• Danecay
    Nos megvolt a teszt és azt kell mondanom, hogy valóban javult a helyzet, az AI most már partner a versenyzésben, sőt, volt, hogy vissza is előzött, bevetődött a ki szemfüles, ez tetszett :) Ami viszont kevésbé, hogy az esős körülmények továbbra sem tűnnek nagyon esősnek, az autót ugyanúgy meg tudtam fékezni mint a videóban, padlófék-padlógáz nem probléma, talán kanyarokban jobban sodródik az autó mint száraz körülmények között de az sem annyira odafigyelős. Én sem szeretem amikor túl van tolva a tapadás hiánya vagy maga a motorerő aszfaltra gyakorolt hatása de ezt akkor is kevésnek érzem. Közben észrevettem, hogy az ABS, a TC és a ESC bekapcsolva maradt lévén Authentic-re van állítva, gondoltam miért szívassam magam ha nem muszáj de ezek kikapcsolása sem változtatott nagyból semmit a vezethetőségen pedig azt hittem, hogy ezt majd megoldja a dolgot. Egy izmosabb Ferrari-val segítségek nélkül még száraz körülmények között is szinte lehetetlen pályán maradni, nem tudom, viszont hogy egy 500 Le masinával az esőből vagyis Thunderstorm-ból miért nem lehet érezni gyakorlatilag semmit. Mindegy, úgy gondolom, hogy helyenként áldozhattak volna még a tapadás oltárán de e helyett inkább a játszhatóság oltárán áldoztak pedig amennyiben egy picivel merészebben kezelték volna lehet ez a hozzászólás sem íródott volna meg. Ettől még kedvelem a játékot nem is bánom a MOD-olhatóság hivatalos támogatását, abban előbb utóbb csak elvész az ember :) A karrier mód jelenléte pedig kifejezetten előnyös számomra mert én az a fajta versenyző (játékos) vagyok akinek fogni kell a kezét és megmondani, hogy mikor mivel kell versenyezni mert az előtt a helyzet előtt értetlenül állok amikor adva van egy csomó autó valamint és egy csomó pálya és csinálj amit akarsz. Nekem nincsenek kedvenc autóim virtuálisan, pályák még csak-csak. Én bőven ellennék akár 10 autóval is amiknek különbözik menettulajdonsága, viselkedése :) Lehet szentségtörés de én nem vágyom jobban mondjuk egy virtuális Ferrariba, Lamborghinibe, mint mondjuk egy McLaren-be vagy Paganiba vagy fordítva, számomra így játékban 12 egy tucat.