• sertrex
    Persze az hogy egy autó 500 lóerős, az jól hangzik, mikor reklámban feltüntetik, de igazából az a maximális teljesítménye, amiből rögtön az is adódik, hogy csak akkor adja le az 500 lovat, amikor maxon megy. Szóval nem hiszem, hogy féktávon max teljesítményt nyújt az említett autó és kigyorsításkor se a max nyomatékot, teljesítményt használod. Ezért is jobb lenne egy telemetria HUD, amin folyamatosan látszanak az értékek. Pl. nyomaték, lóerő, sebesség, gumi hőmérséklet, stb...
    No meg hát azért én még mindig azt mondom, hogy a sebesség se elhanyagolható a történetben, no meg persze a száraz/vizes köridő is számít. A korábbi videóban az a trükkös, hogy tényleg úgy tűnik, mintha szárazon is és vizesen is ugyanott kezdenél fékezni, viszont szerintem a sebességhez képest túl korán fékezel szárazon. Nem akarom azt mondani, hogy ez valami szándékoltság, mert nem láttam a korábbi köreidet csak a féktávra van kihegyezve a videó. De a videóból ítélve, szárazon egy kicsit lassúnak tűnik a tempó.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.05. 07:53:20