19801
  • SirDannyL
    A segítő irányvonalat még nem kapcsoltam ki,és amikor pirossal jelzi hogy lassítani kell,ott már nyomom a féket. Szóval szerintem nem megyek bele gyorsan a kanyarba. Az alapbeállításokhoz képest amit elállítottam: ffb,asszem a gain 68,és persze bekalibráltam a kormányt. Semmi más nincs elállítva ahhoz képest,ahogy a játék legelőször indult. Mégsem vágom,mi lehet a baj.
    Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2018.09.15. 13:58:14
  • GeriDoc
    Ha tolja az orrát, akkor alulkormányzott. Ha jónak érzed a kormányelfordulási szöget, tehát "jó" a kormány, akkor kezd az egész szimezést a másik végéről. Ne 230-al érkezz meg a kanyarhoz, hanem 120-al, lassíts le jóval a még elfér sebesség alá, és úgy vedd be. Tanuld meg a pályát lassan, és aztán emelj a tempón. Persze mindezt látatlanba mondom, nem tudom, hogy mit csinálsz, de sokszor hiba szokott lenni, hogy "megy mint a barom", és "alászedi", aztán csodálkozik, hogy nem fordul.
  • SirDannyL
    Úgy tűnik lassan sikerül beállítani a G29 kormányt,mostmár csak azt kell megoldanom,hogy nagyobb kanyarok előtt ha le is tudok lassítani,forduljon is be az autó. Gondolom alapból túlkormányzott... Tolja az orrát,hiába fordítom a kormányt. Elég gyatra az angolom
  • sertrex
    The Ferrari 512 BB LM: Big Aero, Big Noise, and Big Grunt

• sertrex
    Egyetértek. Ezzel az új patchel megint egy szinttel magasabbra lépett a PC2. Nem hiszem, hogy bármelyik másik szim fel tudna mutatni ennyi fejlődést mint a CARS, az első rész óta. Vicces hogy tízenéves progik jönnek és bejelentik újdonságként, amit a CARS alapból tud már a kezdetek óta és folyamatosan fejlesztik. A fizika, az FFB már most a legjobbak között/előtt van.
  • Axtros
    Egyébként - viccet félretéve - a update jelentősen javította a gumi fizikáját, és a kocsi dinamikáját, érezhetően jobb a vezetési élmény, és valamivel "élethűbb" a szimuláció. Ha másra nem, hát erre jó volt a Fiorano-i pálya. :)
  • Axtros
    Teszteltem, ahogy azt SMS akarta Fiorano-ban.

Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.09.14. 21:04:42
  • SirDannyL
    ETS2-ben tökéletesen működik a kormány. (nem lehet szerkeszteni a bejegyzést? Legalábbis az előzőt telóról írtam,de most aktív a szerkesztés gomb. Oké,gondolom időlimites)
    Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2018.09.14. 20:11:45
  • SirDannyL
    900 fokra van állítva a kormány, és mindig minden a legfrissebb a gépemen, így a driver is
  • MasterMason
    Szerintem tök jó ez a dlc, amúgy értem mit mondasz mert persze azt gondolná az ember, hogy egy játékban ugyan mi a francért ne mehetnék fel a fioranoi pályára egy mclarennel... De feltehetőleg a ferrari kötötte ilyen módon az ebet a karóhoz cserébe azért, hogy az fxx-re meg egyéb autókra is megadta a liszenszet, és most őszintén nem elfér egy valódi tesztpálya is? De amúgy lehet rajta versenyezni is...

Mugello meg tényleg gyönyörű szép nagyon jó az a pálya nem beszélve az autókról, szerintem tartalmilag talán az eddig legjobb dlc. Kapott két új autót a vintage prototype a, meg a gtc is, a hiperszuper ferrarik mellett.

Meg amúgy is, mi ez ahhoz képest, hogy kifizet valaki 2.2 millió eurót egy valódi FXX-ért, és még csak utcára sem viheti?!

A cég meg gondolom annyira nem hülye, hogy ne akarnának több pénzt keresni, szóval szerintem ahogy pc1 esetében is, még lesz sok kiegészítő, csak már ugye nekünk delux tulajoknak is fizetni kell majd érte. Mert abban 4 kieg volt ingyen ígérve.
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.09.14. 14:07:13
  • Axtros
    Na, hát beigezolódtak a félelmeim, a Ferrari DLC-ben a Fiorano-i pálya gyakorlatilag használhatatlan. Persze tudom, hogy a valósgban ez tényleg a Ferrari belső teszt pályája, amin bizonyára csak a Ferrari különböző modelljei futnak, és valóban, nincsenek box-ok. Persze maga a pálya sem egy kiemelkedő alkotás, de az SMS ettől még elmehet a francba.
    Ne kérjen el pénzt olyan dologért, amit egy játékban nem lehet 100%-ban úgy használni, ahogy azt az ember elvárja. A DLC-ben 2 pálya, és 8 autó volt ígérve. Én megértem, hogy a valóságban a pályákat liszenszelni kell, és a Ferrari kikötötte, hogy ezen a pályán, még a játékban is csak és kizárólag a Ferrari modelljei futhatnak, de azért ez mégis csak egy játék. Hát ha ennyire le van védve a pálya, akkor az SMS inkább liszenszeljen egy olyan pályát, amit fel lehet használni rendesen versenyzésre. Minek kell a játékba egy kimondott tesztpálya??? Az oké hogy szimulátor a kategóriája a programnak, de a Project Cars-t nem az autóipari megoldások szimulációjára találták ki, hanem azért, hogy a felhasználók ezzel játszanak, tehát egyértelműen játékprogramnak. Akkor nekem ne olyan pályákkal kössenek megállapodást, amit egy autóversenyes játékban nem lehet versenyzésre használni? Szeretem a Ferrarit, de azért nem akarok mérnöki teszteket futni a játék engine alatt. Átverés az egész, és bárki bármit mond, ennek a Fiorano-i pályának ebben a formában semmi értelme a programban.
    A DLC autófelhozatalát nem akarom bántani, bár azért annyit megjegyeznék, hogy FXX K-n kívűl a többit senki sem fogja használni online futamokban. Ezt is csak azért, mert a nagy riválissal a McLaren GTR-el egy csoportba került, és így azért már el lehet képzelni érdekes futamokat, bár a csoport (Trackday) többi kocsijára szerintem senki sem kíváncsi. Na mindegy, ez a Ferrari DLC a Mugello-t leszámítva, tartalmilag egy nagy nulla.
    Kíváncsi vagyok, hogy most, hogy kifutott az összes olyan DLC, amit még a program megjelenésekor előre meg lehetett vásárolni, milyen tartalombővítéssel fog az SMS előállni - ha eggyátalán előáll. Nem bízok benne, de ne legyen igazam, mert ha mégis, akkor ez volt a PC2 életciklusának a vége.
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.09.14. 13:18:53
  • sertrex
    Igen, egyetértek az előttem szólóval. Először bizonyosodj meg afelől, hogy a Logitech driverben minden helyesen van beállítva, pl. 900 fokra van állítva a kormányszög. De a játékban se árt újra konfigurálni a kormányt. A kilépéses fagyásról olvastam már a fórumon, de például nekem nincs ilyen gondom, így arra tudok gondolni, hogy bizonyos hardware elemek ütközése okozhatja. Esetleg a videó drivert újra kellene telepíteni vagy a legújabbat kellene feltenni. Vagy Steamben lefuttatni egy fájlellenőrzést a játéknál, hátha megváltozott valamelyik, a futtatáshoz szükséges file.
    Elég nehéz így látatlanban megmondani, hogy nem tudom milyen konfigod van. Ezt amúgy is megkérdeznék a fórumon, mert kijöhet egy minta azok között, akik hasonló problémával küzdenek.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.14. 07:54:19
  • Danecay
    Logitech Gaming Sofver-ben mennyire van állítva a Kormánykerék működési tartománya?
  • SirDannyL
    Hát,először az egyik alappal kezdtem,de annyira nagyon erős volt a kormányzás,hogy nem tudtam egyenesben tartani. (erős: ici-pici mozdítás és már a pálya másik oldalán voltam) most keresgéltem neten beállítás képeket,de most meg másik irányba lett rossz a beállítás,bár nem nagyon. Viszont 60-80 körül veszettül elkezd rángatni a kormány,és neki is megyek a falnak. Van hogy próbálok időben a fékre lépni,de akárhogy is,nem tudok egy visszafordító kanyart bevenni. Ezek a gondjaim. Illetve nem ide tartozik,de első perctől ha a játékból ki akarok lépni,nyomok az exit-re,a kérdésre yes-t nyomok,lefagy a játék. 10-ből 10-szer. Sehol máshol a játékban nincs fagyásom,csak itt.
  • sertrex
    Mi nem jó az alap beállításban? Mit szeretnél? Milyen legyen?
    Van a játékban négy féle alap beállítás. Egyik se tetszik?
  • SirDannyL
    Sziasztok! Tegnap vettem meg a pc2-t,deluxe... Tudna valaki segíteni egy közepesen használható kormány beállításban, Logitech g29-hez? Úgy értem, nem kell profi beállítás,kezdő vagyok, első kormányom. FFB annyira nem fontos hogy nagyon érezhető legyen.
  • sertrex

• sertrex
    Physics of the Ferrari Essentials Pack
  • sertrex
    Project CARS 2 vásárlása
    HÉT KÖZEPI ŐRÜLET! Az ajánlat vége: szeptember 14.
    24.- Euro

Project CARS 2 Deluxe Edition vásárlása
    HÉT KÖZEPI ŐRÜLET! Az ajánlat vége: szeptember 14.
    36.- Euro
  • MasterMason
    Nagyon menők, most kezdem tolni. Azt hiszem FXX-el kezdem a sort.
  • ManoNegra
    Közben szép csendben megjelent a ferrari pack!
  • MasterMason
    Biztos nem szolt neki senki, hogy a négy keréken kell versenyezni nem pedig az autó oldalán.
  • endy papp
    Nos a verseny első köre(online) sakito hátsó nagyívű kanyarban kívülre tereltek ,majd jött mögöttem egy madárka és telibe vert így ez lett a vége,mielőtt landoltam volna olyan volt mikor 12G-vel zuhanni kezd a repcsi ,fogalmam nem volt merre járok és hol a föld....
  • macleody
    Új fejlesztésű gumik, inkább felborul de nem csúszik meg :)
  • sertrex
    Azért arra is kíváncsi lennék, hogy egy GT3-as Ferrarit, hogy sikerült az oldalára állítani.
  • endy papp
    Nem akarták hogy tovább versenyezzek....szépen el volt az oldalán, nem volt pálya munkás hogy vissza billentse....

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.09.10. 20:31:47
  • sertrex
    Project CARS 2 – PC Update 1.7.0.0

Fixed occasional stability issues.
    Improved usability of in-game tools.
    Improved AI ability at various tracks.
    Improved the penalty system.
    Optimised tyre wear in wet conditions.
    Optimisations to LiveTrack at various tracks.
    Improved track-limit zones.
    Other miscellaneous fixes.
    Various improvements, fixes and optimisations.

1.5 GB-os az új frissítés. :))
  • sertrex
  • sertrex
    Állítólag 13-án jelenik meg a Ferrari DLC. Egy-két nappal előtte várható a patch is.
    Nem számítok egy nagy javításra mert az utolsó patch óta volt egy nyár és biztos kivették a nyári szabadságot. :))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.07. 08:03:34
  • Danecay
    Azt vizsgáltam, hogy kimondottan és kizárólag AI-val fel lehet e tölteni a mezőnyt mert akkor gyakorlatilag lenne Offline Championship is :) de erre sajnos nincs mód :(
  • Axtros
    Hát igen, egy Paul Ricard, Zandvoort, Misano, Shanghai vagy Sepang, vagy mai DTM, esetleg SuperGT DLC jól jönne. :) Hajrá SMS!
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.09.03. 11:07:33
  • MasterMason
    Remélem még lesznek fizetős kiegészítők hozzá, elnézve a pc1-et ahhoz képest marha kevés a kiegészítő még a pc2-ben, szóval feltehetőleg lesz még egy pár ezután is, közben meg gondolom készülnek a jövőre is.
  • sertrex
    Az eredeti, amúgy is egy tök unalmas pálya lenne. Mentem rajta eleget a Ferrari Virtual Academy-ben. De majd meglátjuk hamarosan, hogy mit alkottak.
    SMSoon!!!
  • Axtros
    Oké, hát gondoltam, hogy el lehet vinni a dolgot "fantasy" világba is, szimulátorban bármelyik pályamodellt ki lehet egészíteni bármivel, csak hát az mégsem az "eredeti" Fiorano-i pálya lesz. De a vonalvezetése nagyon tettszik, remélem online-ban is népszerű lesz majd. :)
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.09.03. 09:50:38
  • sertrex
    Úgy érted, hogy az Online Championshipet akartad kipróbálni. Az végül is, kisebb hibákkal működik. Igaz, AI-t nem lehet hozzáadni. Az viszont már a user problémája, hogy hány játékost tud maga mellé gyűjteni, Steamen keresztül. Ezt nem tudja SMS megoldani senki helyett... de más sem. :))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.03. 09:11:24
  • sertrex
    Mugello nagyon népszerű pálya. Még a PC1 fejlesztése során benne volt a játékban és online mindig volt rajta verseny. Vagy hogy más játékot hozzak fel példaként, az AC-ban online is mindig sokan vannak. És ráadásul nekem - nem mintha ez számítana - a kedvenc pályám.
    Fiorano tényleg csak teszt pálya, de versenyezni azért lehet rajta, főleg egy játékban. Végül is kb. 3 km hosszú és az átlag szélessége is megvan több, mint 8 méter. SMS, gondolom, egy kis kreativitással csinál(t) egy boxutcát bele és már is lehet nyomatni. A nyomvonal a lényeg, nem ami körül veszi. :)
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.03. 09:05:45
  • Axtros
    A Mugello egy király pálya, és bár tudom, hogy ez egy Ferrari csomag, aki tulajdonosa a Mugellonak, de verseny szempontjából a Misano-i pályának jobban örültem volna. De hát ez van, nincs mit tenni, bár szerintem az online versenyek között nem lesz olyan népszerű, mint mondjuk a Monzai vagy az Imolai pálya. :)
    A Ferrari pályájára (Fiorano-, vagy Maranllo circuit) viszont kíváncsi leszek, hogy hogyan oldják meg a box-okat, és hány autót autót engednek egyszerre versenyezni, mivel az - ha jól tudom - nem egy FIA által liszenszelt pálya, csak a Ferrari használja belső tesztre. Ez nem olyan környezet, mint a Porsche DLC-ben a Lipcsei pálya, amin akár versenyeket is lehet rendezni, hiszen az rendelkezett mindennel, amire egy versenynek szüksége van. (Pit Stop + szervíz út, felfestések, kijelzők, rajtrácsok, lelátók, rázókövek, stb.) Ezek hiányában valami ki kell találnia az SMS-nek, hogy versenyezni lehessen rajta. Amúgy szerintem a vonalvezetése igen érdekes, kíváncsian várom, hogy kipróbálhassam magamat rajta. :)
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.09.02. 22:21:11
  • Danecay
    Erre a Custom Championship-re már rég rá akartam nézni de most, hogy szóba került meg is tettem. Gondoltam hátha lehet trükközni, úgy hogy mint ahogy a normál multi lobby esetén ki lehet egészíteni a rajtrácsot AI versenyzőkkel, amit kihasználva lehetne kreálni egy online de valójában offline bajnokságot, de sajnos ahogy nézem erre nincs lehetőség, csak Steam-es ismerősöket lehet hozzáadni az indulókhoz. Kár :(
  • sertrex
    A Custom Championshipet nagyon sokan hiányolják. Tényleg nem logikus a hiánya, de ha úgy tekintünk a PC-re, hogy egy franchise, akkor már érthetőbb, hogy nem lehet mindent egy részbe belepakolni. De ezzel az AI-val lehet, hogy a játékba kerülése nem lett volna annyira szerencsés húzás.
    Bár én inkább az Online Championshipet hagytam volna a következő, PC3, részre és akkor már egy sokkal jobb verzióval tudtam volna előrukkolni és egy jobban elkészült online rendszerrel. A PC2 meg jobban kiszolgálta volna az offline szekciót. Persze, akkor ugyan ilyen sokan az online részeket hiányolták volna. :DD
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.02. 17:05:03
  • unrealnoise
    Nekem egyedül a custom championship hiányzik meg a mégjobb AI. Az az autósport lényege. :)
    Nem tudom meg lehet-e csinálni excel táblázatosan, hogy felírom, mikor ki hol végzett, de ha minden egyes futamon (pl Clio-val) mindig mások versenyeznek, akkor ugye ennek nincs értelme...)

Én pl kezdek nyitni az official szériák felé. F1, Nascar, ACC... Ezekben "jobb" is az AI, mert hát csak egy járgányra kell belőni őket, szarrá lehet őket tesztelni...

Nem is értem miért nem csinálták ezt, hogy ez az "agyonkért" funkciót, módot nem építették be...