volt a kedvencem, de VR-ban (ez egy újfajta időszámítás kezdete ) ez tetszik legjobban. Ettől eltekintve engem nem fogsz látni más játékot fikázni, az biztos. :-)
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2018.11.06. 13:13:04 -
Solt #18959 A Dirt Rally-t tudnám még példának hozni... azt például imádom, de az is olyan, hogy ha mondjuk az AC után játszom vele, akkor az aszfaltos szakaszoktól a hajam égnek áll, egyszerűen borzalmas benne a vezetési élmény. Maga a rali visz magával, nem az, hogy milyen élmény a vezetés...
Vezetési élmény alatt meg nem azt értem, hogy nekem mi tetszik, hanem azt, hogy az mennyire passzol azzal amit a valóságban tapasztaltam.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.11.06. 13:05:03 -
#18958 Nektek szerintem alapból a gMotor-alapú programokkal van a problémátok, de ez csak az én meglátásom. -
Solt #18957 Nekem eleinte kifejezetten tetszett, sőt most is úgy vagyok vele, hogy biztos rendszeresen előveszem majd, mert összességében nagyon jó, főleg VR alatt. Viszont ez is olyan mint amikor rákattansz egy nőre aztán ahogy egyre jobban megismered úgy száll fel a rózsaszín köd. Szerintem barcalaci problémája is abban rejlik, hogy maga a vezetési élmény hagy maga után kívánni valót, főleg akkor ha kipróbálsz mást is. -
Solt #18956 Azért foglalkozom vele mert pénzt adtam érte... innentől kezdve pedig jogom van véleményt formálni róla. Az, hogy ez neked nem tetszik, mert nem egyezik a hiteddel, az legyen a te problémád. Tudom, hogy a lelkednek könnyebb ha a másik felet valamilyen kategóriába sorolod, de ettől még egyetlen játék felé sem vagyok elfogult, a véleményem kizárólag azon alapszik, hogy 1-1 játék alatt mit tapasztalok, az mit nyújt számomra. Mint ahogy írtam, viselkedésben, vezetési élményben nem mérhető a klasszikus szimulátorokhoz... már az sokat elárul az egészről, hogy a top 10-s idők között nem kevés olyan idő van, amit billentyűzettel mentek... üvölt az egészről, hogy "mindenkinek" készült.
Bármennyire feszülsz, ezek száraz tények maradnak és csak magadnak generálod a feszültséget azzal, ha mint "szimulátort" akarod a többi klasszikushoz mérni. Mint program jobb mint például az AC, de ettől még az autók nem nyújtják azt a vezetési élményt mint egy AC, rF2, iRacing, vagy akár az ACC. Ezt vagy eltudod fogadni, vagy görcsölsz tovább a PC2-s logóddal azon, hogy a választottad miért nem sorolható a klasszikusok közé. Ehhez nem kell szakértőnek, versenyzőnek vagy bármilyen titulussal megbélyegzett ufónak lenni, szimplán pártatlanul és lila köd nélkül kell tudni értékelni azt amiért az ember pénzt adott.
A többi habosításra inkább nem reagálnék mert azok már a vergődős műsor részei, a parttalan hajhúzásra meg most nincs időm. Csak annyit még, hogy ne hazudj, mert bármennyire is úgy gondolod, nem hülyékkel vitázol! Hazugság alatt pedig például a #18952-t értem, mert mindenki tudja, hogy mi volt az ominózus kijelentésed és, hogy az nem kizárólag az anyagi bukásról szólt. Persze, ha azon túl, hogy már szinte senki nem ad a véleményedre még a hazudozás miatti megvetés is célul van kitűzve, akkor nem szóltam és csak így tovább! -
#18955 szeretni akartam nagyon , mert amúgy tényleg minden van benne mi szem szájnak ingere...és ahogy elmúlt az újdonság varázsa elkövettem egy nagy hibát és elővettem 2 másik játékot újra...és úgy már nem volt olyan szexi..sőt...
jelenleg fel sincs telepítve ...
de abszolút megértem h aki szereti az miért szeretheti... és toljátok ezerrel!!!
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2018.11.06. 12:47:12 -
#18954 Az erdeti tervek, ahogy az egész Project CARS - WMD indult anno. :)) És bizony tartották is magukat a tervekhez. Bár szerintem még jobb is lett a várakozásokhoz képest, főleg a PC2.
És bizony nem azt a pár ezres szűk szimulátoros réteget célozták meg, mert valamiből meg is kell élni.
Szóval nem hiszem, hogy SMS tehet róla, hogy ennek ellenére sokan mégis egy HC szimről álmodoztak. :)))
http://www.wmdportal.com/wp-content/uploads/2012/02/WMD_Overview_160212.pdf
Le is lett rajzolva, hogy hova szeretnék a piacon a játékot. Mit nem lehet ezen érteni? Vagy, hogy lehet ennyire félreérteni?
-
ManoNegra #18953 Nem tudom mi törhetett el benned a PC2-vel kapcsolatban, mert ahhoz képest, hogy állítod, nem jött be, régebben egész más volt a véleményed.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2018.11.06. 12:18:44 -
#18952 Nem fikáztam egyik említett játékot se, mert nekem is megvannak és nem azért vettem meg, hogy fikázzam, az nem az én műfajom.
ACC-ról is csak annyit mondtam, hogy szerintem anyagilag ez bukás lesz, amit fenn tartok. Ha erre nem kezdte volna el a valamelyik észlény, tudjuk ki, egyből a karszozást, akkor senki se mondott volna semmit a CARS-ról abban a topikban.
De amúgy meg, a PC2 a ketegória csúcsa. Ez van. -
#18951 akkor csak az van hátra most már , h a többi játék topicjában nem kezditek el h a "PCars 2 a kategória csúcsa"
ha csak simán fikázzátok az ACC-t vagy AC-t vagy IR-t vagy RF2-t akkor valószínűleg még melléd is áll valaki adott dologban -
unrealnoise #18950 Arról nem beszélve, hogy SOHA, de SOHA nem volt a célja az SMS-nek egy HC szim készítése. Mindvégig azt mondták, az volt a cél, hogy egy GT/Forza Motorsport és egy GTR2/iRacing közötti átmenet legyen a vége a dolognak, és ezt tökéletesen hozták is. Persze ettől még lehet sokan szeretnének igazi HC fizikát érezni a pC2 alatt, nincs azzal baj, de hát azért az nagyon ritka, hogy csúcs grafika, bőséges tartalom, és csúcs fizika egy játék áráért az ember zsebében legyen. :)
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.11.06. 11:33:55 -
#18949 Nekem semmi bajom azzal, ha valaki jobban alszik attól, hogy a PC2 szerinte nem szim. Mondjuk, tőlem azzal játszotok, amivel akartok, csak azt nem tudom, hogy te és a hozzád hasonlók, miért a PC2-vel foglalkoztok állandóan, mikor ott vannak nektek az űber szimulátorok.
Nem tudom miért fontos azt bizonygatni, hogy mennyivel rosszabb ez az AC-nál, iR-nél, rF2-nél, stb... Talán mert lemertem írni hogy mit gondolok az ACC-ról, ACC topikban? Egy karszos hogy jön ahhoz, hogy véleményt mondjon a szent Kunos művére. És rögtön jött az összes szoba Schumacher és elkezdte ócsárolni a PC2-t. :)))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akinek nem inge ne vegye magára!
Legalább akkora szimulátoros múlttal rendelkezem, mint bármelyikőtök, aki igazzzi szimmel[/] tolja, csak én nem vettem fel szemellenzőt hozzá és nem dőlök be ezeknek a dumáknak, hogy - Húúúúúú ez olyan mint az igazi vagy még jobb is.
Egyik se olyan, mindegyik csak játék.
És szerintem meg a PC2 jobb játék, mint a fent említettek. Persze van ez a szimulátor gyűjtőnév, ami lassan átalakult itt minősítési kifejezéssé, de ha ezt figyelmen kívül hagyom, akkor a PC2 is simán megfelel a szimulátor jelző kritériumainak. Én is végigtoltam az összes szimulátort, van amivel többet van amivel kevesebbet, de ismerem az összeset, sőt jelenleg is használok többet is. Azon persze lehet vitatkozni, hogy melyik jobb vagy rosszabb, persze csak egymáshoz képest, de szerintem itt ezekben a topikok nincs olyan ember, aki joggal áll ki és kijelentheti, hogy az ő véleménye a végső és megdönthetetlen nagy igazság, ugyanis ahhoz előbb le kellene tenni valamit az asztalra, amit itt és más topikokban se láttam még senkitől. Legfeljebb amolyan önjelölt Sennák jönnek itt időről-időre és próbálják megmondani a tutit.
Szóval maradjunk annyiban, hogy a te véleményed is csak egy vélemény a sok közül, főleg ha csak ennyire felületes, és főleg ismerve hogy melyik oldal felé húzol, ami kétségtelenné is teszi, hogy elfogult vagy és mint ilyen nem igazán lehet bármilyen súlya az alábbi kijelentéseidnek. Mondjuk jobban odafigyelnék olyan valaki véleményére, aki indult már világversenyeken, urambocsá' még eredményei is vannak, csak hogy az ilyen személyek nem mondhatnak amit akarnak, mert súlya van a szavuknak és nem okozhatnak esetleges hátrányt vagy előnyt senkinek.
De te közel se vagy ilyen, tehát azt mondhatsz amit akarsz, legfeljebb úgy lesz kezelve a mondandód, hogy mindenki tudja majd, hogy nincs mögötte igazi tartalom, csak egy újabb megmondó [i]"szakértő" .
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.06. 11:22:41 -
Solt #18948 A sok hajhúzás miatt most pár napja nyúzom a PC2-t... GT3-t próbálgatom, mert a népszerűsége miatt gondolom arra odafigyelnek. Amíg az ember nem kezdi el hasonlítani máshoz, addig nincs gond, de abban a pillanatban, hogy ugyanazt az autó + pálya párost kipróbálod AC alatt, egyből hiányérzeted lesz. Az FFB, az autó mozgása, viselkedése, főleg határon illetve tapadásvesztésnél... Maradjunk annyiban, hogy egy szép és jó autós játék nagyon jó háttérrel és körítéssel, bőséges tartalommal amin érezni, hogy nem a szűk szimulátoros réteg igényei lebegtek a fejlesztők szemei előtt. -
#18947 "If everything seems under control, you're just not going fast enough." Mario Andretti
Ezt, mint látod nem én írtam, de szerintem pont idevág. -
#18946 Nos elnézést a késlekedésért, most értem haza melóból. Tehát a videón is látható kombó:
Acura NSX GT3 / Hockenheim GP / Thundersorm
Úgy emlékszem Silverstoneban is ez volt a Ginetta GT5-el
Nem mentem én nagyon rá ennek a kikísérletezgetésére, hogy mikor milyen autóval viselkedik számomra furán esőben a játék, pusztán csak az alapján mondom ezt ami éppen szembe jött. Ezért is írtam a meg nem értett "Túraautóról van szó, nem tudom, hogy számít e" kezdetű mondatomat mert pl. formulával nem próbáltam, viszont ha csúszik akkor mindkettőnek csúsznia kell, lehet némileg eltérő mértékben de akkor is. Az Acura esetében talán direkt volt próba a Live Track 3 által hozott újdonságok miatt, amúgy meg alapjáraton nem feltétlenül keresem az esős versenyeket. Mindegy, akár ha az Acura NSX GT3 / Hockenheim GP / Thundersorm egyveleggel nálatok másként viselkedik a játék mint nálam akkor a hiba biztosan az én készülékemben van, bár nem tudom mi lehet az mert megjelenést követően első körben ugyan a virágbolti verziót próbálgattam amire éppen ha nagyon akarnánk rá lehetne fogni, hogy ez volt a jelenség okozója, de később hiába vásároltam meg a játékot ebben az értelemben a kipróbált körülmények között nem sokat változott. Én magam is megfeledkeztem az egy évvel ez előtti felvetésemről, a készített összehasonlító videóról mígnem bele nem futottam az első esős versenybe és hát ekkor büffent fel újra a téma. Nem nagyon áll szándékomban telemetriai adatokkal bűvészkedni de ha konkrétan leírjátok, hogy mit szeretnétek látni, hogyan csináljam, amennyiben időm engedi megnézem. Ja a játék megvásárlása után a Dokumentumokban nem a virágbolti verzió frissült az eredetivel, hanem zsír új mappa jött szám,ára létre lévén a régit átneveztem, így minden za utolsó dologik 0-ról kellett beállítani, szóval szerintem ez sem lehet gond. Laccoo után szabadon, az F1 úgy csúszik ahogy kell, vagy ha nem is pont úgy de legalább hihetően, szóval érdekes módon nnál nincs ilyen problémám.
Most már én is kíváncsi vagyok!
-
#18945 Project CARS 2 vásárlása
HÉTVÉGI AJÁNLAT! Az ajánlat végéig: 09:39:16
-67%59,99€
19,79€
Project CARS 2 Deluxe Edition vásárlása
HÉTVÉGI AJÁNLAT! Az ajánlat végéig: 09:39:16
-67%89,99€
29,69€
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.05. 09:23:07 -
#18944 Persze az hogy egy autó 500 lóerős, az jól hangzik, mikor reklámban feltüntetik, de igazából az a maximális teljesítménye, amiből rögtön az is adódik, hogy csak akkor adja le az 500 lovat, amikor maxon megy. Szóval nem hiszem, hogy féktávon max teljesítményt nyújt az említett autó és kigyorsításkor se a max nyomatékot, teljesítményt használod. Ezért is jobb lenne egy telemetria HUD, amin folyamatosan látszanak az értékek. Pl. nyomaték, lóerő, sebesség, gumi hőmérséklet, stb...
No meg hát azért én még mindig azt mondom, hogy a sebesség se elhanyagolható a történetben, no meg persze a száraz/vizes köridő is számít. A korábbi videóban az a trükkös, hogy tényleg úgy tűnik, mintha szárazon is és vizesen is ugyanott kezdenél fékezni, viszont szerintem a sebességhez képest túl korán fékezel szárazon. Nem akarom azt mondani, hogy ez valami szándékoltság, mert nem láttam a korábbi köreidet csak a féktávra van kihegyezve a videó. De a videóból ítélve, szárazon egy kicsit lassúnak tűnik a tempó.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.05. 07:53:20 -
#18943 Én ! Megint rosszul írtam a nevét, de mentségemre szóljon, hogy inkább használom, mint a nevét olvasgatom.
Tehát helyesen: RACING SIM TOOLS . Van Discordon is csoport, ahol folyamatos segítséget lehet kapni a fejlesztőktől, akik mára már hárman vannak. Épp ma iratkozott fel az 511. RST tulaj Discordra. -
Leslie878 #18942 Erre én is kíváncsi lennék, mert pont tegnap mentem le a meghívásos résznél a Porsche Carrera GT vel a Leipzig pályán, és a 4-ik kör után elkezdett esni, hát azt az autózást amit össze kellett hozni, hogy ne essek el vele igencsak figyelős volt, a 2-es fokozatot ki sem forgattam mert keresztbe akart állni. Jó volt az ai is 95 re állítva, abszolút tetszik most már az esős időben is a progi azért a 1103-as verzió azért már elég kiforrott. Mindenesetre várjuk a pálya autó és beállítás kombót! -
#18941 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SimRacinTools = SimRacingTools
Sorry! My bad!
Hehe! Ez vicces csak az a helyzet, hogy sokkal inkább egy autós élményt kapsz a használatával és elképesztő, hogy mennyire nem jó az alapbeállítás. Az alap beállítás arra jó, hogy pubi leül és nyomja neki. A SimRacingTools használatával meg kapsz egy versenyképesebb autót.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.04. 21:43:00 -
Axtros #18940 Erre most már én is kíváncsi lennék. Eddig csak olvastam tőled azt, hogy semmi csúszkálás sincs nálad a kocsiknak, amivel mész, de ezt nem hiszem el. Teljesen másképp viselkedik mindegyik autó esőben, mint száraz pályán. Írd meg légyszíves, hogy pontosan milyen beállításokkal, melyik pályán, milyen környezeti paraméterek mellett tapasztalod azt, hogy nincs semmiféle hatása a gumikra az esőnek, illetve nedvességnek a pályán. Egyszerűen nem hiszem el, hogy te úgy tudod vezetni a kocsit esőben, mint szárazon, ugyan azzal a vezetési stílussal, technikával, illetve ugyan azokkal a paraméterekkel (pl.: féktáv, kanyarszög, sebesség kanyarban, egyenesben, stb.). Ki fogom próbálni. :)
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.11.04. 21:40:46 -
ManoNegra #18939 Nem tudom milyen autó az, ha leírod, kipróbálnám. Én most egy GT4-es Ford Mustanggal megyek, és azt pl elég nehéz (legalábbis számomra) pályán tartani. -
#18938 Melyik autóval mentél, ki akarom próbálni, mert elég fura amit írsz. -
#18937 Ha úgy vesszük ez jó hír mert nálam SimRacinTool nélkül is atom stabil, mi lenne még a használata mellett. A trollkodáson túl azért van egy hihető határ ami alatt már csúszkálnia kellene a vasnak és ebben szerintem nem tartozik bele az. hogy egy 500LE-s autó, kikapcsolt segítségek mellett, viharos esőben padló féken és gázon be sem mozdul, meg sem bicsaklik. Lehet azt hiszed, hogy csak fikázni akarom a játékot pedig nem mert éppen most léptem ki belőle mert játszottam vele anélkül, hogy bárkinek bármit bizonyítani akarnék, de azért van az a határ ami átesik a hihetőség határán. -
#18936 Azt hiszem nem ugyanazok a prioritások számunkra. Én mindig az autó egyensúlyát, stabilitását keresem. Ezért vettem meg a SimRacinTool nevű progit, hogy még jobban, egyszerűbben tudjam setupolni az autókat. A való életben is és a szimben is minden egyes megcsúszás, időveszteség. Versenyen, időmérőn helyeket lehet bukni egy-egy megcsúszás miatt. A csúszkálást, farolgatást inkább meghagyom arra, amikor élmény autózgatni van kedvem. Nem tudom, hogy különböző versenyágakban egy top autó mennyire stabil vagy esőben mennyit csúszkál. De én nem szeretem ha versenyen egy instabil vasat kell terelgetnem. -
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.04. 11:05:39 -
#18934 "nem is bánom a MOD-olhatóság hivatalos támogatását" = nem is bánom a MOD-olhatóság hivatalos támogatásának hiányát :) -
#18933 Nos megvolt a teszt és azt kell mondanom, hogy valóban javult a helyzet, az AI most már partner a versenyzésben, sőt, volt, hogy vissza is előzött, bevetődött a ki szemfüles, ez tetszett :) Ami viszont kevésbé, hogy az esős körülmények továbbra sem tűnnek nagyon esősnek, az autót ugyanúgy meg tudtam fékezni mint a videóban, padlófék-padlógáz nem probléma, talán kanyarokban jobban sodródik az autó mint száraz körülmények között de az sem annyira odafigyelős. Én sem szeretem amikor túl van tolva a tapadás hiánya vagy maga a motorerő aszfaltra gyakorolt hatása de ezt akkor is kevésnek érzem. Közben észrevettem, hogy az ABS, a TC és a ESC bekapcsolva maradt lévén Authentic-re van állítva, gondoltam miért szívassam magam ha nem muszáj de ezek kikapcsolása sem változtatott nagyból semmit a vezethetőségen pedig azt hittem, hogy ezt majd megoldja a dolgot. Egy izmosabb Ferrari-val segítségek nélkül még száraz körülmények között is szinte lehetetlen pályán maradni, nem tudom, viszont hogy egy 500 Le masinával az esőből vagyis Thunderstorm-ból miért nem lehet érezni gyakorlatilag semmit. Mindegy, úgy gondolom, hogy helyenként áldozhattak volna még a tapadás oltárán de e helyett inkább a játszhatóság oltárán áldoztak pedig amennyiben egy picivel merészebben kezelték volna lehet ez a hozzászólás sem íródott volna meg. Ettől még kedvelem a játékot nem is bánom a MOD-olhatóság hivatalos támogatását, abban előbb utóbb csak elvész az ember :) A karrier mód jelenléte pedig kifejezetten előnyös számomra mert én az a fajta versenyző (játékos) vagyok akinek fogni kell a kezét és megmondani, hogy mikor mivel kell versenyezni mert az előtt a helyzet előtt értetlenül állok amikor adva van egy csomó autó valamint és egy csomó pálya és csinálj amit akarsz. Nekem nincsenek kedvenc autóim virtuálisan, pályák még csak-csak. Én bőven ellennék akár 10 autóval is amiknek különbözik menettulajdonsága, viselkedése :) Lehet szentségtörés de én nem vágyom jobban mondjuk egy virtuális Ferrariba, Lamborghinibe, mint mondjuk egy McLaren-be vagy Paganiba vagy fordítva, számomra így játékban 12 egy tucat. -
#18932 Hát ja! :((
Az ember azt gondolná, hogy egy 160 fős cég már nagynak számít, de lehet, hogy még egyszer ennyi ember kellene. :))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.03. 17:56:55 -
#18931 "Nincs elég emberük", és most jön még csak a Brexit! Ekkora öntökönszúrást még nem látott a világ. :) -
#18930 Az AI kanyarvételével még mindig gondok vannak, tudják, dolgoznak rajta. Mellesleg még nem mindegyik modell AI-ja lett javítva. Azt is írták anno, fórumon, hogy nem tudják megcsinálni egy patchben az összes AI-hoz a javítást, mert nincs rá elég emberük. Ez van. Mindig hírdetnek felvételt különböző ágakban, de nincs elég emberük. https://www.slightlymadstudios.com/careers/
https://www.slightlymadstudios.com/sms_jobs/racing-ai-programmer/
https://www.slightlymadstudios.com/sms_jobs/general-ai-programmer/
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.03. 17:26:24 -
#18929 Le Mans Vintage-en hova állítsam az erősséget, hogy a hosszú egyenesben ne vegye el a gázt az AI? Mindenhol nyomja neki mint az állat, de ott egyszerűen elveszi a gázt, úgy megyek el mellette mintha állna :) -
#18928 Én sem abban élem ki vagy keresem az esős élményt, hogy ilyen dolgokat keresek szándékosan. Soha nem jutott volna eszembe pl. féktávokat összehasonlítani ha érzésre az esős körülmények működnek és elhiszem, hogy azok vannak. Az már csak az okozat, hogy nem tudván hová tenni a dolgot elkezdtem kísérletezgetni aminek a lentebb is leírt eredmény lett a vége. Én nem az a fajta ember vagyok aki mondjuk fennakad azon, hogy pl. a valós körülmények között adott autóval, adott pályán másodpercekkel jobb vagy rosszabb időket lehet autózni mint egy játékban. Marhára nem érdekel amíg a játékélmény, a versenyzés élményére n nincs kihatással. -
#18927 Nem tudom, nekem megvan a teljes játék, összes DLC és használok néhány modot is, de még ez utóbbiakban is teljesen jó az eső és az esős AI, de ez nem jelenti hogy tökéletes, de használható. Persze változtatni kell az AI erősségét géposztályonként, mert vagy túl erős vagy túl gyenge hozzám képest, de úgy szoktam beállítani, hogy köridőben kb. a középmezőnyben legyek. Így előttem és utánam is vannak, tehát már a rajt is izgalmasabb, amolyan túlélő show. Ha elkap a versenyszellem akkor nem azt figyelem, hogy szárazon és vízesen hol kezdek el fékezni, hanem azt hogy egyáltalán be tudjak kanyarodni és kigyorsítás is jól sikerüljön. Persze nem öt körös versenyeket csinálok, hanem minimum 30 kör vagy harminc perc. Előtte húsz perc quali és free practice, nem feltétlenül ebben a sorrendben. Így elég gyorsan összejött az a 683 óra játékidő, ahol éppen tartok.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.03. 14:24:38 -
#18926 Én is bíztam benne, hogy ennyi idő múlva már nem lesz aktuális de éppen ezért hozakodtam vele ismét elő mert továbbra is hasonló esős viselkedést tapasztalok, igaz más autóval más pályán de ez csak megerősítése a dolognak. Egyébként megnézem majd a videón látott párosítással is. -
#18925 Ez már egy éves videó. Azóta volt több patch is. Sokat javítottak az AI-n is. Talán érdemes lenne újra megismételni a videóban látottakat.
Mondhatni, hogy már nem aktuális. -
#18924 Lehet, hogy a felgyorsított idő is okozhat anomáliákat viszont mint ahogy írtam karrier módban futottam a legutóbbi esős versenyemet ahol pedig előre definiált, rögzített időjárási körülmények vannak, így szerintem kizárható az időgyorsításos anomália. Nem mintha egyébként nagyon állítgatnám az idő szorzót. Egyébként ahogy éppen tegnap olvastam egy másik topikban nem csak én tapasztalok ilyet hanem más is
A másik topikban azt írod, hogy "Sok a duma, most már jó lenne ezekről valami videó, mert hát én nem tapasztalok ilyeneket, se olyanokat, hogy jobban tapad esőben. Biztos én másik PC2-t használok."
Nos én ezt már réges-rég megtettem miután nem tudtam hová tenni azt, hogy a videón is látható pálya / autó kombóval száraz körülmények között versenyezni kellett míg esős körülmények között utolsó helyről rajtolva a 2. vagy 3. körben már kört adtam az egész mezőnynek. Lehet, hogy működtek a vizes körülmények de azok csak az AI-ra hatottak rám nem. A videón jól látszik, hogy esőben később fékezek mint szárazon és gond nélkül elfordítom az autót, míg száraz körülmények között kb. vagy 60-70m-el hamarabb kezdem el taposni a féket és nem is óvatoskodom el mert hallani is lehet, hogy blokkolnak a kerekek mielőtt befordítom az autót.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2018.11.03. 12:25:20 -
#18923 Ebben igazad van, gondolom ezért is van most is meg, hogy kikapcsolhatod ezeket a részeket a játékban.
Viszont aki használja és úgy teszteli a progit, az ne sírjon már, hogy a gyorsítások nem élethűek, mert maga a gyorsítás se az.
Én bevallom eddig soha nem használtam, kivéve, ha egy olyan lobbyhoz csatlakoztam, ahol be voltak kapcsolva, de nem igazán tetszettek azok a szélsőségek, hogy kimentem száraz gumival, el kezdett esni, a gyorsítás miatt rögtön felvizesedett a pálya, kimentem esőgumiért és a felvezető kör közepén elállt az eső és a kör végén száraz volta pálya. Ebben sajnos nem látom az élvezeti faktort.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.03. 08:46:17 -
Axtros #18922 Valójában az idő gyorsítás nem is a szimulációs résznek készült, hanem inkább egyszerű látvány világnak.
Az igaz, hogy a legtöbben (tisztelet a kivételnek) nem fognak valódi 24 órát eltölteni a programmal csak azért, hogy egy teljes napszakot kipróbálhassanak, és átvezethessenek. Én is csináltam már olyan online versenyt, ahol 24 perc volt 24 óra. Ez valóban nem reális, de látványos, és "vonzza a közönséget". :) Amúgy tényleg nincs sok értelme. Letiltani pedig szerintem nem kell, csak meg kell hagyni a választás szabadságát, aztán mindenki olyan versenyt, és olyan környezetet kreál magának, amilyet akar. Aki a realitásra hegyezi ki a versenyt, az legfeljebb nem használja az idő / időjárás gyorsítást.