19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Ha többet akarsz tudni... -
#19000 -
#18999 Köszi. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én felajánlottam, hogy ezt inkább privátban folytassuk, de látom, hogy közönség nélkül nem megy neked. -
#18998 most tényleg vissza kell térnem ehhez a bandához is? sigh..
következő offtopic repül sgről, hagyni fogunk teret azoknak akik normálisan akarják használni ezt a témát
igen, a személyeskedés offtopic
igen, a nagy feró videó offtopic
igen, a tipikus magyarozás offtopic
igen, minden amit erre válaszolni akarsz offtopic -
Solt #18997 Ezzel kívánok neked jó éjszakát kamus! :D
-
Solt #18996 Itt belefér ez az ő pöcegödrük... csak ManoNegra-t sajnálom, bár ő meg a mentalitás topikon edződött, ezek itt azokhoz képest nagyon kezdők! :)
Azért a tipikus magyar szerencsére nem ilyen! ;) -
#18995 És itt jött a titkos fegyver álreg. Ez biztos segít a magányodon. -
#18994 Mert te mi vagy egy magyar menekült külföldön. Érdemes volt kimenned, hogy itt lógjál egész nap. Biztos komoly egzisztenciát építettél ki. Vagy csak kamuzod az egészet nálad nem lehet tudni. -
#18993 Ok addig nyomjak a tomeny baromsagot mig a vegen megunod. -
Solt #18992 És íme a harmadik muskétás, aki szerint a PC2 a kategória csúcsa! :D Ti meg a kategória királyai vagytok... A Zuzu, a kamus, meg a lipóti főbérlő... parádés szereposztás! :D Kicsit alreg gyanús, de aki hazudik annak ez bőven belefér... :))
-
#18991 Mondom hagyd ezeket a lelki serulteket, egyetlen betut nem erdemel egyik sem. Olyan melyen van mind a ketto hogy valami hihetetlen, tipikus magyar senkihazi. Ignore no problemo. -
#18990 Neked elmentek otthonról. Szerintem szerezz egy barátnőt vagy barátot... Látom annyira rám kattantál, talán mégis csak utóbbira lenne szükséged, de nálam hiába is próbálkozol.
Valami szöveget beújíthatnál mert ez már unalmas, hogy folyamatosan ezt ismételgeted és így már semmi szórakoztató nincs ebben.
Azt gondoltam tovább bírod, de ahogy nézem lefagytál. Talán reseteld a rendszeredet.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.06. 21:44:18 -
Axtros #18989 Ennek a Solt-nak elment az esze. Ekkora kretént!
Az a baj az ilyen emberekkel, hogy velük vitatkozni sem lehet. Nem bírják cérnával, és a végén már csak vagdalkozni tudnak. Szánalmas!
Mielőtt pedig válaszolsz erre, csak szólok, hogy elöszőr te idiótáztál le! De most, hogy több hozzászólásodat is elolvashattam - aminek persze semmi köze már a PC2- höz - már látom, hogy nálad valami nem stimmel. Talán egy kicsit vissza kellene vonulnod a szimulátorozástól, és kipróbálhatnál valami nyugisabbat. Például versenyautó helyett mehetnél traktort tologatni a Farm Simulatorba. Hidd el jót tenne! :) -
Solt #18988 Akkor adja be amikor betesz a kiválasztott autóba. A menü csak monitoron megy... szólj, ha nem megy, segítek szívesen! -
Solt #18987 Állítólagos hazugság? :D Annyira szép ahogy próbálod mosni magad és közben minden mondattal még mélyebbre süllyedsz!! Abba ne hagyd!! :))
Egyébként köszönöm ezt a magas labdát, párszor még lefogom csapni! ;) -
ManoNegra #18986 Ki akartam próbálni, de az Istennek sem akar elindulni Oculuson. Régebben úgy emlékszem, hogy megkérdezte a Steam, hogy milyen módban indítsam, de most semmi, csak elindul a monitoron.
Majd holnap újra megpróbálom, addig is tegyél pár kört az Audi 90 quattro IMSA GTO-val. ;-)
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2018.11.06. 20:53:51 -
#18985 Szerintem te vergődsz. Látom keresed a szövetségest. Hát ez a fórumtárs pont a te színvonalad. Érdemes volt élned.
Komolyan azt hiszed, hogy az ilyen fórumozók mellet valakit érdekel egy állítólagos hazugság? Te még annál is lúzerebb vagy, mint elsőre gondoltam. -
Solt #18984 Jó érzés forgatni benne a tört... nem elég, hogy még a saját szavait sem tudja ertelmezni, de még pofátlanul hazudik is... az ilyet élvezet szembesíteni saját magával... egyszerűen gyönyörű ahogy kínjában vergődik és próbál szabadulni! :))) -
#18983 -
#18982 És íme a fórum gyöngye. Kissé nárcisztikus, de legalább még gerinctelen is. A tipikus flémer, aki nem bírja elviselni ha valaki más véleményen van, tehát ignorálja állítólag azokat, akik meg merik a pofájába mondani, hogy mire tartják. Persze rendszeresen visszatér és a számára állítólag nem látható hozzászólásokról is van véleménye. Most komolyan! Még milyen alja emberek járnak ide? Az egysejtű az ilyenhez képest az evolúció csúcsa.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.06. 20:18:19 -
MasterMason #18981 Igazad van, Solt és Lacco nehéz esetek, de azért nem kéne így beszélned róluk. -
#18980 Ne szenvedjetek már ezzel a két sérültel, pont egy ruppot nem ér egyik véleménye sem. Ignore és kész, nem kell szenvedni képtelenek az értelmes párbeszédre, mantrázzák a baromságaikat. Hagyjátok legalább ezen a szemétdombon csináljanak amit akarnak...
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.11.06. 20:08:10 -
#18979 Na meg az óvodás AC fanboy.
Nem kell ám rögtön idegrohamot kapni ha valaki esetleg nem olyat mond az AC/ACC-ról ami téged ilyen állapotba hoz. Ha tudom, hogy ennyire érzékenyen érint, akkor finobban fogalmaztam volna. Ne sírj, lehet hogy tévedek és sikeres lesz.
Ember! Most komolyan. Veled valami nagyon nincs rendben. Ilyen idegrohamot még nem láttam azért mert valaki rosszat mer mondani a kis játékodról. Szerintem keress fel egy dilidokit mielőtt még agyvérzést kapsz. És még azt hittem én vagyok nagy fanboy. -
Solt #18978 Na, a Zuzu meg a hazudós... SG büszkeségei! :D -
#18977 Most mi a f@szt vergődsz? Ez rajtad kívül senkit nem érdekel, még engem se. -
MasterMason #18976 Vegyél be egy xanaxot igyál rá két deci páleszt és máris lenyugszol. -
Solt #18975 Pont annyira normális mint te és pont olyan remek a szövegértelmező képessége mint tiéd... gyönyörű párost alkottok! :D
@laccoo: Elengedem, bár szerintem miattad lett ilyen! :D
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.11.06. 19:37:08 -
Solt #18974 Milyen kontextusról beszélsz te szerencsétlen!? :D A 2 db saját magad által megfogalmazott és egymás után illesztett mondatodat nem tudod értelmezni... hogy van bátorságod a kontextus szót felhozni? :D
Egyébként nem tudom feltűnt-e, de engem totálisan hidegen hagynak az ACC-l kapcsolatos lázálmaid... pont annyi vizet zavarsz vele, mint 1 db Milka tehén pukija a globális felmelegedést illetően! Ebből kifolyólag a másik topikban sem reagáltam rá, tehát itt sem fogok.
Ami a lényeg, hogy még mindig nem fogod fel a saját szavaidat, és nem érted meg, hogy mit jelentenek...
Nekem van egy olyan érzésem, hogy az ACC bukta lesz.
Ezután a mondat után azzal jössz, hogy te bizakodó voltál az ACC-t illetően! :DDDD Mi lenne, ha negatív lennél? Az, hogy utánabiggyeszted egy másik mondatban, hogy "anyagilag mindenképpen" még nem oldja fel az első kijelentést. Az, hogy ezt nem érted meg és még mindig próbálod maszatolni, még mindig csak egy állapot, szarni rá... viszont az, hogy utána még hazudozol és ezt próbálod azzal leplezni, hogy elkezdesz össze-vissza terelni, már nekem is sok.
A történet kurva egyszerű, a #18952-ben ezt írod,
ACC-ról is csak annyit mondtam, hogy szerintem anyagilag ez bukás lesz, amit fenn tartok.
ehhez képest a valóság ez,
Nekem van egy olyan érzésem, hogy az ACC bukta lesz. Üzletileg mindenképpen.
Magyarul NEM, nem csak annyit mondtál! Egy ilyen egyértelmű hazugságon mégis mit lehet még maszatolni? A vak hitet, butaságot, hülyeséget, ego-t, átlag alatti szövegértelmező képességet egy határig elviselem, sőt időnként a buta egoisták vergődése még kifejezetten szórakoztat is, viszont amikor valaki már ennyire egyértelmű hazugságot bevállal azért, hogy mossa magát... gusztustalan. Vállald be, hogy csak gerjeszteni akartad a feszültséget, vissza akartál szúrni... ez sokkal gerincesebb dolog lenne mint ez amit most előadsz.
Részemről kiszálltam ebből, van az a szint aminél mélyebbre már nehezemre esik leereszkedni. -
#18973 Én kínosan kerülöm, hogy akár egy szót is szóljak hozzá, szóval jónak mondod .... :DDD -
MasterMason #18972 Nem értek egyet, nekem megvan volt AC is, és az F1-es ferrari is olyan volt mint a sínautó. Persze van PC2-ben is olyan autó amivel én személy szerint nem vagyok teljesen elégedett, tehát vegyes a kép, autónként is változhat, hogy egyik másik játékban jobbnak tűnhet a másiknál.
De akkor sem szabad elfelejteni, hogy ezek nem objektív "értékelések" hanem teljesen személyes tapasztalások. -
Solt #18971 Az FFB az utolsó frissítéssel sokat javult, legalábbis Fanatec CSL Elite-n. Már bőven a jó kategória... nyilván nem egy iRacing, de sokkal jobb mint a Dirt Rally esetében.
Próbáltam már az Audit, de próbáld ki ugyanezt az AC-ban és megérted mire gondolok! :)
Természetesen minden játéknak van valami nyűgje, csak nem mindegy, hogy mi az a nyűg... amit leírtál azok után a PC2 jó választás, de például nekem a napszak vagy az eső nem különösebben húzó erő. Jobban érdekel, hogy a valóságban általam tapasztalt, látott viselkedést, élményt mennyire kapom vissza. Ebben a PC2 elmarad a többitől. Az rF2 vezetési élményben az élen jár, viszont mint program annyira fapad, hogy az már fáj... még annyit sem használom, mint a PC2-t, pedig egy zseniális program lehetne. Az iRacing adja a legjobb vezetési élményt, viszont annyi időm meg nincs játszani, hogy megérje folyamatosan tolni bele a lóvét. Számomra az AC a legjobb kompromisszum még annak ellenére is, hogy VR alatt azért vannak idegesítő dolgai.
A legjobb az lenne, ha az iRacing, rF2, AC, tudását, tartalmát vegyítenék a PC2 látványával és VR támogatásával és mindezt AC áron adnák! :) -
MasterMason #18970 Tök normális a srác, kívülről jól látszik hogy mindig csak ugyanazzal a pár troll-al van gondja. Múltkor is mit csináltatok, egy hivatalos oldalról akarta megvenni a játékot és még azért is letolvajoztátok, nektek soha nem fog ö tetszeni és akkor is bele fogtok kötni ha éppen semmit nem csinál.
Ha sapka van rajta azért, ha nincs akkor meg azért... -
#18969 Ne foglalkozz vele...sose fog normálisan fórumozni, mert neki joga van itt ... ! :) -
#18968 Meg se merem kérdezni, hogy sikerült-e végig olvasni az egészet vagy elégedett vagy azzal is, hogy kiemeltél a kontextusból egy-két mondatot és most azon rágódsz, mint vén kutya a velős csonton.
Na, mindegy ha sikerült végig olvasnod akkor most gondolom, szánsz rá egy hetet mire értelmezni is tudod, bár ezek után nem hiszem, hogy helyesen, de ha mégis, akkor rájössz, hogy kimondottan bizakodó voltam, vagyok még az ACC-vel kapcsolatban.
Ellentétben az elmeállapotoddal, mert szerintem az már visszafordíthatatlanul megroggyant.
Amúgy meg ha követem a gondolat meneted, már ha lehet ezt annak nevezni, akkor is inkább egy félreérthető fogalmazás volt és nem valami furfangos ACC elleni merénylet.
Tehát egészét tekintve se volt részemről negatív hangvételű írás, ami egyből cáfolja is a te paranoid törekvéseidet afelé, hogy egy ACC megsemmisítő akció lett volna, egy általad, nekem titulált gondolatmenet kapcsán. És a jövőben kérdezz meg előtte, mielőtt te magad akarod eldönteni, hogy én mit gondolok. Bár jobb lenne ha a korábban vázolt okokból kifolyólag, hanyagolnád a személyemet és mondjuk többet foglalkoznál a kedves családoddal, például. -
Solt #18967 Jó ez a terelés, csak ehhez már öreg vagyok... az idézetet szimplán azért másoltam be, hogy a hazugságodra rávilágítsak...
ACC-ról is csak annyit mondtam, hogy szerintem anyagilag ez bukás lesz
vs
Amikor ezt és az ehhez hasonló viselt dolgaidat megérted, a konfliktusaid száma is csökkenni fog.
-
ManoNegra #18966 Az első bekezdéshez inkább nem fűzök semmit. :-)
Mostanában játszogattam az FFB beállításával. Eddig úgy használtam, hogy immerzívre állítva 80/40/40/40, a kormányon (asszem ugyanolyan kormányunk van) pedig olyan 30% erősségen sem volt rossz, most a kormányon feltoltam 100%-ra, a Gain, stb értékekből visszavéve és Customra állítva oltári jó lett.
Az amúgy elképzelhető, hogy vannak olyan autók, amik eléggé sterilnek hatnak, mint az alább emlegetett Acura, de ha van kedved, próbáld ki, csak az élmény kedvéért az Audi quattrót Laguna Seca-ban. (Ez a karrierben az egyik audis kihívás)
Engem egyébként pont az összkép az, ami megfogott. Imádtam az RF2-ben, hogy folyamatosan változott a pálya a felgumizódástól, itt pedig ez még kiegészül egy dinamikus időjárással és napszak változással. Hibái vannak természetesen, de melyik játéknak nincsenek?
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2018.11.06. 13:49:36 -
#18965 Ha üzletileg bukta lesz, akkor ez azt jelenti, hogy a játék bebukott. Nem a hozzád hasonló fanboyok döntik el, ha nekik tetszik akkor nem bukott meg. És kész! A PC2 is bebukott, főleg az első részhez képest, pedig minőségre sokkal jobb lett. De ezt nem játékosok, hanem a fejlesztő és a kiadó, no meg a piac dönti el, hogy mi a bukta. Most nagy a hallgatás egy ideje SMS részéről. Ki tudja, hogy folytatják-e?
Szóval próbálj a fejedben zajló káosztól elvonatkoztatni és lásd be, hogy a játék bukik ha anyagilag bukik. Persze ha az neked kényelmesebb, hogy rejtett fikázást, meg a PC2 hívők összeesküvését látod egy mondatban, mert azt akarod látni, akkor csak így tovább. A korábbi; Na, bye! Meg azt akarta jelenteni, hogy részemről, VELED befejeztem. Csak mielőtt ebbe is belelátsz valami misztikus jelentést. És mivel biztosan nem vagyunk és nem leszünk barátok és nem fogunk együtt karácsonyozni se, így a jövőben az lenne legjobb ha mellőznéd a velem való kommunikációt. Vagy írd meg privátban amit akarsz, azt úgy se nagyon olvasgatom, de ha mégis válaszolok ott nem kell visszafogni magad a fórum szabályzat miatt, nekem nem fontos a közönség. Na, bye!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.06. 13:50:45 -
Solt #18964 Bemásolod és még mindig nem látod, hol a gond igaz? :) A másik topikban már céloztam rá, akkor szimplán eltűntél, erre most megint nem érted mi a probléma. Segítek,
Próbáld meg ezt a két mondatod értelmezni... előbb az elsőt, aztán a másodikat, majd egyben a kettőt. Nem várok csodát, ha eddig nem értetted mi a gond, akkor egyhamar nemfog menni attól, hogy én mondom, de egy kis gyakorlással hátha... Esetleg azon gondolkozz el, hogy 1-2 hívőtől eltekintve miért maradsz rendre egyedül ezekben a vitákban. Annyit segítek, hogy nem azért mert mindenki más csúnya gonosz AC hívő... -
Solt #18963 A kereszteshadjárat az előzményeket (régi nóta) figyelembe véve a PC2 vallás felkent papjának szól, és javarészt az ő tevékenységéből adódik... a játéknak ehhez sokszor már semmi köze, csak eszköz! :)
Részemről csak leírtam a véleményem, mert eddig nem nagyon tudtam még játszani vele... tényleg nem rossz az összkép, de pont abban van a legnagyobb hiányossága, ami nekem a legfontosabb, ha játszom. -
#18962 És csak hogy fokozzam, hogy nem fikázás hanem tények, valós tények alapján írtam, amit írtam. Mert igen is hiába EA, ez komoly érdektelenségnek tűnik. Az is szintén látszik, hogy a második build kábé a fele volt a kezdeti lelkesedésnek.
Itt van a Steam grafikon, hogy mi történt az ACC-val a megjelenés óta.
Ja és én is megvettem a játékot, tehát akkor mondok és ott mondok véleményt, amikor és ahol akarok.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.06. 13:26:21