Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha csak simán fikázzátok az ACC-t vagy AC-t vagy IR-t vagy RF2-t akkor valószínűleg még melléd is áll valaki adott dologban
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.11.06. 11:33:55
Nem tudom miért fontos azt bizonygatni, hogy mennyivel rosszabb ez az AC-nál, iR-nél, rF2-nél, stb... Talán mert lemertem írni hogy mit gondolok az ACC-ról, ACC topikban? Egy karszos hogy jön ahhoz, hogy véleményt mondjon a szent Kunos művére. <#idiota>#idiota> És rögtön jött az összes szoba Schumacher és elkezdte ócsárolni a PC2-t. 😊))
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legalább akkora szimulátoros múlttal rendelkezem, mint bármelyikőtök, aki igazzzi szimmel tolja, csak én nem vettem fel szemellenzőt hozzá és nem dőlök be ezeknek a dumáknak, hogy - Húúúúúú ez olyan mint az igazi vagy még jobb is.
Egyik se olyan, mindegyik csak játék.
És szerintem meg a PC2 jobb játék, mint a fent említettek. Persze van ez a szimulátor gyűjtőnév, ami lassan átalakult itt minősítési kifejezéssé, de ha ezt figyelmen kívül hagyom, akkor a PC2 is simán megfelel a szimulátor jelző kritériumainak. Én is végigtoltam az összes szimulátort, van amivel többet van amivel kevesebbet, de ismerem az összeset, sőt jelenleg is használok többet is. Azon persze lehet vitatkozni, hogy melyik jobb vagy rosszabb, persze csak egymáshoz képest, de szerintem itt ezekben a topikok nincs olyan ember, aki joggal áll ki és kijelentheti, hogy az ő véleménye a végső és megdönthetetlen nagy igazság, ugyanis ahhoz előbb le kellene tenni valamit az asztalra, amit itt és más topikokban se láttam még senkitől. Legfeljebb amolyan önjelölt Sennák jönnek itt időről-időre és próbálják megmondani a tutit.
Szóval maradjunk annyiban, hogy a te véleményed is csak egy vélemény a sok közül, főleg ha csak ennyire felületes, és főleg ismerve hogy melyik oldal felé húzol, ami kétségtelenné is teszi, hogy elfogult vagy és mint ilyen nem igazán lehet bármilyen súlya az alábbi kijelentéseidnek. Mondjuk jobban odafigyelnék olyan valaki véleményére, aki indult már világversenyeken, urambocsá' még eredményei is vannak, csak hogy az ilyen személyek nem mondhatnak amit akarnak, mert súlya van a szavuknak és nem okozhatnak esetleges hátrányt vagy előnyt senkinek.
De te közel se vagy ilyen, tehát azt mondhatsz amit akarsz, legfeljebb úgy lesz kezelve a mondandód, hogy mindenki tudja majd, hogy nincs mögötte igazi tartalom, csak egy újabb megmondó "szakértő" . <#unalmas>#unalmas>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.06. 11:22:41
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
www.smart-bus.hu
Ezt, mint látod nem én írtam, de szerintem pont idevág.
Acura NSX GT3 / Hockenheim GP / Thundersorm
Úgy emlékszem Silverstoneban is ez volt a Ginetta GT5-el
Nem mentem én nagyon rá ennek a kikísérletezgetésére, hogy mikor milyen autóval viselkedik számomra furán esőben a játék, pusztán csak az alapján mondom ezt ami éppen szembe jött. Ezért is írtam a meg nem értett "Túraautóról van szó, nem tudom, hogy számít e" kezdetű mondatomat mert pl. formulával nem próbáltam, viszont ha csúszik akkor mindkettőnek csúsznia kell, lehet némileg eltérő mértékben de akkor is. Az Acura esetében talán direkt volt próba a Live Track 3 által hozott újdonságok miatt, amúgy meg alapjáraton nem feltétlenül keresem az esős versenyeket. Mindegy, akár ha az Acura NSX GT3 / Hockenheim GP / Thundersorm egyveleggel nálatok másként viselkedik a játék mint nálam akkor a hiba biztosan az én készülékemben van, bár nem tudom mi lehet az mert megjelenést követően első körben ugyan a virágbolti verziót próbálgattam amire éppen ha nagyon akarnánk rá lehetne fogni, hogy ez volt a jelenség okozója, de később hiába vásároltam meg a játékot ebben az értelemben a kipróbált körülmények között nem sokat változott. Én magam is megfeledkeztem az egy évvel ez előtti felvetésemről, a készített összehasonlító videóról mígnem bele nem futottam az első esős versenybe és hát ekkor büffent fel újra a téma. Nem nagyon áll szándékomban telemetriai adatokkal bűvészkedni de ha konkrétan leírjátok, hogy mit szeretnétek látni, hogyan csináljam, amennyiben időm engedi megnézem. Ja a játék megvásárlása után a Dokumentumokban nem a virágbolti verzió frissült az eredetivel, hanem zsír új mappa jött szám,ára létre lévén a régit átneveztem, így minden za utolsó dologik 0-ról kellett beállítani, szóval szerintem ez sem lehet gond. Laccoo után szabadon, az F1 úgy csúszik ahogy kell, vagy ha nem is pont úgy de legalább hihetően, szóval érdekes módon nnál nincs ilyen problémám.
Most már én is kíváncsi vagyok!
HÉTVÉGI AJÁNLAT! Az ajánlat végéig: 09:39:16
-67%59,99€
19,79€
Project CARS 2 Deluxe Edition vásárlása
HÉTVÉGI AJÁNLAT! Az ajánlat végéig: 09:39:16
-67%89,99€
29,69€
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.05. 09:23:07
No meg hát azért én még mindig azt mondom, hogy a sebesség se elhanyagolható a történetben, no meg persze a száraz/vizes köridő is számít. A korábbi videóban az a trükkös, hogy tényleg úgy tűnik, mintha szárazon is és vizesen is ugyanott kezdenél fékezni, viszont szerintem a sebességhez képest túl korán fékezel szárazon. Nem akarom azt mondani, hogy ez valami szándékoltság, mert nem láttam a korábbi köreidet csak a féktávra van kihegyezve a videó. De a videóból ítélve, szárazon egy kicsit lassúnak tűnik a tempó.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.05. 07:53:20
Tehát helyesen: RACING SIM TOOLS . Van Discordon is csoport, ahol folyamatos segítséget lehet kapni a fejlesztőktől, akik mára már hárman vannak. Épp ma iratkozott fel az 511. RST tulaj Discordra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sorry! My bad!
Hehe! Ez vicces csak az a helyzet, hogy sokkal inkább egy autós élményt kapsz a használatával és elképesztő, hogy mennyire nem jó az alapbeállítás. Az alap beállítás arra jó, hogy pubi leül és nyomja neki. A SimRacingTools használatával meg kapsz egy versenyképesebb autót.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.04. 21:43:00
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.11.04. 21:40:46
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.04. 11:05:39
Az ember azt gondolná, hogy egy 160 fős cég már nagynak számít, de lehet, hogy még egyszer ennyi ember kellene. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.03. 17:56:55
My Life for Freedom!
https://www.slightlymadstudios.com/sms_jobs/racing-ai-programmer/
https://www.slightlymadstudios.com/sms_jobs/general-ai-programmer/
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.03. 17:26:24
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.03. 14:24:38
Mondhatni, hogy már nem aktuális. <#shakehead>#shakehead>
A másik topikban azt írod, hogy "Sok a duma, most már jó lenne ezekről valami videó, mert hát én nem tapasztalok ilyeneket, se olyanokat, hogy jobban tapad esőben. Biztos én másik PC2-t használok."
Nos én ezt már réges-rég megtettem miután nem tudtam hová tenni azt, hogy a videón is látható pálya / autó kombóval száraz körülmények között versenyezni kellett míg esős körülmények között utolsó helyről rajtolva a 2. vagy 3. körben már kört adtam az egész mezőnynek. Lehet, hogy működtek a vizes körülmények de azok csak az AI-ra hatottak rám nem. A videón jól látszik, hogy esőben később fékezek mint szárazon és gond nélkül elfordítom az autót, míg száraz körülmények között kb. vagy 60-70m-el hamarabb kezdem el taposni a féket és nem is óvatoskodom el mert hallani is lehet, hogy blokkolnak a kerekek mielőtt befordítom az autót.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2018.11.03. 12:25:20
Viszont aki használja és úgy teszteli a progit, az ne sírjon már, hogy a gyorsítások nem élethűek, mert maga a gyorsítás se az.
Én bevallom eddig soha nem használtam, kivéve, ha egy olyan lobbyhoz csatlakoztam, ahol be voltak kapcsolva, de nem igazán tetszettek azok a szélsőségek, hogy kimentem száraz gumival, el kezdett esni, a gyorsítás miatt rögtön felvizesedett a pálya, kimentem esőgumiért és a felvezető kör közepén elállt az eső és a kör végén száraz volta pálya. <#idiota>#idiota> Ebben sajnos nem látom az élvezeti faktort. <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.03. 08:46:17
Az igaz, hogy a legtöbben (tisztelet a kivételnek) nem fognak valódi 24 órát eltölteni a programmal csak azért, hogy egy teljes napszakot kipróbálhassanak, és átvezethessenek. Én is csináltam már olyan online versenyt, ahol 24 perc volt 24 óra. Ez valóban nem reális, de látványos, és "vonzza a közönséget". 😊 Amúgy tényleg nincs sok értelme. Letiltani pedig szerintem nem kell, csak meg kell hagyni a választás szabadságát, aztán mindenki olyan versenyt, és olyan környezetet kreál magának, amilyet akar. Aki a realitásra hegyezi ki a versenyt, az legfeljebb nem használja az idő / időjárás gyorsítást.
De ha a PC3-ban lesz majd offline championship majd akkor ott tiltanám le ezeket és az engedélyezést kibővíteném a Quick Race szekcióra is.
Tehát lenne idő és időjárás gyorsítás a Quick Race, a privát teszt-en és engedném az extrém időjárást is. Letiltanám ezeket online versenyeken, online és offline championshipen és természetesen karrierben is. És kibővíteném a TT-t száraz és esős időmérésre. Legalábbis én így tudnám elképzelni a PC3-at. PC2-t már nem lehet erre átgyúrni, arról hiába is álmodozunk.
Bár olyan szempontból nem értem én sem, hogy én nem tapasztaltam olyat, hogy esőben jobban tapadna bármelyik autó a játékban.
Utoljára szerkesztette: hangacsi, 2018.11.02. 10:06:43
hangacsi.blog.hu
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.02. 09:56:58
Slikkel vizes felületen tuti nem, vizes gumival már lehet konzisztens köröket menni, de jóval lassabban és odafigyelősebben mint szárazon...
To join our league, please fill out this form: https://goo.gl/forms/O6yWARv7rcHfY5h83
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.01. 13:06:29
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.01. 12:57:36
Na, ki a szereti a ködöt?

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.01. 12:52:55
Továbbinfók a videó alatt, a Youtubon.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.10.26. 10:17:53
Az AMS-el nagyon-nagyon jól el lehet lenni offline... Ha online, akkor persze inkább pC2 season pass...