Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2018.09.15. 13:58:14
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.09.14. 21:04:42
Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2018.09.14. 20:11:45
Mugello meg tényleg gyönyörű szép nagyon jó az a pálya nem beszélve az autókról, szerintem tartalmilag talán az eddig legjobb dlc. Kapott két új autót a vintage prototype a, meg a gtc is, a hiperszuper ferrarik mellett. <#nyes>#nyes>
Meg amúgy is, mi ez ahhoz képest, hogy kifizet valaki 2.2 millió eurót egy valódi FXX-ért, és még csak utcára sem viheti?! <#gonosz1>#gonosz1>
A cég meg gondolom annyira nem hülye, hogy ne akarnának több pénzt keresni, szóval szerintem ahogy pc1 esetében is, még lesz sok kiegészítő, csak már ugye nekünk delux tulajoknak is fizetni kell majd érte. Mert abban 4 kieg volt ingyen ígérve.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.09.14. 14:07:13
https://fxmason.blogspot.com/
Ne kérjen el pénzt olyan dologért, amit egy játékban nem lehet 100%-ban úgy használni, ahogy azt az ember elvárja. A DLC-ben 2 pálya, és 8 autó volt ígérve. Én megértem, hogy a valóságban a pályákat liszenszelni kell, és a Ferrari kikötötte, hogy ezen a pályán, még a játékban is csak és kizárólag a Ferrari modelljei futhatnak, de azért ez mégis csak egy játék. Hát ha ennyire le van védve a pálya, akkor az SMS inkább liszenszeljen egy olyan pályát, amit fel lehet használni rendesen versenyzésre. Minek kell a játékba egy kimondott tesztpálya??? Az oké hogy szimulátor a kategóriája a programnak, de a Project Cars-t nem az autóipari megoldások szimulációjára találták ki, hanem azért, hogy a felhasználók ezzel játszanak, tehát egyértelműen játékprogramnak. Akkor nekem ne olyan pályákkal kössenek megállapodást, amit egy autóversenyes játékban nem lehet versenyzésre használni? Szeretem a Ferrarit, de azért nem akarok mérnöki teszteket futni a játék engine alatt. Átverés az egész, és bárki bármit mond, ennek a Fiorano-i pályának ebben a formában semmi értelme a programban.
A DLC autófelhozatalát nem akarom bántani, bár azért annyit megjegyeznék, hogy FXX K-n kívűl a többit senki sem fogja használni online futamokban. Ezt is csak azért, mert a nagy riválissal a McLaren GTR-el egy csoportba került, és így azért már el lehet képzelni érdekes futamokat, bár a csoport (Trackday) többi kocsijára szerintem senki sem kíváncsi. Na mindegy, ez a Ferrari DLC a Mugello-t leszámítva, tartalmilag egy nagy nulla.
Kíváncsi vagyok, hogy most, hogy kifutott az összes olyan DLC, amit még a program megjelenésekor előre meg lehetett vásárolni, milyen tartalombővítéssel fog az SMS előállni - ha eggyátalán előáll. Nem bízok benne, de ne legyen igazam, mert ha mégis, akkor ez volt a PC2 életciklusának a vége.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.09.14. 13:18:53
Elég nehéz így látatlanban megmondani, hogy nem tudom milyen konfigod van. Ezt amúgy is megkérdeznék a fórumon, mert kijöhet egy minta azok között, akik hasonló problémával küzdenek.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.14. 07:54:19
Van a játékban négy féle alap beállítás. Egyik se tetszik?
HÉT KÖZEPI ŐRÜLET! Az ajánlat vége: szeptember 14. 24.- Euro
Project CARS 2 Deluxe Edition vásárlása
HÉT KÖZEPI ŐRÜLET! Az ajánlat vége: szeptember 14. 36.- Euro
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.09.10. 20:31:47
Nem számítok egy nagy javításra mert az utolsó patch óta volt egy nyár és biztos kivették a nyári szabadságot. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.07. 08:03:34
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.09.03. 11:07:33
SMSoon!!! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.09.03. 09:50:38
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.03. 09:11:24
Fiorano tényleg csak teszt pálya, de versenyezni azért lehet rajta, főleg egy játékban. Végül is kb. 3 km hosszú és az átlag szélessége is megvan több, mint 8 méter. SMS, gondolom, egy kis kreativitással csinál(t) egy boxutcát bele és már is lehet nyomatni. A nyomvonal a lényeg, nem ami körül veszi. 😊
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.03. 09:05:45
A Ferrari pályájára (Fiorano-, vagy Maranllo circuit) viszont kíváncsi leszek, hogy hogyan oldják meg a box-okat, és hány autót autót engednek egyszerre versenyezni, mivel az - ha jól tudom - nem egy FIA által liszenszelt pálya, csak a Ferrari használja belső tesztre. Ez nem olyan környezet, mint a Porsche DLC-ben a Lipcsei pálya, amin akár versenyeket is lehet rendezni, hiszen az rendelkezett mindennel, amire egy versenynek szüksége van. (Pit Stop + szervíz út, felfestések, kijelzők, rajtrácsok, lelátók, rázókövek, stb.) Ezek hiányában valami ki kell találnia az SMS-nek, hogy versenyezni lehessen rajta. Amúgy szerintem a vonalvezetése igen érdekes, kíváncsian várom, hogy kipróbálhassam magamat rajta. 😊
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.09.02. 22:21:11
Bár én inkább az Online Championshipet hagytam volna a következő, PC3, részre és akkor már egy sokkal jobb verzióval tudtam volna előrukkolni és egy jobban elkészült online rendszerrel. A PC2 meg jobban kiszolgálta volna az offline szekciót. Persze, akkor ugyan ilyen sokan az online részeket hiányolták volna. 😄D
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.02. 17:05:03
Nem tudom meg lehet-e csinálni excel táblázatosan, hogy felírom, mikor ki hol végzett, de ha minden egyes futamon (pl Clio-val) mindig mások versenyeznek, akkor ugye ennek nincs értelme...)
Én pl kezdek nyitni az official szériák felé. F1, Nascar, ACC... Ezekben "jobb" is az AI, mert hát csak egy járgányra kell belőni őket, szarrá lehet őket tesztelni...
Nem is értem miért nem csinálták ezt, hogy ez az "agyonkért" funkciót, módot nem építették be...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.01. 14:00:34
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ritkán ülök mostanába a játék elé mivel eléggé lefáraszt a meló,de amikor ezt teszem és próbálok pár jó kört menni folyamatosan érvényteleníti a köreimet "Previous Sector" felszólítással,mikor rendes íven megyek és rohadtul nem vágok le semmi.Eléggé frusztráló és fárasztó mikor az ember menne pár kört mikor van egy órácskája és ez miatt a faszság miatt mennek a kukába a köridejei.Tud erre valaki valami megoldást?Köszi.